Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım inşallah hepimizin şuanda derinle konuşuyorum çok selam söylüyo canım
tamam kuzum haber verirsin sen

aleyküm selam balım çok öptüm bidaha görüşürsen sende benden selm söğle çok özletti kendini ama ben eminim döünüşü muhteşem olcek gacının

bende anne olmak istiyorum son bi kaç gündür hep rüyalarıma giriyor ne güzel ayetel kürsi listesi yapmışsınız bende dualarınız bekliyorum ama benim bir engelim var 5 aylık evliyim ve vajinismusla uğraşıyorum lütfen dualarınızı bekliyorum bu sorunu atlatıp inşallah bende anne olabilirim rabbim isteyen herkese versin

ben çıkıyorum kzılr eşim aradı hazırlan dedi sonra görüşürüz inş iyi bakın kendinize

geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte kurtulursun ve bebişine kavuşursun

derdam hamıs hamıs ne bu yaptıkları bacım sınırlendım ha sen sıkıntı yapma gıt annenın yanına keyfıne bak dıkkatet kendıne

selam kızlarr nasılsınız?Bu hfta duada yokum sanırımGecen hafta için çok özür dilerim çok yogundum fırsat bulamadım bir türlü tekrar özür dilerim
Kardeloşum geçmişe baktım birazda progesteron sonucun 15çıkmış tek yumurta ile bu sonuc çok güzel bende bi kaç tane olmasına ragmen 12,8 çıktı progesteron sonucuna göre de gebelik olma ihtimalini tahmin ediyrmuş doktorlar bana göre sen hamişsin inşaallah sonucun çok güzel çıkmış hakikaten bu arada ben 7mart vermişim günümü şubat 28iyle çıktıgını unutmuşum 8veya 9unda olurum sanırım belirtiler başladı biraz hayırlısı...
Tek tek herkese cvp yazmak isterdim ama vaktim yok malesef umarım hepiniz en ksa zamanda hamiş kalırsınız bugün kuran vardı çok dua ettim size Allah gönlünüze göre versin tez zamanda beişleriniz olsun inşaallah
Eboşummmm senle bi görüşek artık sesin iyi gelmedi bana
Hadi Allah'a emanet olun...

kızlar şimdi çok güzel bir haber aldım BERSU doğum yapmış çok şükür oğluşu kucağında ikiside iyiymiş ay çok sevindim çok duygulandım

kızlar şu an arkadaşımdayım bu bilgisayarıda zor kullanıyorum benim pc herşeyi açıyor kadınalar kulübüne gelince reset atıyor:84::84::84::84:

pc yapıldı ve bende geldim artıkın kızlar.

kızlar bütün geçmişi okudum ama başım ağrıdı tek tek yazamıyacam bersuya bebişi hayırlıs olsun tosticim üzülme desekte üzülürsün ama Allah hayırlısını versin canım demek bi aksilik var ondan olmadı inşallah bidahaki hamileliğin güzel ve hayırlı sağlıklı olur beni düşündüğünüz için sagolun iyigeceler

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ben bu ay gene hasta oldum çok mutsuzummm ağlamaktan gözlerim şişti offffffffffffffffff Allah ım yardımet kurban oldugum..şifa ver hepimizeeee

canim uzulme,herseyde bir hayir vardir..birdaha ki ay gelir bebisin insallah

herkeze günyadın,yada tünaydın
bugün 12 ye kadar uyumuşumda
dahada uyurdum heralde wc ye uyanmasam:82:
selina cım,gelmiş kırmızılar,hayırlısıyla bu ay hamiş olursun inşallah.

masallah kardelencim,ne guzel uyumussun.bende de bu aralar bir uykusuzluk var.gece uyumakta zorlaniyorum,sabahta hergun ayni saatlerde kalkiyorum.sanki saati kurmusum gibi her sabah 7,20 de kalkiyorum,anlamadim gitti,bir acayibim bu aralar

selam kızlar eşime masa müstü bilgisayar aldırdım inşallah bir kaç gün içinde kuracağız sizleri çok özledim şu an üst kattakilerin bilgisayarını aldım onunla yazıyorum hepinizi çok çok öpüyorum

selam kızlar eşime masa müstü bilgisayar aldırdım inşallah bir kaç gün içinde kuracağız sizleri çok özledim şu an üst kattakilerin bilgisayarını aldım onunla yazıyorum hepinizi çok çok öpüyorum

ayyyyyyyyyyyyy şimdide mesajı iki tane yolladım ay ne gıcık bişi bu ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…