oooo pek hamartız,yoksa sen bilgisayar kurdu musun
durucum masallah becerıklısın ozaman
kızlar ben kacım öptüm sızlerı yrn görüşmek üzere allaha emanet olun
Amin canım benim....Ben iyiyim şükür Allaha ortalık sakinleşti pcyi kaptım oturdum yatakta
İyiyim canım çok şükür çok karanlık oda ama Allah tarafından klavyenin tuşalrını bulabiliyorum galiba
Canım benim iyi olmana sevindim Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Bacım dün ben de pc yi çökerttim..gece herkes yatınca kalktım format attım ama çökmesi de benim hatamdı tabi
Hadi bakalım bismillah,tedavin hayırlı olsun canım ...
İyiyim bacıcım sağol sen de iyisin inşallah
En son nicki de mi iptal yani :44:
Canım inşallahh gebesindir ama bazen psikolojikte olabiliyor,hakkında hayırlısı olsun inşallah..
vayyy,duru,arada şehirdışı gezilerinde oluyo mu canım,bizede uğrasana.12 yıldır kullanıyorum bacım,ilk zamanlar sürekli bozuyor servise gönderiyordum baktım olacak gibi değil ben bu işi çözücem dedim tabi çözene kadar bir pcnin başını yedim ama çözdüm sonuçta bir kasayı tamamen parçalayıp toparlayabiliyorum formatımı atabiliyorum fdisk yapabiliyorum.Bu konuda sorunu olan yakın çevremin aklına gelen ben oluyorum.Allaha şükür kendime de yakın çevreme de yetiyorum galiba
Ben biraz daha buralardayım hazır sessizlikte ortamı dinleyeyimiyi yaptın canım... hadi ben çıkıyorum çok sohbet edemiyoruz herkes geç giriyorsunuz ama olsun genede seviyorum sizleri... tanımasamda... Allah a emanet olun görüşmek üzere... iyi geceler tatlı rüyalar hepinize..
Hayırlı geceler canım çok şükür,sen nasılsın ?hepinize iyi geceler gece kuşları nasılsınız ?
ben bi geçmişe gidip gelicem
hepinize iyi geceler gece kuşları nasılsınız ?
ben bi geçmişe gidip gelicem
aldım mesajını canım saol ilettiğin içinEbrarcım sna semra mesaj atmış yolluyamamış eşi format atıcakmış pc haberin olsun dedi bir müddet giremicekmiş topige sizlere sevgilerini iletti kk gazabına ugramış siteye giremiyomuş haberiniz ola
canım allah kolaylık versin seni özliycez ama kardeloş gibi format attor pcye bencekızlar şu an arkadaşımdayım bu bilgisayarıda zor kullanıyorum benim pc herşeyi açıyor kadınalar kulübüne gelince reset atıyor:84::84::84::84:
galiba olmuşsun canımselam kıslar bu sefer deşifre olmicemm
msn hepinize kendimi tanıtırım
sizi seviyorum
selinam bugece seni rüyamda hamile gördüm birisi bana diyoduki selina hamileselam kızlar hayırlı pazarlar hepinize.koçiş karşımda beni bekliyo.bi selam vereyim dedim.hoşçakalın.
canım çok geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın dualarımız seninleslm kızlar pek giremedim giresim gelmedi kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz bir gelişme yok yatışım yapıldı cuma günü haftasonu orda kalmak istemedim izinle eve geldim yarın gidicem kanamam da var bebek kendi gelseydi güzel olacaktı yarın sabah yıne gidicem bakalım umarım son gidişim olur hallolur artık hastaneye değil evime gitmek istiyorum ben iyiyim beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi bu arada pelincim rüyamda sen hamile oldugun haberini veriyordun kuzum hayır olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın
tamam canım şimdi listede düzenlemeye yapıyorumgecmişi okumadım ne olur bugünlük beni affetin olurmu sadece ebrara yazacağım
ebrarcım okurum canım sen ne kadar okuyacağımı yaz olurmu
durucum merak etmiştim seni canım iyi olmana sevindimyesim1548 SeLiNa23 way+
Selamlar bacılarım nasılsınız ????
Geçmişi okudum fakat alıntı yapamadım sürekli otur kalk koca evde olunca zor oluyor..
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmişler...Allah hepimizin gönlünde yatan melekleri hayırlısıyla göndersin inşallah...Ebrarım valla 4 kişiye bile gücümüz yeter Allaha şükür bacım toplasan 1 saatimizi almaz sevindim duaların artmasına,Allah öncülük eden senin gibi güzel bir melekten razı olsun bacıcım...Sevtuncum akıntılara fazla takılma yüreğini ferah tut stres sana yaramaz sen hepimizden daha iyi biliyorsun bunları meleğine odaklan sağlıkla gelecektir inşallah...Yeter konusunda da üzüldüm açıkçası üç günlük dünya da hiç bir sebeple birbibirimizi kırmayalım nolur hele ki bizler daha hassas olanlarız..İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı yeri gelir kırıcı da olabiliriz ama birbirimizi anlayışla karşılamamız gerekir sen,ben,o,diğerleri diye bir şey olmasın aramızda biz sevdiklerimizi günahımızla sevabımızla kabul edebiliriz aynı şekilde sevdiklerimiz de bizi.Bizler sabır ve hoşgörü konusunda seçilmiş insanlarız..Bu sabır ve hoş görü birbirimiz adına da olmalı güzel bacılarım hadi unutulsun herşey sımsıkı sarılalım birbirimize....Allah hepinizden razı olsun kader arkadaşlarım iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışım ....
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendinecanım yaa ALLAH yardımcın olsun
kıslar benimda ağrım yine başladıkoluma vuruyo
ilaçlardan da midem yanıyorr bugun cok kötü hissediyorum kendimi
ana noldu kanka senin pcdemi kelek yaptı öpüyorum seni kuzumuda öpslm kızlar
bersum gözün aydın canım rabbim saglıkla kucagına almanıda nasip etsin inşallah
tosticim senin adına üzüldüm inş rabbim yeniden saglıklı bi hamilelik nasip eder
ebroşum boncugum sevtuncum diger kızlar sizleride öpüyorum kib benim pc bozuldu çok giremiycem artık kib öptm hepinizii
kuzum ara ara yada ben arayım sorun yok son kez konuşalım gerçektende canım kardeşim allahım güzel kalbine göre versinneyse sevtuncum sen ıyı olda gerısı onemlı degıl arada haber vermen yeterlı
ah kuzu dıyorum ya ıste anem de aynı sekılde zaten ılk ıkı yıl ayrı kalmıslar babam ıstanbula bızı aldırmadan once ve aralarda ben dogmusum artık dıyorum bu pkoydu cıft rahımdı zarttı zurttu gecmıste yokmuydu acaba ama vardır mutlakaama allah ıstemıs vermıs onlara bızede vernek ısteyınce bız de bebeklerımızı alıcaz ınsallah kucagımıza
sen balsın asıl canımın ıcı guzel yureklı ablam benım yarın senı arıcam tamamı yoldayken kıbrısa gıtmeden sesını bı kez daha duyayım
kuzum neyı nasıl yapıyorsan yap ama kendıne dıkat et ne olur bebıse de ole nasıl zorluklarla gelınıyor bu gunlere bılıyosun tatlım cok ıyı bak allahım senı de pasayı da korusun
canımcım ıyıyım ben yarın evıme donuyorum artık heheyyyyy
sevtuncum ortalık baya bı karısmıs canım ama kım naıl ne yı yanlıs anladı yada kım nasıl anlattı bılemıcem ama ebosumu ablacıgımı bu topıgın en hassas ve dyarlı ınsanını uzmeye kımsenın hakkı yok daha fazla konuyu uzatmak ıstemem ama herkes sansını kendısı yaratır
ah kuzum cok sevındım ınsallah bızlerde bır gun kucagımda oglum yada kızım var dıye haber verebılırız
aşkımmmmm ben senı hıc unuturmuyum delım benımmmm bu arada bence kafanı takma ve rahat ol cunku bunu yapman gereken bır donemdesın senı sevıyorum
canım rabbım en kısa zamanda saglıklı sıhhatlı yavrular nasıp etsın
kuzu ya keske bende soleseydım ben hep mozıllayı kullandıgım ıcın herkes onu kullanıyor sanıyorum
geldım balım geldım gecmısteydım
tostım cok gecmıs olsun cnm ıyı olmana da cok sevındım dıkkatet kendıne
kım nasıl desıfre olmus bırı bana anlatsın:76:
eklım cnm bellımı olur kız belkı o vakıtlerde gelır kocısın
tmm cnm hayırlısı olsun umarım son olur hamıslerını yanına eklenırsın en kısa zamanda
ebusum 3. lıstede bana bancuk demıssın:))))))))))))allah senı cok güldüm cok yoruluyosun cnm benım
cnm benım öp mınısı yerımızekendıne dıkkatet
kızlar buarada hamıs lıstesınden bıkac kısıyı sılcem hamıs oldugunu duyupta bırdaha göremedıklerımızı eger gecerlı bı nedenlerı varsa ve bız görmedıysek kusurabakmasınlar ama kötü günde dostu olupta ıyıgünd ebızı terkeden kısıler ıstemıyorum ben gecerlı nedenlerı olanları acıklama yaptıkları zamanda seve seve eklerım tekrar kımse benı yalnıs anlamasın
bersumuda hamıs lıstesınden cıkardık seve seve cnm arkadasım artık hamıs degıl cok tatlı bı anne darııs tüm hamıslerın ve bızlerın basına ınsallah
saol tatlım ağzına sağlıkcanım 45 bitti..........
canım çok saol ağzına yüreğine sağlıkGüzel bacım ben okudum okundu yazabilirsin rabbim kabul etsin inşallah...
bende iyiyim şükür canım sen neler yaptın bakalımHayırlı geceler canım çok şükür,sen nasılsın ?
iyi geceler gece kuşu,nasıl geçti gesmelerin?
bende iyiyim,seni bekledim çıkmadan geldinm diye,şimdi çıkıyom ama.
aldım mesajını canım saol ilettiğin için
ayrıca bugün çok duygusaldın galiba artık eski günleri unut gelecek güzel günlere bak tatlım
canım allah kolaylık versin seni özliycez ama kardeloş gibi format attor pcye bence
galiba olmuşsun canım
selinam bugece seni rüyamda hamile gördüm birisi bana diyoduki selina hamile
bende çok seviniyodum inşallah hayra çıkar hamiş olursun canım
canım çok geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın dualarımız seninle
tamam canım şimdi listede düzenlemeye yapıyorum
durucum merak etmiştim seni canım iyi olmana sevindim
buarada verdiğin destek için teşekkür ederim işallah başarırızda bundan sonra 3 kişiye okuruz dediğin gibi çokda vakit kaybetmiyoruz
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
ana noldu kanka senin pcdemi kelek yaptı öpüyorum seni kuzumuda öp
kuzum ara ara yada ben arayım sorun yok son kez konuşalım gerçektende canım kardeşim allahım güzel kalbine göre versin
ayrıca ben konuşmama kararı aldım
ay bende yeni gördüm kuzum ya hemen düzelticem inanki çok güldüm yaa
katılıyorum sana
saol tatlım ağzına sağlık
ayrıca 2 günün geçmiş hadi inşallah patlat müjdeyi
canım çok saol ağzına yüreğine sağlık
bende iyiyim şükür canım sen neler yaptın bakalım
iyi geçti canım görümcedeydik anca geldik sen nasılsın
Tatlım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için rabbim kabul etsin inşallah...Ben bu akşam okumak için odaya çekilirken eşimden ben dönene kadar kronometre tutmasını istedim...Döndüğümde 24 dk canım dedi..koskoca 1 haftada 24 dk. hiç bir şey değil benim şahsi fikrimce...Allah güç kuvvet versin okuruz onun izniyle bacıcım..
Ben dün bu gün kocişle ilgilendim malum evde oldukları zaman farklı şeylerle uğraşamıyoruz yemek ti içmekti ortalığı toplamaktı sohpetti derken vakit hızla akıp geçiyor..Ömür tüketiyoruz işte canım
canımsın ya valla helal olsun demek kronometre tuttun valla çok doğru nedirki 24 dakika yada yarım saat farkedermi dilerim böyle devam edelim canım
evet haklısın bende öyleyim oevdeyken giremiyorum hemen sitem ediyo valla
evet ya ömür tüketiyoruz rabbim hayırlı ömür nasip etsin hepimize
kzılar ben kaçtım,hepinize hayırlı geceler.
canımm çok kafana takıyorsan ondanda olur benim ilk bebiş istediğimiz zamanlarda benim adetim tam 3 hafta gecikti ama hamiş değildim umarım sen hamişsindirde geec döllenme olmüştüriyi geceler nasılsınız kızlar???
bir şey sorcam gebelik tesleri adetin gecikmesinden kaç gün sonra belli olur?
2 gün gecikti amayapıyorum tek çizginormalde gecikmezdi ama cok düşündüğüm için stresten mi gecikti ki
merhabaa canımmmmm...
çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...
aminnnnnnn sevtunumm.... bersu Allah bağışlasın....
hayırdır yaff neler oluyor?? neden deşifre olcan???
hayırdır konuyu kapatalım demişsin ama problem neyse takma kafana..ben kaçırmısım.. Allah a emanet ol..
çokkk geçmiş olsun canım... Rabbim sana da acil şifalar nasip etsin...
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR...............10
WAY........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA...................15
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR................10
WAY........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15
KARDELOŞ..............15
BONCUK..................15
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15
DERDA..................15
KAYRA..................15bitti
BANU....................15
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10
NANELİŞKR.............10
WAY.......................10
BİRSEN...................13
hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir
iyi uykular canım allaha emanet olkzılar ben kaçtım,hepinize hayırlı geceler.
Aminn canım benim aminnnn
Hayırlı geceler bacım Allah rahatlık versin ...
Bana da müsaade birazcıkda güzellik uykusu gerekir tabiiHayırlı geceler akide şekerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?