halan nenen deden bunlarada çeker canım.
albüm var canım benim arkadaş listemde olanlar görebiliyor.sen yokmusun ?ondan göremiyorsundur.sen almanyada nerde ikamet ediyon bakim bide akrabalardan çıkarsın :))
olabilir canim,bir konusunca sorayim,kime cektigimi ögreneyim dimiii
aaaben senin arkadas listende degilmiyim??hemen ekliyim seni durmerak ettim albumunu
canim ben frankfurt tayim,senin akrabalarin var galiba,onlar neresinde
kız benim kemiklerim batar sana
bir kardeş bir anne şefkatiyle sarılırım sende kollarımda huzur bullursun kız bebekim
# SeLiNa23
# garip+
naber bebekilerbiri beyaz saçmı dedi iki ablam var büyügüyle 9 yaş küçügüyle 5 yaş var aramızda işin garibi beyazı çok olan benim ben kesin yaşlaındım galiba birileri birilerinimi görmedi ay ben gördüm hepiciginizi sayılı kişiler hariç [/QUOTE
selina arkadasimiz kardeleni görmek istiyormus sanirim...ay bende kimseyi görmedim yaaa,sevtun ve ebrar haric tabiii
dusseldorf sanırım önemsiz akrabalar olduğu için bende önemsemiyorum hatırladığım doğrudur sanırım.
kız benim kemiklerim batar sana
kız ne batması ben yonturum o kemikleri merak etme senhuzur bulurum canım eminim,kuru bişeyim ya kemikler batmasın diye didim.
# SeLiNa23
# garip+
naber bebekilerbiri beyaz saçmı dedi iki ablam var büyügüyle 9 yaş küçügüyle 5 yaş var aramızda işin garibi beyazı çok olan benim ben kesin yaşlaındım galiba birileri birilerinimi görmedi ay ben gördüm hepiciginizi sayılı kişiler hariç [/QUOTE
selina arkadasimiz kardeleni görmek istiyormus sanirim...ay bende kimseyi görmedim yaaa,sevtun ve ebrar haric tabiii
canlarım ben çıkıyorum benim yavruya yakalandık malesef gene tabe azar yedikdedi sen gene onun başında sizi sefiyorum çıkmam lazım aeo
anladim canim,yani ben akrabalarindan degilem kizzz
kız ne batması ben yonturum o kemikleri merak etme sen
canlarım ben çıkıyorum benim yavruya yakalandık malesef gene tabe azar yedikdedi sen gene onun başında sizi sefiyorum çıkmam lazım aeo
gule gule sevtuncum
biliyom canım onlar bu kadar iyi niyetli konuşamazlar zaten.bende ebrar ablam ve profumu merak ediyorum
gule gule sevtuncum
garibim bende seni garip bırakmak istemezdim ama bende çıkıyorum.kuaförü aradım hazırlanıp gidicem.kendine iyi bak canım
aferin sanaaaaacanım benim çıkmıştım şimdi gördüm.iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?
evet canım maşallahı var senden benden sağlam.ama sorsan ölümcül hasta sanki.çok naz ediyo söylene söylene hasta olcak yani o derece.ayrıca kayınvalidemde saolsun çok iyidir.adı kayınvalide sadece yoksa annemden farksızz.o bana karşı öyle bende ona karşı aynı kendi annemle olduğum gibiyim.allah razı olsun derim hep arkasından.
valla bu sefer ben dayakçı olcamm,kimyasal diyenlere inanıyon biz burda yırtınıyozz hala kafanı kimyasala takıyosun.aşk olsun çok kızdımm.üstelik son adet tarihinden hesaplanıyo hafta muhabbeti.yani aslında yumurtladığın günden sorası hesaplanır yani şuan 1.5 hafta fazla yani.bu yüzden acele etme gözükecek.kimisi 7 haftada görüyo keseyi 8 haftada da kalp atışını duyuyor.moral bozma lütfen.ayrıca kimyasalda değer çok düşük olur ve gittikçe düşer.ayrıca sen eşsiz bi hatunsun canım.maşallahın var rabbim enerjini artırsın.herkese herşeye yetişiyorsun.ilerde bebişinede yetişeceksinn.
karar vermek başarmanın yarısıdır canım.istedikten sora verirsin.sevtunun tavsiyelerinin hepsi çok doğru.uygula ama sağlıklı bir şekilde ver.herşeyi kısıpta vitaminsiz halsiz düşme.
günaydınn profum.hoşgelmişsin.geçmişi okurken bi ara baktım seni gördüm aşağıda.dedim asistan olduğum belli ben önce geldim.sende yazmışsın aynı şeyi.aldığım parayı haketcem tabe
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize.ben bugun kuaföre gitcem dip boya zamanım geldi,yaş 24 ama beyazlar baya var.süslenem püslenem gelem yanınıza.
hoşbulduk canımcım:13:hosgeldin kardelencim,nasilsin canim??:26:
görebilirsin belki bi arayaa niye sizlerin profilde resminiz yok.ben merak ediyorum hepinizi.profum yanında çalışıyoz ama ben seni hiç görmedimm.hele bi görseydim mümkünmü acep
merhaba kızlar..bende anne olmak istiyom yaa..ama malesef hayallerimden gittikçe uzaklaşıyorum..önümüzdeki iki ay hormon tedavisi alıcam o yüzden iki ay bebiş yok bana
merhaba kızlar..bende anne olmak istiyom yaa..ama malesef hayallerimden gittikçe uzaklaşıyorum..önümüzdeki iki ay hormon tedavisi alıcam o yüzden iki ay bebiş yok bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?