Canım böyle yapm a sabret bazen hepimize oluyor çok istiyoruz inşallah Rabbim görür.
canım allahım tez zamanda versin işşallah bende bir şeyi unutmuyorum eşime otobüse bindik kadının kucagında okadar güzel bir bebek varki dedimki istesem sevmeye verirmi dedim oda bir şey der belkim kırılırsın boşver dedi ama yaradan okadar büyükki bak gene yolladı bebegimi bana işşallah bebegim bu kerez benimle kalır allahım ne olur bunu bana bagışla arkadaşlarımada ver eşleriyle sevinsinler işşallah
beyazlar bendede cokkk daha dün boya aldımm
ah canım goz bebeklerim yollarda kaldı nerdesin mesenede bende olmak isterdin bak şimdi kıskandım he
canım allahım tez zamanda versin işşallah bende bir şeyi unutmuyorum eşime otobüse bindik kadının kucagında okadar güzel bir bebek varki dedimki istesem sevmeye verirmi dedim oda bir şey der belkim kırılırsın boşver dedi ama yaradan okadar büyükki bak gene yolladı bebegimi bana işşallah bebegim bu kerez benimle kalır allahım ne olur bunu bana bagışla arkadaşlarımada ver eşleriyle sevinsinler işşallah
canım benim alıntılar uzun oldugundan kısasını alıyorum görüşemiyoruz kız kaç zamandır he
hade öp bari
banucum birsencim selinacım gözümden kaçan varsa kusura bakmayın allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız iyiki hayatıma girdiniz siz varken benim sırtım yere gelmez bebeklerçünkü en iyi dost en iyi kardeş sizlersiniz benim için kızmayın bana ne olur kayıplarım olunca helede yolun yarısına gelipte sonunu getirememek çok acı birşey biliyorumki sizlerde benle sevindiniz benle agladınzı aynı benim gibi sizleri sefiyorum geşim bakıyım şefkatli tombul kollarıma bakem teker teker hepiciginize sarılıyım bir
bakın kollarım hepinize yetti kim demiş tombullarda iş yapamaz diye
bende boyamak istiyorum saçlarımı kumralım ama sıkıldım kendimden yada bunalımdayım bilmiyorum saçlarımda değişiklik yapasım var.. kızılamı boyasam yoksa karamele mi karar veremedim.. annem de boyama yazın tatile gittiğimizde papatya suyuyla yıkar açarız rengini diyor
slm kardelenim...cevabın 10 dk yola çıkıyor...haber verem dedim...ebrarım yokmu..nerelerde..epeydir görüşemedik onuda özledim ya...
selam kıslar hepinize güzel bir gün diliyorum
beyazlar bendede cokkk daha dün boya aldımm
herşeyin bir kolaylıgı var derdei rahmetli babam sagol allah razı olsun inanın bende sizlere çok dua ediyorum yaradanım diyorum benim anne yüregimi sevindirdin kardeşleriminkinide seviindir diyorum canımsınız siz benim yaSevtuncum inşallah bu seferki bebiş seni bırakmasın her zaman aklımdasın ve dua ediyorum sana.
K:uşum ama sen beni biraz zor sararsın ona göre.
herşeyin bir kolaylıgı var derdei rahmetli babam sagol allah razı olsun inanın bende sizlere çok dua ediyorum yaradanım diyorum benim anne yüregimi sevindirdin kardeşleriminkinide seviindir diyorum canımsınız siz benim ya
# yesim1548
# garip+
# kardelen5233+
# banu145145
# naneliseker
kızlar nasılsınız ben geldim heran çıkabilirim benim yavrudan kaçamak girdim namaz kılıyodum daiçerde misafir var ayıp olmasın içerdekilere bir baktım ne var ne yok diye
canım,ebrarın kociş evde bugün,ondan gelmiyo hatun.:82:
elixsircim sana iki defa gecmiste yazdim,ama görmedin sanirim,canim bana hala davet gelmedi,sanirim yanlis ekledin:44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?