Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kıslar yetiştim sanırsam aminnnnnnn diyorum canı gönülden

doktordan geldim...
doktor hormon testi sonucumu cok beğendi bende cok sevindim sinemcim dedi

iltihap için ilaç verdi birde glukofen verdi

hamile kalınca hemen bana gel dedi

sanada hayırlı cumalar ebrarcığım aminnnn

ya evt canım cok iyi ve cok tatlısınız bızım burda elektrık gıdıp gelıyo oyuzden gec yaıyorum
saol tatlım allahım razı olsun
amin amin amin,rabbim kardelenimiede hayırlı,sağlıklı evlatlar nasib etsin,bundan sonraki hamilelikleri sorunsuz geçsin inşallah.

ben iyiyim datlum,çok uyudum bu sabah,şiştim,bide rüyalar gördüm ki,ahhh ah.
hayrolsun cano güzel rüyalardır inşallah
zaten buara yata yata şiştin hepten
bende iyiyim canım sagol... evet canım hepimiz birden kacalım:))kardelene gecmiş olsun rabbim şifa versin...kızlar ben cıkıyorum işler beni bekler kendinize cok iyi bakın görüşmek üzre
canım kolay gelsin öpüyorum çok
amin kuzum
Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim kabul etsin......Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin güzellik nasılsın?

ablacım cok sağol evt iyi haberlerle gelidm
pelintoşumm sağol kuzuum
kız iksir,ismini yazmışın,daldırdın mı yoksa.

ne daldırdım kıss

olsun birşey olmaz

canım benim cıkıyodum ama senin mesajını görünce yazıyım dedim...cok sevindim ya ben sana demedimmi bişey cıkmıycak diye inş... öylede olmuş ne güzel bundan sonra hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın inş tatlım...

inş pelintoşummm hepimizz alalım kucaklarımıza şöle güsel güsel ebzirelim bebelerimizii

AMİNNNN diyorum canı gönülden arkadaşlarımız daha fazla beklemezler umarım
herşey güzel gönüllerince olur inşallah

amınn amın amınnnnn
amın amın amınnnn

canım hakkında hayırlısı oılsun bır an önce hamıle kalırsın ınsallah bende dığer aya gıtmeyı dusunuyorum tekrar hayırlısı olsun hepimiz ıcın

bebemmmm nabıyosunnnnnn
bebem görmedim inanki topicde değildim dolanıyodum kkda azcık hafiyelik yapıyodum
ya bence pcden kaynaklanıyor benim laptopda sorun olmuyo diğer pcde öyle oluyoya
baksen kocişine süpriz yaparmış negüzel bende öyle yaparım kuzu oda anlarki yine bişey var buhaytunda .güle güle kullan şekercim
kanka saol gökcenin ağzını yüzünü yirim ben
kocişine bak bee benimkide soruyo inanki diyorum görüşüyoruzda gökcenin bebiş bırakmıyoki
küstük sanıyolar galiba kanka allah korussun dostluğumuz daim olsun inşallah seviyom seni delümm
canım bende iyiyim
aleynam bellimi olur kuzum gebelikle adet belirtileri aynı biliyosun inşallah gelmez kırmızılar
erken olabilir test için gündoğmadan neler doğar rabbim mübarek günün hürmetine güldürsün yüzünü
saol canım ağzına sağlık
ayyy özür kanka ama alışın ya perşembe günü olmuyo işte .
kötü bişey olsa duyulur merak etme
peloşum bu alıntıyı aldım diğeri uzundu saol canım allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin
herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm

arkadaşına allahım sabır versin başınız saolsun canım

ohh ohh negüzel kuzum gözünaydın çok sevindim hadi gelsin bebiş artık
Cümleten Cumanız mübarek olsun bacılar .....
saol canım seninde mübarek olsun
Hoşbuldum bacımm çok şükür sen nasılsın
bende iyiyim canım şükür bildiğin gibi koşturmaca işte

pelintoşumm sağol kuzuum

ne daldırdım kıss

olsun birşey olmaz

canım demiştim sana ben çok şükür sevindim inanki

gönderdim tatlım

Biz mebur boyatıyoruz artık boyatsammı deme lüxümüz kalmadı sanırım şeker
Evet canım çok dikkatli kullan kullanacaksanda o torbaları Allah korusun ...

Bacım benim takip ettirdiğim zamanlardan hatırladığım kadarıyla 17-18 e kadar büyüyordu bünyeye göre değişirmi bilemiyorum:44:

durummmm bende istiyom haberin ola
ben yollayım sana dur

pelintoşumm sağol kuzuum

ne daldırdım kıss

olsun birşey olmaz
iyi canım,bişi dimedim
bu arada testlerinin iyi çıkmasına sevindim

hele arıyom,saatlerce açmadın ya,daha bi endişelendim,baktım sonra neşen pek yerinde,kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…