hemen cıkıcam kusurabakmayın artık gece gelırsem bakıcam gecmısede mısafır var aksama
bersum doğum yapmıs negüzel cok sevındım allah analı babalı büyütsün ınsallahdarısı tüm ısteyenlerın basına
ay nidemek kuzum ya sen gelseydin ne istersen onu yapardım aç bırakırmıyım seni
canım inşallah opetleri kullanmazsın 9 ay kadar gelmez adetin
kuzum konuşamadık dün üzüldüm yaa neyse inşallah bugece olursun burda
peloşum saol kuzum msnde iki dakika konuştuk yine iyi oldu
tatlım sen adetlisin diye yazmadım ama istersen egalinkileri sana yazıyım biter diyosan
ayy bilirim otipleri insanı deli ederler çok iyi etmişsin zorlamı canım
garibim dimek sizin oralardada hava güzeldi burda bugün kapandı kar bekliyoruz biz
ayrıca dualar için destek verdiğin için saol kuzum inşallah başarırız çok daha iyi olur
sen neler yapıyosun canım özledim seni yaa
sevtunum korkma canım olur öyle şeyler ufaklık kendine yer arıyodur şimdi ufak tefek lekelenmeler çok normal ama dediğin gibi sen dinlen arada habr verirsin sonra pişman olma hiçbişeyden
gelelim YETER konusuna listeden çıkarmışız demek bunu duyunca çok üzüldüm neden asıl sebebi söylemiyorda listeden çıkardılar beni diyor .geçmiş sayfalara bibaksın bakalım listedemi yoksa çıkmışmı ?ben bunları duyunca çok üzülüyorum çünkü direk taş bana atılıyo listeyi ben tuttuğum için bana özelden mesaj atıp gelmiyeceğini bildirdi bende saygı duyarım dedim .asıl nedeni niye söylemiyoki bunu anlıyamadım burda hiç kimse listeden çıkarılmaz .istemedikten sonra neyse ben zaten anlıyamıyorm insanları iyi niyet düşünürken bunları duymak üzüyo beni .herkesin yolu açık olsun benim kimseyle sorunum yok olmazda .
canım sağlık olsun sorun yok senin yerine WAYA veririz duaları takma kafaya önümüzdeki hafta okursun sende
evet peloşum inanki duygulandım biz negünler yaşadık neler konuştuk çok şükür arkadaşım kavuşru meleğine
hayırlısı olsun sıkma canını inşallah gelir minişin
üzülme canım hayırlısı olsun ne kadar zamandır bekliyosun bebişini...
hemen cıkıcam kusurabakmayın artık gece gelırsem bakıcam gecmısede mısafır var aksama
bersum doğum yapmıs negüzel cok sevındım allah analı babalı büyütsün ınsallahdarısı tüm ısteyenlerın basına
kızlar ben mutfaktayım,arasanız orda bulursunuz
maşallah profum çok çabuk hallettirmişsin pc yi.evde pc den anlayan birileri mi var.yoksa tamirciye gidip gelmesi bu kadar kısa sürmezdi.pc yapıldı ve bende geldim artıkın kızlar.
canım benim öncelikle allah yardımcın olsun tabiki dualarımız seninle.sen iyi ol yeterki.rabbim tez zamanda iyileşip tekrar sağlıklı hamile kalmanı nasip etsin inş.slm kızlar pek giremedim giresim gelmedi kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz bir gelişme yok yatışım yapıldı cuma günü haftasonu orda kalmak istemedim izinle eve geldim yarın gidicem kanamam da var bebek kendi gelseydi güzel olacaktı yarın sabah yıne gidicem bakalım umarım son gidişim olur hallolur artık hastaneye değil evime gitmek istiyorum ben iyiyim beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi bu arada pelincim rüyamda sen hamile oldugun haberini veriyordun kuzum hayır olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın
maşallah profum çok çabuk hallettirmişsin pc yi.evde pc den anlayan birileri mi var.yoksa tamirciye gidip gelmesi bu kadar kısa sürmezdi.
canım benim öncelikle allah yardımcın olsun tabiki dualarımız seninle.sen iyi ol yeterki.rabbim tez zamanda iyileşip tekrar sağlıklı hamile kalmanı nasip etsin inş.
bersu arkadaşımızın da gözü aydın rabbim analı babalı büyütsün inş bebişlerini.darısı başımıza kızlarrr.
evde pc den yarı anlayan var canım,ama tam anlayan arkadaşı var,tlfnla hallettiler her şeyi,aslında dün bile hallolabilirmiş,çünkü yapılcakları bana söylediler,ben netten yeni bi program yükledim,mozilla diye,öyle girdim.
slm kızlar pek giremedim giresim gelmedi kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz bir gelişme yok yatışım yapıldı cuma günü haftasonu orda kalmak istemedim izinle eve geldim yarın gidicem kanamam da var bebek kendi gelseydi güzel olacaktı yarın sabah yıne gidicem bakalım umarım son gidişim olur hallolur artık hastaneye değil evime gitmek istiyorum ben iyiyim beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi bu arada pelincim rüyamda sen hamile oldugun haberini veriyordun kuzum hayır olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın
ya baştan ne kötü oldu,girdiğim her sayfayı gösteriyodu daha sonra,şimdi bi ayarlamalar yaptımda,geçmiş görünmüyo.evet alışmışız buna halbuki mozilla daha hızlı çalışıyor.bahaneyle yüklemişsin işte sorunsuz kullan inş.iyisin dimi.?
süt iç ecişcim,yada bol su,miden için,bide çok ilacın varsa,dr un mide koruyucu yazmalı,bi yeri iyi ederken,başka tarafı kötüleme.canım yaa ALLAH yardımcın olsun
kıslar benimda ağrım yine başladıkoluma vuruyo
ilaçlardan da midem yanıyorr bugun cok kötü hissediyorum kendimi
Cidden sakız gibiler iyi yapmışsın canımiyiyim valla sağolasın ama sabahtan baya sinirliydim.. annemin bir arkadası tavsiye etmiş beypazarı termal gezi gidelim dedi kırılmasın diye tamam anne dedim ama demez olaydım.. Yarabi bir insana bu kadar ısrar edilirmi? tamı tamına 6 saat.. diyoruz ki almayacagız yok anlamıyor.. dışarı cıkıyoruz sigara içeceğiz peşimizdeler tuvalete gidiyoruz kapıdalar kimseyle konuşturmuyorlar..gel gelelim son 1 saat kala sabır taşım çatladı ağzıma geleni saydım.. ya verem ederler insanı.. siz siz olun asla referansla bir termal geziye asla gitmeyin.....
Aman sevtuncum sen yat arada bize haber ver sonra yat kahverengi akıntı kardeşimdede oldu bir daha gelmedi dr tedbir için iğne vermişti sakın merak etme hiçbişeycik olmıycak içini ferah tut canım sen istanbulun neresinde canım bildiğim çok iyi bir dr var.canım alyeküm selam güzel insan
canım kusura bakma görmemişimdir nasılsın görüşmeyelicanım size bir kötü haberim var grip olmuşum herhalde burnum tutmuyo yaw:2::2::2::2::2::2::2::2: ya bu arada bir şey söylücem ben dün levebaya gittim şöyle çok açık kahverengi akıntı gelmiş çok korktum bir kere geldi çok şükür daha yok iltabat varmıdır acaba normalde akıntım yok ama ne bilim sarı geliyo birazda kahve şöyle gözü rahatsız etmicek gibi düşük akıntısı degil çok şükür acaba diyorum bebek rahimimi temizliyo bol su tüketiyorum ama bir ara giremicem çok kötü oldum ara sıra yazarım size biraz yatmam lazım kendi evimde olsam yatakta yazıyodum burda odaya gidiyosun oturuyosun sandalyenin tepesine haliyle belin agrıyo allah korusun bir şey olsa manası olur annemin dilinden kurtulamam ben nasip olursa yarın randevu alıcam salı gidicem muhtamelen kaynanama direk geçicez allahtan bir şey olmazsa orda kaynımın var pc si ele geçirebilirsem yazarım sizler am sizleri merakta işşallah bırakmam bu arada yeterle görüştüm ben dedim neden girmiyosun başka topiklerdesin felan ben dedi eşimin ameliyatı oldu 12 gündür yogun bakımdan yatıyo ben duaya gelemicem diyince listeden beni çıkartmışlar dedi ondanda girmicem dedi bende bizim topik gibi bulamazsın hellalik alman lazımdı çıkmadan dedim bakalım ne cevap vericek kızdım hatta başka topikte neden geziyosun buruya girmiyosun diye oda dedi böyle böyle allahım eşine şifa versin ne deyim kızlar bizim kapımız herlkeze açık demi son bir şansı hakkediyo hatun ne dersiniz işinizede karışmak gibi olmasın :44::44::44::44: kafama takıldı bir fikrinizi alıyım dedim fikri olan :2::2::2::2::2: çok yaşıyım ben hemi hapşurdumda sizlere güzel ve mutlu bir hafta sonları diliyorum ha bu arada cuma günleri topige eşi yzünden giremiyomuş haberiniz olsun
Kız sen neler yazdın böyle inşallah bu sefer gelicek bu yavrun......canım evet dedigin dogru ama ne yapalım elden birşey gelmiyo ne yapcem bersu dogummu yapmış allahım saglıklıca hayatını devam ettrmeyi nasip etsin işşallah acısını göstermesin işşallah inan ben onun tickekini gördükçe ana kalbim çok acıyodu çünkü onun üstünde benim adım yazıyoduyaradan benden çok seviyomuşki yanına aldı ne yapıcan allahım işşallah bunun acısını göstermez işşallah strese girmemeye çalışıyorum herşey bebegim için hastalıgım üstüme geldiginde düşünmemeye çalışıyorum çünkü herşey yavrum için allahım korusun bir şey olursa bunada asla kendimi affetmeem ah yavrum rabbimin hediyesi olan yavrum abinin dogucagı gün ban gelen yavrum hediye elilen yavrum annecigine sıkı sıkı tutun hemi annecigini abinler gibi bırakıp gitme hemi yavrum yürecigimi sakın üzme yavrum sana yavrum diyorum çünkü sen benim yavrumsun herşeyimsin rabbime şükürler ediyorum bana seni bagışladıgı için yavrum annecin seni işallah bütün kötülüklerden korucak allahının izniyle seni 40 haftaya kadar taşıcak işşallah kucagına alıcak seni koklucak öpücek dicek ah yavrum annecin senin okadar yolulunu gözlediki çok uzun yollardan geldin dicek öpücek koklucak emziricek sen uyurken doya doya bakıcak yüzüne bana bir anne diyecegin günleri bir görsem anne okadar ihtiyacım varki o lafa yavrum sakın benden ve babandan vazgeçme inan okadar hasretizki sana yavrum okadar çok kişi varki yolunu gözleyen bilemezsin yavrum sana kumbara yaptım abine yaptıgım gibi işşallah sen hep benimle olki bende içine para atıyım biriksin sana ciciler alıyım kurbanını kesiyim 40 okutuyum millet gelsin seni görsün ne güzle diyip sevsinler yavrum annecigini üzenler utansın canım seni görünce bakın annem sakat degil ben burdayım beni dogurdu demeyi nasip et bana yavrum canımı sakın acıtma hemi yavrum dogum nedirki annen için ama acı yokmu o acı ellerimi boş sakın bırakıp gitme yavrum allahım yalvarırım sana şükürler olsunki ban yeniden tattırdın anneligi bu yavrumu baa bagışla allahım acısını gösterme ne olur bu sefer sag saglim bebegimle çımayı nasip et hastaneden rabbim bnim gibi garibi sevindirdin sen sana şükürler olsun benim gibi garip kullarınıda tez zamanda sevindir rabbim sana dualarım okadar çokki rabbim semaya çıkar gözlerimin yaşını dindir rabbim biliyorum sen kimseye kaldıramıcagın yükü yüklemezsin rabbim bu aciz kullarına acıda anneligi tatsınlar bizlere laf sokanlar sakat gözüyle bakanlar utansınlar rabbim eşlerimize ve bizlere bebeklerimizi sag saglim kucaklarımıza almayı nasip et yarabbim bizde zafer kupasını alalım elimze bize yaptıklarından herkez utansın
EY YARABBİM SEN HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİRSİN SEVTUN KULUNUN BEBEGİNİ SALIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAGINA ALMAYI NASİP ET YARABBİM EBRAR KULUNUDA GÖR RABBİM NE OLUR YALANCI ÇIKMIYIM HAFTALARI BİRKLİKTE SAYALIM İŞŞALLAH EBRAR GİBİ SENELERİ OLANLARA VE BURDAKİLEREDE NASİP ET YARABBİM SENELER O SENELER OKADAR BİTİRİYOKİ İNSANI DİYOLAR KAÇ SENEDİR YOK HELEDE SENESİ ÇOK OLANLARA AH CANIM SAKATLIK KİMDE NEDEN OLUYO DİYE ACIYAN GÖZLERLE BAKILDIGI İÇİN ÜZME BİZİ YARABBİM DU SEVTUN KULUNUN SESİNİ HERKEZE EVLATLAR NASİP ETCANLARIM SAKIN KIZMAYIN BÖYLE YAZDIGIM İÇİN ÇÜNKÜ KENDİ BAŞIMA GELDİ BİLİYORUM BİR KADIN OLUPTA BEBEGİ TUTAMADIN SENİN RAHİMİN SAKAT BİR AYDAN SONRA ATIYO BEBEGİ DİYENLERDE OLDU AH CANIM SEN ŞÜ GELİNMİSİN HEP SENİ KONUŞUYORLAR BİZİM MAHALLEDE DEYİPTE ACIYANMI DERSİNİZ SEN ÇOK OLUNCA MİLLET NELER DEMİYOKİ YOKSA SAKIN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN ÇÜNKÜ CANIM SINIZ HEPİNİZ
Canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıkla evine dön....slm kızlar pek giremedim giresim gelmedi kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz bir gelişme yok yatışım yapıldı cuma günü haftasonu orda kalmak istemedim izinle eve geldim yarın gidicem kanamam da var bebek kendi gelseydi güzel olacaktı yarın sabah yıne gidicem bakalım umarım son gidişim olur hallolur artık hastaneye değil evime gitmek istiyorum ben iyiyim beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi bu arada pelincim rüyamda sen hamile oldugun haberini veriyordun kuzum hayır olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın
Nasılsın durucum...yesim1548 SeLiNa23 way+
Selamlar bacılarım nasılsınız ????
Geçmişi okudum fakat alıntı yapamadım sürekli otur kalk koca evde olunca zor oluyor..
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmişler...Allah hepimizin gönlünde yatan melekleri hayırlısıyla göndersin inşallah...Ebrarım valla 4 kişiye bile gücümüz yeter Allaha şükür bacım toplasan 1 saatimizi almaz sevindim duaların artmasına,Allah öncülük eden senin gibi güzel bir melekten razı olsun bacıcım...Sevtuncum akıntılara fazla takılma yüreğini ferah tut stres sana yaramaz sen hepimizden daha iyi biliyorsun bunları meleğine odaklan sağlıkla gelecektir inşallah...Yeter konusunda da üzüldüm açıkçası üç günlük dünya da hiç bir sebeple birbibirimizi kırmayalım nolur hele ki bizler daha hassas olanlarız..İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı yeri gelir kırıcı da olabiliriz ama birbirimizi anlayışla karşılamamız gerekir sen,ben,o,diğerleri diye bir şey olmasın aramızda biz sevdiklerimizi günahımızla sevabımızla kabul edebiliriz aynı şekilde sevdiklerimiz de bizi.Bizler sabır ve hoşgörü konusunda seçilmiş insanlarız..Bu sabır ve hoş görü birbirimiz adına da olmalı güzel bacılarım hadi unutulsun herşey sımsıkı sarılalım birbirimize....Allah hepinizden razı olsun kader arkadaşlarım iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışım ....
canım yaa ALLAH yardımcın olsun
kıslar benimda ağrım yine başladıkoluma vuruyo
ilaçlardan da midem yanıyorr bugun cok kötü hissediyorum kendimi
slm kızlar
bersum gözün aydın canım rabbim saglıkla kucagına almanıda nasip etsin inşallah
tosticim senin adına üzüldüm inş rabbim yeniden saglıklı bi hamilelik nasip eder
ebroşum boncugum sevtuncum diger kızlar sizleride öpüyorum kib benim pc bozuldu çok giremiycem artık kib öptm hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?