kızlar baktı dıkıslere ıste ondan sonra ıyı dedı actı bantları falan cabuk geccek cunku dıkıssız yapıstırmıs kanamayı sordum bır hafta on gun daha devam eder deı adet gunun gelırse kanmanın ustune de adet olabılırmısım bole ıste sımdılık gusel cok sukur
::))))
Kız valla bizde gece bekçisi gibiyiz ben bekliyorum bizi binayı
Hadi sevindim canım düzeliyor inşallah birde arkadan yavruş geldimi ekmek kadayıfı olur.
ohh maşallah kuzu rabbim daha iyi etsin seni artık gelsin bebiş hayırlısıylakızlar baktı dıkıslere ıste ondan sonra ıyı dedı actı bantları falan cabuk geccek cunku dıkıssız yapıstırmıs kanamayı sordum bır hafta on gun daha devam eder deı adet gunun gelırse kanmanın ustune de adet olabılırmısım bole ıste sımdılık gusel cok sukur
::))))
Kız valla bizde gece bekçisi gibiyiz ben bekliyorum bizi binayı
ohh maşallah kuzu rabbim daha iyi etsin seni artık gelsin bebiş hayırlısıyla
sorma banum ya tam gece kuşuyuz bekcilik yapsak maaş alırdık
canım balum bebem nabıyon bakim (=
kuzucum ınsallah hayrlısıyla hepımıze gelecek o bebısler
bu arada ben cıkıyorum allaha emanet olun
ay sorma canım ya çok uğraştım ama malesef yollayamadım neyse sağlık olsun oğluşum da çok iyi teyzesi çok şükür hııııı sadece bacaklarının çok ağrıdığını acıdığını söylüyor doktoruda boyu uzuyor o yüzden dedi senin kızdada böyle birşey oldumu canım
ay nen canım benim olduğum gibi
ebrarcım çıldıracaktım akşam neyse :84:84::84:
hoşgelmişsin canım inşallah tez zamanda gelir minişlerimiz ne kadar zamandır istiyorsunuz bebeği
aman ne garip işler yakında kadın doğum doktoru olucaz hepimiz 1-2 yıla kalmaz aşılama yapmayıda öğreniriz
keşke hamiş olsam canım ya.ben bu ay ateş ölçüyordum.adete yakın günlerde ateş düşünce regl oluyorsun.benimde 36.1 36.3 gibi seyrederken bugun sabah 35.5 çıktı.sanırım hastalık yola çıktı.zeynapkayginmi yoksa kız
cnm yeter ugramıyor artık gecmıste öyle yazmıstı öyle hatırlıyorum yanı
yınemı uyku bıde tatlılar falan hayırdır kız hamısmısın yoksa
cnm hoşgeldın aramıza benım esımde amelıyat oldu 2 ay olcak ınsallah vesıle olur bu amelıyat bebişlerımızın gelmesıne
tatlım sen sordunmu bu kıst nasıl bı kıstmıs normal folıkül kıstımı yoksa çikolata falanmı merakettım soğan kürü işe yarayabılır denesen aslında
ablacım ben her zaman okurum.regl günüm salı ama inş gelmez sen girdiğinde duayı hazırlarsan erkenden okuyayım.size birşey sormak istiyorum bu hafta dua 3 kişiye okunsa sizin için uygunmudur
sevttunada okuyalım inşallah hayırlı haberler alsın çok olur derseniz haftaya kalır ama ben okunabilir diye düşünüyorum bukonuda fikrinizi yazarsanız sevinirim
ooo canım benım en ıyısı vall naıl oldu sacların guzel oldumu bakıyım
canım basın saolsun allah rahmet eylesın sızede sabırlar versın
ınsllah kuzum ınsallah hepımızın o gunlerı gelecek kardes baldan tatlıdır ya benımkı tam bı r serserı bayılıyorum velede
olemı sende kadırıkcıgıllerdensız bebısım
canım cok sevındım onun o bal dudıslerınden op benım ıcın de neyse sende daha rahtalmıssındır artık bıdaha hasta etme mınıgı
kuzum saol agrım sızım kalmadı sukur sadece leke leke kanam gelıyor o da normalms ee olsun da ınsllah topcu da olurrrrrr popcuda annesı
valla ablam dogru dedın keske tavuk olabılsek hehehe derınıme ve kardelenıme cok selam sole ayrıca cok gecmıs olsun dedıgımı de sole balım
kız senın cazıbene dayanbılıyomu adam da bır suru naz yaptırdıktan sonra asıyo perdelerı hehe
ah kuzum ya benı guldurdun valla ne sekıllere gırıyoz o cıft cızgıyı gormek ıcın ama daha erken yapmıssın hamıleleık belırtılerının adet belırtılerınden bır farkı yok bence umıdını kesme daha
canım arkadasına bas saglıgı dılıyorum cok zor bır durum allah sabırlar versın
tatalım duana gonulden amin dıyorum su an tedavıye ara verdın ama ınsallah mucızen gelır bır an once evının nesesı yuvanın maskotu olur
kardelenım bebegım gecmıs olsun ve duana da amin dıyorum
her buldugum fırsatta zaten dualrımdasın tatlım bebeısın gelsın ve sana sımsıkı tututnsun bırakmasın senı hıc
canım cok gusel bır haber bu ama sen laparoskopı olmıcakmısın
kuzu bana da dua yaz bu hafta
kızlar gecmısteyım hala cıkabılırsem gelcem
fıstıgım cok sevındım ya dön artık aramıza sensız olmuyorselam kıslarrr..fırsat bulmuşken iki dk girip yazayım dedim...öncelikle hepinizi çok özledigimi söyliyeyim yakında aranızdayım inşallah.
benim için dua okuyan herkese çok teşekkür ederim.ALLAH RAZI OLSUN.ettiginiz dualar size kat kat dönsün.rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
sevtuncum inşallah hayırlı haberlerini alırız canım ya.hayırlısı olsun inşallah.
ebuşum,kardeloşum,eliksircim altta gördüm sizi.çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın çıkıyorum ben.
hee bu arada ebrarım..benim için 3 kişiye okumak sorun olmaz cano.haberleşiriz yine öptüm
çok gecmıs olsun bırsenım allah şifa versınkızlar alıntı yapacaktım ama pc başında pek duramıyacam bugün çok yoğunuz görümcemin kaynanası beyin kanaması geçirmiş beyninde baloncuk oluşmuş ve patlamış kanama durmuyomuş yoğun bakımda yatıyo iyileşme durumu hiç yokmuş dr umut kalmadı demiş makinede yaşıyo beyin ölmüş öyle demişler adanadan kaynımlar geliyo akşam yola çıktılar bi yandan çamaşır yemek ütü valiz derken oturmaya pek fırsat olmuyo kaynımlar gelince 1 kaç saat dinlenip kaynanamlarla istanbula gidecekler durum ne olacak Allahtan umut kesilmez neyse fazla uzatmayım alıntı yapmadığım için kusura bakmayın şimdi teker teker yazmak isterdim ama yoruldum ve sabaha kadar daha yorulacam kardelen49 la derinimin duaları için aminn diyorum arada bakabilirsem yazmaya çalışırım bye
ıyı hadı gözün aydın sana demıstık endıselenmene gerek yok dıye umarım bıranönce ıyılesır evıne dönersın sonrada gelsın bebişlerkızlar baktı dıkıslere ıste ondan sonra ıyı dedı actı bantları falan cabuk geccek cunku dıkıssız yapıstırmıs kanamayı sordum bır hafta on gun daha devam eder deı adet gunun gelırse kanmanın ustune de adet olabılırmısım bole ıste sımdılık gusel cok sukur
canım benim ya üzme kendini lütfen...hayırlısıyla inş bizlerde bu güzel duyguyu tadacaz...Yine sensiz geçen bir gecenin
Buz gibi sabahında
Bu korkunç yalnızlığımda
Seni bekliyorum yanıyor yüreğim
Yine gözyaşlarım yağmur gibi
Yaşıyorum anılarla
Birşeyler kopuyor sanki
Taa şuramda yanıyor yüreğim
Allahım güç ver bana sığındım sana
Bu ne dayanılmaz acı sabır ver bana
Yeter artık çektiklerim bitsin bu ceza
Ümitsiz haykırıyorum ne olur ver banada kızlarada
gecmiş olsun canım allah şifa versin...aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnn... bütün dualarınıza amin......
ben nezle oldum sanırımm
cok sagol canım biliyorum burdaki herkez cok temiz kalplı hepinizden allah razı olsun...
hosbulduk cnmm gecmis okuyorumm daa yazdiklariniza gec veririsem kusura bakmayinn
ebrarcim cnm cok saol vaalla cook iyi oldu salon vardida kücük ve bize özel kimse giremeyeceksaka saaka eger otrumaya gelirsen sen gire bilirsin
ama kücük oda gercekten iyymis daha sIcak oluyuoorr
elixsircim iyigeceler
sevtuncum kendini düsünerek yipratma ins güzel sonuclar alacaksinn bebisin sana sIMSIKI sarilip hic birakmayacak inss üzerek düsünerek ne olcak ne olcak diyerek beynini yorma bebisinide yorma hayirli neyse allahtan o olsun tatlimm
waycim kendini üzme bidahaki aya inss
garipcim ins bebis vardirda özlemin sona erir tatlimm
pelincim burda okadar iyi insanlar varki hicc düsünme senin yerinede okuruz duayi
canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin dedigin gibi allahtan umut kesilmez inş bi mucize olurda iyileşir...bu arada sanada kolay gelsin kendine ve bebişine dikkat et...kızlar alıntı yapacaktım ama pc başında pek duramıyacam bugün çok yoğunuz görümcemin kaynanası beyin kanaması geçirmiş beyninde baloncuk oluşmuş ve patlamış kanama durmuyomuş yoğun bakımda yatıyo iyileşme durumu hiç yokmuş dr umut kalmadı demiş makinede yaşıyo beyin ölmüş öyle demişler adanadan kaynımlar geliyo akşam yola çıktılar bi yandan çamaşır yemek ütü valiz derken oturmaya pek fırsat olmuyo kaynımlar gelince 1 kaç saat dinlenip kaynanamlarla istanbula gidecekler durum ne olacak Allahtan umut kesilmez neyse fazla uzatmayım alıntı yapmadığım için kusura bakmayın şimdi teker teker yazmak isterdim ama yoruldum ve sabaha kadar daha yorulacam kardelen49 la derinimin duaları için aminn diyorum arada bakabilirsem yazmaya çalışırım bye
canım sevindim bi sorun olmamasına inş bundan sonrada hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur tatlım....kızlar baktı dıkıslere ıste ondan sonra ıyı dedı actı bantları falan cabuk geccek cunku dıkıssız yapıstırmıs kanamayı sordum bır hafta on gun daha devam eder deı adet gunun gelırse kanmanın ustune de adet olabılırmısım bole ıste sımdılık gusel cok sukur
amin canım inş sende sagol....pelin67 kardelen5233 çok sağolun arkadaşlar,inşallah gönülden isteyen herkese rabbim o mutluluğu nasib eder
canım kocişler doğal yoldan ilaçsız aşılama yapıyorda bi işe yaramıyo öğrensek ne olcak ki
keşke hamiş olsam canım ya.ben bu ay ateş ölçüyordum.adete yakın günlerde ateş düşünce regl oluyorsun.benimde 36.1 36.3 gibi seyrederken bugun sabah 35.5 çıktı.sanırım hastalık yola çıktı.
ablacım ben her zaman okurum.regl günüm salı ama inş gelmez sen girdiğinde duayı hazırlarsan erkenden okuyayım.
saçlar güzel oldu canım ya çok içime sindi.bide kuaför yeni çıkan boyayla boyadı.saçlarım ışıl ışıl parlıyo krem bile kullanmıyorum banyoda.o yüzden çok memnun kaldım.perde konusunda pof poflanmayı bekliyo erkekler.onu yaptıktan sonra asıyo.yoksa diyorum ya merdiven korkum var çıksam o korku yüzünden düşülmicek yerden düşerim.oda kendince düşünüyodur düşse bişey olsa bana kim bakcak diye.sofradan kalkarken bile tabakları toplar tezgaha koyar ekmeği kaldırır yardımcı olur yani saolsun.
birsencim başınız sağolsun canım.rabbim sabır versin geride kalanlara.sen nasılsın bebiş nasıl iyisiniz inş.
kızlar hepinizi öpüyorum pc açık ben temizlikteyim.ayrıca bende ms ne de görüşmek istiyorum.eklemek isteyenlerin msjlarını bekliyorum.boncuğum sen nasılsın canım günaydın bu arada.
cnm bızım degerler ıyıydı aslında sperm sayısı en son 80 mılyon ılerı hareketlılıkte %25 ıdı ama olmayınca bızde buna bagladık esım amelıyat olmak ıstedı yrn bozulmuyacagını nerden bılıyoruz dıye amelıyat ıyı gectı cok şükür tek taraflı oldu nısanda test vercek ınsallah test vermeden gelır mınısler
allah kabul etsın cnm
İnş en yakın zamanda canım.Test sonucları gelmeden gelir inş minişler demişsin.Allah mı söyletti miniş ler:)) ikiz mi olacak yoksa :)) hadi hayırlısı
cnm ben senı görmedım altta görseydım beklerdım...
boncugum gecmişe bakarken seni kacırdım görüşmek üzre
ınsallah cnm ınsallah bukadar bekledık rabbım çifter çifter verır ınsallahİnş en yakın zamanda canım.Test sonucları gelmeden gelir inş minişler demişsin.Allah mı söyletti miniş ler:)) ikiz mi olacak yoksa :)) hadi hayırlısı
canım allahım şifa versin işşallah kendini yormamaya bak allahım sabır versinkızlar alıntı yapacaktım ama pc başında pek duramıyacam bugün çok yoğunuz görümcemin kaynanası beyin kanaması geçirmiş beyninde baloncuk oluşmuş ve patlamış kanama durmuyomuş yoğun bakımda yatıyo iyileşme durumu hiç yokmuş dr umut kalmadı demiş makinede yaşıyo beyin ölmüş öyle demişler adanadan kaynımlar geliyo akşam yola çıktılar bi yandan çamaşır yemek ütü valiz derken oturmaya pek fırsat olmuyo kaynımlar gelince 1 kaç saat dinlenip kaynanamlarla istanbula gidecekler durum ne olacak Allahtan umut kesilmez neyse fazla uzatmayım alıntı yapmadığım için kusura bakmayın şimdi teker teker yazmak isterdim ama yoruldum ve sabaha kadar daha yorulacam kardelen49 la derinimin duaları için aminn diyorum arada bakabilirsem yazmaya çalışırım bye
canım artık takmamaya başladım birde eşim çok kızdı mercimegim dedimya artık o lafı bir duyayım dedi senin agzından diye çok kızdı
hosbulduk cnmm gecmis okuyorumm daa yazdiklariniza gec veririsem kusura bakmayinn
ebrarcim cnm cok saol vaalla cook iyi oldu salon vardida kücük ve bize özel kimse giremeyeceksaka saaka eger otrumaya gelirsen sen gire bilirsin
ama kücük oda gercekten iyymis daha sIcak oluyuoorr
elixsircim iyigeceler
sevtuncum kendini düsünerek yipratma ins güzel sonuclar alacaksinn bebisin sana sIMSIKI sarilip hic birakmayacak inss üzerek düsünerek ne olcak ne olcak diyerek beynini yorma bebisinide yorma hayirli neyse allahtan o olsun tatlimm
waycim kendini üzme bidahaki aya inss
garipcim ins bebis vardirda özlemin sona erir tatlimm
pelincim burda okadar iyi insanlar varki hicc düsünme senin yerinede okuruz duayi
allah razı olsun darısı işşallah başınıza olsunselam kıslarrr..fırsat bulmuşken iki dk girip yazayım dedim...öncelikle hepinizi çok özledigimi söyliyeyim yakında aranızdayım inşallah.
benim için dua okuyan herkese çok teşekkür ederim.ALLAH RAZI OLSUN.ettiginiz dualar size kat kat dönsün.rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
sevtuncum inşallah hayırlı haberlerini alırız canım ya.hayırlısı olsun inşallah.
ebuşum,kardeloşum,eliksircim altta gördüm sizi.çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın çıkıyorum ben.
hee bu arada ebrarım..benim için 3 kişiye okumak sorun olmaz cano.haberleşiriz yine öptüm
size birşey sormak istiyorum bu hafta dua 3 kişiye okunsa sizin için uygunmudur
sevttunada okuyalım inşallah hayırlı haberler alsın çok olur derseniz haftaya kalır ama ben okunabilir diye düşünüyorum bukonuda fikrinizi yazarsanız sevinirim
kızlar baktı dıkıslere ıste ondan sonra ıyı dedı actı bantları falan cabuk geccek cunku dıkıssız yapıstırmıs kanamayı sordum bır hafta on gun daha devam eder deı adet gunun gelırse kanmanın ustune de adet olabılırmısım bole ıste sımdılık gusel cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?