Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese selam adetim 6 gün geçmişti.ama bugün adet oldum.hemde test yaptıktan hemen sonra.çok üzgünüm.ama adetim çok pembemsi.neden olabilir acaba bilen varmı çok üzgünüm yaa bebeğim var sanmıştımmmmm......

canım dıyetım benım bır lıste seklınde degıl daha cok bır gunde bellı mıktarlar var ondan daha fazla tuketmemem gerekenler var bıde onerıler bır de spro olarak da yarım saat temız havada yuruyus yaklasık 3 km olmak sartıyla temponu ona gore ayarlayacaksın ıste canım verırsın ınsallah tatlım merak etme ben verecegıme ınanıyorum
ınsallah canım vercez sana katılıyorum du noktada encede dr kontrolunde verılmelı yanı bılıncsız dıyet yapılmamalı ama bı kural var kı ole yada bole su bebıs gelmelı artık
birsencim seninle konuşmak isterdim ama gözlerim çok yanıyor o sebepten kapatmak zorun dayım allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyy:79:
canım ya elısı gozlerını yoruyorsa bence hafıfletmelısın cunku goz bu yanı elişinden onemlı herhalde kı kızdım bak sımdı sana yorma kendını o gözler oglusuna ve kardeıne lazım olcek
ben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff
canım ya bı bılsen ben onu her uyandıgımda soluyorum esımle evlenmeden once her sabah onu hayal ederdım derdım beraber gune gozlerımızı acabılecekmıyız dıye sımdı de ebegımın hayalını kuruyorum hayalı bıle guzel beeee

iyiyim canlarım çok şükür.yazık benim kociş seslenmiyo bende fırsattan istifade ediyom.hamile olabilirim diye bişey demiyo.
hadi bakalım selinacım inşalah hamişsindir güzel haberler verirsin kocişinide fazla üzme kız yazık adama
canım iyisin bugün naptın alışverişini yaptınmı bakım
oturuyorum boş boş uykum geldi halsizim ama herifimin hadi yatalım demesini bekliyorum :)
naber kız hayrola kociş yatalım demeyince yatamıyonmu onu bekliyon
yaw sevtun hamiş olmasan ben seni döverim ha sana söylüyoz habire herşeyi kafana takıyon sen takınca üzülünce eşinde bebişinde üzülür sonuçta hem olacaksa biliyosun olur 2 de olsa 3 de olsa rabbim veriyosa olur sen kendini ferah tut rahatla biraz
canım inşallah rüyan gerçekleşir geç gelsede hayırlısıyla gelsin
ya sonuçta eşini üzmemek için gidecen niye dert ediyon sen kendine dikkat et yeter
inşallah canım

inşallah oda olacak canım belki bi işarettir önceden bende çok görüyordum inşallah hayırlısı olur

kızlar şu ana kadar adet olmadımmmm inşallah olmam
ececim inşallah adet olmazsında bebiş vardır koçişinede sürpriz olur
canım biraz bekle bazı hastanelerin ultrasonları eski hemde 8-9 haftada bile kalp atışı olan var o bebişinin döllenmesiyle alakalı benim düşüğümde 11 haftaya kadar bekletmişlerdi Allahtan senin için hayırlısı olsun canım
slm kızlar gecmısın bı kısmını okudumda dıger kısmınıda gece okucam yemek yapcam
boncuğum nasılsın mart geldi kediler nerde kaldı bakım

görüşürüz balım iyi bak kendine
nasılsın diyecem iyi olduğunu okudum kızında iyiymiş inşallah böyle devam eder canım
canım sagol düşünmen yeterli sen kendini yorma yat dinlen senin için hayırlısı neyse o olsun
geliyom artık dövecem seni kafanı bulandırıp durma kimyasal olsa bu kadar yüksek çıkmaz değer haberin olsun

kızlar ya ben yani kusura bakmayın şu kilolardan bahsedip canınızı sıkmayın artık bende kiloluyum düşünüyordum kafama takıyordum sadece dikkat edin yediklerinize bide suyu bol ve yudumlayarak için ve yavaş kilo verin hızlı vermek tehlikeliymiş bende 163 boy 69 kilom var
yeşicim canım sen hele bi hamile kal kilo alırsın ama sağlıklı olda zayıf ol sorunmu yapıyosun
birsencim seninle konuşmak isterdim ama gözlerim çok yanıyor o sebepten kapatmak zorun dayım allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyy:79:
canım bende konuşmak isterdim ama geçmiş olsun çok okuduysan ondan olmuştur kızlara diyoruz ama anlamıyolar habire çene çalıyolar az konuşun bak kızıyom zor okuyoz

Git kız boşver büyüklük sende kalsın bak sen anne olucan.

canım çok üzüldüm.Benimde haşimito tridim var seninki nasıl belli oldu ne tedavisi verdiler.

İnşallah tektir canım yoksa çok zorlancan.

Canım benimde haşimitom var nasıl bir tedavin var birde nasıl anlaşıldı anlatırsan sevinirim.

Kız gidemedim bugün hava çok soğuktu.Belki üşüttün kendini.

Yok kız kimyasalda bu kadar artmaz kardeşiminde olmuştu az yükseliyor sonra düşüşe geçiyor zaten merak etme.

Hayırlısı aleynacım daha dur yeni başladın.

Canım en güzeli bir beta hcg yaptır eğer düşüyosa o zaman doğrudur.Benimd öyle oldu ama kanamamda vardı beta hcg istedi doktor düşüşe geçmişti.

canım 113 kıloydum ilaç kullandım panik atakta kilo yaptı okadarda kullanmadım ama yemege verdim birde sigarayı bıraktım aldım şimdi 93 kilo geliyorum
Bravo sevtun nasıl başardın ya bende uğraşıyorum beceremiyorum ya kız üstten gözükmez benimde öyleydi zaten betahcg 1000 olunca alttan 5000 üstü olunca üstten gözüküyor dert etme bişey yok tatlımm.

onun demesine göre bugün 5+6 olması gerekiyordu ve kalp atışını duymamız gerekiyormuş

Kız o doktor saçmalamış sen bir doktora daha git 9 haftaya kadar kanama falan yoksa bekleniyor.

herkeze iii gececler kalamayacam ama dua ları okudum haber vermek istedim inşallah yarın dr gidecem yumoşlarım büyümüş olurda bu aya dair bi umudum olur dr gelin ce yazarım yine hepinize tekrar iiii akşamlar öptüüüüümmmmmmmmmmm

hayali cok güzel fakat halkın oldugu yerde ağlamakda olunca olmuyor pek güzell...garip garip bakmalar...

kıss dünürr inş hadi bakalım ohohohohh

Kız kaç kıilosunki sen benim takıldığım 90 kilolular topiğ var gel orda hep beraber güzel kilolar veriyoruz.Ben sana listelerde veririm.

Kilolarımız yakın garipcim sen gel o topiğe burda konuşursak kızlara ayıp olur konu dağıtmış oluruz.

Azmedince oluyor ama ben bıktım valla ben çokk daha kiloluydum bayağa verdimm.

Bravooooooooo

Ben leslie yapıyorum canım süper sende zayıfla diye bir site var ordan indir çok eğlenceli bizim topikte herkes yapıyor ve kilolar gidiyor 1.5 ayda leslieyle 7.5 kilo verdim

1.60 bebekim kilo 93 yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim kız yazıyı degiştiricemde nasol olucek
Ayy süper kız kilon ben okadar olsam daha ne isterim.

ben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff
Canım böyle yapm a sabret bazen hepimize oluyor çok istiyoruz inşallah Rabbim görür.

inş canım inş şimdide önumuzdekı 8-9 ay boyunca olmazsın

# pelin67
# elixsirr+
# way NABER BEBİKLER NE VAR NE YOK BAKALIM

kızlar malesef geldi kırmızılar ama adet gibi değil damla halinde çok az kahverengi şeklinde ve hiç ağrım yokkk

ya kızlar sizi kacırmayayımdiye acele ettim gecmişi okumadım ama sizde gitmişsiniz ya birsey soracaktm neyse arık

kızlar malesef geldi kırmızılar ama adet gibi değil damla halinde çok az kahverengi şeklinde ve hiç ağrım yokkk
Üzülme canım inşallah önümüzdeki maçlara bakıcaz dimi.

ya kızlar sizi kacırmayayımdiye acele ettim gecmişi okumadım ama sizde gitmişsiniz ya birsey soracaktm neyse arık

Hayrola canım ne oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…