canım allahım sabır versin mekanı cennet olsun işşallah allah razı olsun şimdiden bende sizler için dua ediyorum işşallah dualarım kabul olur
canım allah razı olsun sanada iyiki varsınız hayatımda manevi arkidişlerim benim
bu arada demeden geçemicem eşlerle ilgili bir şaka yapmışın kız göbegimi tuta tuta güldüm he allah seni ne etmesin hemianladın sen oni
amin canım benim amin tez zamanda yaradanımda seni ve burdakileri mükafatlandırsın işşallah bugün namazda çok dua ettim bilesiniz dedim allahım sen istersen olur ol de olsun dedimcanım benide ekle şimdi okuyorum
canım salıya az kaldı işşallah görürüm yavrumu teyzemin kızı hemşire degerin çok güzel sevtuncum dedi benimkindende yüksek çıkmış dedi allahım başa kadar götürsün dedi işşallah bu kerez yavrumla dönerim sag saglim evimeçin takvimine baktım gene erkek digerleride erkek çıktı acaba ben habira erkekmi doguruyorum ney allahım elini ayagını saglıklı versinde daha ne ister bir anne kusura bakma alta gördüm tam cevap yazıcaktım benim yavru yakaladı tutu kolumdan karşı daireye çaya götürdü selam bile veremedim
cnm ben senı görmedım altta görseydım beklerdım
ınsallah cnm ınsallah bukadar bekledık rabbım çifter çifter verır ınsallahesın ılac kür falan kullanıyormu pekı doktor bıze bısıy vermedı sadece kecıboynuzu kürü kullanıyor bıde test sonucuna göre proxeed alıcaz
tamam canım şimdi özelden gönderiyorum.ah ah analarımızın hamile kalışları aklıma geldi zaten benim annem köydeymiş bizleri doğurduğunda.yumurtlamaymış çatlamaymış akıntıymış hiç birini bilmiyorlardır eminim.yanlış anlaşılmasın sakın ama köylerdeki insanlar gibi hiç bişeyi bilmemek isterdim doğrusu.sabah bunu dedim eşime.benim babam 2 sefer annemden ayrı şehire gitmiş bi sefer askerlikte bi sefer yurt dışına.bizde 2 kardeşiz zaten.bi askerden izine geldiğinde bi yurtdışından ziyarete geldiğinde bunlarda hepi topu 2 şer haftalık izinlermiş.anneme derim 2 sefer izine gelmiş iyiki yoksa baya doğurcakmışsın.ve bu kadar zor olduğunu bilseydim evlendiğim zaman korunmazdım.ne bilelim sanki korunmayınca 1 seferde zınk diye hamile kalcaz sanıyoduk.herşeyin hayırlısı rabbim ne zaman nasip ederse başımız üzerine yeri var yavrumuzun.kuzum cok sevındım ıcıne sındıgıne saclarının eee gusele ne olsa yakısır msn de grusmek ıstersen sen yolla ıstersen ben senı ekleyım en kısa zamanda
bu arada atesınde dusme olmus herhalde ınsallah gelmez kırmızıların herseyı de ona baglamamak lazım annelerımız ates olcerekmı hamıle kalmıslar kuzu yaaa
ınsallah bı tanem ınsallah hepımıze gelsın bebısler senınde suren az kaldı az daha sabır sonra bır gun gelecek ve kızlarr ben hamıleyım dıceksınnnn
ınsallah kuzum saolasın ınsallah hepımızın saglıklı bebıslerı olur
bende senın nohutlu pılav yapmana sevındım heheyyyyyy
ınsallah kuzucum ınsallah hepımız ıcın berektlı bır yıl olsun ınsallah
senın yuregın arkadaslarım kızmasın ama hepımızınkınden gusel bıtanem benım seve seve okurum hatta okundu yaz luften
kız ne var kı onda tarıfı yazmıslar zatı ılk yaptıgında belkı nohtuun sertlıgını ayarlayamayabılırsın ama yapa yapa olur benımde canım ıstedı sımdı
canım tekrar basın sag olsun ve saglıcakla dön evıne
sevtuncum salı gunune bırsey kalmadı canım zaten ıkızde olsa bırsey sorun olursa dr soler artık bence bunları dusunmemelısın kendıne ve ufaklıga ıyı bakmalısın
kızlar ben cıkıyorum yarın aksama kadar gremıcem merak etmeyın ve duaları okundu bılın
saol tatlışım görmedim yazdığını selamını iletirim sonraiyi pazarlar ablacım annene selamlar ellerinde öperiim
saol bitanem ileticm selamlarınızıGörüşürüz canım annede çok selam.
hamarat hatun seni maşallah kuzucumevet canım yaa daha yeni bitti.duşa girmeden bakim dedim.gerçi temizlik bitti bide dolma yaptım oda ocakta pişiyo.
ebrar abla duayı gördüm birazdan okurum.bu 3lü kombinasyonu becerirsek her hafta yapalım tabi.daha çok dua okunmuş olur.rabbim kabul etsin inş.
saol kuzum ağzına sağlıkabla ben okudum.bitti yazıverdim.Rabbim dualarımızı kabul eder inş. kardelenbhrıma ve aleynama katından hayırlı evlat nasip et ya Rabbim. sevtunumuzunda bebişini sen koru Allahım hayırlısıyla sağlıkla doğmasını nasip eyle inş.aminn
canım tekrardan başınızsaolsun mekanı cennet olsun dualar içinde çok saol düşünüp okumuşsun allahım razı olsunarkadaşlar hepiniz çok saolun babanemi dün topraga verdik ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah,,,,,ben duaları bitirdim sevtun kardelen ve aleyna için,,,hala memleketteyim daha evime dönmedim persembe dönücem kısmetse kendinize iyi bakın,,,,,
canım inşallah salı günü minişi görüceksin duanda okunuyo rabbim sana bağışlıycak inşallah kuzumcanım allahım sabır versin mekanı cennet olsun işşallah allah razı olsun şimdiden bende sizler için dua ediyorum işşallah dualarım kabul olur
canım allah razı olsun sanada iyiki varsınız hayatımda manevi arkidişlerim benim
bu arada demeden geçemicem eşlerle ilgili bir şaka yapmışın kız göbegimi tuta tuta güldüm he allah seni ne etmesin hemianladın sen oni
amin canım benim amin tez zamanda yaradanımda seni ve burdakileri mükafatlandırsın işşallah bugün namazda çok dua ettim bilesiniz dedim allahım sen istersen olur ol de olsun dedimcanım benide ekle şimdi okuyorum
canım salıya az kaldı işşallah görürüm yavrumu teyzemin kızı hemşire degerin çok güzel sevtuncum dedi benimkindende yüksek çıkmış dedi allahım başa kadar götürsün dedi işşallah bu kerez yavrumla dönerim sag saglim evimeçin takvimine baktım gene erkek digerleride erkek çıktı acaba ben habira erkekmi doguruyorum ney allahım elini ayagını saglıklı versinde daha ne ister bir anne kusura bakma alta gördüm tam cevap yazıcaktım benim yavru yakaladı tutu kolumdan karşı daireye çaya götürdü selam bile veremedim
kuzum cok sevındım ıcıne sındıgıne saclarının eee gusele ne olsa yakısır msn de grusmek ıstersen sen yolla ıstersen ben senı ekleyım en kısa zamanda
bu arada atesınde dusme olmus herhalde ınsallah gelmez kırmızıların herseyı de ona baglamamak lazım annelerımız ates olcerekmı hamıle kalmıslar kuzu yaaa
ınsallah bı tanem ınsallah hepımıze gelsın bebısler senınde suren az kaldı az daha sabır sonra bır gun gelecek ve kızlarr ben hamıleyım dıceksınnnn
ınsallah kuzum saolasın ınsallah hepımızın saglıklı bebıslerı olur
bende senın nohutlu pılav yapmana sevındım heheyyyyyy
ınsallah kuzucum ınsallah hepımız ıcın berektlı bır yıl olsun ınsallah
senın yuregın arkadaslarım kızmasın ama hepımızınkınden gusel bıtanem benım seve seve okurum hatta okundu yaz luften
kız ne var kı onda tarıfı yazmıslar zatı ılk yaptıgında belkı nohtuun sertlıgını ayarlayamayabılırsın ama yapa yapa olur benımde canım ıstedı sımdı
canım tekrar basın sag olsun ve saglıcakla dön evıne
sevtuncum salı gunune bırsey kalmadı canım zaten ıkızde olsa bırsey sorun olursa dr soler artık bence bunları dusunmemelısın kendıne ve ufaklıga ıyı bakmalısın
kızlar ben cıkıyorum yarın aksama kadar gremıcem merak etmeyın ve duaları okundu bılın
Canım DR. 2 ay bekleyelim olma şansı %50 demiş.Normal yoldan olmazsa ilaç veririz . Yine olmazsa aşılama yaparız demiş. Keçiboynuzu yapmıştım eşime ancak bir bardak içebildi kuscaktı bende zorlamadım.Şimdilik ne ilaç ne de bir kür uyguluyoruz.Bakalım hayırlısı belirtiler göğüsde hafif ağrı, hafif mide bulanması, kasıklarda batma, bugün hafifde baş dönmesi oldu.Bilmiyorum acaba psikolojik mi hayırlısı bakalım 9 unda adet günüm.Bekliyorum sabırsızlıkla.Senin günün ne zmn müjdeli haberleri alırız inş.Dediğin gibi çifter çifter bir kız bir erkek:13::13::13:
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15
SELİNA......................15
SEVTUN.....................15
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR...............10
EGAL........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15
SELİNA....................15
SEVTUN...................15
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA...................15
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR................10
EGAL........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15
KARDELOŞ..............15
BANCUK..................15
DURU.....................15
SELİNA..................15
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15
DERDA..................15
KAYRA..................15
BANU....................15
LAGRİMA...............15
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10
NANELİŞKR.............10
EGAL......................10
BİRSEN...................13
# semraozsoy
# SeLiNa23+
# ebrar_53+ slm kızlar nasılsınız genemi dersiniz ama ben bi türlü kendimi iyi hissedemiyorum yorgunluk ve uykusuzluk hala var kaynımlar gece 3 te geldiler 4.5 gibi yattık uyuyamadık bile geri 7 de kalktık sabah .5 gibi giitiler bulaşık ev yatak derken akşam oldu biraz önce yemek yedim gerçi anlamadım istemeyerek yedim mide bulantım var hafif istemeyerek yiyince öyle oluyo valla özledim sizleri bu hafta dua 3 kişiye okunuyomuş olsun canım 2 yi okuyan 3 de okur hayırlısı olsun sizler nasılsınız
ya mutlaka girerdi merak ettim dimek gördün kuzumprofumu ben bugun 2 sefer gördüm ama bişey yazmadı.zaten çokta durmadı.geziyodur bugun tatil
# semraozsoy
# SeLiNa23+
# ebrar_53+ slm kızlar nasılsınız genemi dersiniz ama ben bi türlü kendimi iyi hissedemiyorum yorgunluk ve uykusuzluk hala var kaynımlar gece 3 te geldiler 4.5 gibi yattık uyuyamadık bile geri 7 de kalktık sabah .5 gibi giitiler bulaşık ev yatak derken akşam oldu biraz önce yemek yedim gerçi anlamadım istemeyerek yedim mide bulantım var hafif istemeyerek yiyince öyle oluyo valla özledim sizleri bu hafta dua 3 kişiye okunuyomuş olsun canım 2 yi okuyan 3 de okur hayırlısı olsun sizler nasılsınız
ya mutlaka girerdi merak ettim dimek gördün kuzum
ya buarada ben seni ekledim geldi değilmi ?
birsenim ya kıyamam senin bu yoğunluğun bitmiycek valla şimdi herkes gittimi azcık dinlen kuzum yaa
evet buhafta 3 kişiye canım bizim hızımıza yetişilmez
ben iyiyim pazara gidip geldim birazdan yemek hazırlığına başlıycam akşamda arkadaşa gidicez ev aldılar hayırlı olsuna yani yine gezek günüm
yok abla dün de yazdım hatta yanlış yere göndermiş olma diye.gelmedi hiç bişey.daha yeni özel msj attım şimdi kk izin vermez süre geçmeden istersen sen yolla ben ekleyeyim abla.
öyle canım sgl yorgun olunca yemek yemek istemiyosunben iyiyim canım sen nasılsın dicem ama yorucu bi gün atlatmışsınız normaldir bide iki canlısın artık hissedilir bi ağırlığı var bebişinin karnında.dikkat et kendine dinlen ayakları dikip.uykuyu tam alamayınca yemek isteğin kalmamıştır.
teşekkür ederim canım ne yemek yiyecen kız özel değilse menü alayımya mutlaka girerdi merak ettim dimek gördün kuzum
ya buarada ben seni ekledim geldi değilmi ?
birsenim ya kıyamam senin bu yoğunluğun bitmiycek valla şimdi herkes gittimi azcık dinlen kuzum yaa
evet buhafta 3 kişiye canım bizim hızımıza yetişilmez
ben iyiyim pazara gidip geldim birazdan yemek hazırlığına başlıycam akşamda arkadaşa gidicez ev aldılar hayırlı olsuna yani yine gezek günüm
ben gezekçi demiştim kardeloşa bak dediğim çıktıya az önce kardeloşu gördüm şimdi yine kayboldu bu kadın hiç durmuyo yerinde :44:
kızlar ben kardeloş değilim ebroşum
bizim hatunu atıyomuş ben burdan girdim sorun yok
demekki neymiş pcde sorun var
birsoşum kurufasulye pilav kuzum bide turşu ben yemiycem kociş yer illaki gittiğimiz yerde bişey verirler çayın yanına iki sefer yemiyim diyorumöyle canım sgl yorgun olunca yemek yemek istemiyosun
teşekkür ederim canım ne yemek yiyecen kız özel değilse menü alayım
ben gezekçi demiştim kardeloşa bak dediğim çıktı
canım bidaha denedim eklenmiş diyo ben sana yolluycam birazdan akıl edip yazamadım ya mesajı yollarkenabla ne gelen var ne giden.hiç davet gelmedi.şaşırdım bende.olmazsa sen ver bide ben deneyeyim.
kızlar ben kardeloş değilim ebroşum
bizim hatunu atıyomuş ben burdan girdim sorun yok
demekki neymiş pcde sorun var
vay be demek bizim muhabbetimizi profumun pc kıskandı ona gıcıklık yapıyo baksana.at çöpe yenisini alsın kociş
demekki atıyo beni diye kandırıyo bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?