Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

abla tanıdığın biriyse misafirperverliğini biliyosan öyle yap.yoksa bende bi kere gittiğim yerde yiyemem ayıp olur diye bişey yemeden gitmiştim,aç kaldım anamm bisküvi bile koymamıştı.

demekki atıyo beni diye kandırıyo bizi
valla kandirmıyo garibim ağlıyoya
ama ona iyi oldu az gezsin
nickinden değil herhalde pc de sorun var.virüs prog bazı sitelerde böyle sorun çıkarır.reklam varya sitenin görünüşünde.onları virüs algılayıp engeller.

evet ben girdim ve yazdım çünkü onun pcde sorun
buarada yolladım kuzu

abla tanıdığın biriyse misafirperverliğini biliyosan öyle yap.yoksa bende bi kere gittiğim yerde yiyemem ayıp olur diye bişey yemeden gitmiştim,aç kaldım anamm bisküvi bile koymamıştı.

ay yapar oyaa ondan zati kuzum
ama seninki kötü olmuş aç karnınada çay içilmez

ebrar ya kuruyu bende fazla sevmiyom yiyince hem gaz yapıyo hem wc den çıkartmıyo mideyede dokunuyo iyiki bugün yemeğe sana gelmemişim aç kalırdım kardeloşta az gezsin site dışlamasın çok gezince mikrop getiriyo
nickinden değil herhalde pc de sorun var.virüs prog bazı sitelerde böyle sorun çıkarır.reklam varya sitenin görünüşünde.onları virüs algılayıp engeller.
selina haklısın ama başka sitelerden gelince virüz pc yi bozuyo siteyi değil

afıyet olsun cnm ben bgn bütün gün uyudum senı kıskandım ama yrn msafır var yine

basın sagolsun cnm allah mekanını cennet etsınbende özledım babaannemı

ınsallah bı tanem ınsallah hepımıze gelsın bebısler senınde suren az kaldı az daha sabır sonra bır gun gelecek ve kızlarr ben hamıleyım dıceksınnnn
:
ınsallah kayram ınsallah hayallerımız gercek olur umarım bırgün
ınsallah cnm adetınede az kalmıs hadı hayırlısı müjdeyle gelırsın umarım belırtılerınde varmıs hadı umut olursun banada

kızlar şu kardeloşun işleriyle uğraşıyorum ay bituhaf oldu ama birazdan dönücem okey

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
**********************SEVTUN****************/

Son düzenleme:
kızlar eşim geldi çay yapıyorum sonra gelmeye çalışırım iyiakşamlar

ben çıktım kızlar koçiş geldi hepinize iyi akşamlar öptüm.hoşçakalınn:79:

# pelin67
# semraozsoy+
kızlar nasılsınız bakem neler var neler yok hern çıkabilirim haberiniz olsun
sevtunum görmeden cıkmışım seni canım nasılsın iyisindir inş
amin kayracım inş karşılaşamıyorum bu aralar evine gecince bol bol görüşürüz inş
canım benim cok yorma kendini bebişe ve kendine dikkat et bizde seni özledik allaha emanet ol
ben kaçtım hazırlanmam gerek hepinizi öpüyorum
gece geç gelirim çok kaynatmayın olurmu

eboşum kendine iyi bak canım bugun görüşemeyiz yarın görüşmek üzre opüyorum kocaman

üzülmüyorum artık canım ama bidaki aya değil yani olması inkansız inşallah kociş gelince
canım tsklr evet ben cıkınca gelmişsin ya iyi bakalım canım
canım bana dua vermemişsin
basınız sağolsun canım şimdi gördüm yazını çok üzüldüm allah sabır versin
ben kaçtım hazırlanmam gerek hepinizi öpüyorum
gece geç gelirim çok kaynatmayın olurmu

canım herkesi korkuttun galiba hiç kimse yok konuşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…