Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canı gönülden amin diyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

güzel çıkmasına sevindim canım en kısa zamanda gelir inşallah minişin

sağ olasın canım allah rağzı olsun

bütün kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH
kızlar bu hafta ALEYNA VE KARDELENBHRA okunuyo dua listeyi enkısa zamanda hazırlıyacağım

sagolun kızlar teşekkür ederim ALLAH razı olsun ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH amin

ablacım cok sagol ALLAHIM İNŞALLAH güldürür yüzümü
elikxir gözün aydın testler temiz cıkmış coksevindim
kardelen cıksa cıkardı kız testte bugun 25. günüm

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

aleyna84,semraozsoy,kardelen5233+,Duru_,
kızlar nasılsınız

semra başınız sagolsun canım mekanı cennet olsun amcanın

kızlar ben kahvaltı yapım sizlere iyi günlerr

öğünmek gibi olmasın,öyledir arkadaşlarım,kk nin en tatlı,en samimi,en saygılı topiclerinden birisindesin,arkana yaslan ve bize takıl
benim bildiğim,bi tane daha var böyle,başka tanımam.

amın .....

sağol ablacımmm evet söylemiştin cok şükürrr
iyi canım,bişi dimedim
bu arada testlerinin iyi çıkmasına sevindim

hele arıyom,saatlerce açmadın ya,daha bi endişelendim,baktım sonra neşen pek yerinde,kendime geldim
kardeloşum sağol canım
canı gönülden amin diyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

güzel çıkmasına sevindim canım en kısa zamanda gelir inşallah minişin

sağ olasın canım allah rağzı olsun
semracım sağol canım
sağol fıstıkk

hadi yaaaaa desene umut yok bizde bu ay iki günde okadar büyümezzz yaaaaa

Valla bir günde dağ gibi büyüyenleri de biliyoruz bacım umudunu yitirme hiç belli olmaz

Sağlık olsun canım benim üzülme

slm kızlar ,,,benimde dileğim anne olmak,aralık ayından beri korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimizz,,,hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ne zaman gelecekkk minnaklarımızz
Canım hoş geldin rabbim gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Çok yenisin daha umut dolup taşman lazım yüreğini ferah tut

Güçlü olmak şart aksi halde altından kalkılmıyor bacım hayırlısı allahtan
Sizlerde benim kardeşlerim siniz şeker

Allah senden de razı olsun bacım..Kız kardeşlerim bendelerdi topluca eğlendik iyi geldi açıkçası

merhaba arkadaşlar yeniyim sitede,3,5 senelik evliyim,bebiş istiyorum bende,rabbim hepimize nasib etsin inşallah
Hoş geldin canım hayırlısıyla sen de bebişine kavuşursun inşallah en kısa zamanda

Bizde seni kocamannn öpüyoruz canım saçlarını da güle güle kullan değişiklik arada bir şart tabii

hayırlı cumalar olsun inşallah
unutmadan yazayım dedim:=)
Hayırlı cumalar bacım
herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm
Allah rahmet eylesin bacım arkadaşına da sabır diliyorum..Hayat böyle bir şey bir varmış bir yokmuş misali maalesef...:44:

AMİNNNN diyorum canı gönülden arkadaşlarımız daha fazla beklemezler umarım
herşey güzel gönüllerince olur inşallah
Aminnnnn

valla öyle
kızlar ben çıkıyorum.yukarı kayınvalideme gideyim dedeyle nenenin elini öpem bugun yarın giderler onlarda.hoşçakalın kızlarr öptüm hepinizi.
Öp hayır dualarını al canım sağlıcakla kal

durummmm bende istiyom haberin ola
ben yollayım sana dur
hallettik çok şükür oldu bacım

bende kaçıyorum işlerim var hallediyim gelirim sonra
öpüyorum sizi görüşmek üzere
sağlıcakla kal bacım

kızlar ben çıkıyorum dua mız var oraya gidiyorum allaha emanet olun :79::79:
Allah kabul etsin canım aminnn

kızlar,ben biraz çıkıyorum,görüşürüz.

inş gelmez bebiş gelir garibiiim

pelincim h.g kayrazım sende h.g:92::92::92:

insallah canim insallah

insallah canim,kendimden pek umutlu degilim ama rabbimden ümit kesilmez yinede

canim sunnet olan yeme sekli benim bildigim kadari ile,acikmadan sofraya oturmamak ve doymadan sofradan kalkmak..aslinda tum diyetisyenlerin anlatmak istedigi seyde bu dimii

canim hakkimzda hayirlisi ne ise o olsun..hersey allahin taktiri,ondan gelene raziyim

kızlar sizi merakta bıraktım kusura bakmayın kızlar testi 2 buçukta yaptım ama malesif negatif çıktı şimdi adet olmaya basladım

canim uzulme,bu ay nasip degilmis,insallah irdaha ki ay nasip olur

ahhh su erkekler hepsi ayniicok nazlilar yaa,guya daynikli ve guclu olmalari gerek

ay sevtun allahta seni guldursun iyimi,ne cok guldum yazina..insallah senin dedigin gibidir canim,dua et bana olurmu?senin duan kabul olur

arkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun

canim basin sagolsun,zor bir durum.allah sabirlik versin insallah

insallah durucum,her ne kadar kendimden ümitli olmasamda ,rabbim den ümitliyim,o ol dedimi olur

kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.

ay benimde esim asar tulleri

bizde gökceyi öptuk canim,hatta az da isirdik

canim herseyde bir hayir vardir..gun dogmadan neler dogar,allah emeklerini bosa cikarmasin

bezen oluyor canim öyle,okuman yeterlli,uzme kendini

slm kızlar ,,,benimde dileğim anne olmak,aralık ayından beri korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimizz,,,hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ne zaman gelecekkk minnaklarımızz

daha cok yenisiniz canim,olur merak etme

estagfirullah canim,ne demek zevkle okuyorum..guzel dileklerin icin cok sagolasin

iyiyim canim cok sukur,evet bu aralar yogunuz görusemiyoruzözledim seni yaa

merhaba arkadaşlar yeniyim sitede,3,5 senelik evliyim,bebiş istiyorum bende,rabbim hepimize nasib etsin inşallah

aramiza hosgeldin canim,rabbim hayirli evlat versin

sende kendine iyi bak canim

iyiyiz canim,sen nasilsin?:44:

hayırlı cumalar arkadaşlar
RABBİM gönül muratlarımızı versin bu mübarek vaktin hürmetine
dualar tamamlanmış çok şükür
geçmişe duadan sonra cevap vericem şimdi duayı hazırlıyorum

seninde cuman mubarek olsun ebrarcim,dualarina gönulden amiiin ecmain diyorum insallah

kizlar dualariniza gönulden amiiiiiiiiiiiiiiin diyorum,dilerim hayirlara vesile olsun..ayrica bugun duaya evde oldugum icin geleyim dedim,aramizda saat farki oldugu icin siz duayi bitirmissinizneyse saglik olsun,gönlum sizleydi

canim gözun aydin,cok sevindim ssonuclarinin guzel cikmasina

Garip
Bacıcım aşşağıda gördüm seni selam vermeden çıkmayayım dedim

aleykum selam canim,bir karsilasip muhabbet edemedik seninlede

Son düzenleme:
kızlarr ben geldim napıyosunuz bakim.çay pasta börek çörek varmı yaf canım bişeyler istiyo.

amin canım canı gönülden amin diyorum dilrim yaradan tez zamnda gönüllerindeki muratlarını versin işşallah
amin canım canı gönülden amin diyorum dilrim yaradan tez zamnda gönüllerindeki muratlarını versin işşallah
kızlar pc açık ama bir süre başında olamıyacam
canım inan çok üzüldüm başın sag olsun babasızlık çok zor ah babacım mekanın cennet olsun
canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum şu panik atagımda ara sıra yoklamasa
canım benim allah razı olsun ama kadın tutucam dip köşe temizlesin ablamla yaparım diyo ama eşim bende yaparım diyo ne etcez bilmiyorum eşime derimde şöyle böyle yap nazım geçerde kadına demiyim acep biraz bu konularda pipirikliyim allahım karnımdakine ömür versin de daha bir şey istemem banada şifa
Üşüyorum içim titrer
Bu çileler bitsin yeter
Ayrılık ölümden beter
Gönüllerin nuru sensin
Sevenlere çare sensin
Güldür garipleri sevinsin
Allahım sen bilirsin

kız çok güzel lafmış be
bu arada sevindim o ilaç yumurlamanı saglıyo bilmiyosan bil bebekim gelsin dıpırtalar artık
canlarım geçmişe gittim alıntı alıcaktım ama çok uzun olunca alamadım benim için ne düşünürseniz rabbim bin katını versin işşallah allahım tez zamanda yavrularınızla mükafatlanduırsın işşallah kusura bakmayın dün girdim çıkmak zorunda kaldım işlerimden dolayı sabahta canım aktı ama malum kardeşim evde bir izin günü var o pc başında ne yapcez artık bilmiyom fazla kalamıcam tek istedigim allah rızası için olurda dua yasin okursa banada bagışlamayı unutmasınlar çünkü duaya çok ihtiyacım var inannın deyinki rabbim sevyun kuluna şifa ver bebeginin acısını gösterme deyin allah rızası için çünkü bu hastalık birde bebek çok yıpranıyorum bugün biraz belim kasıklarım agrıdı aklım gitti kanamam olucak diye ne yapsamda kötü düşünmesem acaba ban dua edin ne olur bu yavrumunda acısını yaradan göstermesin işşallah ben sizlere dua ediyorum bak inanmazsınız ama bugün erken kalktım gözümü açtım ilk aklımdan ebrar geçti dedimki rabbim oda benim gibi garip aynı sene evlenmişiz benimgibi garibi sevindridin onuda sevindirde ebrar yalancı çıkmıyayım dedim sonrada sizlere dua ettim yanlış anlamayın sakın 1o sene dile kolay durucum canım sanada tez zamanda versin herkezin hakkı anne olmak ama seneler yokmu ah o seneler yavrularım ölmeseydi biri 8 digeride 1 haftalık duruyodu ama takdiri ilahi okadar zorki yolun yarısına gelipte sonunu getirememek

garipcim bende iyiyim sagol canım...

durucum özel mesajta attım canım ekledigin pelin benim

sevtunum nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…