- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
olmasını çok istediğimizden,kafayı yediğini düşünmüyoz nedense.kardelen benim icime dogdu ben size söyleyoum olucak
benim icimden geldi olucak gibi bilmiyorum benim icime böyle bir his geldi zaman oluyor iste
hahaha kafa yedi demeyin icinizden
korkma cnm ınsallah sonuc olumlu olucak
:76: :76:
olacak hepimizin olacak yeter artik bekledik bu ay karar verdim hepimizin oluyor
kuzum hayırlısı olsun sıkma tatlı canını rüyamdan çok etkilenmiştim inşallah gelecek aya nasip olur tatlım .allahım gönlüne göre versincanım ablam ya rüyan hayır olsun inş.ama ben bu sabah itibari ile regl oldum.rüyanın en kısa zamanda gerçekleşmesini ümit ediyorum.belli ki beni çok düşünüyorsun rüyalarına kadar girdim.allah razı olsun bu topikteki herkesten.demiştin ya seçili insanlar burda herkes diye hakikaten öyle.kimsede bozamaz inş burdaki dostluğu.
günaydınn canım erkencisin maşallah.sabah sabah en güzel haber senden geldi bak.en doğru kararı vermişsin canım benim hep mutlu ol bebişinle eşinle inş.bu senin elinde.bazı insanlar bunu çok güzel becerir.sen herşeyi beceriyorsun bunu neden yapamayasın.ters bişey duydunmu gül geç.hep böyle devam edersin inş canım.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese.yazı rengimden de anlaşılsın diye kırmızı seçtim.ben bu sabah regl oldum BONCUĞUM yeni tarihim 2 nisan canım.vatana millete hayırlı olsun
sevtunum öncelikle gemiş olsun dikkat et kendineselinacım bebekim hoş geldin pelincim sanada günaydın gözlerimden uyku alıyo ama nerde uyku ben bir çay koyuyum geliyorum:2::2::2:
garibim canım kardeşim sen işlerini hallet görüşürüz kuzum bilirim o işleri insan baya yoruluyor ama keyiflidirde .bitir işlerini akalım gecelere beklerim yanihosbulduk canim,kavustuk,muhabbet edecegiz derken,yine edemedikolsun bakalim sen isleri hallet,yine görusuruz nede olsa
bende senii
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun dilerim önümüzdeki ay gelir minişinmerhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ben bu ay gene hasta oldum çok mutsuzummm ağlamaktan gözlerim şişti offffffffffffffffff Allah ım yardımet kurban oldugum..şifa ver hepimizeeee
vay vay dimek 12ye kadar uyudun aferim sana aynı benim gibiherkeze günyadın,yada tünaydın
bugün 12 ye kadar uyumuşumda
dahada uyurdum heralde wc ye uyanmasam:82:
selina cım,gelmiş kırmızılar,hayırlısıyla bu ay hamiş olursun inşallah.
selam hoşgeldin topiğimize dilerim daha fazla beklemeden gelir bebişinselam kizlar
ben 2 bucuk senedir anne olmak istiyorum olamiyorum
:2:
tuğçem nasılsın canım şükür kavuşturana demek oğluşun çok hareketli maşallah kuzuya yerim ben onukızlar herkese selamlar... nasılsınız??? ben yeni evime taşındım geçen ay ama netin ancak bir ay sonra bağlandı o yüzden ne zamandır giremiyorum... oğlumda ben de çok iyiyiz geçen hafta detaylı ultrasonumuz da yapıldı çok şükür bir sağlık problemi yokmuş... bu hafta seker yüklememiz de yapılcak ve bitecek artık testler... oğlum çok hareketli bir görseniz daha şimdiden çıplak karnımdan bile belli oluyor... ne zaman yatsam başlıyor tekme yumruk savurmaya... benim işim zor olacak sanırım...Rabbim tez vakitte isteyen herkese yaşatsın bu çok farklı çok güzel birşeymiş.... şimdiden babası da ben de deli oluyoruz hareket ettikçe onu ultrasonda gördükçe doğunca nasıl olcak hiç düşünemiyorum bile....
sizler nasılsınız herkesin keyfi yerinde mi yeni hamişler var mı çok özledim sizi
ebrarcım ben duaları okudum, Allah kabul etsin.
meraba arkadaşlar, nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
eskisi kadar gelemiyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın nolur, işyerinde net engelli, sayfalar açılmıyor, akşam eve varınca da ev işleri derken ancak yatma vakti geliyor, nete gelemiyorum.
inşaallah hepinizin de hayatınızda güzel gelişmeler vardır. öpüyorum hepinizi de
kızlar ben kactım cok durdum bgnev bana bakar ben eve bakarım
ebusum gecmıstesın galıba cnm sen gelıyon ben kacıyom gıbı oldu ama bır bucuk saattır burdayım kusurabakma olurmu
selam ebrar hosbuldum sende hosgeldin
hoşbuldum canım saol nasılsın ?
sagol cnm iyim sen nasilsin
saol tatlım bende iyiyim çok şükür
allah iyilikten ayirmasin cnm
amin inşallah canım buarada sorun yok galiba sizde değilmi
tedavi oldunmu hiç
selam canım hoşgeldin nasılsınkızlar herkese merhabalar umarım iyisinizdir ebrarcım ben duaları okudum 30 tane:81:
yok cnm olmadik ya siz ´?
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR...............10bitti
WAY........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA...................15
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR................10bitti
WAY........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15
KARDELOŞ..............15
BONCUK..................15
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15
DERDA..................15
KAYRA..................15bitti
BANU....................15
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10
NANELİŞKR.............10bitti
WAY.......................10
BİRSEN...................13
hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?