Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim valla sağolasın ama sabahtan baya sinirliydim.. annemin bir arkadası tavsiye etmiş beypazarı termal gezi gidelim dedi kırılmasın diye tamam anne dedim ama demez olaydım.. Yarabi bir insana bu kadar ısrar edilirmi? tamı tamına 6 saat.. diyoruz ki almayacagız yok anlamıyor.. dışarı cıkıyoruz sigara içeceğiz peşimizdeler tuvalete gidiyoruz kapıdalar kimseyle konuşturmuyorlar..gel gelelim son 1 saat kala sabır taşım çatladı ağzıma geleni saydım.. ya verem ederler insanı.. siz siz olun asla referansla bir termal geziye asla gitmeyin.....
iyidir cnm sen nasılsınn

canım yaa iyi yapmıssın acmıssın ağzını sonunda

haanimlarr neden bilmiyiorum ama bugün hafiften regl günüm basladi normalde 11 marttii.. ben duayi nasil yapcam yani okusam olmaz demiii abdest tutmaz genede demi amaa yaaa coook hafiff yavas yaavvas gelio kahverengi olarak toplasan kahverengileri fasulye kadarr biisi olmazmii acaba :26::26::26:

maşallah garipcim,çok ilgilisin.
bu arada gerçektende,doymadana kalkınca kilo almıyosun bi kere,hatta zayıflayabiliyon bile.

şşşşt kısss,naber?

estagfirullah canim,o senin ilgin ve guzelligin..evet sunneti seniyye uygulaninca yani acikmadan sofaraya oturmayip doymadan kalkinca gercekten zayiflaniyor...

bu aralar yogundum ebrarcim,cok gelemedim siteyede,30 sayfa okudum heralde,gözlerim pörtledi banunun tabiri ile

katılıyorum sana insan akşamla ikindi arası uyuyunca kötü olurmuş yani ağırlık çökermiş filan

canım tosti hamileydiya galiba bebiş gelişememiş gözükmedi kürtaj olucak malesef

canim cok uzuldum.hakkinda hayirlisi olsun insallah..

canim hosgeldin aramiza,rabbim daha fazla bekletmesin,hayirli evlatlar versin...

ok CNm duyduguma göre msne hastalıgı baslamıs bızım kızlarda ıyı sevınıyorum kaynasıyoruz negüzel

gecmisi okurken bende farkettim msn hastaligini,kaynasmak guzel gercekten...

canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah

canim uzulme allah buyuk,bizimde sevinecegimiz gunler gelecek elbet

canim ben size uyarim insallah,benim icin hicbir sorun yok

derinin özledik seniii,leptobunuz hayirli olsun insallah,en yakin zamanda internetinizde baglanir insallah

insallah egalcim,dilerim hepimizin özlemi sona erer..

canim cok gecmis olsun,rabbim yardimcisi olsun insallah..bu arada cok fazla yorma kendini dikkat et kendine tatlim...

kuzu bende öyleyim ya ye iç yat:)))başka yaptığımız bişey yok hııı ben bide bu ay soğan suyuna başladım hayırlısı bakalım artık olsuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim hayirli olsun sogan kürun,bende baslayacagim bir dahaki aya insallah..

ebrarrim dert etme sen 2 de okuruz 3 de allahin izni ile...

bende iyiyim canım bugün güneşli birgüne uyandık hava süper çok hoşuma gitti pozitif oldum resmen
şimdi dışarı çıkıcam pazarım var bugün çıkmadan listeyi hlledeyim dedim

3,4 gundur bizimde buralarda havalar günluk güneslik,insanin icini isitiyor..gercektende insan pozitif oluyor....

canim basin sagolsun,rabbim sabirlik versin.sende kendine iyi bak tatlim...

canim adetin basladi ise,ayetel kürsi ayete oldugu icin okuyamiyorsun..az olmasi durumu degistirmez tatlim..

sakin ol canim,uzme kendini,bazi insanlar öyle malesef

ebrarim,elazelim,durucum,kayracim,kardelencim,lagmiracim,pelincim,birsencim,sungercim,egalcim,selinacim,ugurboncugum,tosticim,sevtuncum,waycim,elixsircim,aleynacim,...............

unuttuklarim varsa affola,sizleride öpuyorum

hepinize selam olsun guzel arkadaslarim

as canım nasılsın bugün topiğimiz ıssızdı muhabbet edemedik denk gelipte neler yapıyorsun canım

benim adet bu ayın 31 i istersen yaz istersen yazma nasıl olsa adetim olacak ya sen bilirsin canım

canım alyeküm selam güzel insan

canım kusura bakma görmemişimdir nasılsın görüşmeyeli canım size bir kötü haberim var grip olmuşum herhalde burnum tutmuyo yaw:2::2::2::2::2::2::2::2: ya bu arada bir şey söylücem ben dün levebaya gittim şöyle çok açık kahverengi akıntı gelmiş çok korktum bir kere geldi çok şükür daha yok iltabat varmıdır acaba normalde akıntım yok ama ne bilim sarı geliyo birazda kahve şöyle gözü rahatsız etmicek gibi düşük akıntısı degil çok şükür acaba diyorum bebek rahimimi temizliyo bol su tüketiyorum ama bir ara giremicem çok kötü oldum ara sıra yazarım size biraz yatmam lazım kendi evimde olsam yatakta yazıyodum burda odaya gidiyosun oturuyosun sandalyenin tepesine haliyle belin agrıyo allah korusun bir şey olsa manası olur annemin dilinden kurtulamam ben nasip olursa yarın randevu alıcam salı gidicem muhtamelen kaynanama direk geçicez allahtan bir şey olmazsa orda kaynımın var pc si ele geçirebilirsem yazarım sizler am sizleri merakta işşallah bırakmam bu arada yeterle görüştüm ben dedim neden girmiyosun başka topiklerdesin felan ben dedi eşimin ameliyatı oldu 12 gündür yogun bakımdan yatıyo ben duaya gelemicem diyince listeden beni çıkartmışlar dedi ondanda girmicem dedi bende bizim topik gibi bulamazsın hellalik alman lazımdı çıkmadan dedim bakalım ne cevap vericek kızdım hatta başka topikte neden geziyosun buruya girmiyosun diye oda dedi böyle böyle allahım eşine şifa versin ne deyim kızlar bizim kapımız herlkeze açık demi son bir şansı hakkediyo hatun ne dersiniz işinizede karışmak gibi olmasın :44::44::44::44: kafama takıldı bir fikrinizi alıyım dedim fikri olan :2::2::2::2::2: çok yaşıyım ben hemi hapşurdumdasizlere güzel ve mutlu bir hafta sonları diliyorum ha bu arada cuma günleri topige eşi yzünden giremiyomuş haberiniz olsun

yatın uyuyun yumurtalarınız büyüsün işşallah ne güzelmiş topikte tek sörf yapmak gözlerim sevinçten yaşardı be nerdesiniz güzellerim yawben kaçar daha kahvaltı yapıcam ilaçlarımı içeyim bari bu arada ilk günaydını ben dedim oh olsun ne hızlı hatunum demi yaşasın topik ban kaldı hayde çıkmadan içimden geldi hayde halaya ilk halay başı benim sizleri seviyorum allahım gönlünüzdeki muratları tez zamanda versin işşallah

canım cok bilgim yok ama olmaz heralde bekle eger kesilirse okursun kesilmesse okumassın benimde 13 marttı bende adet oldum belkide adet belirtisidir...
canım benim iyiyim sagol epeydir görüşemiyoruz özledim seni daha sık girmeye calış allaha emanet ol öpüyorum seni cok
benim adet bu ayın 31 i istersen yaz istersen yazma nasıl olsa adetim olacak ya sen bilirsin canım
waycım üzülme canım gec olsun güc olmasın

ben iyiyim sevtunum sagol ama sen grip olmuşsun cok gecmiş olsun canım ya dikkat et kendine nane limon kaynat ic hamilesin ya hap icemessin şimdi...lekelerede fazla takılma canım hayırlısıyla saglıklı gelcek minik mercimegimiz inş...sen iyi olda fazla gelme ama bizide merakta bırakma ara sıra gir yinede kendine iyi bak allaha emanet ol bizde seni seviyoruz dualarım seninle kocaman öpüyorum seni

günaydın kızlar hayırlı pazarlar herkese kimsede yok topikte herkes gezmelerde ya da uyuyodur bugun pazar ya bu arada gecmiş cok kısaydı fazla kaynatamamışsınız bu seferneyse hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakın

allah razı olsun canım güzel dileklerin için bebekim bende sizleri çok seviyorum biliyosunuz sevgim hepiciginize yeter
ay bunuda yapmadan geçemicem maşşallahım var bugün şirinligim üstünde nedense:86::86::86::86:
egal bebekim nasılsın bakem:2::2::2:

günaydiinnn yaaa zaten kesin adet belirtisiydi cünkü benim herzaman böyle oluyordu neyse gecce adettim tam olarak gelmiss yani dualari okuyamayacagimmm neysee ben akrabalara bi soruyum belki okurlarr artikk benide 6.nisana yazarsinizz

ebrarım mrb nasılsın,
giremedim kaç gündür kızlar. tosticim çok geçmiş olsun,, rabbimden herşeyin hayırlısı canım benim.. dualarımız seninle...

ay nidemek kuzum ya sen gelseydin ne istersen onu yapardım aç bırakırmıyım seni
canım inşallah opetleri kullanmazsın 9 ay kadar gelmez adetin
ben kactım kızlar ben gelınce hepınız kayboldunuz zatenhadı ıyıaksamlar hepınıze
kuzum konuşamadık dün üzüldüm yaa neyse inşallah bugece olursun burda
peloşum saol kuzum msnde iki dakika konuştuk yine iyi oldu
tatlım sen adetlisin diye yazmadım ama istersen egalinkileri sana yazıyım biter diyosan
ayy bilirim otipleri insanı deli ederler çok iyi etmişsin zorlamı canım
garibim dimek sizin oralardada hava güzeldi burda bugün kapandı kar bekliyoruz biz
ayrıca dualar için destek verdiğin için saol kuzum inşallah başarırız çok daha iyi olur
sen neler yapıyosun canım özledim seni yaa
sevtunum korkma canım olur öyle şeyler ufaklık kendine yer arıyodur şimdi ufak tefek lekelenmeler çok normal ama dediğin gibi sen dinlen arada habr verirsin sonra pişman olma hiçbişeyden
gelelim YETER konusuna listeden çıkarmışız demek bunu duyunca çok üzüldüm neden asıl sebebi söylemiyorda listeden çıkardılar beni diyor .geçmiş sayfalara bibaksın bakalım listedemi yoksa çıkmışmı ?ben bunları duyunca çok üzülüyorum çünkü direk taş bana atılıyo listeyi ben tuttuğum için bana özelden mesaj atıp gelmiyeceğini bildirdi bende saygı duyarım dedim .asıl nedeni niye söylemiyoki bunu anlıyamadım burda hiç kimse listeden çıkarılmaz .istemedikten sonra neyse ben zaten anlıyamıyorm insanları iyi niyet düşünürken bunları duymak üzüyo beni .herkesin yolu açık olsun benim kimseyle sorunum yok olmazda .
günaydiinnn yaaa zaten kesin adet belirtisiydi cünkü benim herzaman böyle oluyordu neyse gecce adettim tam olarak gelmiss yani dualari okuyamayacagimmm neysee ben akrabalara bi soruyum belki okurlarr artikk benide 6.nisana yazarsinizz
canım sağlık olsun sorun yok senin yerine WAYA veririz duaları takma kafaya önümüzdeki hafta okursun sende

selam semoşum nasılsın canım?herşey yolunda inşallah

iyim canım, pazargünü ya evdeyim. yatıyorum canım. bi yemek yapmaya kalkarım başka iş yapmıyorum. sağolsun eşim yardım ediyor.
sen nasılsın? bu hafta 3 kişiye okumak istemişsin, bence olur canım, yetiştiririz. banada yaz okurum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…