- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
neyse sevtuncum sen ıyı olda gerısı onemlı degıl arada haber vermen yeterlıkayracım bebekim nasılsın canım inan kalmak çok istiyorum ama benim yavru çagırıyo sonra sevişik ederiz artık kusura bakmayın uzun olunca alıntı yaopamıyorum yapınca kk kabul etmiyo ya silmek zorunda kalıyorum yada emeklerim boşa gidiyo deli oluyorum lenişşallah evime geçince alıntı yapmaya gerek kalmıcek çünkü kabusunuz geri döncek herkeze laf yetiştirmekten sayfalar alıcek başını gidicek kız semra bir göründün pelinle bir kayboldun niriya gittiniz be
ah kuzu dıyorum ya ıste anem de aynı sekılde zaten ılk ıkı yıl ayrı kalmıslar babam ıstanbula bızı aldırmadan once ve aralarda ben dogmusum artık dıyorum bu pkoydu cıft rahımdı zarttı zurttu gecmıste yokmuydu acaba ama vardır mutlakaama allah ıstemıs vermıs onlara bızede vernek ısteyınce bız de bebeklerımızı alıcaz ınsallah kucagımızatamam canım şimdi özelden gönderiyorum.ah ah analarımızın hamile kalışları aklıma geldi zaten benim annem köydeymiş bizleri doğurduğunda.yumurtlamaymış çatlamaymış akıntıymış hiç birini bilmiyorlardır eminim.yanlış anlaşılmasın sakın ama köylerdeki insanlar gibi hiç bişeyi bilmemek isterdim doğrusu.sabah bunu dedim eşime.benim babam 2 sefer annemden ayrı şehire gitmiş bi sefer askerlikte bi sefer yurt dışına.bizde 2 kardeşiz zaten.bi askerden izine geldiğinde bi yurtdışından ziyarete geldiğinde bunlarda hepi topu 2 şer haftalık izinlermiş.anneme derim 2 sefer izine gelmiş iyiki yoksa baya doğurcakmışsın.ve bu kadar zor olduğunu bilseydim evlendiğim zaman korunmazdım.ne bilelim sanki korunmayınca 1 seferde zınk diye hamile kalcaz sanıyoduk.herşeyin hayırlısı rabbim ne zaman nasip ederse başımız üzerine yeri var yavrumuzun.
sen balsın asıl canımın ıcı guzel yureklı ablam benım yarın senı arıcam tamamı yoldayken kıbrısa gıtmeden sesını bı kez daha duyayımsaol tatlışım görmedim yazdığını selamını iletirim sonra
saol bitanem ileticm selamlarınızı
hamarat hatun seni maşallah kuzucum
evet ya inşallah beceririz canım çokda iyi olur size zor gelmezse bende elimden geldiğince bu şekilde yapmaya çalışıcam
saol kuzum ağzına sağlık
aminnn inşallah
canım tekrardan başınızsaolsun mekanı cennet olsun dualar içinde çok saol düşünüp okumuşsun allahım razı olsun
canım inşallah salı günü minişi görüceksin duanda okunuyo rabbim sana bağışlıycak inşallah kuzum
demek erkek çıkıyo hadi hayırlısı inşallah
tamam ekliyorum hemen ağzına sağlık dualarına amin diyorum bende
balsın sende saol güzel kardeşim hepiniz öylesiniz dedimya sanki seçilmiş bizim topic
köye gidiyosun sanırsam iyi bak kendine canım çok öptümm
inşallah hamilesindir canım
allahım daha fazla uğraştırmasın
kardeloş uğramamış bugün hayırdır inşallah
boncuğum sen nasıl oldun kuzum ?antibiyotik kullandım diyosunda hiç merak etme etkilemez inşallah gelicek sıpan çok yakında
kuzum neyı nasıl yapıyorsan yap ama kendıne dıkat et ne olur bebıse de ole nasıl zorluklarla gelınıyor bu gunlere bılıyosun tatlım cok ıyı bak allahım senı de pasayı da korusun# semraozsoy
# SeLiNa23+
# ebrar_53+ slm kızlar nasılsınız genemi dersiniz ama ben bi türlü kendimi iyi hissedemiyorum yorgunluk ve uykusuzluk hala var kaynımlar gece 3 te geldiler 4.5 gibi yattık uyuyamadık bile geri 7 de kalktık sabah .5 gibi giitiler bulaşık ev yatak derken akşam oldu biraz önce yemek yedim gerçi anlamadım istemeyerek yedim mide bulantım var hafif istemeyerek yiyince öyle oluyo valla özledim sizleri bu hafta dua 3 kişiye okunuyomuş olsun canım 2 yi okuyan 3 de okur hayırlısı olsun sizler nasılsınız
canımcım ıyıyım ben yarın evıme donuyorum artık heheyyyyyebrarim,elazelim,durucum,kayracim,kardelencim,lagmiracim,pelincim,birsencim,sungercim,egalcim,selinacim,ugurboncugum,tosticim,sevtuncum,waycim,elixsircim,aleynacim,...............
unuttuklarim varsa affola,sizleride öpuyorum
hepinize selam olsun guzel arkadaslarim
sevtuncum ortalık baya bı karısmıs canım ama kım naıl ne yı yanlıs anladı yada kım nasıl anlattı bılemıcem ama ebosumu ablacıgımı bu topıgın en hassas ve dyarlı ınsanını uzmeye kımsenın hakkı yok daha fazla konuyu uzatmak ıstemem ama herkes sansını kendısı yaratırcanım alyeküm selam güzel insan
canım kusura bakma görmemişimdir nasılsın görüşmeyelicanım size bir kötü haberim var grip olmuşum herhalde burnum tutmuyo yaw:2::2::2::2::2::2::2::2: ya bu arada bir şey söylücem ben dün levebaya gittim şöyle çok açık kahverengi akıntı gelmiş çok korktum bir kere geldi çok şükür daha yok iltabat varmıdır acaba normalde akıntım yok ama ne bilim sarı geliyo birazda kahve şöyle gözü rahatsız etmicek gibi düşük akıntısı degil çok şükür acaba diyorum bebek rahimimi temizliyo bol su tüketiyorum ama bir ara giremicem çok kötü oldum ara sıra yazarım size biraz yatmam lazım kendi evimde olsam yatakta yazıyodum burda odaya gidiyosun oturuyosun sandalyenin tepesine haliyle belin agrıyo allah korusun bir şey olsa manası olur annemin dilinden kurtulamam ben nasip olursa yarın randevu alıcam salı gidicem muhtamelen kaynanama direk geçicez allahtan bir şey olmazsa orda kaynımın var pc si ele geçirebilirsem yazarım sizler am sizleri merakta işşallah bırakmam bu arada yeterle görüştüm ben dedim neden girmiyosun başka topiklerdesin felan ben dedi eşimin ameliyatı oldu 12 gündür yogun bakımdan yatıyo ben duaya gelemicem diyince listeden beni çıkartmışlar dedi ondanda girmicem dedi bende bizim topik gibi bulamazsın hellalik alman lazımdı çıkmadan dedim bakalım ne cevap vericek kızdım hatta başka topikte neden geziyosun buruya girmiyosun diye oda dedi böyle böyle allahım eşine şifa versin ne deyim kızlar bizim kapımız herlkeze açık demi son bir şansı hakkediyo hatun ne dersiniz işinizede karışmak gibi olmasın :44::44::44::44: kafama takıldı bir fikrinizi alıyım dedim fikri olan :2::2::2::2::2: çok yaşıyım ben hemi hapşurdumda sizlere güzel ve mutlu bir hafta sonları diliyorum ha bu arada cuma günleri topige eşi yzünden giremiyomuş haberiniz olsun
ah kuzum cok sevındım ınsallah bızlerde bır gun kucagımda oglum yada kızım var dıye haber verebılırızkızlar şimdi çok güzel bir haber aldım BERSU doğum yapmış çok şükür oğluşu kucağında ikiside iyiymiş ay çok sevindim çok duygulandım
aşkımmmmm ben senı hıc unuturmuyum delım benımmmm bu arada bence kafanı takma ve rahat ol cunku bunu yapman gereken bır donemdesın senı sevıyorumkayra cım,sen hatırlatmasan,çoktan unutmuştum ben,bi sevindim ki mesajını görünce,rabbimde seni sevindirsin inşallah.
sen kendi kendini üzüyon ki,kanamanın devam etmesi çok normal.
amin amin amin.
dün hep yle oldum yaffffff
dünkü gezekçiliğimden değildi kesinlikle birsencim.
:6
:
orta yerinden çatlamış pc selina cım.
yok kız,niye kandırim,isimsiz girmeye çalıştığımdada attı,sorun pc deymiş,hallettik şimdilik.
pc çökme eğilimindeymişte,ondanmış.
eyvah eyvah,aç karna çayda hiç hoş olmuyo
teşekkürler ikinizede kızlar.
sevtun cum,geçmiş olsun.
YETER meselesine gelince,kimse onu listeden falan çıkarmadı,gelmeme sebebide o değil ayrıca,genelde,hatta hiç bi zaman geçmişi okumadığı için,bi gün ben bunu dile getirdim ve o da,kızgın bir mesaj yazaraktan aramızdan ayrılmış,kendi bişeyleri yapıp,başkalarının üzerine atmasın kimse,bu durumda ne şansı hakediliyo onuda analamadım,kimse onu kovmadı ki,o da topic topic gezerken,biraz daha ilgili yazılar yazsın canım,sadece smile göndermekle olmuyo arkadaşlık,gelip selam verip gitmeklede olmuyo,azcık ilgilenceksin birbirinle,sonrada olmayan şeyi söylemiceksin,insanların iyi niyetini böyle beni sildiler,attılar diyede kötüye çevirmiceksin,SENDE ARKADAŞINI SAVUNURKEN,NEYİ NEYE YAPTIĞINI BİLEREK YAP SEVTUNCUM,ŞANS NE DEMEK BU DURUMDA ANLAYAMADIM DOĞRUSU.
kuzu,senden kaynaklanan bi durum olmadı,sen hiç üzülme bu konuda,bende haksızsam bana söylensin canım,ibenim üzerimden niye insanlar ithaf ediliyo anlamadım,yani bi gün giremedim,epey bi sinir yüklendim şu anda.
maşallah,rabbim ömür boyu sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasib etsin.
aynı durumu mu yaşıyoruk semroşum.
hoş geldin aramıza ecişşşş
canım rabbım en kısa zamanda saglıklı sıhhatlı yavrular nasıp etsınslm kızlar pek giremedim giresim gelmedi kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz bir gelişme yok yatışım yapıldı cuma günü haftasonu orda kalmak istemedim izinle eve geldim yarın gidicem kanamam da var bebek kendi gelseydi güzel olacaktı yarın sabah yıne gidicem bakalım umarım son gidişim olur hallolur artık hastaneye değil evime gitmek istiyorum ben iyiyim beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi bu arada pelincim rüyamda sen hamile oldugun haberini veriyordun kuzum hayır olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın
kuzu ya keske bende soleseydım ben hep mozıllayı kullandıgım ıcın herkes onu kullanıyor sanıyorumevde pc den yarı anlayan var canım,ama tam anlayan arkadaşı var,tlfnla hallettiler her şeyi,aslında dün bile hallolabilirmiş,çünkü yapılcakları bana söylediler,ben netten yeni bi program yükledim,mozilla diye,öyle girdim.
geldım balım geldım gecmısteydımkayra cım,geldin mi kuzu,hoş geldin,sefalar getirdin.
bugünde bu topicte kimse yok.
tostım cok gecmıs olsun cnm ıyı olmana da cok sevındım dıkkatet kendıneslm kızlar pek giremedim giresim gelmedi kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz bir gelişme yok yatışım yapıldı cuma günü haftasonu orda kalmak istemedim izinle eve geldim yarın gidicem kanamam da var bebek kendi gelseydi güzel olacaktı yarın sabah yıne gidicem bakalım umarım son gidişim olur hallolur artık hastaneye değil evime gitmek istiyorum ben iyiyim beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi bu arada pelincim rüyamda sen hamile oldugun haberini veriyordun kuzum hayır olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın
kım nasıl desıfre olmus bırı bana anlatsınselam kıslar bu sefer deşifre olmicemm
msn hepinize kendimi tanıtırım
sizi seviyorum
eklım cnm bellımı olur kız belkı o vakıtlerde gelır kocısınbenim adet bu ayın 31 i istersen yaz istersen yazma nasıl olsa adetim olacak ya sen bilirsin canım
tmm cnm hayırlısı olsun umarım son olur hamıslerını yanına eklenırsın en kısa zamandagünaydiinnn yaaa zaten kesin adet belirtisiydi cünkü benim herzaman böyle oluyordu neyse gecce adettim tam olarak gelmiss yani dualari okuyamayacagimmmneysee ben akrabalara bi soruyum belki okurlarr artikk benide 6.nisana yazarsinizz
tostım cok gecmıs olsun cnm ıyı olmana da cok sevındım dıkkatet kendıne
kım nasıl desıfre olmus bırı bana anlatsın:76:
eklım cnm bellımı olur kız belkı o vakıtlerde gelır kocısın
tmm cnm hayırlısı olsun umarım son olur hamıslerını yanına eklenırsın en kısa zamanda
ebrarim,elazelim,durucum,kayracim,kardelencim,lagmiracim,pelincim,birsencim,sungercim,egalcim,selinacim,ugurboncugum,tosticim,sevtuncum,waycim,elixsircim,aleynacim,...............
unuttuklarim varsa affola,sizleride öpuyorum
hepinize selam olsun guzel arkadaslarim
canım alyeküm selam güzel insan
canım kusura bakma görmemişimdir nasılsın görüşmeyelicanım size bir kötü haberim var grip olmuşum herhalde burnum tutmuyo yaw:2::2::2::2::2::2::2::2: ya bu arada bir şey söylücem ben dün levebaya gittim şöyle çok açık kahverengi akıntı gelmiş çok korktum bir kere geldi çok şükür daha yok iltabat varmıdır acaba normalde akıntım yok ama ne bilim sarı geliyo birazda kahve şöyle gözü rahatsız etmicek gibi düşük akıntısı degil çok şükür acaba diyorum bebek rahimimi temizliyo bol su tüketiyorum ama bir ara giremicem çok kötü oldum ara sıra yazarım size biraz yatmam lazım kendi evimde olsam yatakta yazıyodum burda odaya gidiyosun oturuyosun sandalyenin tepesine haliyle belin agrıyo allah korusun bir şey olsa manası olur annemin dilinden kurtulamam ben nasip olursa yarın randevu alıcam salı gidicem muhtamelen kaynanama direk geçicez allahtan bir şey olmazsa orda kaynımın var pc si ele geçirebilirsem yazarım sizler am sizleri merakta işşallah bırakmam bu arada yeterle görüştüm ben dedim neden girmiyosun başka topiklerdesin felan ben dedi eşimin ameliyatı oldu 12 gündür yogun bakımdan yatıyo ben duaya gelemicem diyince listeden beni çıkartmışlar dedi ondanda girmicem dedi bende bizim topik gibi bulamazsın hellalik alman lazımdı çıkmadan dedim bakalım ne cevap vericek kızdım hatta başka topikte neden geziyosun buruya girmiyosun diye oda dedi böyle böyle allahım eşine şifa versin ne deyim kızlar bizim kapımız herlkeze açık demi son bir şansı hakkediyo hatun ne dersiniz işinizede karışmak gibi olmasın :44::44::44::44: kafama takıldı bir fikrinizi alıyım dedim fikri olan :2::2::2::2::2: çok yaşıyım ben hemi hapşurdumda sizlere güzel ve mutlu bir hafta sonları diliyorum ha bu arada cuma günleri topige eşi yzünden giremiyomuş haberiniz olsun
canım evet dedigin dogru ama ne yapalım elden birşey gelmiyo ne yapcem bersu dogummu yapmış allahım saglıklıca hayatını devam ettrmeyi nasip etsin işşallah acısını göstermesin işşallah inan ben onun tickekini gördükçe ana kalbim çok acıyodu çünkü onun üstünde benim adım yazıyoduyaradan benden çok seviyomuşki yanına aldı ne yapıcan allahım işşallah bunun acısını göstermez işşallah strese girmemeye çalışıyorum herşey bebegim için hastalıgım üstüme geldiginde düşünmemeye çalışıyorum çünkü herşey yavrum için allahım korusun bir şey olursa bunada asla kendimi affetmeem ah yavrum rabbimin hediyesi olan yavrum abinin dogucagı gün ban gelen yavrum hediye elilen yavrum annecigine sıkı sıkı tutun hemi annecigini abinler gibi bırakıp gitme hemi yavrum yürecigimi sakın üzme yavrum sana yavrum diyorum çünkü sen benim yavrumsun herşeyimsin rabbime şükürler ediyorum bana seni bagışladıgı için yavrum annecin seni işallah bütün kötülüklerden korucak allahının izniyle seni 40 haftaya kadar taşıcak işşallah kucagına alıcak seni koklucak öpücek dicek ah yavrum annecin senin okadar yolulunu gözlediki çok uzun yollardan geldin dicek öpücek koklucak emziricek sen uyurken doya doya bakıcak yüzüne bana bir anne diyecegin günleri bir görsem anne okadar ihtiyacım varki o lafa yavrum sakın benden ve babandan vazgeçme inan okadar hasretizki sana yavrum okadar çok kişi varki yolunu gözleyen bilemezsin yavrum sana kumbara yaptım abine yaptıgım gibi işşallah sen hep benimle olki bende içine para atıyım biriksin sana ciciler alıyım kurbanını kesiyim 40 okutuyum millet gelsin seni görsün ne güzle diyip sevsinler yavrum annecigini üzenler utansın canım seni görünce bakın annem sakat degil ben burdayım beni dogurdu demeyi nasip et bana yavrum canımı sakın acıtma hemi yavrum dogum nedirki annen için ama acı yokmu o acı ellerimi boş sakın bırakıp gitme yavrum allahım yalvarırım sana şükürler olsunki ban yeniden tattırdın anneligi bu yavrumu baa bagışla allahım acısını gösterme ne olur bu sefer sag saglim bebegimle çımayı nasip et hastaneden rabbim bnim gibi garibi sevindirdin sen sana şükürler olsun benim gibi garip kullarınıda tez zamanda sevindir rabbim sana dualarım okadar çokki rabbim semaya çıkar gözlerimin yaşını dindir rabbim biliyorum sen kimseye kaldıramıcagın yükü yüklemezsin rabbim bu aciz kullarına acıda anneligi tatsınlar bizlere laf sokanlar sakat gözüyle bakanlar utansınlar rabbim eşlerimize ve bizlere bebeklerimizi sag saglim kucaklarımıza almayı nasip et yarabbim bizde zafer kupasını alalım elimze bize yaptıklarından herkez utansın
EY YARABBİM SEN HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİRSİN SEVTUN KULUNUN BEBEGİNİ SALIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGINA ALMAYI NASİP ET YARABBİM EBRAR KULUNUDA GÖR RABBİM NE OLUR YALANCI ÇIKMIYIM HAFTALARI BİRKLİKTE SAYALIM İŞŞALLAH EBRAR GİBİ SENELERİ OLANLARA VE BURDAKİLEREDE NASİP ET YARABBİM SENELER O SENELER OKADAR BİTİRİYOKİ İNSANI DİYOLAR KAÇ SENEDİR YOK HELEDE SENESİ ÇOK OLANLARA AH CANIM SAKATLIK KİMDE NEDEN OLUYO DİYE ACIYAN GÖZLERLE BAKILDIGI İÇİN ÜZME BİZİ YARABBİM DU SEVTUN KULUNUN SESİNİ HERKEZE EVLATLAR NASİP ETCANLARIM SAKIN KIZMAYIN BÖYLE YAZDIGIM İÇİN ÇÜNKÜ KENDİ BAŞIMA GELDİ BİLİYORUM BİR KADIN OLUPTA BEBEGİ TUTAMADIN SENİN RAHİMİN SAKAT BİR AYDAN SONRA ATIYO BEBEGİ DİYENLERDE OLDU AH CANIM SEN ŞÜ GELİNMİSİN HEP SENİ KONUŞUYORLAR BİZİM MAHALLEDE DEYİPTE ACIYANMI DERSİNİZ SEN ÇOK OLUNCA MİLLET NELER DEMİYOKİ YOKSA SAKIN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN ÇÜNKÜ CANIM SINIZ HEPİNİZ
h.b pelinim ama fazla deşifre olmıyam die yazamıyom
oluyommu yoksamm
bende bu sans varken buracıkta bile rahat edemem
öncelikle sevtun beni yanlış anlamış ben beni listeden çıkartılar demedim ebradan rice ettim çıkarması için dedim
sana gelincede ben konuyu kapatım burayada gelmiyordum (ama hakımda bir şeyler yazıldığın duyduğum için geldim )gelmeyeceğim dedim hala neyi konuştuğunuzu anlamadım yaaaaa
arkadaşlar ben buraya konuşmaya dertleşmeye geliyordum elbette geçmişi okuduğumda oluyordu okumadığımda hayatımız sadce buardan ibaret değil ama elimden geldiği cevap yazmaya herkesle konuşmaya garet ediyorum ama yeterli değilmiş demekki
ben kimsenin iyi niyetini kulanmadım kimsenin hakında bir şey söylemidim söylememde lütfen artık bu konu kapansın ve benimle ilğilibir şeyler yazılmasın ARKAMDAN
çok uzun zamandır kk deyim ama böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyorum
canım yaa ALLAH yardımcın olsun
kıslar benimda ağrım yine başladıkoluma vuruyo
ilaçlardan da midem yanıyorr bugun cok kötü hissediyorum kendimi
canım benım adetımden 7-8 gun sonra cıktı testte daha erken ama sen bılırsın en ıyısı kanda baktırmak ıstersen bunu dene daha kesın bır yontemiyi geceler nasılsınız kızlar???
bir şey sorcam gebelik tesleri adetin gecikmesinden kaç gün sonra belli olur?
2 gün gecikti amayapıyorum tek çizginormalde gecikmezdi ama cok düşündüğüm için stresten mi gecikti ki
merhabaa canımmmmm...
çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...
aminnnnnnn sevtunumm.... bersu Allah bağışlasın....
hayırdır yaff neler oluyor?? neden deşifre olcan???
hayırdır konuyu kapatalım demişsin ama problem neyse takma kafana..ben kaçırmısım.. Allah a emanet ol..
çokkk geçmiş olsun canım... Rabbim sana da acil şifalar nasip etsin...
cnm benım öp mınısı yerımızeslm kızlar
bersum gözün aydın canım rabbim saglıkla kucagına almanıda nasip etsin inşallah
tosticim senin adına üzüldüm inş rabbim yeniden saglıklı bi hamilelik nasip eder
ebroşum boncugum sevtuncum diger kızlar sizleride öpüyorum kib benim pc bozuldu çok giremiycem artık kib öptm hepinizii
canım benım adetımden 7-8 gun sonra cıktı testte daha erken ama sen bılırsın en ıyısı kanda baktırmak ıstersen bunu dene daha kesın bır yontem
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15
SELİNA......................15
SEVTUN.....................15
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR...............10
EGAL........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15
SELİNA....................15
SEVTUN...................15
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA...................15
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10
NANELİŞKR................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15
KARDELOŞ..............15
BANCUK..................15
DURU.....................15
SELİNA..................15
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15
DERDA..................15
KAYRA..................15
BANU....................15
LAGRİMA...............15
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10
NANELİŞKR.............10
EGAL......................10
BİRSEN...................13
hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir
Canım benim iyi olmana sevindim Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah..slm kızlar pek giremedim giresim gelmedi kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz bir gelişme yok yatışım yapıldı cuma günü haftasonu orda kalmak istemedim izinle eve geldim yarın gidicem kanamam da var bebek kendi gelseydi güzel olacaktı yarın sabah yıne gidicem bakalım umarım son gidişim olur hallolur artık hastaneye değil evime gitmek istiyorum ben iyiyim beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi bu arada pelincim rüyamda sen hamile oldugun haberini veriyordun kuzum hayır olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın
Bacım dün ben de pc yi çökerttim..gece herkes yatınca kalktım format attım ama çökmesi de benim hatamdı tabievde pc den yarı anlayan var canım,ama tam anlayan arkadaşı var,tlfnla hallettiler her şeyi,aslında dün bile hallolabilirmiş,çünkü yapılcakları bana söylediler,ben netten yeni bi program yükledim,mozilla diye,öyle girdim.
Hadi bakalım bismillah,tedavin hayırlı olsun canım ...herkese merhaba.Ben dayanamadım eşimide aldım doktorra gıttık.doktara 8 aylık evlı oldugumu ve evlılıgımın 2.ayında düşük yaptıgımı soyledım.muayene ettı.Çok şükür hersey çok iyimişşş.stres yapma dedı bı de 23 martta şey testi istedı.progesteron testı ıstedı.bakalım neler olucak?
İyiyim bacıcım sağol sen de iyisin inşallahCidden sakız gibiler iyi yapmışsın canım
Aman sevtuncum sen yat arada bize haber ver sonra yat kahverengi akıntı kardeşimdede oldu bir daha gelmedi dr tedbir için iğne vermişti sakın merak etme hiçbişeycik olmıycak içini ferah tut canım sen istanbulun neresinde canım bildiğim çok iyi bir dr var.
Kız sen neler yazdın böyle inşallah bu sefer gelicek bu yavrun......
Canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıkla evine dön....
Nasılsın durucum...
Canım kardeleninde deiği gibi süt iç iyi gelir miden ağrıdıkça birer yudum iç çok geçmiş olsun.
En son nicki de mi iptal yani :44:inşlh canım sen bilirsin
kızlar elexir yine giremiyormuş haftaya pazar elexirle gelecekmış haberiniz olsun
Canım inşallahh gebesindir ama bazen psikolojikte olabiliyor,hakkında hayırlısı olsun inşallah..iyi geceler nasılsınız kızlar???
bir şey sorcam gebelik tesleri adetin gecikmesinden kaç gün sonra belli olur?
2 gün gecikti amayapıyorum tek çizginormalde gecikmezdi ama cok düşündüğüm için stresten mi gecikti ki
merhabaa canımmmmm...
çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...
aminnnnnnn sevtunumm.... bersu Allah bağışlasın....
hayırdır yaff neler oluyor?? neden deşifre olcan???
hayırdır konuyu kapatalım demişsin ama problem neyse takma kafana..ben kaçırmısım.. Allah a emanet ol..
çokkk geçmiş olsun canım... Rabbim sana da acil şifalar nasip etsin...
Canım benim iyi olmana sevindim Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Bacım dün ben de pc yi çökerttim..gece herkes yatınca kalktım format attım ama çökmesi de benim hatamdı tabi
Hadi bakalım bismillah,tedavin hayırlı olsun canım ...
İyiyim bacıcım sağol sen de iyisin inşallah
En son nicki de mi iptal yani :44:
Canım inşallahh gebesindir ama bazen psikolojikte olabiliyor,hakkında hayırlısı olsun inşallah..
lagrima ugurboncugum nasılsınız bacılarım ???
lagrima ugurboncugum nasılsınız bacılarım ???
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELOŞ................15
BONCUK....................15
DURU........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10bitti
NANELİŞKR...............10
DERDA......................10
EBRAR......................10
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA...................15
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10bitti
NANELİŞKR................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15
KARDELOŞ..............15
BANCUK..................15
DURU.....................15
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15
DERDA..................15
KAYRA..................15bitti
BANU....................15
LAGRİMA...............15
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10
NANELİŞKR.............10
EGAL......................10
BİRSEN...................13
hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir
hayırlısı artık...ne diyeyim...
Amin canım benim....Ben iyiyim şükür Allaha ortalık sakinleşti pcyi kaptım oturdum yataktaiyi durucum sen nasılsın?? keyfin iyimi?
ıyıyız topıgımızın durusu sen nasılsın cnm
Canım benim iyi olmana sevindim Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Bacım dün ben de pc yi çökerttim..gece herkes yatınca kalktım format attım ama çökmesi de benim hatamdı tabi
Hadi bakalım bismillah,tedavin hayırlı olsun canım ...
İyiyim bacıcım sağol sen de iyisin inşallah
En son nicki de mi iptal yani :44:
Canım inşallahh gebesindir ama bazen psikolojikte olabiliyor,hakkında hayırlısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?