ya kızlar bileniniz varsa bana cevap versin lüfen,,,,,ya benim geçmiş adet tarihim 13 şubat adetim bittikten baya sonra yani 26 şubatta falan bişeyler oldu işteşimdi 13 martta adet olmam gerekiyo ya olmazsam hamile kalırsam ben bebeğin kaç haftalık olduğunu 13 şubattanmı hesaplıcam ama yaramazlık tarihi 26 sı nasıl oluyo 3 kez hamile kaldım valla çözemedim bu işi,,,,adetim 2 gün geçse bile benim malum tarih 26 şubat daha bebek 2 haftalık olmalı hiç anlamıyorum,,,,biraz karışık yazdım ama işallah ne demek istediğimi anlamışınızdır beni bu konuda bi aydınlatın kızlarrrrrr
ya kızlar bileniniz varsa bana cevap versin lüfen,,,,,ya benim geçmiş adet tarihim 13 şubat adetim bittikten baya sonra yani 26 şubatta falan bişeyler oldu işteşimdi 13 martta adet olmam gerekiyo ya olmazsam hamile kalırsam ben bebeğin kaç haftalık olduğunu 13 şubattanmı hesaplıcam ama yaramazlık tarihi 26 sı nasıl oluyo 3 kez hamile kaldım valla çözemedim bu işi,,,,adetim 2 gün geçse bile benim malum tarih 26 şubat daha bebek 2 haftalık olmalı hiç anlamıyorum,,,,biraz karışık yazdım ama işallah ne demek istediğimi anlamışınızdır beni bu konuda bi aydınlatın kızlarrrrrr
inşallah canımolmasın artık ... bu ayda olmazsa artık 5 6 ay sonraya ertelenecek mecburen
canım sen nasılsın ?keyfin yokmuş
Öyle tabi canım hayat çok zor.
saol ebrarım işallah bu defa bebeğim gelirse beni bırakıp bi daha gitmez işallahhhhhhhhhh,,,hepimiz tez zamnda bebeklerimize kavusuruz canım,,,ebosum uykum geldi iyi geceler çok öptüm bacım seni
sagol canim,seninde hayirli olsunnasilsin tatlim?:26:
canım ben senin yazını kacırdım sanırım bi sorun mu oldu????cok sagol canım benim bende cok sevindim verilmiş sadakımız varmış birsencim sen nasılsın bu arada...
öncelikle hoşgeldin tatlışım
inşllah hiç gelmez kırmızılar 9 ay boyunca
canım bence senin net değil ya kk ağır bugün benimde geç geliyo yazdıklarım
canım yaptırıp yaptırmamak sana kalmış zorlama olmaz sadece kuranda yazıyo peygamber efendimizin emiri diye yapılması sünnet o yüzden dedim vücudunda damarlarla deri arasında kalan pis kanı çıkartıyo ve günleri var eğer dikkatli yapılırsa binlerce hastalığa çare oluyo çevrende düşünen olursa tavsiye ederim özellikle bel boyun bacak adet ağrısı migren alerji en baştakilerben cevap yazdım kuzum sen okumadın sanırsam ben pek sıcak bakmıyom benim koca hiç bakmıyo he çok iyi diyolar ama ben korkarım
saolsun canım naapsın adamda korkuyodur yapıyodur benimki korkmuyo olma ihtimali olmadığı için
iyigeceler kardeloşkızlar,ben çıkıyorum,hepinize hayırlı geceler dilerim
iyi düşün iyi olsun canım moralini bozma sakın....niye 5 6 ay bekliycenki tatlım...
canım 26 sı diyorsun döllenme için 2 gün gecse en fazla yani 1 buçuk 2 hafta anca olur
inşallah tatlışım inşallah allahım gönlüne göre versin buarada bugün çokmu uyudun bakem gelmedin hiç?canım ben senin yazını kacırdım sanırım bi sorun mu oldu????
inşallah gelmez canım ya bu aralar o kadar çok ihtiyacım varki
tabiki zorlamayla olmaz canım dedimya zaten iyi geldiğini söyliyenler var eğer düşünen olursa elbetteki söylerim saol canımcanım yaptırıp yaptırmamak sana kalmış zorlama olmaz sadece kuranda yazıyo peygamber efendimizin emiri diye yapılması sünnet o yüzden dedim vücudunda damarlarla deri arasında kalan pis kanı çıkartıyo ve günleri var eğer dikkatli yapılırsa binlerce hastalığa çare oluyo çevrende düşünen olursa tavsiye ederim özellikle bel boyun bacak adet ağrısı migren alerji en baştakiler
iyigeceler kardeloş
o zaman k.k yavaş ama deli oldum ya yazdıklarım bi saatte gidiyo :84::84:
canım ben senin yazını kacırdım sanırım bi sorun mu oldu????
inşallah gelmez canım ya bu aralar o kadar çok ihtiyacım varki
sağol canım bende iyiyim
kızlar bugün adet olmadımmmmmmmmmminşallah hamişimdir yarında olmam inşallah
canım hoşgeldin bence takma kafaya doktorun verdiği fiyat baya uçuk inşallah doğru bir doktor bulursun
hiç belli olmaz belkide hamilesin canım hamilelik belirtilerinde var hem üşümek hem ateşlenmek hayırlısı inşallah
ben iyiyim canım takılıyoruz işte
yaaaa valla o zaman bilemeyeceğim bana sacma geldi acıkcası sen yaramazlığa adet bitince baslamıyorsunki nasıl olacakmış aklım almadı vallaevet waycım bende senin gibi düşünüyorum ama benim önceki dr um onunla alakası yok son adet tarihinden hesaplanır diyo hatta3.de bebeğimin kalp atışları gözükmedi dr dedim daha erkendir belki dedim siz son adet tarihinden hesaplıyosunuz ama ben adetten 15 gün sonrası olarak hesaplıyorum dedim dr açıkça söyleyemedimama anladı ve onunla hiç alakası yok herzaman son adet tarihinden hesaplanır dedi çok kafam karışıyo yaaaa
inşallah tatlışım inşallah allahım gönlüne göre versin buarada bugün çokmu uyudun bakem gelmedin hiç?
tabiki zorlamayla olmaz canım dedimya zaten iyi geldiğini söyliyenler var eğer düşünen olursa elbetteki söylerim saol canım
sorma yaa aynı benimde öyle gıcık oldum peloşum
inşallah olmassın ama hamiş olduğun için olmassın canım yarın güzel haberler verirsin umarımsağol canım bende iyiyim
kızlar bugün adet olmadımmmmmmmmmminşallah hamişimdir yarında olmam inşallah
bende ağrılar hariç iyiyim canım sglcok sagol canım benim bende cok sevindim verilmiş sadakımız varmış birsencim sen nasılsın bu arada...
canım hayırlısı olsun inş bebişin seninledir güzel haberlerini bekliyoruz...bende ii düşünmeye calışıyorum canım ... eşim baska yere çalışmaya gitti 4 ay sonra gelecek inşallah ondan diyorum 5 6 ay sonraya kalır diye
inşallah tatlışım inşallah allahım gönlüne göre versin buarada bugün çokmu uyudun bakem gelmedin hiç?
tabiki zorlamayla olmaz canım dedimya zaten iyi geldiğini söyliyenler var eğer düşünen olursa elbetteki söylerim saol canım
sorma yaa aynı benimde öyle gıcık oldum peloşum
inşallah tatlışım inşallahayy inşallah Rabiimmm.... ağzından bal damlıyor
yaaaa valla o zaman bilemeyeceğim bana sacma geldi acıkcası sen yaramazlığa adet bitince baslamıyorsunki nasıl olacakmış aklım almadı valla
yok canım ya uyumak istedim ama uyutmadılar 10 kalkmıştım fırsant olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?