YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
selam kıslar yetiştim sanırsam aminnnnnnn diyorumcanı gönülden
doktordan geldim...
doktor hormon testi sonucumu cok beğendi bende cok sevindim sinemcim dedi
iltihap için ilaç verdi birde glukofen verdi
hamile kalınca hemen bana gel dedi
bebem görmedim inanki topicde değildim dolanıyodum kkda azcık hafiyelik yapıyodum
ya bence pcden kaynaklanıyor benim laptopda sorun olmuyo diğer pcde öyle oluyoya
baksen kocişine süpriz yaparmış negüzel bende öyle yaparım kuzu oda anlarki yine bişey var buhaytunda .güle güle kullan şekercim
kanka saol gökcenin ağzını yüzünü yirim ben
kocişine bak bee benimkide soruyo inanki diyorum görüşüyoruzda gökcenin bebiş bırakmıyoki
küstük sanıyolar galiba kankaallah korussun dostluğumuz daim olsun inşallah seviyom seni delümm
canım bende iyiyim
aleynam bellimi olur kuzum gebelikle adet belirtileri aynı biliyosun inşallah gelmez kırmızılar
erken olabilir test için gündoğmadan neler doğar rabbim mübarek günün hürmetine güldürsün yüzünü
saol canım ağzına sağlık
ayyy özür kanka ama alışın ya perşembe günü olmuyo işte .
kötü bişey olsa duyulur merak etme
peloşum bu alıntıyı aldım diğeri uzundu saol canım allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin
arkadaşına allahım sabır versin başınız saolsun canım
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
bütün kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELEN49UMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
kızlar bu hafta ALEYNA VE KARDELENBHRA okunuyo dua listeyi enkısa zamanda hazırlıyacağım
öğünmek gibi olmasın,öyledir arkadaşlarım,kk nin en tatlı,en samimi,en saygılı topiclerinden birisindesin,arkana yaslan ve bize takıl
benim bildiğim,bi tane daha var böyle,başka tanımam.
YA RABBİ
sağol ablacımmm evet söylemiştin cok şükürrrohh ohh negüzel kuzum gözünaydın çok sevindim hadi gelsin bebiş artık
saol canım seninde mübarek olsun
bende iyiyim canım şükür bildiğin gibi koşturmaca işte
canım demiştim sana ben çok şükür sevindim inanki
kardeloşum sağol canımiyi canım,bişi dimedim
bu arada testlerinin iyi çıkmasına sevindim
hele arıyom,saatlerce açmadın ya,daha bi endişelendim,baktım sonra neşen pek yerinde,kendime geldim
semracım sağol canımcanı gönülden amin diyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
güzel çıkmasına sevindim canım en kısa zamanda gelir inşallah minişin
sağ olasın canım allah rağzı olsun
sağol fıstıkkbütün kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH
sagolun kızlar teşekkür ederim ALLAH razı olsun ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH amin
ablacım cok sagol ALLAHIM İNŞALLAH güldürür yüzümü
elikxir gözün aydın testler temiz cıkmış coksevindim
kardelen cıksa cıkardı kız testte bugun 25. günüm
amın .....
hadi yaaaaa desene umut yok bizde bu ay iki günde okadar büyümezzz yaaaaa
Sağlık olsun canım benim üzülmekızlar bir sürü alıntı yaptım yaklaşık iki saattir uğraşıyorum sitede olanlar bilir altta görmişlerdir beni bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum alıntıları yollarken pc nin ekranı birden karardı ya benim pc yada site kafayı yedi gözlerimin acımasına rağmen çok uğraşmıştım ama malesef olmadı çok üzgünüm hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun bayyyyyyyy:79:herkeze iyi geceler
Canım hoş geldin rabbim gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Çok yenisin daha umut dolup taşman lazım yüreğini ferah tutslm kızlar ,,,benimde dileğim anne olmak ,aralık ayından beri korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimizz,,, hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ne zaman gelecekkk minnaklarımızz
Güçlü olmak şart aksi halde altından kalkılmıyor bacım hayırlısı allahtanöle canım amannn işte bende 1 gün gecikince kaptırdım işte kendimi hamileyim diye ondan benim üzüntüm
öle inşlahh olacak allahın izniyle
basınız sağolsun canım neden hastalığımı vardı
evet canım örgüye verdim kendimi ama nedense bebek örgüsünden baska birsey örmek istemiyorum
nedense işte kocişe kırka örmek isteddim renk beyenemedim öle işte
canım üzülmüyorum artık tamam az önceye kadar hala ağlıyordum ama gecti sizin desteklerinizi görünce nesem yerine geldi şimdi iiyim
hsg canım aramıza inşallah senınde ve hepimizinde olur
canım öle ama üstüne görmüş olsam bukadar çok gelmez heralde yine bilmiyorum ne kadar geldiğini ama şimdi normal adet gibi geliyo işte
Sizlerde benim kardeşlerim siniz şekerCanım sağol şimdi biraz daha iyi çok şükür.Oh ne güzel kardeş gibisi yok dimi durucum.
Canım istanbuldaysan umut tüp bebek yada memorial birde medical park bahçelievlerde latif küpelioğlu var süper bir doktor.
Aynen kardelencim benimkide öyle sanıyor
Maşallahbenimkide yapar birde güzel yemek yapar parmaklarını yersin.
Canım 20 mm olması lazım ilacın dozu az gelmiştir.
AAA arada izin versin özleriz seni canım.
Ay insan çok gıcık oluyor ya.
AMİNNN..
Canım yapıyorum işte bişeyler.Ama çok zor oluyor ya hele kışın dahada zor.
bugün hiç giremedim ama zor zar geçmişi okudum pcyle başım dertte alıntı yapamadım çünkü sürekli atıyo anlamadım gitti .
öncelikle duaları okuyanlardan allah binkere razı olsun
yarın kardelen49um ve derinim olamıycak dualarında ama selamları var hepinize çok teşekkür ediyorlar
kardelenim çok hasta olmuş dönemedi evine büyük ihtimal pazartesi dönücek deriniminde pc yok biliyosunuz .benden teşekkür etmemi istediler görevi yerine getiriyim dedim .galiba aleynam yazmadı yoksa benmi gözden kaçırdım pc sürekli attığı için .haberi olan varsa bildirsin lütfen .derinin ve kardelenin çok selamları var arkadaşlar .
şimdi aklımda kaldığı kadar yazıyım kusuruma bakmayın azcuk yaşlıyım unutabilirim
WAYCIM adet olmuşsun ve çok üzmüşsün kendini üzülmek yok tamammı canım güçlü olmalıyız sabır tatlım
DURUCUM benimkide asla yapmaz canım bırak öyle kalsın der gamsız azcukda .buarada misafirlerin varış negüzel .karşılaşamadık özledim canım
ELAEZELİM başın saolsun canım allahım mekanını cennet etsin babaannenin duaları unutmadığın için o halde bile düşünüp haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım
KAYRAM kız keşkem tavuk olsam yaa belki adam gibi yumurtlardım cano ayrıca bende seni yirim kuzum özledim bide merak ettim msnye çağırmışsın sorun yoktu inşallah
KARDELOŞUM telde konuştuk zati merak etmişsin canom kusura bakma bugün kocişin peşinde dolanıp durdum işte yoruldum emme naparsın haftada 1 gün
BİRSENİM dün alışverişimi yaptım canım ama varya ellerim dondu kız teli kulağımda tutmakdandelü seni
PELOŞUM sen nasılsın canım özledim ya senide .belin iyimi kuzum?
EGALCİM sen nasılsın buara uğramıyosun yine
ELİXSİRİM yarın doktora gidiyomuşsun hayırlı haberler al inşallah güzelim dualarım seninle
NANELİM canım özletiyosun kendini saol dualar için ağzına sağlık
LAGRİMA sen nasılsın canım sıkıntın geçti inşallah
BANUM sen nasılsın canım keyfin moralin iyimi
YEŞİMCİM sende kocadan dertlisin anlaşılan erkekler hep aynı biz yapsak naz onlar yapsa hastalık napalım kader işte buarada saol canım ağzına sağlık
SEMROŞ sende pcde sorunyaşıyosun galiba aynı durum bendede var canım .
SEVTUNUM nasılsın fıstıkım kendini yormuyosun değilmi öptüm çok kuzu
BONCUKUM sen napıyon kuzu görüşemedik herşey yolunda inşallah
GÖKCEM hep ben olmadığımda geliyon kanka özledim sohbet etmeyi küçük kuzuyuda öpüyorum senide
GARİBİM sen nasılsın fıstıkım buara ikimizde yoğunuz karşılaşamıyoruz öptüm senide
EBRU32 sende aramıza hoşgeldin nasılsın canım?
SUNGERCİM yumoşlar büyümemiş canını sıkma tatlım belli olmuyo bizim yumoşların işi inşallah başka ilaçlar yada iğne işe yarıyacaktır
KARDELENBHR nerelerdesin canım özletiyosun kendini dualar için saol ağzına sağlık
SELİNAM bugün bakım yaptırmışsın ohhh negüzel kocişin bayılmıştır eminimki .buarada bende seni tanımak istiyorum msn yokmu kuzuya?
ya kızlar TOSTİM uğramadımı bugün doktora gidecekti sanırsam inşallah hayırlı haberler vardır
inşallah unuttuğum yoktur yoksa utanırım yaa
güneycananımız yine uğramamış işleri vr sanırsam
bana gelince bugün çok gezdim yorgunum ama buraya bakmadanda olmuyo
buara idare ediverin kuzular pc beni deli ediyo
Hoş geldin canım hayırlısıyla sen de bebişine kavuşursun inşallah en kısa zamandamerhaba arkadaşlar yeniyim sitede,3,5 senelik evliyim,bebiş istiyorum bende,rabbim hepimize nasib etsin inşallah
Bizde seni kocamannn öpüyoruz canımselam canım,kociş saçlarımı beğendi.akşam geldiğinde kapının arkasında saklandım,genelde kapıda çantasını,elinde getirdiği tatlı vs bişey olursa alırdım.nerdesin hatunn diyo ses yok bendesora girdi kapıyı ittirdim gördü ana benim hatun gene değişmiş diyo.geçen ay da saçlarımı kestirirken kahkül yaptırmıştım ondada değişik gelmişti gözüne.sora evde üşendiğimden kahkülü kullanmadım taç takıyodum.resmimi gördünmü bilmiyorum ama siyaha boyattım saçımı.kendimde özüme dönmüş gibi çok sevindimm.çünkü ben kara kaşlı kara gözlü biriyim.resimlerimde de kahveydi saçım.profuma gelince elimden geldiği kadar yardımcısıyım.o yorulmasın ben yaparım herşeyi.
SUNGERcim yumoşlar küçük evet ama takma kafana ilaçların nasıl tepki verdiğini anlaya anlaya dozajını ayarlarlar.18-20 mm olması gerek onun yukarısında olursa çatlamaz ve günde 1.5mm ve 2mm arası büyür.inş yakın zamanda yumoşların gelişir bebişinde gelirr
EBRARabla şimdi sana özel msjdan gönderiyorum.bu arada duada eksiklik varsa okuyayım hemen.selamları getirmişsin ablacım getirip gönderen saolsun iyi olduklarını bilmek güzel.
PROFUM sen nasılsın iyimisin.öptüm seni gelde bitki çayı yapim sana.
GÖKÇERANA bebişin iyileşmiş maşallah.sende bizim için öp fıstığımızı.
KARDELENBHR pek görünmüyosun canım ya inş herşey yolundadır.bi dahaki girişinde durumlardan bahset canım.yoksa gizliden yumuş takibiyle bi işler mi çeviriyon süpriz mi yapcan bizeee.
SEVTUNcum sende cee diyip çıkmışsın canım ya iyisin dimi?
elaezelim,elixsirim,kayram,garibim,waycım,boncuğum,durucum,semracım,lagrıma canlarım hepinizi öpüyorum.
perde konusunda benim eşimde ilk mırın kırın eder ama bende lafı derim hemen eşim boyu 1.90 bende diyorum boşa mı aldım merdiven gibi adamı sen ascan tabi.bende merdiven korkusu var çıksam kesin korkudan düşerim.sandalyede de bişey koymadan yetişemem düşerimde bişey olur bize kim bakar korkusundan asar yani.ama nazından da geri kalmaz kızlar yağ çekip öyle astırırım yani.hayırlı cumalar kızlar hepinize.
Hayırlı cumalar bacımhayırlı cumalar olsun inşallah
unutmadan yazayım dedim:=)
Allah rahmet eylesin bacım arkadaşına da sabır diliyorum..Hayat böyle bir şey bir varmış bir yokmuş misali maalesef...:44:herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm
canım benim bende güzel prensesini kokulu kokulu öpüyorum:) maşallah allah nazarlardan saklasın...amin inş bizlerde o güzel günleri görürüz hayırlısıyla...
görmez canm merak etme onlar gecmişte kaldı artık
sevtuncum kendine ve bebişine cok iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz canım...
önemli degil canım oluyo bazen öyle gecende bende öyle olmuştu deli oldum valla hemde o kadar alıntı yapıp yazmıştım...sende allaha emanet ol semracım
canım hoşgeldin aramıza üzülme daha yeni bıraakmışsınız korunmayı hayırlı zamanda gelir inş minişin...
canım ya senin evde kalabalık bildigime göre allah kolaylık versin bide hamilesin tam uyuman zaman hamilelik uyku yapar bildigime göe neyse bebişe ve kendine iyi bak...
bitanem güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı haberlerle dönersin doktordan inş canım
eboşum ya bende cok özledim seni bi türlü karşılaşamadık.... iyiyim canım sagol belimde iyi...sende kocişinle güzel vakit gecirmişsin maşallah allah mutlulugunuzu bozmasın bir bebişle taclandırsın inş tatlım...
aramıza hoşgeldin inş an yakın zamanda minişin gelir hayırlısıyla...amin...
beni unutmuşsun canım ama ben seni unutmuyorum...bu arada yeni sacını güle güle kullan bende sarıya döndürmeye calışıyorum ama sıyahtan dönmek zor oluyo o yüzden yavaş yavaş actırıyorum...
canım benim üzülme sakın hayırlısı olsun...iyiyim canım sagol...
süngercim yumoşların büyümemiş ama inş büyürler hayırlısı olsun
garipcim ,durucum,egalcım,waycım,samyalicim,naanelişekerim,bonccugum,kayracım,derdacım sizlerde iyisinizdir inş unuttugum varsa şimdiden özür diliyorum hepinizi cok seviyorum
selam kızlar bir saattir gecmişteyim yeni bitirdim valla...hayırlı cumalar herkeze inş bu mubarek günde yaptıgımız duaları rabbim kabul eder...
AminnnnnAMİNNNN diyorum canı gönülden arkadaşlarımız daha fazla beklemezler umarım
herşey güzel gönüllerince olur inşallah
valla öyleöğünmek gibi olmasın,öyledir arkadaşlarım,kk nin en tatlı,en samimi,en saygılı topiclerinden birisindesin,arkana yaslan ve bize takıl
benim bildiğim,bi tane daha var böyle,başka tanımam.
hoş geldin balıııııııııım.:81:
Öp hayır dualarını al canım sağlıcakla kalkızlar ben çıkıyorum.yukarı kayınvalideme gideyim dedeyle nenenin elini öpem bugun yarın giderler onlarda.hoşçakalın kızlarr öptüm hepinizi.
hallettik çok şükür oldu bacımdurummmm bende istiyom haberin ola
ben yollayım sana dur
sağlıcakla kal bacımbende kaçıyorum işlerim var hallediyim gelirim sonra
öpüyorum sizi görüşmek üzere
Allah kabul etsin canım aminnnkızlar ben çıkıyorum dua mız var oraya gidiyorum allaha emanet olun :79::79:
kızlar,ben biraz çıkıyorum,görüşürüz.
inş gelmez bebiş gelir garibiiim
pelincim h.g kayrazım sende h.g:92::92::92:
amin canım inş evet birsencim gec olsun ama hayırlısıyla gelsin bi daha beni bırakmasın inş...
canım inş yumoşların büyümüştür güzel haberler verirsin bizlere inş...
canım hayırlısı olsun ama bi test yap edtin kesilirse üstüne görme olabilir bende de öyle olmuştu canım...
canım benim ya özledim seni epeydir görüşemiyoruz kendine iyi bak bitanem
önemli degil canım benimde sabah başım cok agrıyodu ama şimdi daha iyiyim tatlım...
canım benim nasılsın karşılaşamadık ben gecmişe bakarken cıkmışsın:
hayırlısı olsun canım inş iki aydan sonra bebişin cok bekletmeden gelir hayırlısıyla...
canım nerelerdesin sen ya epeydir yoksun iyisindir inş
selam canım gecmişteydim gec yazdım kusura bakma tatlım...
selam canım nasılsın...
evet canım gece gec yatınca sabah erken kalkamıyosun...kolay gelsin banucum...
cok sagol canım amin inş bizde senin güzel haberlerini alırız kendine iyi bak
canım inş bebişin gelmiştirde ondandır bu agrılar
h.b canım nasılsın...
,egal,KAYRAM29+,elixsirr+,yesim1548,
selam kızlar nasılsınız
canım ole snı cok ıyı anlıyorum ama dua edıp sabretmek gerekıyor galıba ne zmandır beklıyordun se bebısnı ınsllah dah fazla bekletmez
canımm sacını boyatıyormussun ınsallah ıcıne sıner ve daha da guzelesırsın balım sacını boyatma ıyı gelıyor ınsana ama be uzun zamandır yapmadım yapamyıda dusunmuyorum acıkcası saldım gıdıyorum heheyyyyy
kuzu gecen gu bısy ızledım sunnet olan gunde ıkı ogunyemekmıs ama drum bana gunde 6 ogun az az yıyeceksın dedı pko ıcın yanı e bu nasıl olcek sımdı
canım ınsallah olur hepımız ıcın en kısa zmanda hayırlı evlatlar dılıyorum
canım bende sana dılıyorum ama daha gelemedım bı yandan kardesımle kamerada konusuyom bı yandan kkyı okuyodum baya gecıktı yanı nasılsın
canım ya cok zor durumumuz hepımız bole seyler yasıyoruz ama bu kadar umutsuz olma ne olur
ısallah bebıs sınyalıdır
canım hos geldım ama daha yenı gelebıldım ve gıtıdyorum yuruyus vaktım geldı
kızlar hekese cok gusel bır gun dılıyorum ınsallah ınsallah hersey gusel olur hepımız ıcın cıkmalıyım sımdı
ablacım sen tavuk olamassın kı sen benım mıık cıvcıvımsın yerım senı ben kzummmmmmmmmmm
bırsencım nasılsın kuzum ya tekmeler hıssedılıyordur dımı nınnı sole bol bol konus pasayla kızzzz
kardelosum senınle msne grusuyok zatiiiiiiii optum kuzu
garpicim cnmm nassin bence adettin gelecek onun belirtisi nerdennn biliyorumm biliyormusunn benimde 11 mart vee karnimda hafif hafif agri basladi bilee(((( keske adet olmasak ama yapcak biside yokki bi bebisim olsun diee yapmadigimiz kalmadiyaaa ben sözümü geri aldim eger hamileysem adet olmayim hehehe simdi gercektende gider mider bidaha hic gelmezmis bu sefer nie adetim olmuyor die ugrassccaamm dertler bittmiyorr yaa kizlar
kızlar sizi merakta bıraktım kusura bakmayın kızlar testi 2 buçukta yaptım ama malesif negatif çıktı şimdi adet olmaya basladım
gecmıs olsun cnm bnmde basımın arka taraflarında bellı belırsız agır var sac dıplerımın agrısı galıba:26: eşim geldı az önce sınır oluyorum ya dun den berı hastayım dıyor ama hasta falan deıl hafıf halsızlıgı varmıs o kdr abartmayı sevıyokı en ufak halsızlıgınde yataklara atıyo kendını dunden berı etrafında donuyorum fıldır fıldır bu aksam arkadaşlarıma gıdıcem 1 saatlıgıne nasıl bırakıp alayım senı dıyor sıkıldım artık amaa bu nazlarından
temem yavaş giderim merak etme sen bebekimagır çekim olur demi
hamiş garip hamiş garip kız işşallah bebek vardır hayde görüyüm seni bu maçı alıcan başka yolu yok
ah canım inan aynı beni anlatmışsın yazık kız kocişe onlar olmasa bizim halimiz nece olur dövme kız öp öp
canım üzülme yaradanın bildigi vardrı belkim bebekim alahım tez zamanda veriir merak etme olmasaydı benim olmazdı 7 senede bir hamile kalıyodum ben bak yaradan okadar büyükki verince veriyo sen itikadını yitirme yaradanımdan iste bak gör neler oluyo sende şaşar kalırsın ah canım gel bakıyım yanıma
arkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun
elixsirr
Bacım duana gönülden aminnnnn...
Vakitsiz öten horuzun kafasını keserlermiş tut yakala akşam yemeğiniz diye ver komşunun eline o horozu fıstık :)
Pelin
Canım bir ben bulamadım galiba tül perde asacak koca ..
Bacım geçmiş olsun kocişine Allah korumuş vallahi...
Rüyn hayırlara çıksın inşallah fıstık....
Ebrarcım
Valla benim adamda yapmaz böyle işler tülmüş perdeymiş herkes işini bilsin der çıkar işin içinden
Yeşim
Bacım insan yalnız olmadığını bilince genel olrak kendini iyi hissediyor iyi ki varsınız :)
Canım erkekler hep öyleler pireyi deve yapmaya bayılırlar benim koca da aynı başı ağrısa olay oluyor cilvesinden yanında durulmuyor :)
Way
Örgüyemi başladın :) oh ne güzel ben örgü öremiyorum içim sıkılıyor örmeye kalksam :)
Adet olmuşsun ama üzülme herşey de bir hayır vardır üzülme tatlım...
Elaezel
Canım sen hamile kal biz hesabını kitabını hep birlikte seve seve yaparız.Bebişlerinin durumları için çok üzüldüm inşallah gebe kalır sorunsuz bir gebelik yaşarsın.Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın tatlım..
Bacım başınız sağolsun, babaannene Allah'tan rahmet sizlerede sabır diliyorum.
Lagrima
Canım ben o su torbalarından çokk korkuyorum aman dikkatli ol 3 yıl önce annem gripti o torbalardan yaptım verdim meğer ona çok sıcak su konmuyormuş bilemedim baş kısmı bıçak kesmiş gibi patladı anacım 3 ay sol bacağı 3. dereceden yanıkla kötürüm gibi yattı inleye inleye...Aman dikkatli ol
Birsen
Bacım lüzumsuz misafirlerine söyle doğumdan sonra gelsinler.Yormasınlar seni :)
Sevtun
Bacım merak etme bebişin orda bir yerde naz yapıyor bacıcım nazz :)Bebişin hayırlısıyla zamanlı ve sağlıklı olarak gelicek annesine ben inanıyorum..
Eltini de kafana takıp üzülme sen git kayınvalidenin elini öp tatlım..Eltini de alla'a havale et nihayetinde kötü söz sahibinindir,büyüklük sen de kalsın...
Banucum
Annen gripmiş geçmiş olsun bacım acil şifalar dilerim...
Miranda
Canım çok geçmiş olsun grip bu yıl aldı başını gidiyor acil şifalar diliyorum..Dualarımız bebeğin ve seninle sağlıkla dünyaya gelir inşallah...
Uscu
Şeker hoş geldin :) erken yitirmişsin umudunu hiç yakışmıyor böyle umutsuzluk ha gayret bacım daha yeni başlamışsın bismillah :)
Tosti
Canım benim bebişin için üzüldüm.Ama vardır bunda bir hayır.Haşimato bir tür tiroid hastalığı bildiğim kadarıyla ilaçla tedavi edilebiliyor bildiğim kadarıyla..Hakkında hayırlısı olsun birtanem....
Derdanur
Bacım hatrımızı sormuşsun ben biraz rötarlı takipteyim :) bacı şükür iyiyiz inşallah sen de iyisindir Allah'ın izniyle...
Semraozsoy
Bacım yumurtlama takibine başlıyormuşsun hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürsün inşallah tatlım...
Subade
Hakkında hayırlısı olsun canım demekki kısmet değilmiş bu ay..Üzülme yeniden umutlama zamanı umudunu yitirme....
Kayram
Bacım inşallah gözünü açtığında eşini gördüğün gibi,aynı şekilde bebişinide gördüğün günler gelecek.Hakkında hayırlısını nasip etsin yaradan...
Sunger
Bacım inşallah yumoşların en kaliteli cinsinden büyümüştür dualarım seninle :)
Aygunes
Hoşgeldin bacım hayallerinin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorum mevladan..
Patikli
Tatlım daha önce mesajlaşmıştık ama kutulurımı doldurduk nedir :))) tamam tatlım sağlık olsun sebebine bilahare bakarız yeniden
Garipcim
Adet zamanına daha bir hafta var bu kadar erken gelmez sanırım,biz onu hayra yoralım hayır olsun belki de bebiş ben yola çıktım diyordur :) Hayırlısı inşallah ....
Bacılar son iki saattir geçmiş okuyorum yazılarınıza bu şekilde yorum yapmak istedim 50 sayfanın üstünde bir geçmiş olduğu için bir elli sayfada ben yormayayım sizleri geçmişle dedim
Dün bugün kardeşlerim bendelerdi birlikte yedik içtik gezdik öğleden sonra gittiler.Soluğu burada aldım umarım hepiniz iyisinizdirBen yeteri göremedim günlerdir haberi olan var mı acaba içinizde ???
kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.
herkese merabaaaaa
garipcim ..kayram29cum.. kardelen5233cüm.. ebroşum ..elaezelcim ..pelin67cim.. hepinize çok teşekkür ederim dun ugrayıp bakamadım sizlere kızım çok şükr iyleşti :) hepinizide tek tek öpüyo miniş duduşuylaaarabbim sizlerede nasip etsin inşş
sevtuncum degerin gayet yüksekmiş inş herşey yolunda giderde bebegini saglıkla kucagınada alırsın :) ben hamileliigim boyunca kan sulandırıcı igne vurdum göbekten bide aspirinde kullandım zor geçti ama sonu güzel oldu kızım geldi inş seninde sonu güzel olur :)
iiii akşamlar malesef dünür büyümedi yumoşlar cmt tekrar gidecem eğer yine büyümezse artık diğer aya inşallah bakalım kısmet sanırım klomen bana yeterli gelmedi dr ilacı değiştiririz dedi inşallah büyürde gerek kalmaz bi ri 8 biri 9 santimmiş normalde ne kadar olur acep bilen varmıııı
semraozsoy GokceRana23 elixsirr kutaylin hepinize iiii akşamlar keyifler nasıllllll
kızlar bir sürü alıntı yaptım yaklaşık iki saattir uğraşıyorum sitede olanlar bilir altta görmişlerdir beni bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum alıntıları yollarken pc nin ekranı birden karardı ya benim pc yada site kafayı yedi gözlerimin acımasına rağmen çok uğraşmıştım ama malesef olmadı çok üzgünüm hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun bayyyyyyyy:79:herkeze iyi geceler
slm kızlar ,,,benimde dileğim anne olmak ,aralık ayından beri korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimizz,,, hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ne zaman gelecekkk minnaklarımızz
banucum azar azar çok öğün yiyecekmişisiniz bide eliniZden geldiği kadar ara öğünlerde meyve yiyin ekmekle yemeklerin suyunu azaltın
ececim hayırlısı olsun sonuçta varsa olacaksa adet olsanda olur üstüne görme diye bişey var
kız kardeloş dur işe daha yeni girdi hele bi ay denede öyle ver maaşını sonra parayı alınca çalışmaz işler sana kalır bak
selinacım saçların güzel oldumu kız eşin beğendimi bak işlerde yap kardeloşa bırakma hepsini
garipcim okuyup cevap yazdığın için teşekkürler canım inşallah bebişin çabuk hayırlısıyla gelir canım
sağol canım kendine iyi bak dinlen bu arada ev işin bitmedi kim yapacak kız yardıma gelekmi kızlarla 1 günde yaparız
kız kaçak nerelerdesin gene kayboldun ortadan kardelenler azaldı bak özletmeyin kendinizi
sanada güzel gün ve günler dilerim elixsirr
aleyna napıyon ya tam olarak sonuçların belli oldumu canım yazdıysan görmemişimdir bu ara zor okyup yazıyom kendine iyi bak canım
teşekkürler kayracım sen nasıl oldun ben iyiyim arada ağrılarım var uğraşıyoz tekmeleri iyi atıyo büyüyünce topçu yapacam
yahu bizim kızlara noluyosa bu ay herkes uyuyo bi ben uyuyamıyorum üff bu ne ya yeşim fazla uyuma bak kışta bitiyo sonra yazı kaçırırsınız
pelin bende aynıyım uykusuzum ama uyuyamıyorum bırakmıyolarki uyusak
elacım başın sağolsun canım hepimiz zamanı gelince göçüp gidecez mekanı cennet olsun canım
teşekkür ederiz durucum elinden geldiğince yazmışsın geçmişi okuduğunu bilmek bile yeter
kız kimler geziyo yakalayalım
canım vazgeçtinmi annelikten istifa etmeden sesin çıkmadı kızında iyileşmiş dikkat et havalara çarpar kendine iyi bak canım
canım günde 2 kullanıyosan klomeni günde 4 e kadar çıkarıyo dr ilk ay fayda sağlamayabiliyo yumoşalrın çatlaması içide gerçi kardeloş yazmış ama 18-20 mm olması şart
semra canım baya uğraşmışşsın belli oluyo pc yada kk arada gıcıklık yapıyo sen iyi olda gerisini boşver oğluşun nasıl
bugün hiç giremedim ama zor zar geçmişi okudum pcyle başım dertte alıntı yapamadım çünkü sürekli atıyo anlamadım gitti .
yarın kardelen49um ve derinim olamıycak dualarında ama selamları var hepinize çok teşekkür ediyorlar
kardelenim çok hasta olmuş dönemedi evine büyük ihtimal pazartesi dönücek deriniminde pc yok biliyosunuz .benden teşekkür etmemi istediler görevi yerine getiriyim dedim .galiba aleynam yazmadı yoksa benmi gözden kaçırdım pc sürekli attığı için .haberi olan varsa bildirsin lütfen .derinin ve kardelenin çok selamları var arkadaşlar .
şimdi aklımda kaldığı kadar yazıyım kusuruma bakmayın azcuk yaşlıyım unutabilirim
WAYCIM adet olmuşsun ve çok üzmüşsün kendini üzülmek yok tamammı canım güçlü olmalıyız sabır tatlım
DURUCUM benimkide asla yapmaz canım bırak öyle kalsın der gamsız azcukda .buarada misafirlerin varış negüzel .karşılaşamadık özledim canım
ELAEZELİM başın saolsun canım allahım mekanını cennet etsin babaannenin duaları unutmadığın için o halde bile düşünüp haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım
KAYRAM kız keşkem tavuk olsam yaa belki adam gibi yumurtlardım cano ayrıca bende seni yirim kuzum özledim bide merak ettim msnye çağırmışsın sorun yoktu inşallah
KARDELOŞUM telde konuştuk zati merak etmişsin canom kusura bakma bugün kocişin peşinde dolanıp durdum işte yoruldum emme naparsın haftada 1 gün
BİRSENİM dün alışverişimi yaptım canım ama varya ellerim dondu kız teli kulağımda tutmakdandelü seni
ELİXSİRİM yarın doktora gidiyomuşsun hayırlı haberler al inşallah güzelim dualarım seninle
YEŞİMCİM sende kocadan dertlisin anlaşılan erkekler hep aynı biz yapsak naz onlar yapsa hastalık napalım kader işte buarada saol canım ağzına sağlık
GÖKCEM hep ben olmadığımda geliyon kanka özledim sohbet etmeyi küçük kuzuyuda öpüyorum senide
GARİBİM sen nasılsın fıstıkım buara ikimizde yoğunuz karşılaşamıyoruz öptüm senide
SUNGERCİM yumoşlar büyümemiş canını sıkma tatlım belli olmuyo bizim yumoşların işi inşallah başka ilaçlar yada iğne işe yarıyacaktır
KARDELENBHR nerelerdesin canım özletiyosun kendini dualar için saol ağzına sağlık
SELİNAM bugün bakım yaptırmışsın ohhh negüzel kocişin bayılmıştır eminimki .buarada bende seni tanımak istiyorum msn yokmu kuzuya?
ya kızlar TOSTİM uğramadımı bugün doktora gidecekti sanırsam inşallah hayırlı haberler vardır
merhaba arkadaşlar yeniyim sitede,3,5 senelik evliyim,bebiş istiyorum bende,rabbim hepimize nasib etsin inşallah
nasılsınız kızlar ben siteye giremiyorum hemen atıyo kusura bakmayın iyisiniz inş
ebraracım dualarım bitti canım mevlam kabul etsin
kusura bakmayın canlar duaya kalamıycam çıkmama lazım zaten kalsamda sizte atıuo sürekli
ama şimdiden tüm kalbimle amin diyorum rabbim tez vakitte herkezin yüzünü güldürsün inş
iyi bakın kendinize görüşürüz
canım benim bende güzel prensesini kokulu kokulu öpüyorum:) maşallah allah nazarlardan saklasın...amin inş bizlerde o güzel günleri görürüz hayırlısıyla...
görmez canm merak etme onlar gecmişte kaldı artık
sevtuncum kendine ve bebişine cok iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz canım...
önemli degil canım oluyo bazen öyle gecende bende öyle olmuştu deli oldum valla hemde o kadar alıntı yapıp yazmıştım...sende allaha emanet ol semracım
canım hoşgeldin aramıza üzülme daha yeni bıraakmışsınız korunmayı hayırlı zamanda gelir inş minişin...
canım ya senin evde kalabalık bildigime göre allah kolaylık versin bide hamilesin tam uyuman zaman hamilelik uyku yapar bildigime göe neyse bebişe ve kendine iyi bak...
bitanem güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı haberlerle dönersin doktordan inş canım
eboşum ya bende cok özledim seni bi türlü karşılaşamadık.... iyiyim canım sagol belimde iyi...sende kocişinle güzel vakit gecirmişsin maşallah allah mutlulugunuzu bozmasın bir bebişle taclandırsın inş tatlım...
aramıza hoşgeldin inş an yakın zamanda minişin gelir hayırlısıyla...amin...
beni unutmuşsun canım ama ben seni unutmuyorum...bu arada yeni sacını güle güle kullan bende sarıya döndürmeye calışıyorum ama sıyahtan dönmek zor oluyo o yüzden yavaş yavaş actırıyorum...
canım benim üzülme sakın hayırlısı olsun...iyiyim canım sagol...
süngercim yumoşların büyümemiş ama inş büyürler hayırlısı olsun
garipcim ,durucum,egalcım,waycım,samyalicim,naanelişekerim,bonccugum,kayracım,derdacım sizlerde iyisinizdir inş unuttugum varsa şimdiden özür diliyorum hepinizi cok seviyorum
selam kızlar bir saattir gecmişteyim yeni bitirdim valla...hayırlı cumalar herkeze inş bu mubarek günde yaptıgımız duaları rabbim kabul eder...
hayırlı cumalar arkadaşlar
RABBİM gönül muratlarımızı versin bu mübarek vaktin hürmetine
dualar tamamlanmış çok şükür
geçmişe duadan sonra cevap vericem şimdi duayı hazırlıyorum
YA RABBİ
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELEN49UMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
selam kıslar yetiştim sanırsam aminnnnnnn diyorumcanı gönülden
doktordan geldim...
doktor hormon testi sonucumu cok beğendi bende cok sevindim sinemcim dedi
iltihap için ilaç verdi birde glukofen verdi
hamile kalınca hemen bana gel dedi
Garip
Bacıcım aşşağıda gördüm seni selam vermeden çıkmayayım dedim
amin canım canı gönülden amin diyorum dilrim yaradan tez zamnda gönüllerindeki muratlarını versin işşallah
YA RABBİ
amin canım canı gönülden amin diyorum dilrim yaradan tez zamnda gönüllerindeki muratlarını versin işşallah
YA RABBİ
canım inan çok üzüldüm başın sag olsun babasızlık çok zor ah babacım mekanın cennet olsunkızlar pc açık ama bir süre başında olamıyacam
canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum şu panik atagımda ara sıra yoklamasabugün hiç giremedim ama zor zar geçmişi okudum pcyle başım dertte alıntı yapamadım çünkü sürekli atıyo anlamadım gitti .
canım benim allah razı olsun ama kadın tutucam dip köşe temizlesin ablamla yaparım diyo ama eşim bende yaparım diyo ne etcez bilmiyorum eşime derimde şöyle böyle yap nazım geçerde kadına demiyim acep biraz bu konularda pipirikliyim allahım karnımdakine ömür versin de daha bir şey istemem banada şifacanım burda 10-15 yıldır bebişi olmayan var sen daha 2 aydır uğraşıyosun kafana takma korunmadığın için vücut kendini 6 ay 1 sene anca toparlar hayırlısı olsun canım
hain çıktın bana selam vermedin demi neyse alacağım olsun iyigeceler canım bende çıkıyorum herkes kendine iyi baksın bye
Üşüyorum içim titrer
Bu çileler bitsin yeter
Ayrılık ölümden beter
Gönüllerin nuru sensin
Sevenlere çare sensin
Güldür garipleri sevinsin
Allahım sen bilirsin
kız canım çekti bak yapta getirde yitek çayı ben koyarımkızlarr ben geldim napıyosunuz bakim.çay pasta börek çörek varmı yaf canım bişeyler istiyo.
sağol garibiiim
kayramda bugun doktora gidicektii :26:
kız canım çekti bak yapta getirde yitek çayı ben koyarım
işşallah güzel haberlerle gelir
inşallah sevtunum sağol bu arada nasılsın bakalım:82:
iç güveyden halliceyim sen
pelincim bebekim nasılsın bakalaım
ben içeri giriyim gelirim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?