Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar gecmişi okudum ama alıntı yapmadım

herkes iyi MAŞALLAH

vaycım leke şeklinde sürüyosa test yaptır belki vardır düşük yapıyosundur ihmal etme

selinacım ben profiline girdim ama arkadaşın listemde yoksun diye fotoları göremedim merak ettim şimdi sana arkadaşlık talebinde bulundum

beyazlar bende de cok var 26 yaşındayım ama irsi bizmde ailede cabuk beyazlar saclar

amin inşallah versin de hepimizin yüzü gülsün.. önceden bir kız cocugu babasının kucagında otururdu tam da benim karşımda ozamanlar ağlardım inerdim hemen şimdide o halim gitti bu hal geldi...Rabbim hayırlar versin...

bende boyamak istiyorum saçlarımı kumralım ama sıkıldım kendimden yada bunalımdayım bilmiyorum saçlarımda değişiklik yapasım var.. kızılamı boyasam yoksa karamele mi karar veremedim.. annem de boyama yazın tatile gittiğimizde papatya suyuyla yıkar açarız rengini diyor
beyazlar bendede cokkk daha dün boya aldımm

Sevtuncum inşallah bu seferki bebiş seni bırakmasın her zaman aklımdasın ve dua ediyorum sana.
K:uşum ama sen beni biraz zor sararsın ona göre.

cnm resmini gördüm senin süeper sacların gözlerin boşver yasıkıyor o saçlar sana

meraba arkadaşlar, işyerinde net bağlantımız sınırlı ve de süreli olunca pek gelemez oldum, kısa sürede de geçmişi okuyamayınca da selam verip çıkmak zorunda kalıyorum..
akşamları açarım diye niyetleniyorum ama o da pek mümkün olmuyor, inşallah hepiniz iyisinizdir. yeni hamişler vardır inşaallah
hepinizin de sağlık ve mutluluk haberlerini almak ümidiyle. öpüyorum hepinizi de

not: Ebrarcımmm canımmmm ben duayı okudum. Allah dularımızı kabul eylesin.

slm kardelenim...cevabın 10 dk yola çıkıyor...haber verem dedim...ebrarım yokmu..nerelerde..epeydir görüşemedik onuda özledim ya...

Sevtuncum inşallah bu seferki bebiş seni bırakmasın her zaman aklımdasın ve dua ediyorum sana.
K:uşum ama sen beni biraz zor sararsın ona göre.
herşeyin bir kolaylıgı var derdei rahmetli babam sagol allah razı olsun inanın bende sizlere çok dua ediyorum yaradanım diyorum benim anne yüregimi sevindirdin kardeşleriminkinide seviindir diyorum canımsınız siz benim ya
# yesim1548
# garip+
# kardelen5233+
# banu145145
# naneliseker
kızlar nasılsınız ben geldim heran çıkabilirim benim yavrudan kaçamak girdim namaz kılıyodum da içerde misafir var ayıp olmasın içerdekilere bir baktım ne var ne yok diye

amin cnım bnm amın ıns Rabbım dualarını kabul eder

kizlar dun aksamdan buyana kasiklarimin altinda agri gibi sanci gibi birseyler var,hafif hafif halada oluyor,sizce neden olabilir:26::26::26::26::26:

acaba adetim mii geliyor diye dusundum ama,adet tarihim 10 mart:26::26::26::26::26:acaba erken mi gelecek:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…