Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neyse sevtuncum sen ıyı olda gerısı onemlı degıl arada haber vermen yeterlı
ah kuzu dıyorum ya ıste anem de aynı sekılde zaten ılk ıkı yıl ayrı kalmıslar babam ıstanbula bızı aldırmadan once ve aralarda ben dogmusum artık dıyorum bu pkoydu cıft rahımdı zarttı zurttu gecmıste yokmuydu acaba ama vardır mutlakaama allah ıstemıs vermıs onlara bızede vernek ısteyınce bız de bebeklerımızı alıcaz ınsallah kucagımıza
sen balsın asıl canımın ıcı guzel yureklı ablam benım yarın senı arıcam tamamı yoldayken kıbrısa gıtmeden sesını bı kez daha duyayım
kuzum neyı nasıl yapıyorsan yap ama kendıne dıkat et ne olur bebıse de ole nasıl zorluklarla gelınıyor bu gunlere bılıyosun tatlım cok ıyı bak allahım senı de pasayı da korusun
canımcım ıyıyım ben yarın evıme donuyorum artık heheyyyyy
sevtuncum ortalık baya bı karısmıs canım ama kım naıl ne yı yanlıs anladı yada kım nasıl anlattı bılemıcem ama ebosumu ablacıgımı bu topıgın en hassas ve dyarlı ınsanını uzmeye kımsenın hakkı yok daha fazla konuyu uzatmak ıstemem ama herkes sansını kendısı yaratır
kızlar şimdi çok güzel bir haber aldım BERSU doğum yapmış çok şükür oğluşu kucağında ikiside iyiymiş ay çok sevindim çok duygulandım
ah kuzum cok sevındım ınsallah bızlerde bır gun kucagımda oglum yada kızım var dıye haber verebılırız
aşkımmmmm ben senı hıc unuturmuyum delım benımmmm bu arada bence kafanı takma ve rahat ol cunku bunu yapman gereken bır donemdesın senı sevıyorum
canım rabbım en kısa zamanda saglıklı sıhhatlı yavrular nasıp etsın
kuzu ya keske bende soleseydım ben hep mozıllayı kullandıgım ıcın herkes onu kullanıyor sanıyorum
kayra cım,geldin mi kuzu,hoş geldin,sefalar getirdin.
bugünde bu topicte kimse yok.
geldım balım geldım gecmısteydım

tostım cok gecmıs olsun cnm ıyı olmana da cok sevındım dıkkatet kendıne
selam kıslar bu sefer deşifre olmicemm

msn hepinize kendimi tanıtırım

sizi seviyorum
kım nasıl desıfre olmus bırı bana anlatsın:76:

benim adet bu ayın 31 i istersen yaz istersen yazma nasıl olsa adetim olacak ya sen bilirsin canım
eklım cnm bellımı olur kız belkı o vakıtlerde gelır kocısın
günaydiinnn yaaa zaten kesin adet belirtisiydi cünkü benim herzaman böyle oluyordu neyse gecce adettim tam olarak gelmiss yani dualari okuyamayacagimmm neysee ben akrabalara bi soruyum belki okurlarr artikk benide 6.nisana yazarsinizz
tmm cnm hayırlısı olsun umarım son olur hamıslerını yanına eklenırsın en kısa zamanda
ebusum 3. lıstede bana bancuk demıssın:))))))))))))allah senı cok güldüm cok yoruluyosun cnm benım

Son düzenleme:

inşlh canım sen bilirsin

kızlar elexir yine giremiyormuş haftaya pazar elexirle gelecekmış haberiniz olsun

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART*************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

Son düzenleme:
iyi geceler nasılsınız kızlar???
bir şey sorcam gebelik tesleri adetin gecikmesinden kaç gün sonra belli olur?
2 gün gecikti amayapıyorum tek çizgi normalde gecikmezdi ama cok düşündüğüm için stresten mi gecikti ki

merhabaa canımmmmm...

çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...

aminnnnnnn sevtunumm.... bersu Allah bağışlasın....

hayırdır yaff neler oluyor?? neden deşifre olcan???
h.b pelinim ama fazla deşifre olmıyam die yazamıyom

oluyommu yoksamm

bende bu sans varken buracıkta bile rahat edemem

hayırdır konuyu kapatalım demişsin ama problem neyse takma kafana..ben kaçırmısım.. Allah a emanet ol..

çokkk geçmiş olsun canım... Rabbim sana da acil şifalar nasip etsin...
canım yaa ALLAH yardımcın olsun

kıslar benimda ağrım yine başladı koluma vuruyo

ilaçlardan da midem yanıyorr bugun cok kötü hissediyorum kendimi

canım benım adetımden 7-8 gun sonra cıktı testte daha erken ama sen bılırsın en ıyısı kanda baktırmak ıstersen bunu dene daha kesın bır yontem

cnm benım öp mınısı yerımızekendıne dıkkatet
kızlar buarada hamıs lıstesınden bıkac kısıyı sılcem hamıs oldugunu duyupta bırdaha göremedıklerımızı eger gecerlı bı nedenlerı varsa ve bız görmedıysek kusurabakmasınlar ama kötü günde dostu olupta ıyıgünd ebızı terkeden kısıler ıstemıyorum ben gecerlı nedenlerı olanları acıklama yaptıkları zamanda seve seve eklerım tekrar kımse benı yalnıs anlamasın
bersumuda hamıs lıstesınden cıkardık seve seve cnm arkadasım artık hamıs degıl cok tatlı bı anne darııs tüm hamıslerın ve bızlerın basına ınsallah

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART*************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

canım 45 bitti..........

Canım benim iyi olmana sevindim Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Bacım dün ben de pc yi çökerttim..gece herkes yatınca kalktım format attım ama çökmesi de benim hatamdı tabi

Hadi bakalım bismillah,tedavin hayırlı olsun canım ...
İyiyim bacıcım sağol sen de iyisin inşallah
inşlh canım sen bilirsin

kızlar elexir yine giremiyormuş haftaya pazar elexirle gelecekmış haberiniz olsun
En son nicki de mi iptal yani :44:
Canım inşallahh gebesindir ama bazen psikolojikte olabiliyor,hakkında hayırlısı olsun inşallah..

hayırlısı artık...ne diyeyim...

Güzel bacım ben okudum okundu yazabilirsin rabbim kabul etsin inşallah...

oooo pek hamartız,yoksa sen bilgisayar kurdu musun

durucum masallah becerıklısın ozaman
kızlar ben kacım öptüm sızlerı yrn görüşmek üzere allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…