Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya adet gibi değil onun için yarın test alıp yapmak istiyorum acaba doğru sonuç verirmi meraktan ölüyorum

ne zaman geldı o damla seklınde eger bugun gunduz geldı de bu saate kadar baska bısı gelmemısse yarın kesınlıkle test yap muhtemelen cıkar hatta testte cıkmazsa idrar da yanı bence kan testı yaptır

Kızalr kimseler kalmamış bende camları ve ışıkları kapadım kapıyıda kitledim hepinize tatlı rüyalarr..

Canım idrarda çıkmaz kanda baktır diycem oda çok erken 3 gün bekle bakalım.

ne zaman geldı o damla seklınde eger bugun gunduz geldı de bu saate kadar baska bısı gelmemısse yarın kesınlıkle test yap muhtemelen cıkar hatta testte cıkmazsa idrar da yanı bence kan testı yaptır

kızlar ben yarın bi yapayımalabilirsem olmazsa cuma yada pazartesi doktora giderim

selam hanımlar baya bir zamandır siteye girmeye çalışıyorum sürekli hata verdi şimdi yazıyorum ama yollarmı bilemiyorum geçmişede bakamadım kusura bakmayın hepinizi öpüyorum iyi geceler
banum giremedim kkya gerçi msnde muhabbet ediyoruz canım tavuk olmak kim ben kim kuzu

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

kardelen5233 SeLiNa23+ leyla_87
hepinize hayırlı günler
selina cım,asistan olduğun belli,benden önce gelmişin topice
bu ay parayı haketcen galiba,bankamatik memuresi sözünü yedircen bana

canım benim çıkmıştım şimdi gördüm.iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?
evet canım maşallahı var senden benden sağlam.ama sorsan ölümcül hasta sanki.çok naz ediyo söylene söylene hasta olcak yani o derece.ayrıca kayınvalidemde saolsun çok iyidir.adı kayınvalide sadece yoksa annemden farksızz.o bana karşı öyle bende ona karşı aynı kendi annemle olduğum gibiyim.allah razı olsun derim hep arkasından.
valla bu sefer ben dayakçı olcamm,kimyasal diyenlere inanıyon biz burda yırtınıyozz hala kafanı kimyasala takıyosun.aşk olsun çok kızdımm.üstelik son adet tarihinden hesaplanıyo hafta muhabbeti.yani aslında yumurtladığın günden sorası hesaplanır yani şuan 1.5 hafta fazla yani.bu yüzden acele etme gözükecek.kimisi 7 haftada görüyo keseyi 8 haftada da kalp atışını duyuyor.moral bozma lütfen.ayrıca kimyasalda değer çok düşük olur ve gittikçe düşer.ayrıca sen eşsiz bi hatunsun canım.maşallahın var rabbim enerjini artırsın.herkese herşeye yetişiyorsun.ilerde bebişinede yetişeceksinn.
karar vermek başarmanın yarısıdır canım.istedikten sora verirsin.sevtunun tavsiyelerinin hepsi çok doğru.uygula ama sağlıklı bir şekilde ver.herşeyi kısıpta vitaminsiz halsiz düşme.
günaydınn profum.hoşgelmişsin.geçmişi okurken bi ara baktım seni gördüm aşağıda.dedim asistan olduğum belli ben önce geldim.sende yazmışsın aynı şeyi.aldığım parayı haketcem tabe
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize.ben bugun kuaföre gitcem dip boya zamanım geldi,yaş 24 ama beyazlar baya var.süslenem püslenem gelem yanınıza.

ben bir ot içiyorum cnmöle verdim gecenlerde bahsetmiştim

aldım ekledim cnm ama kaplısın:26:

ne otu kizz ooo:44::44::44:elixsircim,acaba yanlismi ekledin,bekliyorum ama bana hic davet gelmedi:26::44:

degistirmek zor oluyor heralde canim yaa,en basta öyle yazdik öyle kaldiii..simdide iszin icin degistirmek istiyorum ama,nasil yapicagimida bilmiyorum ayrica da zor sanirim

canim cok gecmis olsun,benim bilgim yok,olan arkadaslar cevaplar canim

ben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff

canim benim,bu kadar uzme kendini,herseyin bir vakti saati var,bebeklerimizde vakti saati gelince olacaklardir insallah

canim uzulme,bir dahaki ay sevinirsin insallah

anliyorum canim,az az yemek daha guzel,yasaklar cok olunca insani cezbediyor,aslinda sunneti seniyye uygulansa hic bir sorunumuz kalmaz,ne diyet yapmamiza gerek kalir,nede kilo fazlaligimizda..insallah yugulayanlardan oluruz

canim sen kilolu falan degilsin kii,neden kendine kilolu dedin onu anlamadim..69 kilo bence cok degil,keske bende 69 olsam yaniiihaklisin yavas yavas vermek önemlii

insallah canim,allah umut ettiklerine seni nail eylesin tatlim

tamam canim geliyorum o tobige,haklisin burda cok bahsetmek uygun olmaz,gerci benim kilomla ilgili sIKintim yine bebegim icin,onun icin zayiflamak istiyorum,ama yineden ayni durumda olmayan arkadaslarimiz vardir..konusmak istemeyebilirler bu konu ile alakalineyse ben bir ugrarim o tobige insallah

kızlar malesef geldi kırmızılar ama adet gibi değil damla halinde çok az kahverengi şeklinde ve hiç ağrım yokkk

canim birdaha ki ay olur insallah uzme kendini

aleykum selam canim,haklisin dun aksam cok yavasti kk,belki ondan hata vermis olabilir:26::26:

allah muhabbetinizi artirsin canim,cok sevindim senin adina.guzel tavsiyelerinin icin de cok tesekkur ederim ayrica,cok sagolasin
oo kuofere gidiyormussun masallahayy bende de var o beyazlardan yaa,2 tane gecenlerde gördum..yaslaniyormuyuz nee

hosgeldin kardelencim,nasilsin canim??:26:

allah muhabbetinizi artirsin canim,cok sevindim senin adina.guzel tavsiyelerinin icin de cok tesekkur ederim ayrica,cok sagolasin
oo kuofere gidiyormussun masallahayy bende de var o beyazlardan yaa,2 tane gecenlerde gördum..yaslaniyormuyuz nee
anamm 2 tane mii kız sayma çoğalır derler.2 taneden ne olcak benim 20 yaşımdan sora çıktı beyazlar.ve şuan saysam 80in üzerindedir.saç beyazlaması ırsi bişeydir zaten.annemde babamda erken beyaz vardır.bu yüzden hangi tarafa çeksem farketmiyo bende de erken beyaz daha yaşım 24

yaa niye sizlerin profilde resminiz yok.ben merak ediyorum hepinizi.profum yanında çalışıyoz ama ben seni hiç görmedimm.hele bi görseydim mümkünmü acep

benimde 25 canim,evet haklisin irsidir diyorlar,ama bizde öyle yok yani,anneminde babaminda saclari erken beyazlamamis,ben nereye cektim acabaa

amaniiiin saymiyim o zaman selinacim,allah muhafaza cogalir falan:18::18::18::18::18::18:

benimde 25 canim,evet haklisin irsidir diyorlar,ama bizde öyle yok yani,anneminde babaminda saclari erken beyazlamamis,ben nereye cektim acabaa

amaniiiin saymiyim o zaman selinacim,allah muhafaza cogalir falan:18::18::18::18::18::18:

halan nenen deden bunlarada çeker canım.

seninde resmin yok kiiii

kizlar guvenlik ve tedbir icin koymamis olabilirler sekerim

albüm var canım benim arkadaş listemde olanlar görebiliyor.sen yokmusun ?ondan göremiyorsundur.sen almanyada nerde ikamet ediyon bakim bide akrabalardan çıkarsın :))

Son düzenleme:
ah canım goz bebeklerim yollarda kaldı nerdesin mesenede bende olmak isterdin bak şimdi kıskandım he
ben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff
canım allahım tez zamanda versin işşallah bende bir şeyi unutmuyorum eşime otobüse bindik kadının kucagında okadar güzel bir bebek varki dedimki istesem sevmeye verirmi dedim oda bir şey der belkim kırılırsın boşver dedi ama yaradan okadar büyükki bak gene yolladı bebegimi bana işşallah bebegim bu kerez benimle kalır allahım ne olur bunu bana bagışla arkadaşlarımada ver eşleriyle sevinsinler işşallah
birsencim seninle konuşmak isterdim ama gözlerim çok yanıyor o sebepten kapatmak zorun dayım allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyy:79:
canım benim alıntılar uzun oldugundan kısasını alıyorum görüşemiyoruz kız kaç zamandır he

hade öp bari

banucum birsencim selinacım gözümden kaçan varsa kusura bakmayın allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız iyiki hayatıma girdiniz siz varken benim sırtım yere gelmez bebekler çünkü en iyi dost en iyi kardeş sizlersiniz benim için kızmayın bana ne olur kayıplarım olunca helede yolun yarısına gelipte sonunu getirememek çok acı birşey biliyorumki sizlerde benle sevindiniz benle agladınzı aynı benim gibi sizleri sefiyorum geşim bakıyım şefkatli tombul kollarıma bakem teker teker hepiciginize sarılıyım bir
bakın kollarım hepinize yetti kim demiş tombullarda iş yapamaz diye

kız benim kemiklerim batar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…