Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Hadi sevindim canım düzeliyor inşallah birde arkadan yavruş geldimi ekmek kadayıfı olur.

ohh maşallah kuzu rabbim daha iyi etsin seni artık gelsin bebiş hayırlısıyla
::))))
Kız valla bizde gece bekçisi gibiyiz ben bekliyorum bizi binayı

sorma banum ya tam gece kuşuyuz bekcilik yapsak maaş alırdık

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 KAYRAM29+

maşallah misafirimiz çok bugece

evlendiğim ilk günden beri istiyorum ama imkansızlıktan doktora gidemedik,23 şubatta gittim glifor ve klomen verdi pko varmış,daha yumurta yok malesef pazartesi tekrar gel dedi dün,bakalım allahtan hayırlısı

aman ne garip işler yakında kadın doğum doktoru olucaz hepimiz 1-2 yıla kalmaz aşılama yapmayıda öğreniriz
canım kocişler doğal yoldan ilaçsız aşılama yapıyorda bi işe yaramıyo öğrensek ne olcak ki
keşke hamiş olsam canım ya.ben bu ay ateş ölçüyordum.adete yakın günlerde ateş düşünce regl oluyorsun.benimde 36.1 36.3 gibi seyrederken bugun sabah 35.5 çıktı.sanırım hastalık yola çıktı.
ablacım ben her zaman okurum.regl günüm salı ama inş gelmez sen girdiğinde duayı hazırlarsan erkenden okuyayım.

saçlar güzel oldu canım ya çok içime sindi.bide kuaför yeni çıkan boyayla boyadı.saçlarım ışıl ışıl parlıyo krem bile kullanmıyorum banyoda.o yüzden çok memnun kaldım.perde konusunda pof poflanmayı bekliyo erkekler.onu yaptıktan sonra asıyo.yoksa diyorum ya merdiven korkum var çıksam o korku yüzünden düşülmicek yerden düşerim.oda kendince düşünüyodur düşse bişey olsa bana kim bakcak diye.sofradan kalkarken bile tabakları toplar tezgaha koyar ekmeği kaldırır yardımcı olur yani saolsun.
birsencim başınız sağolsun canım.rabbim sabır versin geride kalanlara.sen nasılsın bebiş nasıl iyisiniz inş.
kızlar hepinizi öpüyorum pc açık ben temizlikteyim.ayrıca bende ms ne de görüşmek istiyorum.eklemek isteyenlerin msjlarını bekliyorum.boncuğum sen nasılsın canım günaydın bu arada.

Son düzenleme:
fıstıgım cok sevındım ya dön artık aramıza sensız olmuyor

çok gecmıs olsun bırsenım allah şifa versın

ıyı hadı gözün aydın sana demıstık endıselenmene gerek yok dıye umarım bıranönce ıyılesır evıne dönersın sonrada gelsın bebişler
ebusum benım ıcınde bı sakıncası yok ıstersen 10 kısıye okuyalım boş boş vaktımızın gectıgı oluyor zamanmı ayıramıcaz duaya....

Son düzenleme:
günaydın selınam hıc bellı olmaz o ateş işlerı allahtan ümıt kesılmez bak ben buaydan cok ümıtlıydım bıseye cok nıyet etmekte ıyı degılmıs ben hasta oldum esım hasta oldu antıbıyotık devırdık 2 kutu buayda fos bana göre ama allahtanümıt kesılmez bakalım neolcak

Son düzenleme:
canım benim ya üzme kendini lütfen...hayırlısıyla inş bizlerde bu güzel duyguyu tadacaz...
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnn... bütün dualarınıza amin......

ben nezle oldum sanırımm
gecmiş olsun canım allah şifa versin...
cok sagol canım biliyorum burdaki herkez cok temiz kalplı hepinizden allah razı olsun...
canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin dedigin gibi allahtan umut kesilmez inş bi mucize olurda iyileşir...bu arada sanada kolay gelsin kendine ve bebişine dikkat et...
canım sevindim bi sorun olmamasına inş bundan sonrada hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur tatlım....
pelin67 kardelen5233 çok sağolun arkadaşlar,inşallah gönülden isteyen herkese rabbim o mutluluğu nasib eder
amin canım inş sende sagol....

canım ben sana özel mesaj attım...

boncugum gecmişe bakarken seni kacırdım görüşmek üzre

...

boncugum gecmişe bakarken seni kacırdım görüşmek üzre
cnm ben senı görmedım altta görseydım beklerdım

İnş en yakın zamanda canım.Test sonucları gelmeden gelir inş minişler demişsin.Allah mı söyletti miniş ler:)) ikiz mi olacak yoksa :)) hadi hayırlısı
ınsallah cnm ınsallah bukadar bekledık rabbım çifter çifter verır ınsallahesın ılac kür falan kullanıyormu pekı doktor bıze bısıy vermedı sadece kecıboynuzu kürü kullanıyor bıde test sonucuna göre proxeed alıcaz

Son düzenleme:
canım allahım şifa versin işşallah kendini yormamaya bak allahım sabır versin
canım artık takmamaya başladım birde eşim çok kızdı mercimegim dedimya artık o lafı bir duyayım dedi senin agzından diye çok kızdıbundan sonra o laf yasak malesef aklına geliyomuş yavrusu garibiminbende söz verdim bir daha yok o laf lugattan çıkardım
allah razı olsun darısı işşallah başınıza olsun

canım allah razı olsun benim kalbi gibi yüzüde güzel arkadaşım allah hepinizden razı olsun ama hak yenicekse insanların önüne geçmek istemem yani sadece gün olurda yasin okursanız beni ve yavrumu unutmayın yeter şimdiden allah razı olsun canlarım okuyanlardan okumayanlardanda ban istedigin karad yaz okurun gikımı bile çıkarmamallahım sizlerede ve eşilerinize ömür versin yavru versin tez zaamnda acısını göstermesin işşallah

bu arada ben geldim kimseler yok ben çıkıyorum yavru kızıyo sandalyenin tepesinde oturuyosun diye kızıyo sizlere güzle bir gün diliyorum bebekler

iyi olmana cok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…