altta görüyorummmmmmm nasılsınızzzzzzz?
iyidir cnm sen nasılsınn
iyiyim valla sağolasın ama sabahtan baya sinirliydim.. annemin bir arkadası tavsiye etmiş beypazarı termal gezi gidelim dedi kırılmasın diye tamam anne dedim ama demez olaydım.. Yarabi bir insana bu kadar ısrar edilirmi? tamı tamına 6 saat.. diyoruz ki almayacagız yok anlamıyor.. dışarı cıkıyoruz sigara içeceğiz peşimizdeler tuvalete gidiyoruz kapıdalar kimseyle konuşturmuyorlar..gel gelelim son 1 saat kala sabır taşım çatladı ağzıma geleni saydım.. ya verem ederler insanı.. siz siz olun asla referansla bir termal geziye asla gitmeyin.....
canım yaa iyi yapmıssın acmıssın ağzını sonunda
maşallah garipcim,çok ilgilisin.
bu arada gerçektende,doymadana kalkınca kilo almıyosun bi kere,hatta zayıflayabiliyon bile.
şşşşt kısss,naber?
inşallah canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın
allah kabul etsin semroş
garibim ben burdayım sen nerdesin bacım gelde iki laflıyalım yaa
canım sağlık olsun amin demende yeter ağzına sağlık
ayy haberim yoktu hayırlı haberle gelir kuzum inşallah
onun için herşey iyi olucak inanıyorum
ayy benimde canım bişeyler istiyo naapsak kuzum?
sevtun ya inanki şuanda ağlıyorum canım ogüzel duaların için çok saol canım dualarda buluşuyoruz emin ol bende senin için ediyorum burdaki herkes için .allahım evladını bağışlasın sana canım acısıı göstermesin doğsunda teyzesi ona hediye yollasın inşallah .
canım arkadaşım gönlü güzel arkadaşım saol dilerim burdaki tüm arkadaşlarım bebiş sahibi olsun banum,durum onlar içinde ayrı dua ediyorum .çünkü beklemek çok zor gerçektende kimse kırılmasın yıllar insanı bitiriyo malesef
canım endişelenme rahat ol doktoruna güven allahın izniyle hiçbişeycik olmaz
kafanı bozup hasta olma canım allahım çok büyük
katılıyorum sana insan akşamla ikindi arası uyuyunca kötü olurmuş yani ağırlık çökermiş filan
canım tosti hamileydiya galiba bebiş gelişememiş gözükmedi kürtaj olucak malesef
Baksana sen 10 yıl beklemişsin.Seninki daha acele olsun inş:)) Ya napalım sonunda ölüm yok ya.Çok istiyoruz elbette.Rabbim bilmiyormu haşa o bizi bizden iyi bilir.Biz olayın gerçek mahiyetini anlayamayız hiçbir zaman.Bunların hepsi bir sınav neticede.Ama o ne zaman ve nasıl takdir ettiyse bize sabırla beklemek düşer sadece.Rabbim neylerse güzel eyler.Sınavlardan başarıyla geçmek nasip eder inş.Dua edelim ...
ok CNm duyduguma göre msne hastalıgı baslamıs bızım kızlarda ıyı sevınıyorum kaynasıyoruz negüzel
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu günkü dua ya katılamadım ama emin olun binlerce kez amin dedim kayınbabamın bu gün 40 da ona dua etmek istediğim için dua ya yetişeimedim ebracım duru cum benim yumoşlarım için iyi dilek dileyen bütün arkadaşlarım allah razı olsun sevtun cum emin ol dua ediyorum hayırlısıyla evladını kucağına al diye canım alıntı yapmadım o kadar uzunduki aklımda kalanları yazdım mart ayı listesi hayırlı olsunama bu gidişle bende umut yok bu ay kısmet aslında bu ay olmasada takmıyorum bundan önceki dr her şey yolunda diyolardı bende seviniyodum ama o ay yine adet olunca çok üzülüyodum hep diyordum sorun yoksa niye olmuyo diye ama şimdi sebebini biliyorum yumoşlarım oluyo çok şükür ama büyüüyo sebebini bilmekte beni mutlu ediyo açıkcasıderdi veren mevlam dermanınıda veriri inşallah tabi önce hiç bebişi olmayanlar sonrada ben inşallah
Yine sensiz geçen bir gecenin
Buz gibi sabahında
Bu korkunç yalnızlığımda
Seni bekliyorum yanıyor yüreğim
Yine gözyaşlarım yağmur gibi
Yaşıyorum anılarla
Birşeyler kopuyor sanki
Taa şuramda yanıyor yüreğim
Allahım güç ver bana sığındım sana
Bu ne dayanılmaz acı sabır ver bana
Yeter artık çektiklerim bitsin bu ceza
Ümitsiz haykırıyorum ne olur ver banada kızlarada
size birşey sormak istiyorum bu hafta dua 3 kişiye okunsa sizin için uygunmudur
sevttunada okuyalım inşallah hayırlı haberler alsın çok olur derseniz haftaya kalır ama ben okunabilir diye düşünüyorum bukonuda fikrinizi yazarsanız sevinirim
selam kıslarrr..fırsat bulmuşken iki dk girip yazayım dedim...öncelikle hepinizi çok özledigimi söyliyeyim yakında aranızdayım inşallah.
benim için dua okuyan herkese çok teşekkür ederim.ALLAH RAZI OLSUN.ettiginiz dualar size kat kat dönsün.rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
sevtuncum inşallah hayırlı haberlerini alırız canım ya.hayırlısı olsun inşallah.
ebuşum,kardeloşum,eliksircim altta gördüm sizi.çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın çıkıyorum ben.
hee bu arada ebrarım..benim için 3 kişiye okumak sorun olmaz cano.haberleşiriz yine öptüm
sagol canım..vallahi bende sizleri çok özledim..laptop aldık yeni..ama ödenmemiş faturam var ödeyince açılacak maselef..yani şimdi diceksizin laptop aldın faturayımı ödeyemedin:))ama öyle degil..bizim eski pc yi verip yerine aldık üstüne ödeyecegimiz parayıda daha sonra vericez:))eşimin arkadasından aldık da.
hosbulduk cnmm gecmis okuyorumm daa yazdiklariniza gec veririsem kusura bakmayinn
ebrarcim cnm cok saol vaalla cook iyi oldu salon vardida kücük ve bize özel kimse giremeyeceksaka saaka eger otrumaya gelirsen sen gire bilirsin
ama kücük oda gercekten iyymis daha sIcak oluyuoorr
elixsircim iyigeceler
sevtuncum kendini düsünerek yipratma ins güzel sonuclar alacaksinn bebisin sana sIMSIKI sarilip hic birakmayacak inss üzerek düsünerek ne olcak ne olcak diyerek beynini yorma bebisinide yorma hayirli neyse allahtan o olsun tatlimm
waycim kendini üzme bidahaki aya inss
garipcim ins bebis vardirda özlemin sona erir tatlimm
pelincim burda okadar iyi insanlar varki hicc düsünme senin yerinede okuruz duayi
kızlar alıntı yapacaktım ama pc başında pek duramıyacam bugün çok yoğunuz görümcemin kaynanası beyin kanaması geçirmiş beyninde baloncuk oluşmuş ve patlamış kanama durmuyomuş yoğun bakımda yatıyo iyileşme durumu hiç yokmuş dr umut kalmadı demiş makinede yaşıyo beyin ölmüş öyle demişler adanadan kaynımlar geliyo akşam yola çıktılar bi yandan çamaşır yemek ütü valiz derken oturmaya pek fırsat olmuyo kaynımlar gelince 1 kaç saat dinlenip kaynanamlarla istanbula gidecekler durum ne olacak Allahtan umut kesilmez neyse fazla uzatmayım alıntı yapmadığım için kusura bakmayın şimdi teker teker yazmak isterdim ama yoruldum ve sabaha kadar daha yorulacam kardelen49 la derinimin duaları için aminn diyorum arada bakabilirsem yazmaya çalışırım bye
kuzu bende öyleyim ya ye iç yat:)))başka yaptığımız bişey yokhııı ben bide bu ay soğan suyuna başladım hayırlısı bakalım artık olsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu hafta 3 liste olduğu için sayılara ve isimlere dikkat etmenizi rica ediyorum
hepinizin yüreği okadar güzelki ALLAHIM hepinizin gönlüne göre vericek inanıyorum
ayrıca listelerde hata yapmadım inşallah eğer varsa gözden kaçırdığım bildirirsiniz
ALLAHIM dualarımızı kabul etsin
bende iyiyim canım bugün güneşli birgüne uyandık hava süper çok hoşuma gitti pozitif oldum resmen
şimdi dışarı çıkıcam pazarım var bugün çıkmadan listeyi hlledeyim dedim
arkadaşlar hepiniz çok saolun babanemi dün topraga verdik ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah,,,,,ben duaları bitirdim sevtun kardelen ve aleyna için,,,hala memleketteyim daha evime dönmedim persembe dönücem kısmetse kendinize iyi bakın,,,,,
haanimlarr neden bilmiyiorum ama bugün hafiften regl günüm basladi normalde 11 marttii.. ben duayi nasil yapcam yani okusam olmaz demiii abdest tutmaz genede demi amaa yaaa coook hafiff yavas yaavvas gelio kahverengi olarak toplasan kahverengileri fasulye kadarr biisi olmazmii acaba :26::26::26:
iyiyim valla sağolasın ama sabahtan baya sinirliydim.. annemin bir arkadası tavsiye etmiş beypazarı termal gezi gidelim dedi kırılmasın diye tamam anne dedim ama demez olaydım.. Yarabi bir insana bu kadar ısrar edilirmi? tamı tamına 6 saat.. diyoruz ki almayacagız yok anlamıyor.. dışarı cıkıyoruz sigara içeceğiz peşimizdeler tuvalete gidiyoruz kapıdalar kimseyle konuşturmuyorlar..gel gelelim son 1 saat kala sabır taşım çatladı ağzıma geleni saydım.. ya verem ederler insanı.. siz siz olun asla referansla bir termal geziye asla gitmeyin.....
ebrarim,elazelim,durucum,kayracim,kardelencim,lagmiracim,pelincim,birsencim,sungercim,egalcim,selinacim,ugurboncugum,tosticim,sevtuncum,waycim,elixsircim,aleynacim,...............
unuttuklarim varsa affola,sizleride öpuyorum
hepinize selam olsun guzel arkadaslarim
canım alyeküm selam güzel insanebrarim,elazelim,durucum,kayracim,kardelencim,lagmiracim,pelincim,birsencim,sungercim,egalcim,selinacim,ugurboncugum,tosticim,sevtuncum,waycim,elixsircim,aleynacim,...............
sevtunum görmeden cıkmışım seni canım nasılsın iyisindir inş
amin kayracım inş karşılaşamıyorum bu aralar evine gecince bol bol görüşürüz inş
canım benim cok yorma kendini bebişe ve kendine dikkat et bizde seni özledik allaha emanet ol
eboşum kendine iyi bak canım bugun görüşemeyiz yarın görüşmek üzre opüyorum kocaman
canım cok bilgim yok ama olmaz heralde bekle eger kesilirse okursun kesilmesse okumassın benimde 13 marttı bende adet oldum belkide adet belirtisidir...haanimlarr neden bilmiyiorum ama bugün hafiften regl günüm basladi normalde 11 marttii.. ben duayi nasil yapcam yani okusam olmaz demiii abdest tutmaz genede demi amaa yaaa coook hafiff yavas yaavvas gelio kahverengi olarak toplasan kahverengileri fasulye kadarr biisi olmazmii acaba :26::26::26:
canım benim iyiyim sagol epeydir görüşemiyoruz özledim seni daha sık girmeye calış allaha emanet ol öpüyorum seni cokebrarim,elazelim,durucum,kayracim,kardelencim,lagmiracim,pelincim,birsencim,sungercim,egalcim,selinacim,ugurboncugum,tosticim,sevtuncum,waycim,elixsircim,aleynacim,...............
waycım üzülme canım gec olsun güc olmasınbenim adet bu ayın 31 i istersen yaz istersen yazma nasıl olsa adetim olacak ya sen bilirsin canım
canım alyeküm selam güzel insan
canım kusura bakma görmemişimdir nasılsın görüşmeyelicanım size bir kötü haberim var grip olmuşum herhalde burnum tutmuyo yaw:2::2::2::2::2::2::2::2: ya bu arada bir şey söylücem ben dün levebaya gittim şöyle çok açık kahverengi akıntı gelmiş çok korktum bir kere geldi çok şükür daha yok iltabat varmıdır acaba normalde akıntım yok ama ne bilim sarı geliyo birazda kahve şöyle gözü rahatsız etmicek gibi düşük akıntısı degil çok şükür acaba diyorum bebek rahimimi temizliyo bol su tüketiyorum ama bir ara giremicem çok kötü oldum ara sıra yazarım size biraz yatmam lazım kendi evimde olsam yatakta yazıyodum burda odaya gidiyosun oturuyosun sandalyenin tepesine haliyle belin agrıyo allah korusun bir şey olsa manası olur annemin dilinden kurtulamam ben nasip olursa yarın randevu alıcam salı gidicem muhtamelen kaynanama direk geçicez allahtan bir şey olmazsa orda kaynımın var pc si ele geçirebilirsem yazarım sizler am sizleri merakta işşallah bırakmam bu arada yeterle görüştüm ben dedim neden girmiyosun başka topiklerdesin felan ben dedi eşimin ameliyatı oldu 12 gündür yogun bakımdan yatıyo ben duaya gelemicem diyince listeden beni çıkartmışlar dedi ondanda girmicem dedi bende bizim topik gibi bulamazsın hellalik alman lazımdı çıkmadan dedim bakalım ne cevap vericek kızdım hatta başka topikte neden geziyosun buruya girmiyosun diye oda dedi böyle böyle allahım eşine şifa versin ne deyim kızlar bizim kapımız herlkeze açık demi son bir şansı hakkediyo hatun ne dersiniz işinizede karışmak gibi olmasın :44::44::44::44: kafama takıldı bir fikrinizi alıyım dedim fikri olan :2::2::2::2::2: çok yaşıyım ben hemi hapşurdumda sizlere güzel ve mutlu bir hafta sonları diliyorum ha bu arada cuma günleri topige eşi yzünden giremiyomuş haberiniz olsun
yatın uyuyun yumurtalarınız büyüsün işşallah ne güzelmiş topikte tek sörf yapmak gözlerim sevinçten yaşardı benerdesiniz güzellerim yaw ben kaçar daha kahvaltı yapıcam ilaçlarımı içeyim bari bu arada ilk günaydını ben dedim oh olsun ne hızlı hatunum demi yaşasın topik ban kaldı hayde çıkmadan içimden geldi hayde halaya ilk halay başı benim sizleri seviyorum allahım gönlünüzdeki muratları tez zamanda versin işşallah
allah razı olsun canım güzel dileklerin için bebekim bende sizleri çok seviyorum biliyosunuz sevgim hepiciginize yetercanım cok bilgim yok ama olmaz heralde bekle eger kesilirse okursun kesilmesse okumassın benimde 13 marttı bende adet oldum belkide adet belirtisidir...
canım benim iyiyim sagol epeydir görüşemiyoruz özledim seni daha sık girmeye calış allaha emanet ol öpüyorum seni cok
waycım üzülme canım gec olsun güc olmasın
ben iyiyim sevtunum sagol ama sen grip olmuşsun cok gecmiş olsun canım ya dikkat et kendine nane limon kaynat ic hamilesin ya hap icemessin şimdi...lekelerede fazla takılma canım hayırlısıyla saglıklı gelcek minik mercimegimiz inş...sen iyi olda fazla gelme ama bizide merakta bırakma ara sıra gir yinede kendine iyi bak allaha emanet ol bizde seni seviyoruz dualarım seninle kocaman öpüyorum seni
günaydın kızlar hayırlı pazarlar herkese kimsede yok topikte herkes gezmelerde ya da uyuyodur bugun pazar ya bu arada gecmiş cok kısaydı fazla kaynatamamışsınız bu seferneyse hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
canım cok bilgim yok ama olmaz heralde bekle eger kesilirse okursun kesilmesse okumassın benimde 13 marttı bende adet oldum belkide adet belirtisidir...
canım benim iyiyim sagol epeydir görüşemiyoruz özledim seni daha sık girmeye calış allaha emanet ol öpüyorum seni cok
waycım üzülme canım gec olsun güc olmasın
ben iyiyim sevtunum sagol ama sen grip olmuşsun cok gecmiş olsun canım ya dikkat et kendine nane limon kaynat ic hamilesin ya hap icemessin şimdi...lekelerede fazla takılma canım hayırlısıyla saglıklı gelcek minik mercimegimiz inş...sen iyi olda fazla gelme ama bizide merakta bırakma ara sıra gir yinede kendine iyi bak allaha emanet ol bizde seni seviyoruz dualarım seninle kocaman öpüyorum seni
günaydın kızlar hayırlı pazarlar herkese kimsede yok topikte herkes gezmelerde ya da uyuyodur bugun pazar ya bu arada gecmiş cok kısaydı fazla kaynatamamışsınız bu seferneyse hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın
ebrar ya kuruyu bende fazla sevmiyom yiyince hem gaz yapıyo hem wc den çıkartmıyo mideyede dokunuyo iyiki bugün yemeğe sana gelmemişim aç kalırdım kardeloşta az gezsin site dışlamasın çok gezince mikrop getiriyo
selina haklısın ama başka sitelerden gelince virüz pc yi bozuyo siteyi değil
canım inşallah opetleri kullanmazsın 9 ay kadar gelmez adetininşallah hamilesindir canım
allahım daha fazla uğraştırmasın
Allah razı olsun iyi dilekde bulunanların hepsinden. Her ay ped bile almıyordum gelecek aya gebe kalırım diye. Geçen ay olmayınca üzüntüden 10 ay yetecek kdr ped almıştım.Umutlanmam diyordum.Ama nafile bu ay yine yelkenler fora :)))
kuzum konuşamadık dün üzüldüm yaa neyse inşallah bugece olursun burdaben kactım kızlar ben gelınce hepınız kayboldunuz zatenhadı ıyıaksamlar hepınıze
peloşum saol kuzum msnde iki dakika konuştuk yine iyi oldusevtunum görmeden cıkmışım seni canım nasılsın iyisindir inş
amin kayracım inş karşılaşamıyorum bu aralar evine gecince bol bol görüşürüz inş
canım benim cok yorma kendini bebişe ve kendine dikkat et bizde seni özledik allaha emanet ol
eboşum kendine iyi bak canım bugun görüşemeyiz yarın görüşmek üzre opüyorum kocaman
tatlım sen adetlisin diye yazmadım ama istersen egalinkileri sana yazıyım biter diyosanüzülmüyorum artık canım ama bidaki aya değil yani olması inkansız inşallah kociş gelince
canım tsklr evet ben cıkınca gelmişsin ya iyi bakalım canım
canım bana dua vermemişsin
basınız sağolsun canım şimdi gördüm yazını çok üzüldüm allah sabır versin
canım herkesi korkuttun galiba hiç kimse yok konuşacak
ayy bilirim otipleri insanı deli ederler çok iyi etmişsin zorlamı canımiyiyim valla sağolasın ama sabahtan baya sinirliydim.. annemin bir arkadası tavsiye etmiş beypazarı termal gezi gidelim dedi kırılmasın diye tamam anne dedim ama demez olaydım.. Yarabi bir insana bu kadar ısrar edilirmi? tamı tamına 6 saat.. diyoruz ki almayacagız yok anlamıyor.. dışarı cıkıyoruz sigara içeceğiz peşimizdeler tuvalete gidiyoruz kapıdalar kimseyle konuşturmuyorlar..gel gelelim son 1 saat kala sabır taşım çatladı ağzıma geleni saydım.. ya verem ederler insanı.. siz siz olun asla referansla bir termal geziye asla gitmeyin.....
:
garibim dimek sizin oralardada hava güzeldi burda bugün kapandı kar bekliyoruz bizebrarim,elazelim,durucum,kayracim,kardelencim,lagmiracim,pelincim,birsencim,sungercim,egalcim,selinacim,ugurboncugum,tosticim,sevtuncum,waycim,elixsircim,aleynacim,...............
unuttuklarim varsa affola,sizleride öpuyorum:
sevtunum korkma canım olur öyle şeyler ufaklık kendine yer arıyodur şimdi ufak tefek lekelenmeler çok normal ama dediğin gibi sen dinlen arada habr verirsin sonra pişman olma hiçbişeydencanım alyeküm selam güzel insan
canım kusura bakma görmemişimdir nasılsın görüşmeyelicanım size bir kötü haberim var grip olmuşum herhalde burnum tutmuyo yaw:2::2:: ya bu arada bir şey söylücem ben dün levebaya gittim şöyle çok açık kahverengi akıntı gelmiş çok korktum bir kere geldi çok şükür daha yok iltabat varmıdır acaba normalde akıntım yok ama ne bilim sarı geliyo birazda kahve şöyle gözü rahatsız etmicek gibi düşük akıntısı degil çok şükür acaba diyorum bebek rahimimi temizliyo bol su tüketiyorum ama bir ara giremicem çok kötü oldum ara sıra yazarım size biraz yatmam lazım kendi evimde olsam yatakta yazıyodum burda odaya gidiyosun oturuyosun sandalyenin tepesine haliyle belin agrıyo allah korusun bir şey olsa manası olur annemin dilinden kurtulamam ben nasip olursa yarın randevu alıcam salı gidicem muhtamelen kaynanama direk geçicez allahtan bir şey olmazsa orda kaynımın var pc si ele geçirebilirsem yazarım sizler am sizleri merakta işşallah bırakmam bu arada yeterle görüştüm ben dedim neden girmiyosun başka topiklerdesin felan ben dedi eşimin ameliyatı oldu 12 gündür yogun bakımdan yatıyo ben duaya gelemicem diyince listeden beni çıkartmışlar dedi ondanda girmicem dedi bende bizim topik gibi bulamazsın hellalik alman lazımdı çıkmadan dedim bakalım ne cevap vericek kızdım hatta başka topikte neden geziyosun buruya girmiyosun diye oda dedi böyle böyle allahım eşine şifa versin ne deyim kızlar bizim kapımız herlkeze açık demi son bir şansı hakkediyo hatun ne dersiniz işinizede karışmak gibi olmasın :44::44::44::44: kafama takıldı bir fikrinizi alıyım dedim fikri olan :2::2::2::2::2: çok yaşıyım ben hemi hapşurdumda sizlere güzel ve mutlu bir hafta sonları diliyorum ha bu arada cuma günleri topige eşi yzünden giremiyomuş haberiniz olsun
canım sağlık olsun sorun yok senin yerine WAYA veririz duaları takma kafaya önümüzdeki hafta okursun sendegünaydiinnn yaaa zaten kesin adet belirtisiydi cünkü benim herzaman böyle oluyordu neyse gecce adettim tam olarak gelmiss yani dualari okuyamayacagimmmneysee ben akrabalara bi soruyum belki okurlarr artikk benide 6.nisana yazarsinizz
ebrarım mrb nasılsın,
giremedim kaç gündür kızlar. tosticim çok geçmiş olsun,, rabbimden herşeyin hayırlısı canım benim.. dualarımız seninle...
selam semoşum nasılsın canım?herşey yolunda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?