birsoşum kurufasulye pilav kuzum bide turşu ben yemiycem kociş yer illaki gittiğimiz yerde bişey verirler çayın yanına iki sefer yemiyim diyorum
buarada kardeloş çok gezdiğinden kk ona engel koydu
canım bidaha denedim eklenmiş diyo ben sana yolluycam birazdan akıl edip yazamadım ya mesajı yollarken
ay koptum yaa bunu benim yazdığım belli oluyo hiç kardeloş tarzı değil
valla kandirmıyo garibim ağlıyoyademekki atıyo beni diye kandırıyo bizi
nickinden değil herhalde pc de sorun var.virüs prog bazı sitelerde böyle sorun çıkarır.reklam varya sitenin görünüşünde.onları virüs algılayıp engeller.
abla tanıdığın biriyse misafirperverliğini biliyosan öyle yap.yoksa bende bi kere gittiğim yerde yiyemem ayıp olur diye bişey yemeden gitmiştim,aç kaldım anamm bisküvi bile koymamıştı.
ya az önce kardeloşu gördüm şimdi yine kayboldu bu kadın hiç durmuyo yerinde :44:
kızlar ben kardeloş değilim ebroşum
bizim hatunu atıyomuş ben burdan girdim sorun yok
demekki neymiş pcde sorun var
bende şinick onu sölücektim ablacım sorun yasıyor kardelosum
herkeze slm
ebrar ya kuruyu bende fazla sevmiyom yiyince hem gaz yapıyo hem wc den çıkartmıyo mideyede dokunuyo iyiki bugün yemeğe sana gelmemişim aç kalırdım kardeloşta az gezsin site dışlamasın çok gezince mikrop getiriyobirsoşum kurufasulye pilav kuzum bide turşu ben yemiycem kociş yer illaki gittiğimiz yerde bişey verirler çayın yanına iki sefer yemiyim diyorum
buarada kardeloş çok gezdiğinden kk ona engel koydu
canım bidaha denedim eklenmiş diyo ben sana yolluycam birazdan akıl edip yazamadım ya mesajı yollarken
ay koptum yaa bunu benim yazdığım belli oluyo hiç kardeloş tarzı değil
selina haklısın ama başka sitelerden gelince virüz pc yi bozuyo siteyi değilnickinden değil herhalde pc de sorun var.virüs prog bazı sitelerde böyle sorun çıkarır.reklam varya sitenin görünüşünde.onları virüs algılayıp engeller.
inşallah hamilesindir canım
allahım daha fazla uğraştırmasın
Allah razı olsun iyi dilekde bulunanların hepsinden. Her ay ped bile almıyordum gelecek aya gebe kalırım diye. Geçen ay olmayınca üzüntüden 10 ay yetecek kdr ped almıştım.Umutlanmam diyordum.Ama nafile bu ay yine yelkenler fora :)))
afıyet olsun cnm ben bgn bütün gün uyudum senı kıskandım ama yrn msafır var yineevet canım yaa daha yeni bitti.duşa girmeden bakim dedim.gerçi temizlik bitti bide dolma yaptım oda ocakta pişiyo.
ebrar abla duayı gördüm birazdan okurum.bu 3lü kombinasyonu becerirsek her hafta yapalım tabi.daha çok dua okunmuş olur.rabbim kabul etsin inş.
basın sagolsun cnm allah mekanını cennet etsınarkadaşlar hepiniz çok saolun babanemi dün topraga verdik ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah,,,,,ben duaları bitirdim sevtun kardelen ve aleyna için,,,hala memleketteyim daha evime dönmedim persembe dönücem kısmetse kendinize iyi bakın,,,,,
ınsallah kayram ınsallah hayallerımız gercek olur umarım bırgünınsallah bı tanem ınsallah hepımıze gelsın bebısler senınde suren az kaldı az daha sabır sonra bır gun gelecek ve kızlarr ben hamıleyım dıceksınnnn
:
ınsallah cnm adetınede az kalmıs hadı hayırlısı müjdeyle gelırsın umarım belırtılerınde varmıs hadı umut olursun banadaCanım DR. 2 ay bekleyelim olma şansı %50 demiş.Normal yoldan olmazsa ilaç veririz . Yine olmazsa aşılama yaparız demiş. Keçiboynuzu yapmıştım eşime ancak bir bardak içebildi kuscaktı bende zorlamadım.Şimdilik ne ilaç ne de bir kür uyguluyoruz.Bakalım hayırlısı belirtiler göğüsde hafif ağrı, hafif mide bulanması, kasıklarda batma, bugün hafifde baş dönmesi oldu.Bilmiyorum acaba psikolojik mi hayırlısı bakalım 9 unda adet günüm.Bekliyorum sabırsızlıkla.Senin günün ne zmn müjdeli haberleri alırız inş.Dediğin gibi çifter çifter bir kız bir erkek:13::13::13:
kızlar şu kardeloşun işleriyle uğraşıyorum ay bituhaf oldu ama birazdan dönücem okey
Canımcım inşallah salı halaydayız eli ayağı düzgün olsunda biz onu çok severizzzz.
sevtunum görmeden cıkmışım seni canım nasılsın iyisindir inş# pelin67
# semraozsoy+
kızlar nasılsınız bakem neler var neler yokhern çıkabilirim haberiniz olsun
amin kayracım inş karşılaşamıyorum bu aralar evine gecince bol bol görüşürüz inşkuzum cok sevındım ıcıne sındıgıne saclarının eee gusele ne olsa yakısır msn de grusmek ıstersen sen yolla ıstersen ben senı ekleyım en kısa zamanda
bu arada atesınde dusme olmus herhalde ınsallah gelmez kırmızıların herseyı de ona baglamamak lazım annelerımız ates olcerekmı hamıle kalmıslar kuzu yaaa
ınsallah bı tanem ınsallah hepımıze gelsın bebısler senınde suren az kaldı az daha sabır sonra bır gun gelecek ve kızlarr ben hamıleyım dıceksınnnn
ınsallah kuzum saolasın ınsallah hepımızın saglıklı bebıslerı olur
bende senın nohutlu pılav yapmana sevındım heheyyyyyy
ınsallah kuzucum ınsallah hepımız ıcın berektlı bır yıl olsun ınsallah
senın yuregın arkadaslarım kızmasın ama hepımızınkınden gusel bıtanem benım seve seve okurum hatta okundu yaz luften
kız ne var kı onda tarıfı yazmıslar zatı ılk yaptıgında belkı nohtuun sertlıgını ayarlayamayabılırsın ama yapa yapa olur benımde canım ıstedı sımdı
canım tekrar basın sag olsun ve saglıcakla dön evıne
sevtuncum salı gunune bırsey kalmadı canım zaten ıkızde olsa bırsey sorun olursa dr soler artık bence bunları dusunmemelısın kendıne ve ufaklıga ıyı bakmalısın
kızlar ben cıkıyorum yarın aksama kadar gremıcem merak etmeyın ve duaları okundu bılın
canım benim cok yorma kendini bebişe ve kendine dikkat et bizde seni özledik allaha emanet ol# semraozsoy
# SeLiNa23+
# ebrar_53+ slm kızlar nasılsınız genemi dersiniz ama ben bi türlü kendimi iyi hissedemiyorum yorgunluk ve uykusuzluk hala var kaynımlar gece 3 te geldiler 4.5 gibi yattık uyuyamadık bile geri 7 de kalktık sabah .5 gibi giitiler bulaşık ev yatak derken akşam oldu biraz önce yemek yedim gerçi anlamadım istemeyerek yedim mide bulantım var hafif istemeyerek yiyince öyle oluyo valla özledim sizleri bu hafta dua 3 kişiye okunuyomuş olsun canım 2 yi okuyan 3 de okur hayırlısı olsun sizler nasılsınız
ben kaçtım hazırlanmam gerek hepinizi öpüyorum
gece geç gelirim çok kaynatmayın olurmu
üzülmüyorum artık canım ama bidaki aya değil yani olması inkansız inşallah kociş gelince
hosbulduk cnmm gecmis okuyorumm daa yazdiklariniza gec veririsem kusura bakmayinn
ebrarcim cnm cok saol vaalla cook iyi oldu salon vardida kücük ve bize özel kimse giremeyeceksaka saaka eger otrumaya gelirsen sen gire bilirsin
ama kücük oda gercekten iyymis daha sIcak oluyuoorr
elixsircim iyigeceler
sevtuncum kendini düsünerek yipratma ins güzel sonuclar alacaksinn bebisin sana sIMSIKI sarilip hic birakmayacak inss üzerek düsünerek ne olcak ne olcak diyerek beynini yorma bebisinide yorma hayirli neyse allahtan o olsun tatlimm
waycim kendini üzme bidahaki aya inss
garipcim ins bebis vardirda özlemin sona erir tatlimm
pelincim burda okadar iyi insanlar varki hicc düsünme senin yerinede okuruz duayi
canım tsklr evet ben cıkınca gelmişsin ya iyi bakalım canımay sen negüzel yazıyosun öyle ellerine sağlık içim açıldı renkli renkli
dimek beni kabul edersin zaten etmeseydinküserdim bakcanım bende kaçyıldır koca salonu ısıtmaya çalışırdım bende küçük bir oda yaptım bu kış çok rahatım kocişimde ayrıca çok memnun doğalgaz faturası epeyce düştü
tamam canım sen nasıl istersen sorun yok
nerelerdesin hasret sen?herşey yolunda inşallah
canım çok geçmiş olsun nedenirki allahım sabır versin ailesine sanada kolaylık canım
neyse giderlerse azcık dinlenirsin
canım prolaktin çabuk düşüyo endişelenme
sen nerdesin bakıyım merak ettim seni ya
kayram bigün bizde oluruz tavuk inşallah küçük küçük civcişvlerimizolur
tamam canım dua yazarım sanada
canım kaçırdım seni görüşmek üzere iyi geceler
canım ya merak ettim senide dimek pazartesi alıcaksın sonuçları hadi hayırlısı
inşallah banum inşallah
ay kıyamam sana ya yollayımmı ampul yedek var bizde :89:
canım bana dua vermemişsinALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15
SELİNA......................15
SEVTUN.....................15
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR...............10
EGAL........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15
SELİNA....................15
SEVTUN...................15
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA...................15
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR................10
EGAL........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15
KARDELOŞ..............15
BANCUK..................15
DURU.....................15
SELİNA..................15
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15
DERDA..................15
KAYRA..................15
BANU....................15
LAGRİMA...............15
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10
NANELİŞKR.............10
EGAL......................10
BİRSEN...................13
basınız sağolsun canım şimdi gördüm yazını çok üzüldüm allah sabır versinarkadaşlar hepiniz çok saolun babanemi dün topraga verdik ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun işallah,,,,,ben duaları bitirdim sevtun kardelen ve aleyna için,,,hala memleketteyim daha evime dönmedim persembe dönücem kısmetse kendinize iyi bakın,,,,,
ben kaçtım hazırlanmam gerek hepinizi öpüyorum
gece geç gelirim çok kaynatmayın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?