Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelen saraların topicine gel canım..duaya başlıyoruz tatlım..

kız bu site benide atıyor sebebini anlıyamadım :26:amin canım

canım benim bende güzel prensesini kokulu kokulu öpüyorum:) maşallah allah nazarlardan saklasın...amin inş bizlerde o güzel günleri görürüz hayırlısıyla...
burda yazılanları görmesse sorun olmazda,mazallah görürse işim kötü

kandır kız kocanı,sana inanmıcakta kime inacak

ay yerim o nun dududşunu daaa,kukuşunu da,minnoş kız.
görmez canm merak etme onlar gecmişte kaldı artık
sevtuncum kendine ve bebişine cok iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz canım...
önemli degil canım oluyo bazen öyle gecende bende öyle olmuştu deli oldum valla hemde o kadar alıntı yapıp yazmıştım...sende allaha emanet ol semracım
slm kızlar ,,,benimde dileğim anne olmak,aralık ayından beri korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimizz,,,hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ne zaman gelecekkk minnaklarımızz
canım hoşgeldin aramıza üzülme daha yeni bıraakmışsınız korunmayı hayırlı zamanda gelir inş minişin...
canım ya senin evde kalabalık bildigime göre allah kolaylık versin bide hamilesin tam uyuman zaman hamilelik uyku yapar bildigime göe neyse bebişe ve kendine iyi bak...
kıslar bende cıkıyorum duada olamıcam tam o saatte doktorda olcam
şimdiden aminnnnnnnnnnnnnnn diyorum hepinize iyi geceler
bitanem güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı haberlerle dönersin doktordan inş canım

eboşum ya bende cok özledim seni bi türlü karşılaşamadık.... iyiyim canım sagol belimde iyi...sende kocişinle güzel vakit gecirmişsin maşallah allah mutlulugunuzu bozmasın bir bebişle taclandırsın inş tatlım...
merhaba arkadaşlar yeniyim sitede,3,5 senelik evliyim,bebiş istiyorum bende,rabbim hepimize nasib etsin inşallah
aramıza hoşgeldin inş an yakın zamanda minişin gelir hayırlısıyla...amin...
beni unutmuşsun canım ama ben seni unutmuyorum...bu arada yeni sacını güle güle kullan bende sarıya döndürmeye calışıyorum ama sıyahtan dönmek zor oluyo o yüzden yavaş yavaş actırıyorum...

canım benim üzülme sakın hayırlısı olsun...iyiyim canım sagol...
süngercim yumoşların büyümemiş ama inş büyürler hayırlısı olsun
garipcim ,durucum,egalcım,waycım,samyalicim,naanelişekerim,bonccugum,kayracım,derdacım sizlerde iyisinizdir inş unuttugum varsa şimdiden özür diliyorum hepinizi cok seviyorum

selam kızlar bir saattir gecmişteyim yeni bitirdim valla...hayırlı cumalar herkeze inş bu mubarek günde yaptıgımız duaları rabbim kabul eder...

Son düzenleme:
ya adama bi telf geldi,işle alakalı,beni çıkartana kadar cık cıkladı,gördüm,hatta aklıma geldi ama,dedim birsen onu sevdiğimi biliyo,kızmaz bana,çünkü o arada pek çok kişide vardı,yazmasam olmazdı canım,şimdide korkuyla açtım pc yi,haber vermedim bacıııııııııııııııııııııııııııııı
bitti bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ne korktum bi bilsen,ahhh ah:18:
baya bi merak ettiminanki,hiç bi dakika girmeyince sen.
merhaba arkadaşlar yeniyim sitede,3,5 senelik evliyim,bebiş istiyorum bende,rabbim hepimize nasib etsin inşallah
hoş geldin,inşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursun.
bende gördüm seni,maşallahın var gerçekten,güzelmiş asistanım.
yapma kız,du bi,idrarda çıkmaz belki,umutsuzluğa kapılma.

selam canım iyiyim sen nasılsın...aaaaa niye site atıyo seni ya...amin canım sende kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet ol
herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm

sagol canım sanada hayırlı cumalar...canım ya gercekten cok zor bişey arkadaşının başi sagolsun...rabbim mekanını cennet eylesin babasının...

evet gerçekten zor bir durum en zoruma gidende arkadaşımın yanında olamamak amin canım

hayırlı cumalar kızlar nabersınız bısey sorcam cahilliğimi maruz görünsu yazılardan alıntı yaparak nasıl yapıyonuz ben sadece bır yorumu alıntı yapabılıyomda

hayırlı cumalar kızlar nabersınız bısey sorcam cahilliğimi maruz görünsu yazılardan alıntı yaparak nasıl yapıyonuz ben sadece bır yorumu alıntı yapabılıyomda

sagol canım iyiyim sen nasılsın...yeşimcim alıntı ile cavapla yazıyo ya onun yanında kücük kare var alıntı yapmak istedigin mesajlarda ona tıklıyosun sonra konuya cevap ver diyosun ondan sonra toplu halde yazıyosun...inş anlatabilmişimdir

deneme deneme 1 2 oldu dımı canım cok saol bolbol sağlıklı bebişlerin olsun ıns öpüyorum senı

deneme deneme 1 2 oldu dımı canım cok saol bolbol sağlıklı bebişlerin olsun ıns öpüyorum senı

evet canım olmuş ama alıntı yaptıgın kişinin yazısının sonuna yorumunu yazıyoyosun... bravo sana ilk denemede yaptınamin inş hepimizin saglıklı bebişleri olur hayırlısıyla inş

evet canım olmuş ama alıntı yaptıgın kişinin yazısının sonuna yorumunu yazıyoyosun... bravo sana ilk denemede yaptınamin inş hepimizin saglıklı bebişleri olur hayırlısıyla inş

anladım cnm bnm saol nasıl iyi bı ögrencıyım dımı amiiiiiin cnm bu arada hafta sonu ıcın annemlere eşimin annesıgillere gıdıyoruz eşim cumadan cıkınca yemek yıyıp cıkcaz eşyalarımı hazırlıcam bırazdan yemek hazırlamaya calısıyom bı yandan sizdende ayrılamıyom ama bağımlılık yapıyosunuz zannımca

pelinim unutmuşum seni özür canım benim iyisin dimi.?
profum tşk ederim sizlere layık bi asist. olabildiysem ne mutlu

hayırlı cumalar arkadaşlar
RABBİM gönül muratlarımızı versin bu mübarek vaktin hürmetine
dualar tamamlanmış çok şükür
geçmişe duadan sonra cevap vericem şimdi duayı hazırlıyorum

evet canım cok calışkan bi ögrencisinoooo maşallah hamarat hatunsun benimde işler beni bekliyo duayı bekliyorum ondan sonra cıkcam...evet canım burası bagımlılık yapıyo gercekten bir gün girmesem kendimde bi eksiklik hissediyorum burdaki kızların hepsi cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…