Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

boncugum kolay gelsin canım...amin inş görüşmek üzre

bir yanlış anlaşıma olmuş ben ne olduysa yazdım
ama hala düzeltemiyorum
bunlara çok üzüldüm ben beni listeden çıkatrılar falan dedmedim dememde sana yazıp rica etmedimmi sende senbilirsin demedinmi
neden konu buralrakadar gelmiş anlamdım

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr ben kardelenin bana yazdıklarına kırıldım ve ebrardan rica ettim ben topiğe lemeyceğimlistedenbeni çıkatırmısın diye oda bana sen bilirsin dedi ve ben listeden böylece çıktım
lütfen artık bu konu kapansın

evet peloşum inanki duygulandım biz negünler yaşadık neler konuştuk çok şükür arkadaşım kavuşru meleğine

hayırlısı olsun sıkma canını inşallah gelir minişin

ya yine emrah moduna bagladim ama 5 ay oluyorm deneyeli cok uzun zaman olmadi ama her ay hevesle bekleyip neyse ya allahin vardir bir bildigi diyip devam etces artik

slm kızlar pek giremedim giresim gelmedi kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz bir gelişme yok yatışım yapıldı cuma günü haftasonu orda kalmak istemedim izinle eve geldim yarın gidicem kanamam da var bebek kendi gelseydi güzel olacaktı yarın sabah yıne gidicem bakalım umarım son gidişim olur hallolur artık hastaneye değil evime gitmek istiyorum ben iyiyim beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi bu arada pelincim rüyamda sen hamile oldugun haberini veriyordun kuzum hayır olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın

gecmişi okumadım ne olur bugünlük beni affetin olurmu sadece ebrara yazacağım
ebrarcım okurum canım sen ne kadar okuyacağımı yaz olurmu

yesim1548 SeLiNa23 way+

Selamlar bacılarım nasılsınız ????

Geçmişi okudum fakat alıntı yapamadım sürekli otur kalk koca evde olunca zor oluyor..
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmişler...Allah hepimizin gönlünde yatan melekleri hayırlısıyla göndersin inşallah...Ebrarım valla 4 kişiye bile gücümüz yeter Allaha şükür bacım toplasan 1 saatimizi almaz sevindim duaların artmasına,Allah öncülük eden senin gibi güzel bir melekten razı olsun bacıcım...Sevtuncum akıntılara fazla takılma yüreğini ferah tut stres sana yaramaz sen hepimizden daha iyi biliyorsun bunları meleğine odaklan sağlıkla gelecektir inşallah...Yeter konusunda da üzüldüm açıkçası üç günlük dünya da hiç bir sebeple birbibirimizi kırmayalım nolur hele ki bizler daha hassas olanlarız..İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı yeri gelir kırıcı da olabiliriz ama birbirimizi anlayışla karşılamamız gerekir sen,ben,o,diğerleri diye bir şey olmasın aramızda biz sevdiklerimizi günahımızla sevabımızla kabul edebiliriz aynı şekilde sevdiklerimiz de bizi.Bizler sabır ve hoşgörü konusunda seçilmiş insanlarız..Bu sabır ve hoş görü birbirimiz adına da olmalı güzel bacılarım hadi unutulsun herşey sımsıkı sarılalım birbirimize....Allah hepinizden razı olsun kader arkadaşlarım iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışım ....

pc yapıldı ve bende geldim artıkın kızlar.
maşallah profum çok çabuk hallettirmişsin pc yi.evde pc den anlayan birileri mi var.yoksa tamirciye gidip gelmesi bu kadar kısa sürmezdi.
canım benim öncelikle allah yardımcın olsun tabiki dualarımız seninle.sen iyi ol yeterki.rabbim tez zamanda iyileşip tekrar sağlıklı hamile kalmanı nasip etsin inş.
bersu arkadaşımızın da gözü aydın rabbim analı babalı büyütsün inş bebişlerini.darısı başımıza kızlarrr.

evde pc den yarı anlayan var canım,ama tam anlayan arkadaşı var,tlfnla hallettiler her şeyi,aslında dün bile hallolabilirmiş,çünkü yapılcakları bana söylediler,ben netten yeni bi program yükledim,mozilla diye,öyle girdim.

evet alışmışız buna halbuki mozilla daha hızlı çalışıyor.bahaneyle yüklemişsin işte sorunsuz kullan inş.iyisin dimi.?

canım yaa ALLAH yardımcın olsun

kıslar benimda ağrım yine başladı koluma vuruyo

ilaçlardan da midem yanıyorr bugun cok kötü hissediyorum kendimi

evet alışmışız buna halbuki mozilla daha hızlı çalışıyor.bahaneyle yüklemişsin işte sorunsuz kullan inş.iyisin dimi.?
ya baştan ne kötü oldu,girdiğim her sayfayı gösteriyodu daha sonra,şimdi bi ayarlamalar yaptımda,geçmiş görünmüyo.
ben diğerini seviyodum ama yaaaaaaa.

süt iç ecişcim,yada bol su,miden için,bide çok ilacın varsa,dr un mide koruyucu yazmalı,bi yeri iyi ederken,başka tarafı kötüleme.
geçmiş olsun.

herkese merhaba.Ben dayanamadım eşimide aldım doktorra gıttık.doktara 8 aylık evlı oldugumu ve evlılıgımın 2.ayında düşük yaptıgımı soyledım.muayene ettı.Çok şükür hersey çok iyimişşş.stres yapma dedı bı de 23 martta şey testi istedı.progesteron testı ıstedı.bakalım neler olucak?

Cidden sakız gibiler iyi yapmışsın canım

Aman sevtuncum sen yat arada bize haber ver sonra yat kahverengi akıntı kardeşimdede oldu bir daha gelmedi dr tedbir için iğne vermişti sakın merak etme hiçbişeycik olmıycak içini ferah tut canım sen istanbulun neresinde canım bildiğim çok iyi bir dr var.

Kız sen neler yazdın böyle inşallah bu sefer gelicek bu yavrun......

Canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıkla evine dön....
Nasılsın durucum...

Canım kardeleninde deiği gibi süt iç iyi gelir miden ağrıdıkça birer yudum iç çok geçmiş olsun.

slm kızlar
bersum gözün aydın canım rabbim saglıkla kucagına almanıda nasip etsin inşallah
tosticim senin adına üzüldüm inş rabbim yeniden saglıklı bi hamilelik nasip eder
ebroşum boncugum sevtuncum diger kızlar sizleride öpüyorum kib benim pc bozuldu çok giremiycem artık kib öptm hepinizii

zaten şu günlerde pc lere nazar değdi hep.:126::126::126::126::126::126::126::126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…