Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

# SeLiNa23
# garip+
naber bebekiler biri beyaz saçmı dedi iki ablam var büyügüyle 9 yaş küçügüyle 5 yaş var aramızda işin garibi beyazı çok olan benim ben kesin yaşlaındım galiba birileri birilerinimi görmedi ay ben gördüm hepiciginizi sayılı kişiler hariç

halan nenen deden bunlarada çeker canım.

olabilir canim,bir konusunca sorayim,kime cektigimi ögreneyim dimiii

albüm var canım benim arkadaş listemde olanlar görebiliyor.sen yokmusun ?ondan göremiyorsundur.sen almanyada nerde ikamet ediyon bakim bide akrabalardan çıkarsın :))

aaaben senin arkadas listende degilmiyim??hemen ekliyim seni durmerak ettim albumunu
canim ben frankfurt tayim,senin akrabalarin var galiba,onlar neresinde

olabilir canim,bir konusunca sorayim,kime cektigimi ögreneyim dimiii

aaaben senin arkadas listende degilmiyim??hemen ekliyim seni durmerak ettim albumunu
canim ben frankfurt tayim,senin akrabalarin var galiba,onlar neresinde

dusseldorf sanırım önemsiz akrabalar olduğu için bende önemsemiyorum hatırladığım doğrudur sanırım.

Son düzenleme:
kız benim kemiklerim batar sana

huzur bulurum canım eminim,kuru bişeyim ya kemikler batmasın diye didim.
kız ne batması ben yonturum o kemikleri merak etme sen

merhaba kızlar..bende anne olmak istiyom yaa..ama malesef hayallerimden gittikçe uzaklaşıyorum..önümüzdeki iki ay hormon tedavisi alıcam o yüzden iki ay bebiş yok bana

aferin sanaaaaa
hosgeldin kardelencim,nasilsin canim??:26:
hoşbulduk canımcım:13:
yaa niye sizlerin profilde resminiz yok.ben merak ediyorum hepinizi.profum yanında çalışıyoz ama ben seni hiç görmedimm.hele bi görseydim mümkünmü acep
görebilirsin belki bi ara
merhaba kızlar..bende anne olmak istiyom yaa..ama malesef hayallerimden gittikçe uzaklaşıyorum..önümüzdeki iki ay hormon tedavisi alıcam o yüzden iki ay bebiş yok bana

rabbim en kısa zamanda nasib eder inşallah.

canim uzulme,inan hepimiz anne olmayi istiyoruz,ama hersey allahin taktiri elimizen birsey gelmiyor..herseyde bir hayir ve hikmet vardir..zamani gelince olur,ümidini kaybetme,allah yardimcin olsun

hayırlı sabahlar hanımlar

Durucum özel msj yazamadım sana forumda 100 tane yazım olması gerekiyomuş arkadaşlarıma özel msj yazabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…