Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız bende cok nazlıydım da dogum sancısına nasıl dayandım dedım kızım sende ıs var gıkım cıkmadı valla saradım soldum ama yıne de agzımı acıp ah demedım allah bılıyooo bu arada prof falan olma bızım gıbı allah hıcbıseyı ogrenmek zorunda bırakmasın

ya kızlar k.k damı sorun var yoksa benim int yavaş yazdıklarımı bi saatte gönderiyo:84::84:

kız durum yıne kayboldun kardelosum sana selam vermıyom ama sebebbını bılıyon hehehehehehehehehehehe damarımda kanımsın hayatımsın canımsın ondan yanııııı
bu arada yesımcım kendınden bahsetsene bırazcık kac senedır beklıyosun sorun ne falan ozel degılse yanı

İyiyim güzel bacım sen nasılsın

Kız bunu heryerde söyleme valla nazar olursun maşallahhh

ya kızlar k.k damı sorun var yoksa benim int yavaş yazdıklarımı bi saatte gönderiyo:84::84:
benim de bağlantım yavaş bacım ben de anlamadım :44:

kız sız dostlarımsınız benım olmaz bıseycık ınsallah bı tarafımı kasıyım dıcem ama acır sımdı

yok valla gözüm üstünüzde bacıcım bir cvp yazıyorum dönüyor dönüyor dönüyor bir türlü yollayamıyor anlamadım bende ondan ağır geliyorum galiba

Son düzenleme:

annelik icgüdüsünden dolayı dayanmışsındır canım bende dogumdan cok korkuyorum hamile degilim ama hamile kalırsam hayırlısıyla ilk aklıma gelen nasıl dogurcam olcak gerci ben hamile kalıyımda gerisini sonra düşünürüzyok kız ben prof olamam zaten espri yapmıştım amin inş sizlerde başka bişey ögrenmeye gerek kalmadan hayırlısıyla hamile kalıp bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız...

kıss bilmem ki ulturasondanmı diyon ama o değer cok yüksek değilmi beaaa ortada nokta virgül varmı acepp:26:

bana mmsnini yollarsınmı

sağol kucuum sizde olmasanızzz
kız,yoksam ikiz falanda,değer ondan mı yüksek çıktıda,kese görünmedi
kız siz beni beş kuruşsuz bırakcaksınız anlaşıldı,bölünerek mi çoğalıyosunuz bakem
iyiyim canımcım,hamdolsun,sende iyiymişin ama tül asmana bende kızdım,haberin olsun.
tabitabiiiiiiiiiii:86:

kız sız dostlarımsınız benım olmaz bıseycık ınsallah bı tarafımı kasıyım dıcem ama acır sımdı
Bizden birşey olmaz maşallah diyoruz bacıcım başka yerde deme kem gözlerden korusun rabbim..Tamam kaşıma kaşırken ağrını sızını başlatırsın aman demedim say cicim

Bu arada özeline yolladım bacım adereseyi

Son düzenleme:
kız bı hamıle kalalım da benımkı bellı ya sezeryan benım onemlı surec doguma kadar gelebılcemmı amin bu arada

cnm bnm 2yıl olcak evlenelı 1 yıldır dusunuyoruz bebiş 1yıl önce başladık doktora gıtmeye bı ara hormonlar sıkıntı yaptı bı ara fılm cekıldı bı ara klomen iğne falan kullandım şimdi doktora gıtmeyıde bıraktım sadece hormon hapı bıde folık asıt kullanıyorum Rabbım ısteyen herkese versın etrafın kayınvalıdemın laflarındanda sıkıldım herkes soruyo arkadaşlarımındanda cogu hamıle busıra hep gebelıkten muhhabbet edıyoz cok özenıyorum onlara streslıyım sabırsızım Allah sabrımı arttırsın hakkımızda hayırlısı olsun

ınsallah en kısa zamanda gleır mınıslerımız ama ınan bana gebe kalanlarda cok zorlu yollardan gectıler canım sabır bırazcık sadece sabır

bende iyiyim bitanem sagol...valla bende anlamadım niye böyle yavaşladıkı o zaman k.k damı sorun var acaba...
iyiyim pelincim sen nasılsın
iyi olmana sevindim canım dün ikimizinde moralı bozuktu bugun bende iyiyim allha şükür tatlım

yok canım ya biz senin gibi olamayızki ben espri yapmıştım kardeleşum...ya ben asmıyodum aslında ama öglen yıkıyınca kırışmasın diye mecburen astım zaten yaramazlıkta yaptıgımız yok doktor yasakladı oyüzden bişey olmaz tatlım

Tatlım sağı solu takma kafana stres de gebe kalamama da büyük etken milletin ağzı torba değil ki büzesin o yüzden kulak asma söylenenlere..Allah ne veriyorsa hayırlısını versin

kız bı hamıle kalalım da benımkı bellı ya sezeryan benım onemlı surec doguma kadar gelebılcemmı amin bu arada

evet canım haklısın bi hamile kalaımda gerisi kendiliginden gelir zaten önemli olan bebişlerimizin tutunup bizleri bırakmaması allahımın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…