saol gülüm derinimin yişy olmasına çok sevinidim mevlam herkeze iyilk versin
annemde açarım inş dualrıda okuyup yazarım
amin canım inşallah hepimizin şuanda derinle konuşuyorum çok selam söylüyo canım
tamam kuzum haber verirsin sen
aleyküm selam balım çok öptüm bidaha görüşürsen sende benden selm söğle çok özletti kendini ama ben eminim döünüşü muhteşem olcek gacının
şuandada konuşuyoruz canım ilettim selamını
inşallah dönücem diyor belki buakşam
saol canım bende girerim fırsatım olursa özlem gideririz inş
bende anne olmak istiyorum son bi kaç gündür hep rüyalarıma giriyor ne güzel ayetel kürsi listesi yapmışsınız bende dualarınız bekliyorum ama benim bir engelim var 5 aylık evliyim ve vajinismusla uğraşıyorum lütfen dualarınızı bekliyorum bu sorunu atlatıp inşallah bende anne olabilirim rabbim isteyen herkese versin
ben çıkıyorum kzılr eşim aradı hazırlan dedi sonra görüşürüz inş iyi bakın kendinize
geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte kurtulursun ve bebişine kavuşursun
iyim canım, pazargünü ya evdeyim. yatıyorum canım. bi yemek yapmaya kalkarım başka iş yapmıyorum. sağolsun eşim yardım ediyor.
sen nasılsın? bu hafta 3 kişiye okumak istemişsin, bence olur canım, yetiştiririz. banada yaz okurum canım.
kızlar şimdi çok güzel bir haber aldım BERSU doğum yapmış çok şükür oğluşu kucağında ikiside iyiymiş ay çok sevindim çok duygulandım
kızlar şu an arkadaşımdayım bu bilgisayarıda zor kullanıyorum benim pc herşeyi açıyor kadınalar kulübüne gelince reset atıyor:84::84::84::84:
pc yapıldı ve bende geldim artıkın kızlar.
hemen cıkıcam kusurabakmayın artık gece gelırsem bakıcam gecmısede mısafır var aksama
bersum doğum yapmıs negüzel cok sevındım allah analı babalı büyütsün ınsallahdarısı tüm ısteyenlerın basına
slm kızlar pek giremedim giresim gelmedi kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz bir gelişme yok yatışım yapıldı cuma günü haftasonu orda kalmak istemedim izinle eve geldim yarın gidicem kanamam da var bebek kendi gelseydi güzel olacaktı yarın sabah yıne gidicem bakalım umarım son gidişim olur hallolur artık hastaneye değil evime gitmek istiyorum ben iyiyim beni merak etmeyin öpüyorum hepinizi bu arada pelincim rüyamda sen hamile oldugun haberini veriyordun kuzum hayır olsun inş. dualarınızı eksik etmeyin hoşçakalın
yesim1548 SeLiNa23 way+
Selamlar bacılarım nasılsınız ????
Geçmişi okudum fakat alıntı yapamadım sürekli otur kalk koca evde olunca zor oluyor..
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmişler...Allah hepimizin gönlünde yatan melekleri hayırlısıyla göndersin inşallah...Ebrarım valla 4 kişiye bile gücümüz yeter Allaha şükür bacım toplasan 1 saatimizi almaz sevindim duaların artmasına,Allah öncülük eden senin gibi güzel bir melekten razı olsun bacıcım...Sevtuncum akıntılara fazla takılma yüreğini ferah tut stres sana yaramaz sen hepimizden daha iyi biliyorsun bunları meleğine odaklan sağlıkla gelecektir inşallah...Yeter konusunda da üzüldüm açıkçası üç günlük dünya da hiç bir sebeple birbibirimizi kırmayalım nolur hele ki bizler daha hassas olanlarız..İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı yeri gelir kırıcı da olabiliriz ama birbirimizi anlayışla karşılamamız gerekir sen,ben,o,diğerleri diye bir şey olmasın aramızda biz sevdiklerimizi günahımızla sevabımızla kabul edebiliriz aynı şekilde sevdiklerimiz de bizi.Bizler sabır ve hoşgörü konusunda seçilmiş insanlarız..Bu sabır ve hoş görü birbirimiz adına da olmalı güzel bacılarım hadi unutulsun herşey sımsıkı sarılalım birbirimize....Allah hepinizden razı olsun kader arkadaşlarım iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışım ....
slm kızlar
bersum gözün aydın canım rabbim saglıkla kucagına almanıda nasip etsin inşallah
tosticim senin adına üzüldüm inş rabbim yeniden saglıklı bi hamilelik nasip eder
ebroşum boncugum sevtuncum diger kızlar sizleride öpüyorum kib benim pc bozuldu çok giremiycem artık kib öptm hepinizii
neyse sevtuncum sen ıyı olda gerısı onemlı degıl arada haber vermen yeterlı
ah kuzu dıyorum ya ıste anem de aynı sekılde zaten ılk ıkı yıl ayrı kalmıslar babam ıstanbula bızı aldırmadan once ve aralarda ben dogmusum artık dıyorum bu pkoydu cıft rahımdı zarttı zurttu gecmıste yokmuydu acaba ama vardır mutlakaama allah ıstemıs vermıs onlara bızede vernek ısteyınce bız de bebeklerımızı alıcaz ınsallah kucagımıza
sen balsın asıl canımın ıcı guzel yureklı ablam benım yarın senı arıcam tamamı yoldayken kıbrısa gıtmeden sesını bı kez daha duyayım
kuzum neyı nasıl yapıyorsan yap ama kendıne dıkat et ne olur bebıse de ole nasıl zorluklarla gelınıyor bu gunlere bılıyosun tatlım cok ıyı bak allahım senı de pasayı da korusun
canımcım ıyıyım ben yarın evıme donuyorum artık heheyyyyy
sevtuncum ortalık baya bı karısmıs canım ama kım naıl ne yı yanlıs anladı yada kım nasıl anlattı bılemıcem ama ebosumu ablacıgımı bu topıgın en hassas ve dyarlı ınsanını uzmeye kımsenın hakkı yok daha fazla konuyu uzatmak ıstemem ama herkes sansını kendısı yaratır
ah kuzum cok sevındım ınsallah bızlerde bır gun kucagımda oglum yada kızım var dıye haber verebılırız
aşkımmmmm ben senı hıc unuturmuyum delım benımmmm bu arada bence kafanı takma ve rahat ol cunku bunu yapman gereken bır donemdesın senı sevıyorum
canım rabbım en kısa zamanda saglıklı sıhhatlı yavrular nasıp etsın
kuzu ya keske bende soleseydım ben hep mozıllayı kullandıgım ıcın herkes onu kullanıyor sanıyorum
geldım balım geldım gecmısteydım
kızlar herkese selamlar... nasılsınız??? ben yeni evime taşındım geçen ay ama netin ancak bir ay sonra bağlandı o yüzden ne zamandır giremiyorum... oğlumda ben de çok iyiyiz geçen hafta detaylı ultrasonumuz da yapıldı çok şükür bir sağlık problemi yokmuş... bu hafta seker yüklememiz de yapılcak ve bitecek artık testler... oğlum çok hareketli bir görseniz daha şimdiden çıplak karnımdan bile belli oluyor... ne zaman yatsam başlıyor tekme yumruk savurmaya... benim işim zor olacak sanırım...Rabbim tez vakitte isteyen herkese yaşatsın bu çok farklı çok güzel birşeymiş.... şimdiden babası da ben de deli oluyoruz hareket ettikçe onu ultrasonda gördükçe doğunca nasıl olcak hiç düşünemiyorum bile....
sizler nasılsınız herkesin keyfi yerinde mi yeni hamişler var mı çok özledim sizi
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15bitti
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR...............10bitti
WAY........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA...................15
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
NANELİŞKR................10bitti
WAY........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15bitti
KARDELOŞ..............15
BONCUK..................15
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15
DERDA..................15
KAYRA..................15bitti
BANU....................15
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10
NANELİŞKR.............10bitti
WAY.......................10
BİRSEN...................13
hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir
selam kızlarr nasılsınız?Bu hfta duada yokum sanırımGecen hafta için çok özür dilerim çok yogundum fırsat bulamadım bir türlü tekrar özür dilerim
Kardeloşum geçmişe baktım birazda progesteron sonucun 15çıkmış tek yumurta ile bu sonuc çok güzel bende bi kaç tane olmasına ragmen 12,8 çıktı progesteron sonucuna göre de gebelik olma ihtimalini tahmin ediyrmuş doktorlar bana göre sen hamişsin inşaallah sonucun çok güzel çıkmış hakikaten bu arada ben 7mart vermişim günümü şubat 28iyle çıktıgını unutmuşum 8veya 9unda olurum sanırım belirtiler başladı biraz hayırlısı...
Tek tek herkese cvp yazmak isterdim ama vaktim yok malesef umarım hepiniz en ksa zamanda hamiş kalırsınız bugün kuran vardı çok dua ettim size Allah gönlünüze göre versin tez zamanda beişleriniz olsun inşaallah
Eboşummmm senle bi görüşek artık sesin iyi gelmedi bana
Hadi Allah'a emanet olun...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ben bu ay gene hasta oldum çok mutsuzummm ağlamaktan gözlerim şişti offffffffffffffffff Allah ım yardımet kurban oldugum..şifa ver hepimizeeee
herkeze günyadın,yada tünaydın
bugün 12 ye kadar uyumuşumda
dahada uyurdum heralde wc ye uyanmasam:82:
selina cım,gelmiş kırmızılar,hayırlısıyla bu ay hamiş olursun inşallah.
lagrima,resimdeki kim?
boncukum,selam tatlış.
dün progesteron testi yaptırmıştım,sonuç 15 çıktı,test durumu iyi ama,hamile,yada değildir gibi bi bilgi vermiyomuşşşşşşşşşşşşşşş[/
canim hakkinda hayirlisi olsun,rabbim emeklerini bosa cikarmasin
kızlar herkese selamlar... nasılsınız??? ben yeni evime taşındım geçen ay ama netin ancak bir ay sonra bağlandı o yüzden ne zamandır giremiyorum... oğlumda ben de çok iyiyiz geçen hafta detaylı ultrasonumuz da yapıldı çok şükür bir sağlık problemi yokmuş... bu hafta seker yüklememiz de yapılcak ve bitecek artık testler... oğlum çok hareketli bir görseniz daha şimdiden çıplak karnımdan bile belli oluyor... ne zaman yatsam başlıyor tekme yumruk savurmaya... benim işim zor olacak sanırım...Rabbim tez vakitte isteyen herkese yaşatsın bu çok farklı çok güzel birşeymiş.... şimdiden babası da ben de deli oluyoruz hareket ettikçe onu ultrasonda gördükçe doğunca nasıl olcak hiç düşünemiyorum bile....
sizler nasılsınız herkesin keyfi yerinde mi yeni hamişler var mı çok özledim sizi
canim iyi olmaniza sevindim.yeni evinde hayirli olsun insallah,gule gule otur..insallah testlerin guzel cikardemek pasa hareketli öylemiii,allah kucaginada alamak nasip eylesin
selam kizlar
ben 2 bucuk senedir anne olmak istiyorum olamiyorum
:2:
allah daha fazla bekletmesin canim,hayirli evlatlar versin
ebrarcım ben duaları okudum, Allah kabul etsin.
meraba arkadaşlar, nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
eskisi kadar gelemiyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın nolur, işyerinde net engelli, sayfalar açılmıyor, akşam eve varınca da ev işleri derken ancak yatma vakti geliyor, nete gelemiyorum.
inşaallah hepinizin de hayatınızda güzel gelişmeler vardır. öpüyorum hepinizi de
canim hayirlisi olsun uzme sen kendinii..artik yaz saati uygulamasi olacak yakinda,gunler uzayinca daha rahat gelebilirsin
kuzum hayırlısı olsun sıkma tatlı canını rüyamdan çok etkilenmiştim inşallah gelecek aya nasip olur tatlım .allahım gönlüne göre versin
sevtunum öncelikle gemiş olsun dikkat et kendine
demek tahliller temiz çıktı sevindim canım inşallah bugün müjdeyide alırsın allahım güldürsün yüzünü
garibim canım kardeşim sen işlerini hallet görüşürüz kuzum bilirim o işleri insan baya yoruluyor ama keyiflidirde .bitir işlerini akalım gecelere beklerim yani
ben aynıyım buarada değişik bir durum yok canım :44:
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun dilerim önümüzdeki ay gelir minişin
vay vay dimek 12ye kadar uyudun aferim sana aynı benim gibi
sende var bişey
selam hoşgeldin topiğimize dilerim daha fazla beklemeden gelir bebişin
tuğçem nasılsın canım şükür kavuşturana demek oğluşun çok hareketli maşallah kuzuya yerim ben onuevinde hayırlı olsun canım güle güle otur sağlıkla sıhhatle .
dualarına amin diyorum canım çok saol
canım hoşgeldin nasılsın?işlerin yoğun demek allahım kolaylık nasip etsin
ağzına yüreğine sağlık canım
selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum istanbulda hava çok fena kar geliyo kar
boncuğum nasılsın kuzum sende burdasın galiba
ara ara geliyorum,ama sizler yoksunuz yaaaaallah daha iyi etsin ebrarcim,hep iyi ol canim
kızlar herkese merhabalar umarım iyisinizdir ebrarcım ben duaları okudum 30 tane:81:
merhaba canim,uzun suredir cok ugrayamiyorsun canim,iyisin insallah
canlarım doktordan yeni geldim keseyi gördü sanki içinde birşeyler oluşmaya başlamış dedi 10 gün sonra gl kalp atışlarını bakalım dedi eger üsten görmezse altan bakıcak ilaç verdi kum döküyomusum ilaç ververdi ilaçlaraın ismi amoniksilav bın 1000mg ve monurol verdi ama doktor içebilirsin dedi baktım prosüdürüne hamilelikte bri kullanma yoktur yazıyo bebeg zara verirmi kadın dogumcu biliyo iki kayıbım oldugunu hata yapamz demi allah rızası için bir şey söyleyin eger üsten görmezse altan bakıcak malesef durum bu anlıcagınız ban bir akıl verin ne olur çok ihtiyacım var dedim dış gebelik olabilirmi olamaz dedi içim rahatladı cevaplarınızı bekliyorum merak etmeyin diye kaynımın pc giriyorum allahıma emanet olun benim şu ilaçları bilen varsa bir baksın ben anlamadım gitti yav sonra görürşürüz darısı olmayanlarım başına ççok güzel bir duyguymuş bunu bugün anladımtekrardan
demek keseyi gördun sevtuncum,kalp atislarinida görursun insallah..ilaclar konusunda da doktoruna guven canim,sana zarari olacak bir ilaci vermez
evet canım ya inan işim vardı bende senle sohbet etmek istiyodum...görüşmek üzre canım k.i.b
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun stres yaptıkca daha cok geciktiriyoruz bidaki ay gelir inş melegin...
canım yeni eviniz hayırlı olsun...ogluşunada maşallah hariketlere başladı demek dogdugu ve kucagına alacagın günleride görmek nasip etsin allahım... darısı bu topikteki herkezin başına
canım bende bi degişiklik yok uzun sürede olmıycak hayırlısı napalım sende bizlere hamileyim demek icin gelirsin inşş...
güle güle canım görüşemedik gecmişe bakıyodum kendine iyi bak
sevtuncum keseyi görmüşsün ne güzel inş mercimeginide görceksin icini ferah tut canım...ilaclar hakkında bilgim yok o yuzden bişey diyemiycem cok gecmiş olsun kendine ve bebişine iyi bak
kızlar elixsircim bu haftaa giremiycek deşifre olmuş malesef ama canım arkadaşım bizleri misafir olarak takip ediyo haber vermemi istedi...
biliyorum canim,senin canin sagolsun,biz herzaman görusuruz tatlim
nasılsınız canlar uzun süredir giremiyorum ailesel problemler nedeni ile bu akşam anneme gidicem ordan konuşuruz inş nasılsınız inş güzle haberlerl vardır
konuşuruz balım ama sıkmak istemem dünya meseleleri işte daha önce olan problemler kaynanam felan eşim unutmam için anneme gönderiyo çok bunaldım
ama mevlam sağlık versin gerisi inş olur
ya canım valla sizleri çok özlüyorum derinden haberin varmı çok merak ettim onu
canim rabbim sIkIntilarini gidersin,dikkat et kendine,cok uzme kendini,zaman herseyin ilacii
bende anne olmak istiyorum son bi kaç gündür hep rüyalarıma giriyor ne güzel ayetel kürsi listesi yapmışsınız bende dualarınız bekliyorum ama benim bir engelim var 5 aylık evliyim ve vajinismusla uğraşıyorum lütfen dualarınızı bekliyorum bu sorunu atlatıp inşallah bende anne olabilirim rabbim isteyen herkese versin
canim rabbim hayirli evlat versin tatlim
selam kızlarr nasılsınız?Bu hfta duada yokum sanırımGecen hafta için çok özür dilerim çok yogundum fırsat bulamadım bir türlü tekrar özür dilerim
Kardeloşum geçmişe baktım birazda progesteron sonucun 15çıkmış tek yumurta ile bu sonuc çok güzel bende bi kaç tane olmasına ragmen 12,8 çıktı progesteron sonucuna göre de gebelik olma ihtimalini tahmin ediyrmuş doktorlar bana göre sen hamişsin inşaallah sonucun çok güzel çıkmış hakikaten bu arada ben 7mart vermişim günümü şubat 28iyle çıktıgını unutmuşum 8veya 9unda olurum sanırım belirtiler başladı biraz hayırlısı...
Tek tek herkese cvp yazmak isterdim ama vaktim yok malesef umarım hepiniz en ksa zamanda hamiş kalırsınız bugün kuran vardı çok dua ettim size Allah gönlünüze göre versin tez zamanda beişleriniz olsun inşaallah
Eboşummmm senle bi görüşek artık sesin iyi gelmedi bana
Hadi Allah'a emanet olun...
canim hosgeldin,iyi olmana sevindim..iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?