Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba arkadaşlar herkeze hayırlı bir hafta sonları diliyorum işşallah gönlünüzce olur güzel şeyler bugün saat 3 randevum var pv baktım test sonuçlarım çok şükür temz çıktı allahımın izniyle bir iltaap var galiba böbreklerde birde kan basıncım yüksek galiba işşallah bugün görürüm işşallah keseyi altan bakarsa korkuyorum bebeg bir şey olur diye bundan sonra kakr verdim ne kimseye bir daha karışıcam artık benim malun geçmişi sık sık okudugum halde gözümden kaçmış malesef kusura bakmayın artık benmi yanlış anlşadım yanlış anlattım bilemicem bu arada yorum yapılmazsa sevinirim bu konuda yazdıgıma gelelim ban ben halen gribim birde dişim coşuyo halay çekiyorum dünden beri yaw acıdan:2::2::2::2::2:bakalım bugün yaradan neler göstericek eşim annesine geçmek çok istiyo havadisi vermek için oruya gidebilirsem elime leptopu geçirisem yazıcam işşallah yazamazsam eve gelince işşallah :2::2::2:bundan sonra hastalıgı üstümden attım bugün kendi kendime söz verdim temiz bir sayfa açıcam diye açtımda benim temiz sayfamda üzülmek aglamak endişe olması panik atak olmucak kimseyi kırmak üzmek istemiyorum ama kendimide üzmek istemiyorum bugünden itibaren merhaba türkiyemin güzel insanlarıallahım güzel bir hafta geçirmeniz temenisiyle diliyorum işşallah rabbim gönlünüzdeki muarklarınızı tez zamanda verir işallah sabah kimseler yok 7 kaltım dahada yatmadım şimdi gidiyimde yatayım barihayırlı günler diliyorum bebekler beni özleyin anacım ah dişim ne yapcem diş seni ben ya

canım ablam ya rüyan hayır olsun inş.ama ben bu sabah itibari ile regl oldum.rüyanın en kısa zamanda gerçekleşmesini ümit ediyorum.belli ki beni çok düşünüyorsun rüyalarına kadar girdim.allah razı olsun bu topikteki herkesten.demiştin ya seçili insanlar burda herkes diye hakikaten öyle.kimsede bozamaz inş burdaki dostluğu.
günaydınn canım erkencisin maşallah.sabah sabah en güzel haber senden geldi bak.en doğru kararı vermişsin canım benim hep mutlu ol bebişinle eşinle inş.bu senin elinde.bazı insanlar bunu çok güzel becerir.sen herşeyi beceriyorsun bunu neden yapamayasın.ters bişey duydunmu gül geç.hep böyle devam edersin inş canım.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese.yazı rengimden de anlaşılsın diye kırmızı seçtim.ben bu sabah regl oldum BONCUĞUM yeni tarihim 2 nisan canım.vatana millete hayırlı olsun

selinacım bebekim hoş geldin pelincim sanada günaydın gözlerimden uyku alıyo ama nerde uyku ben bir çay koyuyum geliyorum:2::2::2:

canim cok olmadi ama hayirlisi iste bekliyorus
stres yapma canım inş en yakın zamanda gelir minişin...
canım benim hayırlısı olsun inş bundan sonra yeniden hamile kalıp hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın gecmiş olsun bitanem...bu arada rüyan hayra cıkar inş canım... gercekten öyle bir haber vermek nasip olur bana allahımın izniyle inş...kendine cok iyi bak allaha emanet ol kuzum cok cok öpüyorum seni
evet canım burda olmaktan bende cok mutluyum yoksa evde kendi başına sıkıntıdan patlardım bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum durucum...
canım kendine ve güzel prensesine iyi bak bende ikinizi cok öpüyorum
sevtunum doktordan hayırlı haberlerle dönersin inş kesin haber evr bizlere merakta bırakma...gecmiş olsun canım diş agrısıda kötüdür ya kıyamam sana...
günaydın selinacım adet olmuşsun napalım hayırlısı olsun canım inş bidaki ay güzel haberi veririsin bizlere nasılsın bu arada...
selinacım bebekim hoş geldin pelincim sanada günaydın gözlerimden uyku alıyo ama nerde uyku ben bir çay koyuyum geliyorum:2::2::2:

günaydın canım nasılsın

iyiyim pelincim dişim çok kötü ya ne yapcem başladı gene agrısı sızlıyo canım acıyo ya
garibim çilekeşim hol geldin naber bebekimbeni soracak olursan dişim çok kötü allahım bu nasıl bir agrı dogum sancısı halt etmiş vallahi yanında amanınnnnnnnnnn

ben çıkıyorum canlarım br dişim agrıyo sormayın allahım şifa versin ne deyim saat 3 randevu aldım bakalım ne düçek doktor size işşallah söylerim ne oldugunu ben çıkıyorum dayanıcak acı degil bu ya

günaydın canım malesef bugun geldi kırmızılar.hayırlısı rabbim ne zaman nasip edecekse razıyız yani.biraz sancım haricinde iyiyim çok şükür.gezmeye gidicem birazdan.sen nasılsın?

canım benim ya cok gecmiş olsun dikkat et kendine görüşmek üzre hayırlı haberlerle dön doktordan inş
günaydın canım malesef bugun geldi kırmızılar.hayırlısı rabbim ne zaman nasip edecekse razıyız yani.biraz sancım haricinde iyiyim çok şükür.gezmeye gidicem birazdan.sen nasılsın?

evet canım hayırlısı olsun gec olsun güc olmasın dimi...iyi gezmeler selinacım bende iyiyim evimi toplayıp carşıya incem alışveriş yapcam biraz

as canım nasılsın bugün topiğimiz ıssızdı muhabbet edemedik denk gelipte neler yapıyorsun canım

bende bu aralar islerimden dolayi cok ugrayamadim.iyiyim canim sukur sen nasilsin?

canim benim insallah yerlesme akintisidir,uzme kendini sen,allahin izni ile birsey olmaz,guzel dusun guzel olsun,dua et canim ki sen bunu yapiyorsun zaten.rabbim saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin yavrunu

evet canim yaa,bende seni özledim pelincim,bu aralar cok gelemedim siteye,ama aklim hep sizde idi,sen neler yapiyorsun canim?:26:

ahhh ebrarim bende seni özledim inan,bu aralar biliyorsun tasinma islerimiz var,gerci tasinmamiza daha 2 ay var ama,evin tadilati,esya alisverisi derken yogun geciyor gunlerim,aklim hep sizlerde eve girer girmez hemen aciyorum siteyi inan..neyse bugunlerde gececek insallah,icim gidiyor gerek burdaki gerek msn deki muhabbetlerinizi duyunca ama bir islerimi halledeyim bende gecelere akicam siz gibibu arada havalar burda 1 haftadir bahar gibi inan cok guzel,bu da insani cok mutlu ediyor..sen neler yapiyorsun canim??

insallah canim insallah

kızlar şimdi çok güzel bir haber aldım BERSU doğum yapmış çok şükür oğluşu kucağında ikiside iyiymiş ay çok sevindim çok duygulandım

tanimasamda arkadasimiz adina cok sevindim,rabbim hayirli evlat eylesin insallah,bu duyguyu hepimize yasatsin

canim dua et,rabbim yuzunu guldursun

ben bu ayda hamile kalamadim oysa her denileni yaptim daglara vurucam kendimi

canim bizler elimizden geleni yapsakta hersey allahin taktiri sonuctarabbim hayirli evlat versin

kızlar şu an arkadaşımdayım bu bilgisayarıda zor kullanıyorum benim pc herşeyi açıyor kadınalar kulübüne gelince reset atıyor:84:

allah allah neden öyle oldu kii,insallah bir an önce halledersiniz pc deki sorunu canim

pc yapıldı ve bende geldim artıkın kızlar.

bu aralar ne oldu sizin pc lere kizlar yaa,nazarmi deydi acaba?neyse ki halletmissin canim

canim insallah bebis vardir

canim olanda hayir vardir.rabbim kaybettiginden daha hayirlisini ihsan etsin

canım yaa ALLAH yardımcın olsun

kıslar benimda ağrım yine başladı koluma vuruyo

ilaçlardan da midem yanıyorr bugun cok kötü hissediyorum kendimi

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin

insallah testlerinin sonuclari guzel cikar canim

seninde mi pc bozuldu canin ya:44:

demek yarin evine dönuyorsun canim,kavusuyorsun kocisine demek,senin adina cok sevindim canim..simdiden hayirli yolculuklar

masallah durucum,kendini baya gelistirmissin bu konuda

evet durucum haklisin cok kisa bir surede okunuyor dualar,allahin izni ile 3 de okuruz 4 dee

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin,insallah 3 de guzel haberler alirsin,keseyi görursun canim benim

demek kirmizilar geldi canim,saglik olsun birdaha ki ay gelir bebisin insallah

hosbulduk sevtunum,gecmiste idim kusura bakma,canim doktara gitsen,dis agrisi zordur

h.g canım nasılsın şükür kavuşturana bende iyiyim ama benim cıkmam lazım kuzum carşıya incem biraz evi toparlayım sonra görüşürüz inş cok öpüyorum seni

h.g canım nasılsın şükür kavuşturana bende iyiyim ama benim cıkmam lazım kuzum carşıya incem biraz evi toparlayım sonra görüşürüz inş cok öpüyorum seni

hosbulduk canim,kavustuk,muhabbet edecegiz derken,yine edemedikolsun bakalim sen isleri hallet,yine görusuruz nede olsa

bende senii

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ben bu ay gene hasta oldum çok mutsuzummm ağlamaktan gözlerim şişti offffffffffffffffff Allah ım yardımet kurban oldugum..şifa ver hepimizeeee

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese.yazı rengimden de anlaşılsın diye kırmızı seçtim.ben bu sabah regl oldum BONCUĞUM yeni tarihim 2 nisan canım.vatana millete hayırlı olsun
hayırlısı olsun cnm ay ınsallah son oluryorulduk artık yarabbım neolur bızıde gör bızde verelım müjdelerı
slm kızlar nasılsınız

herkeze günyadın,yada tünaydın
bugün 12 ye kadar uyumuşumda
dahada uyurdum heralde wc ye uyanmasam:82:
selina cım,gelmiş kırmızılar,hayırlısıyla bu ay hamiş olursun inşallah.

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART*************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ben bu ay gene hasta oldum çok mutsuzummm ağlamaktan gözlerim şişti offffffffffffffffff Allah ım yardımet kurban oldugum..şifa ver hepimizeeee

lagrima,resimdeki kim?
boncukum,selam tatlış.
dün progesteron testi yaptırmıştım,sonuç 15 çıktı,test durumu iyi ama,hamile,yada değildir gibi bi bilgi vermiyomuşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar herkese selamlar... nasılsınız??? ben yeni evime taşındım geçen ay ama netin ancak bir ay sonra bağlandı o yüzden ne zamandır giremiyorum... oğlumda ben de çok iyiyiz geçen hafta detaylı ultrasonumuz da yapıldı çok şükür bir sağlık problemi yokmuş... bu hafta seker yüklememiz de yapılcak ve bitecek artık testler... oğlum çok hareketli bir görseniz daha şimdiden çıplak karnımdan bile belli oluyor... ne zaman yatsam başlıyor tekme yumruk savurmaya... benim işim zor olacak sanırım...Rabbim tez vakitte isteyen herkese yaşatsın bu çok farklı çok güzel birşeymiş....şimdiden babası da ben de deli oluyoruz hareket ettikçe onu ultrasonda gördükçe doğunca nasıl olcak hiç düşünemiyorum bile....
sizler nasılsınız herkesin keyfi yerinde mi yeni hamişler var mı çok özledim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…