Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15bitti
KARDELOŞ................10bitti
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15bitti
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10bitti
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15bitti
BANU........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ALEYNA....................10bitti
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10bitti
KARDELENBHR.............10bitti
YEŞİM.......................10bitti
SUNGER....................10bitti
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10bitti
DERDA.....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15bitti
KARDELOŞ................10bitti
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15bitti
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15bitti
EBRAR......................20bitti
ANATOLİA.................15bitti
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15bitti
BANU.......................15bitti
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15bitti
BONCUK....................10bitti
ALEYNA....................10bitti
MİRANDA.................10bitti
KARDELENBHR..........10bitti
YEŞİM......................10bitti
SUNGER...................10bitti
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
EGAL.......................1Obitti
DERDA.....................10bitti
BİRSEN.....................8 bitti

a.s canım sanada hayırlı cumalar... amin eboşum... kolay gelsin duayı bekliyorum işler beni bekliyo kuzum...

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

yok kız,accuk aç idimde,mama yemeğe gittim idi.

bravo,bravo.
bu arada yeşim cim,biz herşeyi sorarak öğrendik canım,takıldığın bişey olursa,çekinme sormaya
afiyet bal şeker olsun canım...
pelinim unutmuşum seni özür canım benim iyisin dimi.?
profum tşk ederim sizlere layık bi asist. olabildiysem ne mutlu

tamam canım bende iyiyim sagol...

saol bıtanem çok hoşsunuz topikçe
öğünmek gibi olmasın,öyledir arkadaşlarım,kk nin en tatlı,en samimi,en saygılı topiclerinden birisindesin,arkana yaslan ve bize takıl
benim bildiğim,bi tane daha var böyle,başka tanımam.

hoş geldin balıııııııııım.:81:

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELEN49UMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

derinimin duasına yürekten amin diyorum...rabbim inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir bebiş verir güzel arkadaşıma....eboşum bendende selam söyle canım en kısa zamanda aramıza döner inş cok özledik onu...

amin amin amin,rabbim derinciğimize ve bütün arkadaşlarımıza vede bize,en kısa zamanda,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.

AMİNNNN diyorum canı gönülden arkadaşlarımız daha fazla beklemezler umarım
herşey güzel gönüllerince olur inşallah

kardelenimin duasınada yürekten amin diyorum inş hayırlısıyla bir bebişi olur ve saglıklı kucagına alır...eboşum ne zaman dönüyo kerdelen bizdende selam söyle canım...

amiiin amin şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine derin arkadaşımıza katından hayırlı evlatlar nasip et ya Rabbim.mucizelerinle sevindir arkadaşımızı inş.

amiiin amin şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kardelen49 arkadaşımıza katından hayırlı evlatlar nasip et ya Rabbim.mucizelerinle sevindir arkadaşımızı inş.

a.s canım sanada hayırlı cumalar... amin eboşum... kolay gelsin duayı bekliyorum işler beni bekliyo kuzum...
saol kuzum sanada inşallah .nasılsın iyimisin?
benimde çok işim var bitirelim kaçalım hepberaber :))
hoşbuldum kuzum nassın iyimisin ?
aminnnnn inşallah
söylerim kuzu inşallah
amin amin amin,rabbim derinciğimize ve bütün arkadaşlarımıza vede bize,en kısa zamanda,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.

aminnn inşallah

kızlar ben çıkıyorum.yukarı kayınvalideme gideyim dedeyle nenenin elini öpem bugun yarın giderler onlarda.hoşçakalın kızlarr öptüm hepinizi.

kardelenimin duasınada yürekten amin diyorum inş hayırlısıyla bir bebişi olur ve saglıklı kucagına alır...eboşum ne zaman dönüyo kerdelen bizdende selam söyle canım...
amin kuzum hepinzden MEVLAM razı olsun
kardelenim muhtemelen pazartesi dönüyo çok hasta olmuş ya şifa versin allahım

aminn kuzum inşaallah

sanada hayırlı cumalar ebrarcığım aminnnn

ya evt canım cok iyi ve cok tatlısınız bızım burda elektrık gıdıp gelıyo oyuzden gec yaıyorum

amin amin amin,rabbim kardelenimiede hayırlı,sağlıklı evlatlar nasib etsin,bundan sonraki hamilelikleri sorunsuz geçsin inşallah.

aminnnnn inşallah
söylerim kuzu inşallah

aminnn inşallah
ben iyiyim datlum,çok uyudum bu sabah,şiştim,bide rüyalar gördüm ki,ahhh ah.

aminnnnn inşallah
söylerim kuzu inşallah

aminnn inşallah

bende iyiyim canım sagol... evet canım hepimiz birden kacalım:))kardelene gecmiş olsun rabbim şifa versin...kızlar ben cıkıyorum işler beni bekler kendinize cok iyi bakın görüşmek üzre

Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim kabul etsin......Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YILokundu
YETER.............7 YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YIL
KARDELENBHR.......3 YIL
NANELİŞKR.........3 YIL
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GÜNEYCANAN........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
EGAL..............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
TOSTİ.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
YEŞİM.............1 YIL
SELİNA............9 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)
DAİSY............(HAMİŞ)
TUĞÇE............(HAMİŞ)
SEVTUN...........(HAMİŞ)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…