oyy yerim ben minnoşutamam cnmm ee cocuklar öle işte
Öyle valla sabahtan beri koşuyoruz.]
Öperim tabikisi teyzesi.
ben her sabah 7 de kalkıyom kahvaltısını yaptırıyom sora uğurluyom,dün akşam uyuşukluğum üstümde diye gitti bütün meyvelerden sıkıp gelmiş,bide çiğköfte aldı geldi yatana kadar iyi besledi beni.saolsunn.
maaş doğrabilir ama arada öledebilir selinacım.profum bekliyom ya işte akşama kadar maaşa zam gelir belki yada paralar durduğu yerde doğurur diye.kendimi öyle avutuyom yanii.
bakın kızlar prof hala asistana iş buyuruyo sora çalışmadın derse.. al canım ananas olsun istediğin tutunsunda yapışsın sana bırakmasın seni emiii.du ananası vermeden bende içem bir iki yudum belki bende de bişeyler tutunacak sap arıyodurr.
oh ohhh bütün akşam böyle beslenirsen,tabiki uykun gelirben her sabah 7 de kalkıyom kahvaltısını yaptırıyom sora uğurluyom,dün akşam uyuşukluğum üstümde diye gitti bütün meyvelerden sıkıp gelmiş,bide çiğköfte aldı geldi yatana kadar iyi besledi beni.saolsunn.
bende seni yirim kanka
ay yesinler bebeni senin
selam tatlışım evet muhabbet keyifli
hayırdır niye ağrıyo başın sıkıntı yok inşallah
tamam ağzına sağlık ekliyorum hemen
ben masumummm :18::18::18::18::18:
hehe aynen öle olur yoksam cnmm
h.g cnmmm nasılsınn
ablacım sanada kolay gelsin yataklarını toplıcakmıssın yardıma ihtiyac varsa gelemm
saol kuzum allah razı olsun şimdi toplamazsam akşam gelince kocam topluycakben masumummm :18::18::18::18::18:
hehe aynen öle olur yoksam cnmm
h.g cnmmm nasılsınn
ablacım sanada kolay gelsin yataklarını toplıcakmıssın yardıma ihtiyac varsa gelemm
bende yaa gelseydi biSEVTUNNNNNNNNN nerdesin kız çok merak ediyorum.
hayrolsun canım uykusuzluk kötü bütün düzenin bozuluyobilmiom ki bu arala beni uykuda tutmuyor geceleri uyyuyamiyorummm yaa... allah devamini attirsin sohbetinizi arttirsinn...
bir biskrem versemzaten hiç masum görmediydim
saol kuzum allah razı olsun şimdi toplamazsam akşam gelince kocam topluycak
hadi öptüm daha sonra gelirim
bende yaa gelseydi bi
hayrolsun canım uykusuzluk kötü bütün düzenin bozuluyo
amin inşallah tatlım
bu sefer çıktım kızlar gözlerim acımaya başladı.bana iyi uykular size iyi sohbetler.öptüm hepinizi hoşçakalınn.
not:kavun karpuz yata yata büyürmüşş...
amin yeşimcim,fırsatın oldukca katıl bize.merhaba arkadaşlar takıp edıyorum yazdıklarınızı fırsat buldukca haftaiçi yogunum ev-iş o yuzden cok katılamıyorum size
adetım bugun bıtıyo inş bu ay olur bebişim canım sıkılyıo dusunmemeye calısıyım dıyorum ama olmuyo bılıyosunuz doktor aylar önceden folıkasıt vermıştı uzun zamandır ıcmıyodum ona basladım gene prolaktın hormonumun degerı yukselıyodu sureklı dostınex kullanıyodum onuda bırakmıstım onada başladım gene Allahım nolur bu sınavı hayırlı guzel haberlerle bıtır ıns nolur olsun bebişlerimiz artık hayırlısıyla:85:
canım,selina altta açıklamış maaş mevzusunu,kötüelemen bunların hepisine güzel canım insanlara yardım etmek ayrıca geçmiş olsun sanada,,,dualarınada yürekten amin diyorum
ama beni unutmuşunnn
ayyyyy ne güzel prenses iyileşmiş işallah uykusuda düzene girer canım,,,,
işallah hamilesindir canım hakkımızda hayırlısı olsunnnn
yaaaaaa garip sende bana bişey yazmamışın ama beni sizleri hiç unutmuyorum
kardelencim ben bu asistanlık işini merak ettim canım bi ara bi iş mevzusu konuşuyodunuz ama benim kafam bi milyon olduğu içinanlamamıştım banada anlatabilirmisin
işallah canım işallah RABBİM bizede hayırlı bi evlat nasip eder
way ALLAH kavuştursun canım,,,,,işallah hamilesindir eşine çok güzel bi haber vermek nasip olur sana.
Sevtunnn naptıki çok meraklandım işallah güzel haberlerle gelir
Birsen işallah sende bebişinde çok iyisinizdir canım çok ugrayamıyosun bu aralar
ebrarcım sen nasılsınnnnnnnnnn şimdi burda yoksun ama olsunnnnn
ugurboncuğum liste benm çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık canım işallah oraya birgün hamile olarak hepimizin ismi yazılır
sünger canım sölediğin konuyla ilgili bilgim yok canım keske bişeyler yazabilseydim
Pelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,
arkadaşlar elimden geldiği kadar hepinizin halini hatrını sormaya çalıştım işallah unuttuğum kader rkadaşlarım bana kırılmaz ama kırılsalarda haklılar insan herkezin ismini görüp kndi ismini görmeyince üzülüyor,,,,,ama ben hepinizi çok seviyorum,,,,,13 martı beklyorum merakla dur bakalım ne olacak ama ben hamile kalsamda sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat olamıcam ama bu defa çok umutluyum mutluyum yada mutlu olmaya çalışıyorum bebeğim gelirse eger birdaha gitmesin istiyorum beni bırakmasın işallah ,,,,sanki hiç hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım hoş hersey hamile kalmayla bitmiyo aslında hersey yeni başlıyo zorlu bi süreç ama tatlı,,,,işallah hepimiz o zorlu olsada tatlı süreçten tez zamanda geçerizzzzzz
ablaa hoşgeldin nasılsınn?
kız elaezel ben kardelen profun yanında asistan olarak işe başladımdaaa ilk aydan maaşlar yan gelcek herhalde.bekle akşamı diyip geçiştirdii.
bak bak,kankama bak yaaaaa,aaaaaaaaaaaaaaaahoşbuldum kuzum nasılsın?uyku yok değilmi
ya sen ona güvenme valla üstüne yatar paranın haberin olsun
bende merakla sonucu bekliyorum,inşallah güzel haberlerle gelir.sevtunumu merak ettim inşallah hayırlı haberle döner busefer gülsün yüzü arkadaşımın
saol kuzum allah razı olsun şimdi toplamazsam akşam gelince kocam topluycak
hadi öptüm daha sonra gelirim
bende yaa gelseydi bi
hayrolsun canım uykusuzluk kötü bütün düzenin bozuluyo
amin inşallah tatlım
bak hiç yanılmadım maaş ölebilir hee ayıp ayıp küçücük çocuklarla dalga geçiyonmaaş doğrabilir ama arada öledebilir selinacım.
oh ohhh bütün akşam böyle beslenirsen,tabiki uykun gelir
bende seni yirim kanka
bu sefer çıktım kızlar gözlerim acımaya başladı.bana iyi uykular size iyi sohbetler.öptüm hepinizi hoşçakalınn.
not:kavun karpuz yata yata büyürmüşş...
bir biskrem versem
kolaay gelsin ablacım görüşürüzz
bir biskrem versem
Kolaay gelsin ablacım görüşürüzz
tamam canım dedgin gibi umutsuzlık yok amin inş hayırlısıyla cok bekletmeden gelir bebişlerimizevet pelinin cok haklisin,insan ister istemez etkileniyor,mesala ben bir tel de konussam akrabalarla o gun moralim sifir ruh gibi geziyorumama hergun öyle olsam kendime zulm etmis olurum,tabiki bazen uzulecegiz,aglayacagiz,ama umitsizlik yok emi tatlim
biz ümit edip bekleyecegiz,rabbimde nasip edecek insallah
canım benim üzülme inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla...sağol canım senin de
görüşürüz Allah'a emanet ol tatlım
herkese günaydın kızlar.ben bugün adet oldum yaaaa mutsuzum anlıycanız.bu ay da bişey yok.neyse Allah'ım ne zaman isterse o zaman olcak.
kardelen merak etmiş beni canım iyiyim çok şükür.doktora gitmeye devam.doktorum ii aslında ama acele etme diyip duruyo işte ona sinir oluyorum biraz daha erken diyo,bekliycez diyo yıldır bekliyoruz daha neyi bekliycez anlamadım.aşılama yapsak dedim daha değil dedi
ebrarcım da merak etmiş canım işlerim yoğun ara ara girdim ama hemen çıktım.iş yerinde böyle sabahtan biraz vaktim oluyo ama o da herzaman değil tabi.eğer haftaya dua yazarsan okurum Rabbimin izniyle.
kız sevtun naptıki acaba merak ettim,inşaallah herşey yolundadır
canım rabbim yüzünü güldürsün... inş bu ay gelir bebişin...merhaba arkadaşlar takıp edıyorum yazdıklarınızı fırsat buldukca haftaiçi yogunum ev-iş o yuzden cok katılamıyorum size
adetım bugun bıtıyo inş bu ay olur bebişim canım sıkılyıo dusunmemeye calısıyım dıyorum ama olmuyo bılıyosunuz doktor aylar önceden folıkasıt vermıştı uzun zamandır ıcmıyodum ona basladım gene prolaktın hormonumun degerı yukselıyodu sureklı dostınex kullanıyodum onuda bırakmıstım onada başladım gene Allahım nolur bu sınavı hayırlı guzel haberlerle bıtır ıns nolur olsun bebişlerimiz artık hayırlısıyla:85:
ne güzel canım insanlara yardım etmek ayrıca geçmiş olsun sanada,,,dualarınada yürekten amin diyorum
ama beni unutmuşunnn
ayyyyy ne güzel prenses iyileşmiş işallah uykusuda düzene girer canım,,,,
işallah hamilesindir canım hakkımızda hayırlısı olsunnnn
yaaaaaa garip sende bana bişey yazmamışın ama beni sizleri hiç unutmuyorum
kardelencim ben bu asistanlık işini merak ettim canım bi ara bi iş mevzusu konuşuyodunuz ama benim kafam bi milyon olduğu içinanlamamıştım banada anlatabilirmisin
işallah canım işallah RABBİM bizede hayırlı bi evlat nasip eder
way ALLAH kavuştursun canım,,,,,işallah hamilesindir eşine çok güzel bi haber vermek nasip olur sana.
Sevtunnn naptıki çok meraklandım işallah güzel haberlerle gelir
Birsen işallah sende bebişinde çok iyisinizdir canım çok ugrayamıyosun bu aralar
ebrarcım sen nasılsınnnnnnnnnn şimdi burda yoksun ama olsunnnnn
ugurboncuğum liste benm çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık canım işallah oraya birgün hamile olarak hepimizin ismi yazılır
sünger canım sölediğin konuyla ilgili bilgim yok canım keske bişeyler yazabilseydim
Pelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,
arkadaşlar elimden geldiği kadar hepinizin halini hatrını sormaya çalıştım işallah unuttuğum kader rkadaşlarım bana kırılmaz ama kırılsalarda haklılar insan herkezin ismini görüp kndi ismini görmeyince üzülüyor,,,,,ama ben hepinizi çok seviyorum,,,,,13 martı beklyorum merakla dur bakalım ne olacak ama ben hamile kalsamda sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat olamıcam ama bu defa çok umutluyum mutluyum yada mutlu olmaya çalışıyorum bebeğim gelirse eger birdaha gitmesin istiyorum beni bırakmasın işallah ,,,,sanki hiç hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım hoş hersey hamile kalmayla bitmiyo aslında hersey yeni başlıyo zorlu bi süreç ama tatlı,,,,işallah hepimiz o zorlu olsada tatlı süreçten tez zamanda geçerizzzzzz
kuzum ben bı ara gırdım bılıyon bu aralar popuşumun ustunde oturamıyom pek seni gördüm bir sure bekledım ve cıkmak zorunda kaldım yazamadım da dırek pcden kapadıgım ıcınde sanırım altta gozukuyodum sureklı baya kaynamısız keyıflerınız bol olsun keskem bende olaydım da kayfe yapaydım sızlere ıyı gıderdı bol kopuklu bol kopuklu gercı kardelos ıcemzdı de olsun bız surerdık sefasınıkayram allahım daha iyi etsin dikkat et kendine
demek dönüyosun hayırlısıyla kavuş evine canım
canım 13 mart ugurun olsun ınsallah gelsın ve hıc gıtmesın bebısın cok haklısın kuzum hamıle kalmakla yetmıyo ıste surdurmek ve mutlu sona ulasmak gerek olacak ama bır gun burası bosalacak ve herkes veletlerınden basını kaldıramaz hale gelecekPelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,
bende sana cok guzel bır evlat dılıyorum balımmmmmmmmmmToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 zeynepkaygin+ SeLiNa23+ KAYRAM29+ icmimar07 yesim1548
selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum
bakın kızlar prof hala asistana iş buyuruyo sora çalışmadın derse.. al canım ananas olsun istediğin tutunsunda yapışsın sana bırakmasın seni emiii.du ananası vermeden bende içem bir iki yudum belki bende de bişeyler tutunacak sap arıyodurr.
tamam canım dedgin gibi umutsuzlık yok amin inş hayırlısıyla cok bekletmeden gelir bebişlerimiz
canım benim üzülme inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla...
canım rabbim yüzünü güldürsün... inş bu ay gelir bebişin...
canım ben bugun daha iyiyim sagol sordugun icin sen nasılsın...
eboşum sendende alıntı almıştım ama cıkmamış... yine karşılaşamadık canım ya ben cıkmışım sen gelmişsin tatlım... bu arada selina kerdeloş elixsir dördünüz yaptıgı sohbeti okudum ama bişey anlamadım ne parasıymış o bakıyım
sevtunumu bende merak ettim nerde kaldı bu hatun ya...
selam kızlar nasılsınız ben yorgunum biraz iş yaptım tülleri asarken belimi agırttım ama şimdi iyi allaha şükür sizler ne yaptınız görşmeyeli...
oh oh iyi desene akşama yemek ısmarlıyom kızlar hepinize.maaşım yatıyomuş.tabii bankaya mı yoksa kardeloşun çıkmaz bankasına mı bilemicem.çıkmaz bankadan kastım bizim bi akraba çocuk bayram harçlıklarını toplamış annesi demiş ver oğlum sen kaybedersin diye göğsüne sallamış paraları.sora para pul yok tabi çocuktaa annem benim paraları çıkmaz bankaya attı diye dalgaya almış.Ben şimdi çıkım,şu maaşları yatirim daha fazla laf yemeden,görüşürük
kuzum ben bı ara gırdım bılıyon bu aralar popuşumun ustunde oturamıyom pek seni gördüm bir sure bekledım ve cıkmak zorunda kaldım yazamadım da dırek pcden kapadıgım ıcınde sanırım altta gozukuyodum sureklı baya kaynamısız keyıflerınız bol olsun keskem bende olaydım da kayfe yapaydım sızlere ıyı gıderdı bol kopuklu bol kopuklu gercı kardelos ıcemzdı de olsun bız surerdık sefasını
canım 13 mart ugurun olsun ınsallah gelsın ve hıc gıtmesın bebısın cok haklısın kuzum hamıle kalmakla yetmıyo ıste surdurmek ve mutlu sona ulasmak gerek olacak ama bır gun burası bosalacak ve herkes veletlerınden basını kaldıramaz hale gelecek
bende sana cok guzel bır evlat dılıyorum balımmmmmmmmmm
kız sen uy uyu şişcen ama şiş kız aklımdakı sebebten olsun da ınsallah şiş valla heyecanlandırdın benı kuzu yaaaa bu arada kardeloş ver kız asistanın parasını calıstıırken calıstır sonra yat stune kız 7 24 demedı calıstı hakettı vallaaaaa
kız sevtunn hoşgeldinn.naptın doktora gittin mi ne dedi?merak ettik kız önce de sonra bak geçmişe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?