Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

maşallah garipcim,çok ilgilisin.
bu arada gerçektende,doymadana kalkınca kilo almıyosun bi kere,hatta zayıflayabiliyon bile.
sevindim iyi olmana canım burası ne kadar sesiz bugün ya
şşşşt kısss,naber?

iyiyim bebekim sende nasılsın bu arada kız gel bakıyım topige derdam nasılsın bebekim:86::86::86:

bende iyiyim,ama sana bi tavsiye,sigortanız var madem,en azından bi özel hastanenin kadın doğumuna b, 30 lirayla muayene olup,bebeğin konusunda emin olsan,bu kadar yüksek çıkıp,görünmemesi garip çünkü.

bende iyiyim,ama sana bi tavsiye,sigortanız var madem,en azından bi özel hastanenin kadın doğumuna b, 30 lirayla muayene olup,bebeğin konusunda emin olsan,bu kadar yüksek çıkıp,görünmemesi garip çünkü.

canım ben özel sigorta yaptırdım daha erken dedi doktor birde kilo var 2 oglumdada zor görmüştü doktor sanki dedi bir şey var ama dedi emin olmak için dedi salı gel keseyi görelim birde ikiz olma ihtimali olabilir dedi degerin çok yüksek dedi kafam karıştı ya okadar göbegime jeli sıktı tam ilgilenmedi dah küçük dedi altan bakalım dedi ben istemedim bebegime bir şey olur diye

bak doktorda değeri yüksek bulmus demek :26: salı bir gelse anlasılıcakk

şekerim sizlerden ses çıkmayınca gidip yaptım valla.balkabaklı bisküvili pasta.çayı koy anne bende pastayı getiriyomm
ay canım çekti bak şimdi
bak doktorda değeri yüksek bulmus demek :26: salı bir gelse anlasılıcakk

canım benim bir rahim agzı açıklıgında arkadaşım vardı oda kafamı bulandırdı ya kız dedi degerin çok yyüksek bende dedi yaptırmıştım doktor ikiz olma ihtimali var demişti bakınca gördü dedi oda çok zayıf biri 6 haftalıktı gördü dedi oda altan dedi bende dedim kilo var altan baktırmadım altan baksaydı görünürdü dedi

ben geldimmm kızlarr noluyo bakıyım orda
bi geçmişe gideyim geliyorum
H.G ABLACIMM
olsun baktırma alttan sakkınn
ayy öldüm gülmekten kalktım yaptım tatlı diyom sende yine mi yattın sağır duymaz uydurur

gelin canım yiyelim diyom bi tepsiyi ben mi yicem.hep beraber yeriş işte

aman ALLAHIM kıss bu ara hep tersten anlıyom tersten yazıyomm

kardeloşum gel bana ben sana yapaam
kız tam dayaklık hatun demi kız bu
ayy öldüm gülmekten kalktım yaptım tatlı diyom sende yine mi yattın sağır duymaz uydurur

gelin canım yiyelim diyom bi tepsiyi ben mi yicem.hep beraber yeriş işte

çabuk poponu kaldır gel bakıyım benim yanıma
kız kardelen bahar bir göründün bir kayboldun yav iki topik arasında gidip geliyorum çok yuruldum yaw az dinlenem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…