Dualarımı okudum ebrarcım allahım kabul etsin inşallahhhhhhh AMİN
hayırlısı olsun adetin gecikmiyosa normalde 1 haftaya kadar bekleyip testi tekrarla inşallah hamilesindir bazısında geç çıkabiliyormrb arkadaslar.adetim 6 gün gecikti,4.gün test yaptım ama negatif cıktı.karnım cok şişti,kasıklarımda batmalar var,arara gögüslerim sızlıyo.test yapmaya korkuyorum negatif cıkar,ne yapmalıyım ne olur yardım edin bana cok sabırsızlanıyorum
amin cnm allah insallah kucagini tez vakit doldurur
amin canım inş rabbim cümlemize nasip etsin.hayırlısı olsun cnm ay ınsallah son oluryorulduk artık yarabbım neolur bızıde gör bızde verelım müjdelerı
slm kızlar nasılsınız
inş canım.sen ne zaman vercen müjdeyii...?????herkeze günyadın,yada tünaydın
bugün 12 ye kadar uyumuşumda
dahada uyurdum heralde wc ye uyanmasam:82:
selina cım,gelmiş kırmızılar,hayırlısıyla bu ay hamiş olursun inşallah.
canım hoşgeldin.yeni evinde hayırlı uğurlu olsun inş rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin eşin ve yavrunla inş.güle güle oturun canımkızlar herkese selamlar... nasılsınız??? ben yeni evime taşındım geçen ay ama netin ancak bir ay sonra bağlandı o yüzden ne zamandır giremiyorum... oğlumda ben de çok iyiyiz geçen hafta detaylı ultrasonumuz da yapıldı çok şükür bir sağlık problemi yokmuş... bu hafta seker yüklememiz de yapılcak ve bitecek artık testler... oğlum çok hareketli bir görseniz daha şimdiden çıplak karnımdan bile belli oluyor... ne zaman yatsam başlıyor tekme yumruk savurmaya... benim işim zor olacak sanırım...Rabbim tez vakitte isteyen herkese yaşatsın bu çok farklı çok güzel birşeymiş.... şimdiden babası da ben de deli oluyoruz hareket ettikçe onu ultrasonda gördükçe doğunca nasıl olcak hiç düşünemiyorum bile....
sizler nasılsınız herkesin keyfi yerinde mi yeni hamişler var mı çok özledim sizi
evet canım ya inan işim vardı bende senle sohbet etmek istiyodum...görüşmek üzre canım k.i.bhosbulduk canim,kavustuk,muhabbet edecegiz derken,yine edemedikolsun bakalim sen isleri hallet,yine görusuruz nede olsa
bende senii
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun stres yaptıkca daha cok geciktiriyoruz bidaki ay gelir inş melegin...merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ben bu ay gene hasta oldum çok mutsuzummm ağlamaktan gözlerim şişti offffffffffffffffff Allah ım yardımet kurban oldugum..şifa ver hepimizeeee
canım yeni eviniz hayırlı olsun...ogluşunada maşallah hariketlere başladı demek dogdugu ve kucagına alacagın günleride görmek nasip etsin allahım... darısı bu topikteki herkezin başınakızlar herkese selamlar... nasılsınız??? ben yeni evime taşındım geçen ay ama netin ancak bir ay sonra bağlandı o yüzden ne zamandır giremiyorum... oğlumda ben de çok iyiyiz geçen hafta detaylı ultrasonumuz da yapıldı çok şükür bir sağlık problemi yokmuş... bu hafta seker yüklememiz de yapılcak ve bitecek artık testler... oğlum çok hareketli bir görseniz daha şimdiden çıplak karnımdan bile belli oluyor... ne zaman yatsam başlıyor tekme yumruk savurmaya... benim işim zor olacak sanırım...Rabbim tez vakitte isteyen herkese yaşatsın bu çok farklı çok güzel birşeymiş.... şimdiden babası da ben de deli oluyoruz hareket ettikçe onu ultrasonda gördükçe doğunca nasıl olcak hiç düşünemiyorum bile....
sizler nasılsınız herkesin keyfi yerinde mi yeni hamişler var mı çok özledim sizi
canım bende bi degişiklik yok uzun sürede olmıycak hayırlısı napalım sende bizlere hamileyim demek icin gelirsin inşş...ebrarcım ben duaları okudum, Allah kabul etsin.
meraba arkadaşlar, nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
eskisi kadar gelemiyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın nolur, işyerinde net engelli, sayfalar açılmıyor, akşam eve varınca da ev işleri derken ancak yatma vakti geliyor, nete gelemiyorum.
inşaallah hepinizin de hayatınızda güzel gelişmeler vardır. öpüyorum hepinizi de
güle güle canım görüşemedik gecmişe bakıyodum kendine iyi bakbende çıktım kızlar.
canlarım doktordan yeni geldim keseyi gördü sanki içinde birşeyler oluşmaya başlamış dedi 10 gün sonra gl kalp atışlarını bakalım dedi eger üsten görmezse altan bakıcak ilaç verdi kum döküyomusum ilaç ververdi ilaçlaraın ismi amoniksilav bın 1000mg ve monurol verdi ama doktor içebilirsin dedi baktım prosüdürüne hamilelikte bri kullanma yoktur yazıyo bebeg zara verirmi kadın dogumcu biliyo iki kayıbım oldugunu hata yapamz demi allah rızası için bir şey söyleyin eger üsten görmezse altan bakıcak malesef durum bu anlıcagınız ban bir akıl verin ne olur çok ihtiyacım var dedim dış gebelik olabilirmi olamaz dedi içim rahatladı cevaplarınızı bekliyorum merak etmeyin diye kaynımın pc giriyorum allahıma emanet olun benim şu ilaçları bilen varsa bir baksın ben anlamadım gitti yav sonra görürşürüz darısı olmayanlarım başına ççok güzel bir duyguymuş bunu bugün anladımtekrardan
maşallah,güzel gacısın,hadi kafanı dağıtta gel.
üç buçuk senedir bekliyorum zehra cım.
boncuğum,inşallah rabbim söyletmiştir tatlım.
önemli olan hayirli evlat olsun elli ayaga saglikli olsun
insan bu sürecte cok yipraniyo ama olsun insallah allah hepimizin kalbine göre verir
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15bitti
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR...............10bitti
WAY........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA...................15
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR................10bitti
WAY........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15bitti
KARDELOŞ..............15
BONCUK..................15
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15
DERDA..................15
KAYRA..................15bitti
BANU....................15
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10
NANELİŞKR.............10bitti
WAY.......................10
BİRSEN...................13
hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir
Grip hala devam edio ebrarcım allahım bana sağlık verdiği sürece sizlerleyim inşallah sizi bırakmam söz konusu olamaz dualarınızla bugüne geldim.canım çok saol ağzına sağlık hamişlerin duasına çok ihtiyacımız var bizi bırakmayıp dualara katıldığın için çok saol canım
nasılsın buarada geçtimi hastalığın tatlım
Sevtuncum gözünaydın canım antibiyotik bende kullanıyorum 1000 mg sabah akşam hemde munurol da bildiğim kadarıyla gebelerinde kullanabileceği bir ilaç doktorun zaten zararlı olsa vermezdi emin ol doktoruna güven canım yersiz endişelere kapılma bebeği strese sokma eğer karından bebeğin yada kalp atışı görünmezse çekinmeden alttan baktır ben 7 haftaya kadar alttan muayene oldum.canlarım doktordan yeni geldim keseyi gördü sanki içinde birşeyler oluşmaya başlamış dedi 10 gün sonra gl kalp atışlarını bakalım dedi eger üsten görmezse altan bakıcak ilaç verdi kum döküyomusum ilaç ververdi ilaçlaraın ismi amoniksilav bın 1000mg ve monurol verdi ama doktor içebilirsin dedi baktım prosüdürüne hamilelikte bri kullanma yoktur yazıyo bebeg zara verirmi kadın dogumcu biliyo iki kayıbım oldugunu hata yapamz demi allah rızası için bir şey söyleyin eger üsten görmezse altan bakıcak malesef durum bu anlıcagınız ban bir akıl verin ne olur çok ihtiyacım var dedim dış gebelik olabilirmi olamaz dedi içim rahatladı cevaplarınızı bekliyorum merak etmeyin diye kaynımın pc giriyorum allahıma emanet olun benim şu ilaçları bilen varsa bir baksın ben anlamadım gitti yav sonra görürşürüz darısı olmayanlarım başına ççok güzel bir duyguymuş bunu bugün anladımtekrardan
canım ilaçlarla ilgili bilgim yok ama doktora güven niye versin yoksa sana ilaç :44:canlarım doktordan yeni geldim keseyi gördü sanki içinde birşeyler oluşmaya başlamış dedi 10 gün sonra gl kalp atışlarını bakalım dedi eger üsten görmezse altan bakıcak ilaç verdi kum döküyomusum ilaç ververdi ilaçlaraın ismi amoniksilav bın 1000mg ve monurol verdi ama doktor içebilirsin dedi baktım prosüdürüne hamilelikte bri kullanma yoktur yazıyo bebeg zara verirmi kadın dogumcu biliyo iki kayıbım oldugunu hata yapamz demi allah rızası için bir şey söyleyin eger üsten görmezse altan bakıcak malesef durum bu anlıcagınız ban bir akıl verin ne olur çok ihtiyacım var dedim dış gebelik olabilirmi olamaz dedi içim rahatladı cevaplarınızı bekliyorum merak etmeyin diye kaynımın pc giriyorum allahıma emanet olun benim şu ilaçları bilen varsa bir baksın ben anlamadım gitti yav sonra görürşürüz darısı olmayanlarım başına ççok güzel bir duyguymuş bunu bugün anladımtekrardan
aa çok pardon hemen düzeltiyorum canım gözümden kaçmış demeksağoll teşekkür ederim...dağıttım geldim :)
tabi öyle... amin inşallah kalbimize göre verir...
ebrarcım ben 45 okudum ama yazmamışsın yanlışlık olmasın tatlım hepsi bitti..
Grip hala devam edio ebrarcım allahım bana sağlık verdiği sürece sizlerleyim inşallah sizi bırakmam söz konusu olamaz dualarınızla bugüne geldim.
Sevtuncum gözünaydın canım antibiyotik bende kullanıyorum 1000 mg sabah akşam hemde munurol da bildiğim kadarıyla gebelerinde kullanabileceği bir ilaç doktorun zaten zararlı olsa vermezdi emin ol doktoruna güven canım yersiz endişelere kapılma bebeği strese sokma eğer karından bebeğin yada kalp atışı görünmezse çekinmeden alttan baktır ben 7 haftaya kadar alttan muayene oldum.
nasılsınız canlar uzun süredir giremiyorum ailesel problemler nedeni ile bu akşam anneme gidicem ordan konuşuruz inş nasılsınız inş güzle haberlerl vardır
canım hayırdır ya inşallah önemli bişey değildir annendeyken girde konuşalım
bizde durumlar aynı kuzum
konuşuruz balım ama sıkmak istemem dünya meseleleri işte daha önce olan problemler kaynanam felan eşim unutmam için anneme gönderiyo çok bunaldım
ama mevlam sağlık versin gerisi inş olur
ya canım valla sizleri çok özlüyorum derinden haberin varmı çok merak ettim onu
tahöin etmiştim zaten lütfen sıkma canını bebişini düşün sen
iyi bari gitde kafanı dinle azcık
derinim aynı canım neti yok ama enkısa zamanda dönücek aramıza .bizde özledik onu
ayrıca senide özledik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?