Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

linki profilden çizelge kısmına yapıştır ok.
http://lbdf.lilypie.com/YtgVp2.png
canım değere görede 5 haftalık görünüyor.maşallahh.bende tickeri yaparken son adet tarihini 24 ocak diye yazdım.tahmini doğum tarihi de 31 ekim çıktı orda.yanlışlık varsa düzeltirim.

Son düzenleme:
ıyı olmana sevındım cnm dıkkatet kendıne

ben geldım de sen yoksun karsılasamadık bı su kkyı acınca msnyı de acsan ya kusum yaaaa osledımmmmmm
ah cnm ya msn hıc aklıma gelmıyor buaralar basımda kara yeller esıyorbende özledım senı uzun zaman oldu sohbet etmeyelı ama sende fazla yorma kendıne bundan sonra kk yı acınca msn yı acarımkıb öptüm

İyi oturmuşunuz kı ben dayanamadım okadar
ebus kactı zaten banumbız way le kaldık 4 e kadar oda ugramamıs bgn kesın uyuyodur
ebusum duayı hatırlatırım demıstım ama unutmusumsen benden ıyı cıktın hatırlamıssın
yesımcıgım sende hoşgeldın topıgımıze prolaktın stresle ılgılı stres yapmazsan ılaca bıle gerek kalmaz
buarada su maas konusunu anlayamadım kardeloş para dagıtıyosan bızıde gör kız
selınam ınsallah hamıssındır cnm hadı hayırlısı
topıgımızın durusu ugramamıs bgn ıyıdır umarım
kızlar unuttugum varsa affalomagdurum ben magdurrr

Son düzenleme:
geldinmi bebekiiimm ama o değere göre kesenin coktan gözükmesi lazım değilmi:44:

oh be sevtun çok merak ettim kız sizi(bebişle seni)iyi canım işallah salı günü görürsün keseyi bellimi olur RABBİMİN işi belki bebğinide görürsün ayyyy ne güzel

saol pelincim bende iyim nolsun beklemedeyim geçmiş olsun canım beline falan dikkat et yaaa

beni unuttunama olsun senin canın saolsun bak hemen barıştımmmm

hadı hayırlı olsun cnm rabbim bebeşini sağ salım kucagına almanı nasıp etsın Darısıda bıze olsun dua et bızede cnm progestoron dediğin prolaktın mı oluyo acaba cnm merak ettım benımde prolaktınımde sıkıntı varda

kız hormonlar ısana uykuyla tuzak kurarmı hanı mıde bulantısı adet gecıkmesı desen de bos cıksa anlarım da ole tuzak muzak olmaz ıyı dusun ıyı olsunnnnn
canım cok memnun oldum herseyın guzel oldugunna allttan bakmadıysa kese gozukmemıs olabılır tabıkı am bana kalırsa alttan baktırma zaten bence ben hamılelıgmı kanda ogrenmıstım ve dr 7 haftalık olana kadar gelme demıstı ve ılk gıttıgımde hem keseyı hem pıtpıtları gormustum
ben de cok durabıldıgımden degılde kuzu hanı acık gorurum belkı umıdıylen dedım nedenmıs o kara yeller bakayım senın magdurlugunu yerım ben
Selam bacılar nasılsınız ???
ıyıyız balım senı sormalı

İnşallah canım hayırlısıyla

alınganlık mı diyorsun yanii.. neyse senin dediğin gibi olsun :)
kocamann öpüyorum şeker kız

Ne tür bir ceza bacım

Evet tatlım şu an olduğu gibi dün bu gün giremedim nete.Fransadan misafirlerim vardı..Şimdi yaslandım arkama okuyup okuyup yazıyorum

Diyetin hayırlı uğurlu olsun canım

kızlar nıden ses vermıyonuz bakkem elm nasılsın kuzum duru elıksır nere gıttınız kız yesımdı galıba arkadasım merhaba sanada yenı tanısıyoruz galıba

ah bıde benı gorsen

h.g durucum sen nasılsın
H.b tatlım cvp vermekte geç kaldım sanırım geçmişteydim yolum uzunca bir yol misafirler vardı giremedim yine,çok şükür iyiyim Allah bu günleri aratmasın

Çok şükür tatlım ben iyiyim ...Ağrın sızın yok inşallah ???

vardı dun de bugun ıyıyım canım cok sukur mısafırlerın gıttı erhalde
Neden tatlım ????:44:
balım gecmısteydın gormedın ya ondan dedım
burdayım kısss gezdim geldiim

gezentı senı kac gun kalcagını yazmıstım hastanede gordunmu

kızlar nıden ses vermıyonuz bakkem elm nasılsın kuzum duru elıksır nere gıttınız kız yesımdı galıba arkadasım merhaba sanada yenı tanısıyoruz galıba

vardı dun de bugun ıyıyım canım cok sukur mısafırlerın gıttı erhalde

balım gecmısteydın gormedın ya ondan dedım

gezentı senı kac gun kalcagını yazmıstım hastanede gordunmu

gördüm cnm ben özelde olcam bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…