Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ozaman buruya giren size zahmet deyiversin
ben çıkıyorum belim agrımaya başladı görüşürz bebekler mercimegim teker teker teyzelerini öpüyo

allaha emanet ol canim,bizde onu öptuk canim

kız demiden beri çırpınıyorum burda kusura bakma hakkettin bunu sen al bakıyım bir tat tadını
ah canım çokmu acıdı gel öpemde geçsin

kiz sevtun allah iyiligini versin iyimi,sana bosuna daykci sevtun demiyor kizlarkac defa yazdim kiz sen görmedin

yok öyle öpmek falan,hem dövuyon,hem öpuyon nasil oluyooo, ooo

saka saka gel öpem

canım iyi çok şükür kız canım doktor öğle söğledi bakalım kısmet ne olursa kabul
sevindim canım demek kızın olcak ne güzel rabbim hayırlısını nasiıp etsin derdacım...
derdacım sagol kuzum moral verdin yarın bir dr daha gidicem pek ümidim yok ama yınede gidicem emın olım herkese teşekkür ederim kızlar ne gelirsen allahtan yapacak bişey yok
canım benim inş gelişmiştir bebişin hayırlısı olsun dualarım seninle...

# KAYRAM29+
# ebrar_53+
# nihaLite
# derdanur

merhaba kizlar,nasilsiniz?:26::26::26::26:
sende cok şirinsin bebişim:86::86::86:
canım bebişin iyi olsunda bulantılarında gecer inş...amin mirandacım rabbim kabul eder inş...
hayırlısı olsun canım belkide cıkmamıştır umudunu yitirme aleynacım...
1.60 bebekim kilo 93 yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim kız yazıyı degiştiricemde nasol olucek

ozaman buruya giren size zahmet deyiversin
ben çıkıyorum belim agrımaya başladı görüşürz bebekler mercimegim teker teker teyzelerini öpüyo

canım kontrol panelinden profilimi düzenleye gir ordan degişiyo...güle güle sevtunum bende mercimegi ve seni öpüyorum kendine iyi bak görüşmek üzre

masallah canim yaa,nasil verdin??belli bir diyet mi yapiyorsun??canim dun özel mesjina cevap verdim,gördunmu canim

insallah canim insallah,cok sagolasin canim haber verdigin icin,

ben bir ot içiyorum cnmöle verdim gecenlerde bahsetmiştim

aldım ekledim cnm ama kaplısın:26:

kayracım nasılsın canım benim daha iyisindir inşallah

kız daha rahatsızlığım varmı yokmu belli değil sadece bir başlangıç olacak rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah canım

çok haklısın garipçim ama şu garip adını sana yakıştıramıyorum
kız bende altayım niden görmüyon beni ben bende herşey eşim için diyorum ne yapalım başa gelen çekilir

buralardayım canım ama el işi gözümü çok yoruyor çok fazla pc ile ilgilenemiyorum gözlerim çok yanıyor yaptığım el işlerini burdan size göstersem site problem yaratırmı sorun olurmu yani ayrıca bende sizide çok özledim heeeeeeeeeeeeeeee
kız gerçektenmi görürüm işşallah keseyi salı günü ya

eşlik edeyim fıstığım sana allah neşeni arttırsın daim etsin
semracım h.g nerelerdesin kıss sen

hoşbuldum canım benim idare ediyoruz işte bu günümüze şükür kurs ev derken canım çıkıyor sizler nasılsınız

Son düzenleme:
birsencim seninle konuşmak isterdim ama gözlerim çok yanıyor o sebepten kapatmak zorun dayım allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyy:79:

bende iyiyim cnm sağoll

arkadaşlar iyi akşamlar ben öncedende yazıyordum hatırlayan varmı bilmem.bende hala bir gelişme yok bebek adına ama nasip diyorum doktorumun dediği gibi bekliyorum.doktor şimdilik bir sorun gözükmüyor demişti en son gittiğimde ama sizde de oluyor mu bilmem pazar günü nişanımız vardı çok oynadım sonra evime gidip oturduğumda akıntı geldiğini hissettim lavaboya gittiğimde pembe kan gördümdamla halindede değildi hemde bayaydı..arkadaşlar bilgisi olan varmı,Bu bir problem mi?başka bir doktora gözüksem mi?

ben seni hatırlayamadım,kusura bakma.
sorunun cevabını ise bilmiyorum,pembe ise,belkide yerleşme kanaması falandır,adetinin kaçıncı günündeydin?

ben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…