evet canım haklısın bi hamile kalaımda gerisi kendiliginden gelir zaten önemli olan bebişlerimizin tutunup bizleri bırakmaması allahımın izniyle...
ekledım kuzum kabul edıver gelmdımı ıletı
Evet bacım gerçekten çok yavaş aman neden kaynaklanıyor anlamadım sitedenmi yoksa sunucudan mı bilemedim :44:bende iyiyim bitanem sagol...valla bende anlamadım niye böyle yavaşladıkı o zaman k.k damı sorun var acaba...
iyi olmana sevindim canım dün ikimizinde moralı bozuktu bugun bende iyiyim allha şükür tatlım
yok canım ya biz senin gibi olamayızki ben espri yapmıştım kardeleşum...ya ben asmıyodum aslında ama öglen yıkıyınca kırışmasın diye mecburen astım zaten yaramazlıkta yaptıgımız yok doktor yasakladı oyüzden bişey olmaz tatlım
sagol canım benim...ınsallah temıs kalplı arkadasım benım ınsallah
sorma pelincim bugun cok şükür iyiyizz
sagol canım benim...
evet canım her günümüz böyle olsun inş
kızlar bi sakıncası yoksa banada msn adreslrinizi yollarmısınız:26:
ınsallah en kısa zamanda gleır mınıslerımız ama ınan bana gebe kalanlarda cok zorlu yollardan gectıler canım sabır bırazcık sadece sabır
pelincim sen bana yaz cnm ben yazamıyorum ye hesap yaa
amın cnm evet sabırrrr Rabbım sabrı ögretıyo dıyorum daha fazla sınamadan gelır ıns bebişlerimiz
Tatlım sağı solu takma kafana stres de gebe kalamama da büyük etken milletin ağzı torba değil ki büzesin o yüzden kulak asma söylenenlere..Allah ne veriyorsa hayırlısını versin
sorun herkeste var anlaşıldıkızlar bu arada kkda sorun oldugundan kardelos gremedı ve ayrılması gerektı sızlere solememı ıstedı haberınız ola
böyle düşünme canım benim pozitif düşün pozitif gelişmeler olsun sabah ekmeğini kimse vermiyor kimse senin derdine dermen olmuyor,o hal de niye takacaksın başkalarını halt etmiş laf edenler..Güzel Allahım tez günde göndersin mucizesini inşallah üzülme şekeraminn doğru dıyosun cnm takmasam iyide elımdekı değilki bazen öle laflar edıyolarkı -özellıkle kayınvalıdem- hiç çocugum olamıyacak gıbı hıssedıyorum böle dusune dusunede stres olup cıkıyorum Rabbım hepimizin yuzunu guldursun bebişlerimizi versın bıran önce hayırlısıyla tabı
gönderdim tatlımdurucum sende yazsana msnni özelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?