Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kabul ettim canım.sende iyisin inş.
kızlarr bende süslendim geldim kocişi bekliyomm.:89:,banu145145,elixsirr,pelin67,kardelen5233+,
nasılsınız kızlarr.
ooo canım benım en ıyısı vall naıl oldu sacların guzel oldumu bakıyım
arkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun
canım basın saolsun allah rahmet eylesın sızede sabırlar versın
ınsllah kuzum ınsallah hepımızın o gunlerı gelecek kardes baldan tatlıdır ya benımkı tam bı r serserı bayılıyorum velede
kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü
hadin görüşürük,yemek vercem.
olemı sende kadırıkcıgıllerdensız bebısım
canım cok sevındım onun o bal dudıslerınden op benım ıcın de neyse sende daha rahtalmıssındır artık bıdaha hasta etme mınıgı
kuzum saol agrım sızım kalmadı sukur sadece leke leke kanam gelıyor o da normalms ee olsun da ınsllah topcu da olurrrrrr popcuda annesı
valla ablam dogru dedın keske tavuk olabılsek hehehe derınıme ve kardelenıme cok selam sole ayrıca cok gecmıs olsun dedıgımı de sole balım
kız senın cazıbene dayanbılıyomu adam da bır suru naz yaptırdıktan sonra asıyo perdelerı hehe
ah kuzum ya benı guldurdun valla ne sekıllere gırıyoz o cıft cızgıyı gormek ıcın ama daha erken yapmıssın hamıleleık belırtılerının adet belırtılerınden bır farkı yok bence umıdını kesme daha
herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm
canım arkadasına bas saglıgı dılıyorum cok zor bır durum allah sabırlar versın
tatalım duana gonulden amin dıyorum su an tedavıye ara verdın ama ınsallah mucızen gelır bır an once evının nesesı yuvanın maskotu olur
kardelenım bebegım gecmıs olsun ve duana da amin dıyorum
her buldugum fırsatta zaten dualrımdasın tatlım bebeısın gelsın ve sana sımsıkı tututnsun bırakmasın senı hıc
canım cok gusel bır haber bu ama sen laparoskopı olmıcakmısın
kızlar bu hafta ALEYNA VE KARDELENBHRA okunuyo dua listeyi enkısa zamanda hazırlıyacağım
kuzu bana da dua yaz bu hafta
kızlar gecmısteyım hala cıkabılırsem gelcem

görüşürüz canım iyi geceler kibaeo by öp
inşallah canım allah hepimizin şifasını versin AMİNNNNNNNNN

aminnn canım aminnnnnnn

canım,rabbim şifa versin,ne denir ki?
bende üzücü bi haber aldım bugün,takdiri ilahi.
kızlar baya sohbet ettiniz,maşallah size.
kızlar ben kacar herkese ii gecelerr kib aeo hepiniz öpüldünüz byyyy
güle güle canım,görüşürük.
kayracım,hoş geldin.

herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.

AMİN canı gönülden AMİN

Canım eskileri düşünüp bu kadat kendinide üzme bak bu sefer olucak inşallah bunca insan canı gönülden dua ediyoruz sana sende içini ferah tut bak temizliğide takma bakıyım bopşver yavrun gelsinde pis olsun ev.

Ben inanıyorum salı görünücek bende kiloluyum benimde üstten gözükmedi ben alttan baktırmıştım sonra.

Canım benim yüreği güzel arkadaşım inşallah hepimiz bu sene hamile olucaz inşallah.

ya banum uğramadı bugün merak ettim nirde bu hatun acep?
Kız sağlık ocağına gittim çok kalabalıktı ordanda annemlere gittim akşamda anca geldik.Tahlillerimi yaptırdım pazartesi akşamüstü çıkıcak.

Kızlar gerisini okuyamıycam bilgisayarın durduğu odanın ışığı patladı gözlerim hörtledi okuycam diye affedin beniiii.

Naber kızlar hepinize iyi geceler nasılsınız bakalım.

karanlıkta okumak zor oluyo,ramazanı şerifte ben eşimin hılşımına uğrayaraktan,ışığı kapatmıştım,ama hemen gözüm ağrıdı,Allahtan çabuk daldı uykuya,odadan odaya yansıma yapıyomuş,sırf kıskandı kk yi

ay sen negüzel yazıyosun öyle ellerine sağlık içim açıldı renkli renkli
dimek beni kabul edersin zaten etmeseydinküserdim bak canım bende kaçyıldır koca salonu ısıtmaya çalışırdım bende küçük bir oda yaptım bu kış çok rahatım kocişimde ayrıca çok memnun doğalgaz faturası epeyce düştü
tamam canım sen nasıl istersen sorun yok
selammmmmm kızlarrrrrrrr :)))
nerelerdesin hasret sen?herşey yolunda inşallah
canım çok geçmiş olsun nedenirki allahım sabır versin ailesine sanada kolaylık canım
neyse giderlerse azcık dinlenirsin
valla canım doktora gittim prolaktin yüksekmiş ilaç verdi onu kullanıyorum bakalım başka bi sorun yok dedi doktorama bilmiyorum
canım prolaktin çabuk düşüyo endişelenme
sen nerdesin bakıyım merak ettim seni ya
kayram bigün bizde oluruz tavuk inşallah küçük küçük civcişvlerimizolur
tamam canım dua yazarım sanada
kızlar ben kacar herkese ii gecelerr kib aeo hepiniz öpüldünüz byyyy
canım kaçırdım seni görüşmek üzere iyi geceler
canım ya merak ettim senide dimek pazartesi alıcaksın sonuçları hadi hayırlısı
inşallah banum inşallah
Kızlar gerisini okuyamıycam bilgisayarın durduğu odanın ışığı patladı gözlerim hörtledi okuycam diye affedin beniiii.

ay kıyamam sana ya yollayımmı ampul yedek var bizde :89:

ay bu herüflerde ne kıskanırlarsa sanki anlamam
benimkide ilk başlarda burnumdan gelirdi sonra baktı mutluyum burda bıraktı :94:

Yolla canım ya karanlıkta geldiler bana merakımda var.
Sen erkencisin bu gece hayırdır.

canım onu tabıkı yapmamız gerekıyo zaten doyarsak tıka basa nasıl kılo vercez dıımı ınsallah kurtulcaz kılolardan ve gelecek bebıslerımız
sağol garibiiim

kayramda bugun doktora gidicektii :26:
saol canım unutmamısın evet dr a gıttım bugun yazıcam bırazdan ama herkese ayrı ayrı yazmıyım dıye toplu yazcam
kızlarr ben geldim napıyosunuz bakim.çay pasta börek çörek varmı yaf canım bişeyler istiyo.
canım ben yapardım sana dadıyetteyım
canım yazmadım yazmadım ama duramadım bebısın ınsallah saglıklı sen bosuna kendını de onu dayıpratıyorsun yanı ben gunlerdır yorum yapmıyorum ama sanmakı dusunmuyorum yanı sumu kı bumu kı dıye kafanı bulandırmak ıstemıyorum bıraz rahat ol sen daha ıyı bılırsın kı allah herseyı daha ıyı bılır salı gunu gusel haberlerle gel ınsallah dualrında benı de unutma
ebrar abla,naneli,kardelenbhr hoşgeldinizz.biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım.tıkınıyodum anca cevap verdim.abla ben tatlımı yaptım testte ettim güzel olmuş elime sağlık
afıyet olsun kuzu bebıs olsun ınsallah
ebrarcım neolsun uğraşıyoruz işte kistin eriyip erimediğini düşünüyorum kara kara
erımıstır kız kıstmı kalır sımdıye bence erımıstır coktan
gercektenmı yaa allahım cok sabır versın zor bır durum cok zor ve bebısını gondersın en kısa zamanda ınsallah
evet kuzum gıttım saolasın haytladıgın ıcın
canım ya bu ay buyumesede bıdahakı ılacı artırır buyur buadar yıpratma kendını dedgın gıbı en azından derdını bılıyorsun artık
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnn... bütün dualarınıza amin......

ben nezle oldum sanırımm
gecmıs olsun canım
kuzu benım amelıyat sonrası kanama yuzunden ben okuyamadım sana ama cok dua ettım laptop almanıza sevındım en kısa zamanda gelırsın ınsallah aramıza
ya bizim derya nerde bugün,sağolsun kuzu,dr u hatırlattı bana sabah,sonra ses soluk yok.
ah kusum dun bana hatrlat demıstın ya tam drdan donerken aklıma geldı allah dedım ınsallah gec kalmamısımdır
canım allahım sıfa versın sen yınede kendını fazla yormamaya calıs canım
canım,rabbim şifa versin,ne denir ki?
bende üzücü bi haber aldım bugün,takdiri ilahi.
kızlar baya sohbet ettiniz,maşallah size.

güle güle canım,görüşürük.
kayracım,hoş geldin.
hb balımda sen ne kotu haberı aldın hayrdır yaaa
canım ınsallah gusel cıkar

evet yaa benımkıde ole malesef sımdı gıdınce bır hafta rahat bırakmaz benı sonra yavas yavas alısır

kızlar baktı dıkıslere ıste ondan sonra ıyı dedı actı bantları falan cabuk geccek cunku dıkıssız yapıstırmıs kanamayı sordum bır hafta on gun daha devam eder deı adet gunun gelırse kanmanın ustune de adet olabılırmısım bole ıste sımdılık gusel cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…