Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın
kızlar ben çıkıyorum dua mız var oraya gidiyorum allaha emanet olun :79::79:
allah kabul etsin semroş
garibim ben burdayım sen nerdesin bacım gelde iki laflıyalım yaa
canım sağlık olsun amin demende yeter ağzına sağlık
sağol garibiiim

kayramda bugun doktora gidicektii :26:
ayy haberim yoktu hayırlı haberle gelir kuzum inşallah
onun için herşey iyi olucak inanıyorum
kızlarr ben geldim napıyosunuz bakim.çay pasta börek çörek varmı yaf canım bişeyler istiyo.
ayy benimde canım bişeyler istiyo naapsak kuzum?

sevtun ya inanki şuanda ağlıyorum canım ogüzel duaların için çok saol canım dualarda buluşuyoruz emin ol bende senin için ediyorum burdaki herkes için .allahım evladını bağışlasın sana canım acısıı göstermesin doğsunda teyzesi ona hediye yollasın inşallah .
canım arkadaşım gönlü güzel arkadaşım saol dilerim burdaki tüm arkadaşlarım bebiş sahibi olsun banum,durum onlar içinde ayrı dua ediyorum .çünkü beklemek çok zor gerçektende kimse kırılmasın yıllar insanı bitiriyo malesef

canım endişelenme rahat ol doktoruna güven allahın izniyle hiçbişeycik olmaz
kafanı bozup hasta olma canım allahım çok büyük

kardeloşum gel bana ben sana yapaam
yememeliyim kuzu,zaten progestan kullanalı,gözle görülür iştah açılması var bende,kilomu korim bari.
kız tam dayaklık hatun demi kız bu

çabuk poponu kaldır gel bakıyım benim yanıma
kız kardelen bahar bir göründün bir kayboldun yav iki topik arasında gidip geliyorum çok yuruldum yaw az dinlenem bari
dinlen dinlen,sen bana bakma kıssss
şişşttt,bana selam yok mu
gerçi şimdi dicen,baştan hepinize verdim ya,gördümde işte

ebrar abla,naneli,kardelenbhr hoşgeldinizz.biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım.tıkınıyodum anca cevap verdim.abla ben tatlımı yaptım testte ettim güzel olmuş elime sağlık

kızlar nasılsınız bakalım
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın

ebrar abla,naneli,kardelenbhr hoşgeldinizz.biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım.tıkınıyodum anca cevap verdim.abla ben tatlımı yaptım testte ettim güzel olmuş elime sağlık

afiyet şeker olsun kuzum ne tatlısıymış merak ettim şini

hani bize hani bizeeeeeee
aşk olsun kız kaç sefer çağırdım.davetiye mi bastırayım canım.
selam canlarım ben geldim nasılsınız...
a.slm canım hoşgeldin,ben iyiyim sen nasılsın.
afiyet olsun canım bende çay koyucam birazdan sonrada markete inicem
saol canım gel beraber olsun.sende durumlar nasıl.pek girmiyosun haberdar değilim yani.
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın

afiyet şeker olsun kuzum ne tatlısıymış merak ettim şini
saolasın abla gel beraber olsun.balkabaklı bisküvili tatlı hem kolay hem güzelmiş.bende ilk denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…