- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
selina cım,inşallah müjde olur tatlım,o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki,korkuyorum bile test yaptırmayaamin canım inş rabbim cümlemize nasip etsin.
inş canım.sen ne zaman vercen müjdeyii...?????
canım hoşgeldin.yeni evinde hayırlı uğurlu olsun inş rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin eşin ve yavrunla inş.güle güle oturun canım
pelincim,bugün gerçekten hiç rastlaşamadık,iyisin inşallah tatlım,iksirde en kısa zamanda aramızda olur inşallah,eksikliği belli oluyo.onuda öpüyorumevet canım ya inan işim vardı bende senle sohbet etmek istiyodum...görüşmek üzre canım k.i.b
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun stres yaptıkca daha cok geciktiriyoruz bidaki ay gelir inş melegin...
canım yeni eviniz hayırlı olsun...ogluşunada maşallah hariketlere başladı demek dogdugu ve kucagına alacagın günleride görmek nasip etsin allahım... darısı bu topikteki herkezin başına
canım bende bi degişiklik yok uzun sürede olmıycak hayırlısı napalım sende bizlere hamileyim demek icin gelirsin inşş...
güle güle canım görüşemedik gecmişe bakıyodum kendine iyi bak
sevtuncum keseyi görmüşsün ne güzel inş mercimeginide görceksin icini ferah tut canım...ilaclar hakkında bilgim yok o yuzden bişey diyemiycem cok gecmiş olsun kendine ve bebişine iyi bak
kızlar elixsircim bu haftaa giremiycek deşifre olmuş malesef ama canım arkadaşım bizleri misafir olarak takip ediyo haber vermemi istedi...
hayırdır kuşum,gene ne dertleri var şu insanların yaaaa?nasılsınız canlar uzun süredir giremiyorum ailesel problemler nedeni ile bu akşam anneme gidicem ordan konuşuruz inş nasılsınız inş güzle haberlerl vardır
ah canım,kısacık zamanında bile ilgi göstermişsin ya,öpüyorum seni candanselam kızlarr nasılsınız?Bu hfta duada yokum sanırımGecen hafta için çok özür dilerim çok yogundum fırsat bulamadım bir türlü tekrar özür dilerim
Kardeloşum geçmişe baktım birazda progesteron sonucun 15çıkmış tek yumurta ile bu sonuc çok güzel bende bi kaç tane olmasına ragmen 12,8 çıktı progesteron sonucuna göre de gebelik olma ihtimalini tahmin ediyrmuş doktorlar bana göre sen hamişsin inşaallah sonucun çok güzel çıkmış hakikaten bu arada ben 7mart vermişim günümü şubat 28iyle çıktıgını unutmuşum 8veya 9unda olurum sanırım belirtiler başladı biraz hayırlısı...
Tek tek herkese cvp yazmak isterdim ama vaktim yok malesef umarım hepiniz en ksa zamanda hamiş kalırsınız bugün kuran vardı çok dua ettim size Allah gönlünüze göre versin tez zamanda beişleriniz olsun inşaallah
Eboşummmm senle bi görüşek artık sesin iyi gelmedi bana
Hadi Allah'a emanet olun...
ooo,hasretimize dayanamadın demekki semroş,iyi yapmışınselam kızlar eşime masa müstü bilgisayar aldırdım inşallah bir kaç gün içinde kuracağız sizleri çok özledim şu an üst kattakilerin bilgisayarını aldım onunla yazıyorum hepinizi çok çok öpüyorum
kuzum öncelikle iyiyim ben merak etme bitanem ama görüşürüz inşallahselam kızlarr nasılsınız?Bu hfta duada yokum sanırımGecen hafta için çok özür dilerim çok yogundum fırsat bulamadım bir türlü tekrar özür dilerim
Kardeloşum geçmişe baktım birazda progesteron sonucun 15çıkmış tek yumurta ile bu sonuc çok güzel bende bi kaç tane olmasına ragmen 12,8 çıktı progesteron sonucuna göre de gebelik olma ihtimalini tahmin ediyrmuş doktorlar bana göre sen hamişsin inşaallah sonucun çok güzel çıkmış hakikaten bu arada ben 7mart vermişim günümü şubat 28iyle çıktıgını unutmuşum 8veya 9unda olurum sanırım belirtiler başladı biraz hayırlısı...
Tek tek herkese cvp yazmak isterdim ama vaktim yok malesef umarım hepiniz en ksa zamanda hamiş kalırsınız bugün kuran vardı çok dua ettim size Allah gönlünüze göre versin tez zamanda beişleriniz olsun inşaallah
birsenim geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum çok öpüyorum senikızlar bütün geçmişi okudum ama başım ağrıdı tek tek yazamıyacam bersuya bebişi hayırlıs olsun tosticim üzülme desekte üzülürsün ama Allah hayırlısını versin canım demek bi aksilik var ondan olmadı inşallah bidahaki hamileliğin güzel ve hayırlı sağlıklı olur beni düşündüğünüz için sagolun iyigeceler
ya yine karşılaşamadık bukadar olur neyse sağlık olsun bende çok öpüyorum senicanim uzulme,herseyde bir hayir vardir..birdaha ki ay gelir bebisin insallah
masallah kardelencim,ne guzel uyumussun.bende de bu aralar bir uykusuzluk var.gece uyumakta zorlaniyorum,sabahta hergun ayni saatlerde kalkiyorum.sanki saati kurmusum gibi her sabah 7,20 de kalkiyorum,anlamadim gitti,bir acayibim bu aralar
lagrima,resimdeki kim?
boncukum,selam tatlış.
dün progesteron testi yaptırmıştım,sonuç 15 çıktı,test durumu iyi ama,hamile,yada değildir gibi bi bilgi vermiyomuşşşşşşşşşşşşşşş
canim hakkinda hayirlisi olsun,rabbim emeklerini bosa cikarmasin
canim iyi olmaniza sevindim.yeni evinde hayirli olsun insallah,gule gule otur..insallah testlerin guzel cikardemek pasa hareketli öylemiii,allah kucaginada alamak nasip eylesin
allah daha fazla bekletmesin canim,hayirli evlatlar versin
canim hayirlisi olsun uzme sen kendinii..artik yaz saati uygulamasi olacak yakinda,gunler uzayinca daha rahat gelebilirsin
ara ara geliyorum,ama sizler yoksunuz yaaaaallah daha iyi etsin ebrarcim,hep iyi ol canim
merhaba canim,uzun suredir cok ugrayamiyorsun canim,iyisin insallah
demek keseyi gördun sevtuncum,kalp atislarinida görursun insallah..ilaclar konusunda da doktoruna guven canim,sana zarari olacak bir ilaci vermez
biliyorum canim,senin canin sagolsun,biz herzaman görusuruz tatlim
canim rabbim sIkIntilarini gidersin,dikkat et kendine,cok uzme kendini,zaman herseyin ilacii
canim rabbim hayirli evlat versin tatlim
canim hosgeldin,iyi olmana sevindim..iyi bak kendine
semroş yeni pc hayırlı olsun biran önce kurunda dön aramıza canımselam kızlar eşime masa müstü bilgisayar aldırdım inşallah bir kaç gün içinde kuracağız sizleri çok özledim şu an üst kattakilerin bilgisayarını aldım onunla yazıyorum hepinizi çok çok öpüyorum
kzılar,bu gece gelmiceksiniz galiba,ben çıkim,dinlenim birazcık.
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15bitti
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
WAY........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
ALEYNA...................15bitti
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
WAY........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15bitti
KARDELOŞ..............15
BONCUK..................15
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15bitti
DERDA..................15
KAYRA..................15bitti
BANU....................15
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
WAY.......................10
BİRSEN...................13
hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir
hayırlısı olsun aleynam ınsallah buay verırsın müjdeyı üzme kendıni Allah büyükkızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
Allah kabul etsın anatolyam sagol duaların ıcınselam kızlarr nasılsınız?Bu hfta duada yokum sanırımGecen hafta için çok özür dilerim çok yogundum fırsat bulamadım bir türlü tekrar özür dilerim
hadı hayırlı olsun bılgısayarın cnm özletme kendınıselam kızlar eşime masa müstü bilgisayar aldırdım inşallah bir kaç gün içinde kuracağız sizleri çok özledim şu an üst kattakilerin bilgisayarını aldım onunla yazıyorum hepinizi çok çok öpüyorum
canım üzülme işşallah bir dahaki ay üzülmek yılmak yok bak en güzel mucize bende oldu yaradan istemeseydi olurmuydu bende oldu sizdede hayde hayde olurkızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki allahım inşallah bu ay nasip eder cok üzgünüm
ah canım nerde acaba kız bak bende merak etim hatunu kayra nirde bir denk gelemedik hatunla ya :2::2::2:nerdesin canım ya çok merak ettim seni inşallah herşey yolundadır ikigündür uğramadın :44:
canım allah razı olsun seninkinin adı ney ilacın gönül rahatlıyla kullanabilirim artık sag ol millete mg deyince gözlei pörtledigrip hala devam edio ebrarcım allahım bana sağlık verdiği sürece sizlerleyim inşallah sizi bırakmam söz konusu olamaz dualarınızla bugüne geldim.
Sevtuncum gözünaydın canım antibiyotik bende kullanıyorum 1000 mg sabah akşam hemde munurol da bildiğim kadarıyla gebelerinde kullanabileceği bir ilaç doktorun zaten zararlı olsa vermezdi emin ol doktoruna güven canım yersiz endişelere kapılma bebeği strese sokma eğer karından bebeğin yada kalp atışı görünmezse çekinmeden alttan baktır ben 7 haftaya kadar alttan muayene oldum.
yaradan tez zamanda sizlerede tatırsın bebekim işşallah sana yalancı çıkmam bencanım ilaçlarla ilgili bilgim yok ama doktora güven niye versin yoksa sana ilaç :44:
Buarada gözünaydın çok sevindim dimek kesecik gözüktü darısı pıt pıtlara
Aa çok pardon hemen düzeltiyorum canım gözümden kaçmış demek
canım dikkat et kendine allahım şifa versin
saol canım çok incesin
evet canım ya inan işim vardı bende senle sohbet etmek istiyodum...görüşmek üzre canım k.i.b
Canım üzülme lütfen hayırlısı olsun stres yaptıkca daha cok geciktiriyoruz bidaki ay gelir inş melegin...
Canım yeni eviniz hayırlı olsun...ogluşunada maşallah hariketlere başladı demek dogdugu ve kucagına alacagın günleride görmek nasip etsin allahım... Darısı bu topikteki herkezin başına
Canım bende bi degişiklik yok uzun sürede olmıycak hayırlısı napalım sende bizlere hamileyim demek icin gelirsin inşş...
Güle güle canım görüşemedik gecmişe bakıyodum kendine iyi bak
Sevtuncum keseyi görmüşsün ne güzel inş mercimeginide görceksin icini ferah tut canım...ilaclar hakkında bilgim yok o yuzden bişey diyemiycem cok gecmiş olsun kendine ve bebişine iyi bak
Kızlar elixsircim bu haftaa giremiycek deşifre olmuş malesef ama canım arkadaşım bizleri misafir olarak takip ediyo haber vermemi istedi...
a.slm abla getirip gönderen sağolsun.konuşursan sende selam söyle.hamile insanın canını neden sıkarlar bilmem,Allah görsün onları.derincim annenin yanında moral depola bol bol kimseyide kafana takma bebişin için dikkat et kendine.en kısa zamanda buraya gelmen ümidi ile hoşçakal canım.amin canım inşallah hepimizin şuanda derinle konuşuyorum çok selam söylüyo canım
tamam kuzum haber verirsin sen
canım ya sende haklısın.işte bizde burda güzel haber duymak için can atıyoruz yoksa senin üzülmeni istemeyiz canım.rabbim hakkında hayırlısını versin canım inş güzel haberi duyarız senden.selina cım,inşallah müjde olur tatlım,o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki,korkuyorum bile test yaptırmaya
pelincim,bugün gerçekten hiç rastlaşamadık,iyisin inşallah tatlım,iksirde en kısa zamanda aramızda olur inşallah,eksikliği belli oluyo.onuda öpüyorum
hayırdır kuşum,gene ne dertleri var şu insanların yaaaa?
ah canım,kısacık zamanında bile ilgi göstermişsin ya,öpüyorum seni candan
bilemiyorum durum nedir,şu durumda var yada yok diyemeyiz dediler,inşallah gelir artık yavrum,hepimizinde gelsin artık rabbimin izniyle
ooo,hasretimize dayanamadın demekki semroş,iyi yapmışın
a.slm abla getirip gönderen sağolsun.babasına rabbim acil şifalar versin inş.kuzum öncelikle iyiyim ben merak etme bitanem ama görüşürüz inşallah
allah kabul etsin okunan KURANIKERİMİ
güzel kardeşim inanki aklım hep sende ve kardeloşda buay ikinizdende güzel haber bekliyorum inşallah allahım hepimizi sevindirsin .inşallah gelmez kırmızılar öpüyorum seni ayrıca yoğunsun diye dua yazmadım sana balım
birsenim geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum çok öpüyorum seni
ya yine karşılaşamadık bukadar olur neyse sağlık olsun bende çok öpüyorum seni
semroş yeni pc hayırlı olsun biran önce kurunda dön aramıza canım
canım bugün ezel geç bitti artıkböyle olucak sanırsam iyi geceler
hanımlar kimsecikler yok
kayramda evindedir heralde hayırlısıyla
unutmadan SEVTUNUM gülün çok selamı var çok sevindi dün msnde konuştuk tebrik ediyor seni
arkadaşlar gülün hepinize çok selamı var babası rahatsızmış hala hepinizin dua etmesini istiyorum rabbim şifa versin inşallah .aramıza dönücek inşallah enkısa zamanda
canım benim inş bu ay son kırmızılar olurda önümüzdeki ay güzel haberle sevinirsin.bende dün görünce kırmızıları ister istemez insanın gözünden yaşlar süzülüyor.ama yinede şükrettim düzenli bir adet döngüm var.bikaç gün gecikip kandırsa daha kötü diye düşündüm.rabbim sağlık versin gerisini çok düşünmek istemiyorum.ben üzüldükçe eşimide üzüyorum çünkü.bu pazartesi ilaçları bitiyor tahlil sonucuna göre yol çizicez bizde.izmirde mikroenjeksiyon için iyi bir yer araştırıyorum bilen varsa söyleyebilirse sevinirim.kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
canım inş hakkında hayırlısı olur güzel haberler verirsin bizlere adet olmassın 9 ay boyunca inş..duaların icinde allah razı olsun ara sıra gir ama özletme kendini... kendine cok iyi bak tatlımselam kızlarr nasılsınız?Bu hfta duada yokum sanırımGecen hafta için çok özür dilerim çok yogundum fırsat bulamadım bir türlü tekrar özür dilerim
birsencim kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol canım...kızlar bütün geçmişi okudum ama başım ağrıdı tek tek yazamıyacam bersuya bebişi hayırlıs olsun tosticim üzülme desekte üzülürsün ama Allah hayırlısını versin canım demek bi aksilik var ondan olmadı inşallah bidahaki hamileliğin güzel ve hayırlı sağlıklı olur beni düşündüğünüz için sagolun iyigeceler
canim uzulme,herseyde bir hayir vardir..birdaha ki ay gelir bebisin insallah
masallah kardelencim,ne guzel uyumussun.bende de bu aralar bir uykusuzluk var.gece uyumakta zorlaniyorum,sabahta hergun ayni saatlerde kalkiyorum.sanki saati kurmusum gibi her sabah 7,20 de kalkiyorum,anlamadim gitti,bir acayibim bu aralar
sagol canım benim ama sen cok sık girmiyosun bu aralar ev işleriyle ugraşıyosun galiba sana kolay gelsin görüşmek üzre tatlımlagrima,resimdeki kim?
boncukum,selam tatlış.
dün progesteron testi yaptırmıştım,sonuç 15 çıktı,test durumu iyi ama,hamile,yada değildir gibi bi bilgi vermiyomuşşşşşşşşşşşşşşş[/
canim hakkinda hayirlisi olsun,rabbim emeklerini bosa cikarmasin
canim iyi olmaniza sevindim.yeni evinde hayirli olsun insallah,gule gule otur..insallah testlerin guzel cikardemek pasa hareketli öylemiii,allah kucaginada alamak nasip eylesin
allah daha fazla bekletmesin canim,hayirli evlatlar versin
canim hayirlisi olsun uzme sen kendinii..artik yaz saati uygulamasi olacak yakinda,gunler uzayinca daha rahat gelebilirsin
ara ara geliyorum,ama sizler yoksunuz yaaaaallah daha iyi etsin ebrarcim,hep iyi ol canim
merhaba canim,uzun suredir cok ugrayamiyorsun canim,iyisin insallah
demek keseyi gördun sevtuncum,kalp atislarinida görursun insallah..ilaclar konusunda da doktoruna guven canim,sana zarari olacak bir ilaci vermez
biliyorum canim,senin canin sagolsun,biz herzaman görusuruz tatlim
canim rabbim sIkIntilarini gidersin,dikkat et kendine,cok uzme kendini,zaman herseyin ilacii
canim rabbim hayirli evlat versin tatlim
canim hosgeldin,iyi olmana sevindim..iyi bak kendine
canım yeni bigisayarın hayırlı olsun güle güle kullan bizde seni özledik kendine iyi bak bundan sonra sık sık gelirsin inşselam kızlar eşime masa müstü bilgisayar aldırdım inşallah bir kaç gün içinde kuracağız sizleri çok özledim şu an üst kattakilerin bilgisayarını aldım onunla yazıyorum hepinizi çok çok öpüyorum
canım ben iyiyim sagol sende iyisindir inş bu ay hamile kalıp bizlere müjdeli haberi verirsin hakkında hayırlısı olsun kardelencim...sinemcim de bu haftadan sonra gelcek inş aramıza bizde seni öpüyoruzselina cım,inşallah müjde olur tatlım,o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki,korkuyorum bile test yaptırmaya
pelincim,bugün gerçekten hiç rastlaşamadık,iyisin inşallah tatlım,iksirde en kısa zamanda aramızda olur inşallah,eksikliği belli oluyo.onuda öpüyorum
hayırdır kuşum,gene ne dertleri var şu insanların yaaaa?
ah canım,kısacık zamanında bile ilgi göstermişsin ya,öpüyorum seni candan
bilemiyorum durum nedir,şu durumda var yada yok diyemeyiz dediler,inşallah gelir artık yavrum,hepimizinde gelsin artık rabbimin izniyle
ooo,hasretimize dayanamadın demekki semroş,iyi yapmışın
eboşum karşılaşamıyoruz canım ya iyisindir inş öpüyorum seni tatlımkuzum öncelikle iyiyim ben merak etme bitanem ama görüşürüz inşallah
allah kabul etsin okunan KURANIKERİMİ
güzel kardeşim inanki aklım hep sende ve kardeloşda buay ikinizdende güzel haber bekliyorum inşallah allahım hepimizi sevindirsin .inşallah gelmez kırmızılar öpüyorum seni ayrıca yoğunsun diye dua yazmadım sana balım
birsenim geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum çok öpüyorum seni
ya yine karşılaşamadık bukadar olur neyse sağlık olsun bende çok öpüyorum seni
semroş yeni pc hayırlı olsun biran önce kurunda dön aramıza canım
canım bugün ezel geç bitti artıkböyle olucak sanırsam iyi geceler
hanımlar kimsecikler yok
kayramda evindedir heralde hayırlısıyla
unutmadan SEVTUNUM gülün çok selamı var çok sevindi dün msnde konuştuk tebrik ediyor seni
arkadaşlar gülün hepinize çok selamı var babası rahatsızmış hala hepinizin dua etmesini istiyorum rabbim şifa versin inşallah .aramıza dönücek inşallah enkısa zamanda
canım benim üzülme lütfen hayırlısı olsun inş bidaki ay güzel haberi vermek nasip olur aleynacımkızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
sevtunum deşifre olmuş heralde ama bu hafta sonu gelcek inş aramıza bu arada ssen nasılsın dişin nasıl oldu tatlımcanım üzülme işşallah bir dahaki ay üzülmek yılmak yok bak en güzel mucize bende oldu yaradan istemeseydi olurmuydu bende oldu sizdede hayde hayde olurinan hepinize dua ediyorum
ah canım nerde acaba kız bak bende merak etim hatunu kayra nirde bir denk gelemedik hatunla ya :2::2::2:
canım allah razı olsun seninkinin adı ney ilacın gönül rahatlıyla kullanabilirim artık sag ol millete mg deyince gözlei pörtledi
yaradan tez zamanda sizlerede tatırsın bebekim işşallah sana yalancı çıkmam ben
sagol bebekim kız bu hatunu genemi atmışlar niden acaba :44::44::44::44:gelir işşallah gene işşallah bizi misafir ziyaretçi olarak okur artık eliksircim bebekim özletme kendini kız zaten emesenden konuşuruk ederik üzülme sen
mrhb arkadaşlar nasılsınız inş bnm gıbı hasta falan deılsıızdır ben cok fenayım dunden berı migrenım bı yandan tuttu göğsüm cok fena dolmus oksurmekten boğaz falan kalmadı dun gece acıldeydım hep basagrım cok zor gectı çok sukur sımdı ıyıym buhar falan verdıler bıraz rahatlamıstım gece sımdı gene kötüyüm neyse gecer ıns bu aralar gıremeyebılım kendınıze dıkkat edın
canım benim cok gecmiş olsun allahım şifa versin bu grip cok kotu yakalıyo insanı dikkat et kendine öpüyorum senide yeşimcim
kayramı bende merak ettim ya kac gündr girmiyo inş iyidir...
eboşum gülüme bendende selam söyle canım rabbim babasına acıl şifalar versin inş...
selinacım sen nasılsın canım...
canım bende seni merak ediyordum üzüldüm ya ama dediğin gibi demekki zamanı değilmiş inşallah dualarımız vesile olsun bitanemkızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
saol canım seninde ağzına sağlık üzülme lütfen yaakızlar hepinizden bana dua Okudugunuz icin ALLAH razı olsun ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH
ALLAHIM hepimizin muradını versin hepimİZE hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH AMİN
abla ben okudum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH
tamam kuzum görüşürsem söylerimhayırlısı olsun aleynam ınsallah buay verırsın müjdeyı üzme kendıni Allah büyük
Allah kabul etsın anatolyam sagol duaların ıcınsen ıyı olda cok ugrama müjdelerle gel ınsallah yoklugunuz cok bellı oluyor kendıne dıkkatet
hadı hayırlı olsun bılgısayarın cnm özletme kendını
ebusum gülün babasına acİL sıfalar versın Rabbım ınsallah görüşürsen sende cok selam söyle
kayram cnm evındesındır sımdıhadı gelsın bebişler artık özletme kendını
sevtun kız gülün selamı var sana okumadın galiba çok sevindi tebrik ediyor senicanım üzülme işşallah bir dahaki ay üzülmek yılmak yok bak en güzel mucize bende oldu yaradan istemeseydi olurmuydu bende oldu sizdede hayde hayde olurinan hepinize dua ediyorum
ah canım nerde acaba kız bak bende merak etim hatunu kayra nirde bir denk gelemedik hatunla ya :2::2::2:
canım allah razı olsun seninkinin adı ney ilacın gönül rahatlıyla kullanabilirim artık sag ol millete mg deyince gözlei pörtledi
sagol bebekim kız bu hatunu genemi atmışlar niden acaba :44::44::44::44:gelir işşallah gene işşallah bizi misafir ziyaretçi olarak okur artık eliksircim bebekim özletme kendini kız zaten emesenden konuşuruk ederik üzülme sen
söylerim tabiki kuzuma.slm abla getirip gönderen sağolsun.konuşursan sende selam söyle.hamile insanın canını neden sıkarlar bilmem,Allah görsün onları.derincim annenin yanında moral depola bol bol kimseyide kafana takma bebişin için dikkat et kendine.en kısa zamanda buraya gelmen ümidi ile hoşçakal canım.
canım ya sende haklısın.işte bizde burda güzel haber duymak için can atıyoruz yoksa senin üzülmeni istemeyiz canım.rabbim hakkında hayırlısını versin canım inş güzel haberi duyarız senden.
a.slm abla getirip gönderen sağolsun.babasına rabbim acil şifalar versin inş.
canım benim inş bu ay son kırmızılar olurda önümüzdeki ay güzel haberle sevinirsin.bende dün görünce kırmızıları ister istemez insanın gözünden yaşlar süzülüyor.ama yinede şükrettim düzenli bir adet döngüm var.bikaç gün gecikip kandırsa daha kötü diye düşündüm.rabbim sağlık versin gerisini çok düşünmek istemiyorum.ben üzüldükçe eşimide üzüyorum çünkü.bu pazartesi ilaçları bitiyor tahlil sonucuna göre yol çizicez bizde.izmirde mikroenjeksiyon için iyi bir yer araştırıyorum bilen varsa söyleyebilirse sevinirim.
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin tez vakitte toprlanıp dön aramızamrhb arkadaşlar nasılsınız inş bnm gıbı hasta falan deılsıızdır ben cok fenayım dunden berı migrenım bı yandan tuttu göğsüm cok fena dolmus oksurmekten boğaz falan kalmadı dun gece acıldeydım hep basagrım cok zor gectı çok sukur sımdı ıyıym buhar falan verdıler bıraz rahatlamıstım gece sımdı gene kötüyüm neyse gecer ıns bu aralar gıremeyebılım kendınıze dıkkat edın
canım inş hakkında hayırlısı olur güzel haberler verirsin bizlere adet olmassın 9 ay boyunca inş..duaların icinde allah razı olsun ara sıra gir ama özletme kendini... kendine cok iyi bak tatlım
birsencim kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol canım...
canim uzulme,herseyde bir hayir vardir..birdaha ki ay gelir bebisin insallah
sagol canım benim ama sen cok sık girmiyosun bu aralar ev işleriyle ugraşıyosun galiba sana kolay gelsin görüşmek üzre tatlım
canım yeni bigisayarın hayırlı olsun güle güle kullan bizde seni özledik kendine iyi bak bundan sonra sık sık gelirsin inş
canım ben iyiyim sagol sende iyisindir inş bu ay hamile kalıp bizlere müjdeli haberi verirsin hakkında hayırlısı olsun kardelencim...sinemcim de bu haftadan sonra gelcek inş aramıza bizde seni öpüyoruz
eboşum karşılaşamıyoruz canım ya iyisindir inş öpüyorum seni tatlım
canım benim üzülme lütfen hayırlısı olsun inş bidaki ay güzel haberi vermek nasip olur aleynacım
sevtunum deşifre olmuş heralde ama bu hafta sonu gelcek inş aramıza bu arada ssen nasılsın dişin nasıl oldu tatlım
canım benim cok gecmiş olsun allahım şifa versin bu grip cok kotu yakalıyo insanı dikkat et kendine öpüyorum senide yeşimcim
kayramı bende merak ettim ya kac gündr girmiyo inş iyidir...
eboşum gülüme bendende selam söyle canım rabbim babasına acıl şifalar versin inş...
selinacım sen nasılsın canım...
sagol boncuk üzlmemek elde deyil ALLAHIM beterin den korusunhayırlısı olsun aleynam ınsallah buay verırsın müjdeyı üzme kendıni Allah büyük
Allah kabul etsın anatolyam sagol duaların ıcınsen ıyı olda cok ugrama müjdelerle gel ınsallah yoklugunuz cok bellı oluyor kendıne dıkkatet
hadı hayırlı olsun bılgısayarın cnm özletme kendını
ebusum gülün babasına acİL sıfalar versın Rabbım ınsallah görüşürsen sende cok selam söyle
kayram cnm evındesındır sımdıhadı gelsın bebişler artık özletme kendını
sagol sevtun sen dua et bize canımcanım üzülme işşallah bir dahaki ay üzülmek yılmak yok bak en güzel mucize bende oldu yaradan istemeseydi olurmuydu bende oldu sizdede hayde hayde olurinan hepinize dua ediyorum
selene sagol canım İNŞALLAH bu ay olur cok üzgünüm içim yara gibi alttan da üstendea.slm abla getirip gönderen sağolsun.konuşursan sende selam söyle.hamile insanın canını neden sıkarlar bilmem,Allah görsün onları.derincim annenin yanında moral depola bol bol kimseyide kafana takma bebişin için dikkat et kendine.en kısa zamanda buraya gelmen ümidi ile hoşçakal canım.
canım ya sende haklısın.işte bizde burda güzel haber duymak için can atıyoruz yoksa senin üzülmeni istemeyiz canım.rabbim hakkında hayırlısını versin canım inş güzel haberi duyarız senden.
a.slm abla getirip gönderen sağolsun.babasına rabbim acil şifalar versin inş.
canım benim inş bu ay son kırmızılar olurda önümüzdeki ay güzel haberle sevinirsin.bende dün görünce kırmızıları ister istemez insanın gözünden yaşlar süzülüyor.ama yinede şükrettim düzenli bir adet döngüm var.bikaç gün gecikip kandırsa daha kötü diye düşündüm.rabbim sağlık versin gerisini çok düşünmek istemiyorum.ben üzüldükçe eşimide üzüyorum çünkü.bu pazartesi ilaçları bitiyor tahlil sonucuna göre yol çizicez bizde.izmirde mikroenjeksiyon için iyi bir yer araştırıyorum bilen varsa söyleyebilirse sevinirim.
iyiyim pelincim sen nasılsın?
KADINLAR GÜNÜNÜN KUTLU OLSUN KIZLARR
canım bende seni merak ediyordum üzüldüm ya ama dediğin gibi demekki zamanı değilmiş inşallah dualarımız vesile olsun bitanem
saol canım seninde ağzına sağlık üzülme lütfen yaa
tamam kuzum görüşürsem söylerim
sen nasılsın buarada
sevtun kız gülün selamı var sana okumadın galiba çok sevindi tebrik ediyor seni
kayram evine gitti işlerini bitirirse girer heralde canım
söylerim tabiki kuzum
sende inşallah başlıycaksın tedaviye hadi hayırlısı balım dediğin çok doğru ben nesıkıntılar çekiyorum adat olmakda emin olunki büyük bi mucize neçok insan var olamıyan .inşallah gün gelicek 9 ay görmiycez okırmızıları
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin tez vakitte toprlanıp dön aramıza
buarada dua yazmıştım sana okuyacakmısın okuyamıyacakmısın bildirmemişsin inşallah yazdığımı görürsün ve haber edersin canım
peloşum ben geldim kuzum ama yine kaçırdım seni galiba
bugün erken kalktım uykum var ama erken kalkmakda güzelmiş
sen nasılsın canım?
canım eğer tekrar görüşürsem selamını iletirim
aleyna canım tüp bebek değilde mikroenjeksiyon düşünüyoruz.bakalım oda tahlil sonucuna göre.
abla hoşgeldin nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?