Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

vardı dun de bugun ıyıyım canım cok sukur mısafırlerın gıttı erhalde

balım gecmısteydın gormedın ya ondan dedım

gezentı senı kac gun kalcagını yazmıstım hastanede gordunmu

Aman olmasın tatlım hep iyi ol inşallah Başka adrese doğru yol aldılar gezecek yerleri çok sağolsunlar beni de es geçmemiş gelmişler

canım benim ne demek kabak tadı verdi filan öyle şey olurmu inş cabucak iyileşirsin ama bugun iyiyimişsin allaha şükür doktordan iyi şeyler duyarsın inş tatlım...sagol canım valla kociş evde oldugu zaman ona astırıyorum ama öglen evde olmayınca kırışmasın diye mecburen ben asıyorum...bende senin dedigini diyorum kocişime benimkide uyanmadı henuz
canım benim merak ettik seni ama herşey yolundaymış allaha şükür inş hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın duaların icinde sagol canım allah razı olsun bizleri unutmadıgın icin kendine ve bebişe cok iyi bak

canım benim nasılsın ...

,KAYRAM29+,Duru_,elixsirr+,kardelen5233,yesim1548,,ugurboncugum,selam kızlar ben geldim

Son düzenleme:

ebrarcığım doktora ılk gıttıgımde tahlıller yapıldı prolaktın bayagı bı yuksek cıktı dostınexı verdı 2 ay kullandım gıttım bu sefer normal degerlerdeydı sonra bıkac ay sonra tekrar gıttım bu sefer cıkmıstı gene yanı ılkınde cıktıgı deger gıbı deıl ama yuksek dedı doktor hamıle kalana kdr dostınexı kullan dedı hatta kaldıktan sonrada devam et dedı bende kullanıyodum ama tatıle gırınce bıraktım öle unutmusum aklıma geldı gecen gene başladım bakalım Rabbım hakkımızda hayırlısını versın canım

Aman olmasın tatlım hep iyi ol inşallah Başka adrese doğru yol aldılar gezecek yerleri çok sağolsunlar beni de es geçmemiş gelmişler
demekkı sevılen bı ınsansın balım bellı zaten bende senı cok sefıyommmmmm
evet canım bugun ıyıyım zaten genelde cok sıkayetcı bır tıp degılımdır eskıden canım cok tatlıydı ama artık dıyorum ne dayanıklı kadınmısım

kuzum,senin nezdinde herkeze açıklim yaptığımız geyiği,hani bana prof diyolar ya,selina da bi gün bi arkadaşa bilgiler veriyodu,onada prof dediler,o mütevazilik gösterip,ben ancak asistanı olabilirim dedi,e meğer uyanıklık ediyomuş,şimdide maaş istiyo
tabe tabeeeeee,çok haketti
kuzu,fazla kaptırma,bazen psikolojik olabiliyo,üzülürsen üzülürüm.
kız,o değerle kese görülmeliydi,acaba sigortanın aletlerden mi görünmedi ki:26:
ha şöyleeeeeee,yap bakim işini
yukarda açıkladım maaş meselesini,ayrıca teessüf ettim ben yokken nasıl kalırsınız o saatlere kadar,kıskandım bak
geldinmi bebekiiimm ama o değere göre kesenin coktan gözükmesi lazım değilmi:44:
makinelerden olabülü mü ki iksircim.:26:
Selam bacılar nasılsınız ???

selam duru cum,ceza çok özel kısss,sülemim

kızlar nıden ses vermıyonuz bakkem elm nasılsın kuzum duru elıksır nere gıttınız kız yesımdı galıba arkadasım merhaba sanada yenı tanısıyoruz galıba

merhaba sanada ben okuyorum sızlerı ama daha tam aktıf olamadım masallah hızlısınız bayagı anca okuyom yadıklarınızı:))

hoş geldin tatlım

evet ya zaten popomun ustune oturamıyom
oy oy kıyamam geçecek kuzum geçecek

offfffffffff yine yalnızım evdee

Bacı kız biz varız ya evde bizimle idare edicen artık

Amin canım hayırlısı

Maşşallah diyelim nazar olma Bende sizleri seviyorumm akede şekerlerimm

Maaş he güzel espri olmuş hmmm özel ceza anladımm şeker

saol canım ınsallah gececek sen nasılsın calısmalara devammı

bu arada ıksırımm sende benı engellemısın galıbaaaaaa

evet canım hızlı yız ben su an uc yere bırden yetısıyommmm ınsallah dertlerın sıfa bulur

hadi yaaa 3 yer demekk cidden maşallah bacım ben şu an sizler burdasınız diye geçmişi okumaya bile ara verdim karmaşa yaşanmasın diye bir yerini kaşı kız nazar değmesin maşallah maşallahh

kıss bilmem ki ulturasondanmı diyon ama o değer cok yüksek değilmi beaaa ortada nokta virgül varmı acepp:26:
kız sılmedım delı e sen yoksun kı su an ben cevrım dısıyım gercı de
bana mmsnini yollarsınmı

sağol kucuum sizde olmasanızzz

hadi yaaa 3 yer demekk cidden maşallah bacım ben şu an sizler burdasınız diye geçmişi okumaya bile ara verdim karmaşa yaşanmasın diye bir yerini kaşı kız nazar değmesin maşallah maşallahh

kuzum hem karın hemde alttan zarar gordugumden az grebılıyom zatıııııı ondad a herkese yetıyım dıyommmm

pelintoşum h.g bebikimm
hoşbulduk sinemtoşumnasılsın tatlım...
maşallah sana canım ben cok nazlıyımdır ya bi yerim agırsın hemen yatarım ama bekarken şimdi yat bakalım kolaysa işler beni bekliyo

anladım canım keşke bende senin asistanın olsaydım ama henuz bu konularda cok bilgim yok senden ögrene ögrene geliştircem kendimi profcumbu arada nasılsın tatlım...

durucum hoşbulduk tatlım nasılsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…