Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selina cım,inşallah müjde olur tatlım,o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki,korkuyorum bile test yaptırmaya
pelincim,bugün gerçekten hiç rastlaşamadık,iyisin inşallah tatlım,iksirde en kısa zamanda aramızda olur inşallah,eksikliği belli oluyo.onuda öpüyorum
nasılsınız canlar uzun süredir giremiyorum ailesel problemler nedeni ile bu akşam anneme gidicem ordan konuşuruz inş nasılsınız inş güzle haberlerl vardır
hayırdır kuşum,gene ne dertleri var şu insanların yaaaa?
ah canım,kısacık zamanında bile ilgi göstermişsin ya,öpüyorum seni candan
bilemiyorum durum nedir,şu durumda var yada yok diyemeyiz dediler,inşallah gelir artık yavrum,hepimizinde gelsin artık rabbimin izniyle
ooo,hasretimize dayanamadın demekki semroş,iyi yapmışın

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

1. kardelen5233
2. burina
3. AnaToLia_

namı diğer tutişim benim,hoş geldin kuşum.

kuzum öncelikle iyiyim ben merak etme bitanem ama görüşürüz inşallah
allah kabul etsin okunan KURANIKERİMİ
güzel kardeşim inanki aklım hep sende ve kardeloşda buay ikinizdende güzel haber bekliyorum inşallah allahım hepimizi sevindirsin .inşallah gelmez kırmızılar öpüyorum seni ayrıca yoğunsun diye dua yazmadım sana balım
birsenim geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum çok öpüyorum seni
ya yine karşılaşamadık bukadar olur neyse sağlık olsun bende çok öpüyorum seni
semroş yeni pc hayırlı olsun biran önce kurunda dön aramıza canım
kzılar,bu gece gelmiceksiniz galiba,ben çıkim,dinlenim birazcık.

canım bugün ezel geç bitti artıkböyle olucak sanırsam iyi geceler

hanımlar kimsecikler yok
kayramda evindedir heralde hayırlısıyla
unutmadan SEVTUNUM gülün çok selamı var çok sevindi dün msnde konuştuk tebrik ediyor seni
arkadaşlar gülün hepinize çok selamı var babası rahatsızmış hala hepinizin dua etmesini istiyorum rabbim şifa versin inşallah .aramıza dönücek inşallah enkısa zamanda

nerdesin canım ya çok merak ettim seni inşallah herşey yolundadır ikigündür uğramadın :44:

kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm

kızlar hepinizden bana dua Okudugunuz icin ALLAH razı olsun ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

ALLAHIM hepimizin muradını versin hepimİZE hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH AMİN

abla ben okudum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
hayırlısı olsun aleynam ınsallah buay verırsın müjdeyı üzme kendıni Allah büyük
Allah kabul etsın anatolyam sagol duaların ıcınsen ıyı olda cok ugrama müjdelerle gel ınsallah yoklugunuz cok bellı oluyor kendıne dıkkatet
hadı hayırlı olsun bılgısayarın cnm özletme kendını
ebusum gülün babasına acİL sıfalar versın Rabbım ınsallah görüşürsen sende cok selam söyle
kayram cnm evındesındır sımdı hadı gelsın bebişler artıközletme kendını

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART*************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

Son düzenleme:
kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki allahım inşallah bu ay nasip eder cok üzgünüm
canım üzülme işşallah bir dahaki ay üzülmek yılmak yok bak en güzel mucize bende oldu yaradan istemeseydi olurmuydu bende oldu sizdede hayde hayde olur inan hepinize dua ediyorum
nerdesin canım ya çok merak ettim seni inşallah herşey yolundadır ikigündür uğramadın :44:
ah canım nerde acaba kız bak bende merak etim hatunu kayra nirde bir denk gelemedik hatunla ya :2::2::2:
canım allah razı olsun seninkinin adı ney ilacın gönül rahatlıyla kullanabilirim artık sag ol millete mg deyince gözlei pörtledi
yaradan tez zamanda sizlerede tatırsın bebekim işşallah sana yalancı çıkmam ben

sagol bebekim kız bu hatunu genemi atmışlar niden acaba :44::44::44::44:gelir işşallah gene işşallah bizi misafir ziyaretçi olarak okur artık eliksircim bebekim özletme kendini kız zaten emesenden konuşuruk ederik üzülme sen

amin canım inşallah hepimizin şuanda derinle konuşuyorum çok selam söylüyo canım
tamam kuzum haber verirsin sen
a.slm abla getirip gönderen sağolsun.konuşursan sende selam söyle.hamile insanın canını neden sıkarlar bilmem,Allah görsün onları.derincim annenin yanında moral depola bol bol kimseyide kafana takma bebişin için dikkat et kendine.en kısa zamanda buraya gelmen ümidi ile hoşçakal canım.
canım ya sende haklısın.işte bizde burda güzel haber duymak için can atıyoruz yoksa senin üzülmeni istemeyiz canım.rabbim hakkında hayırlısını versin canım inş güzel haberi duyarız senden.
a.slm abla getirip gönderen sağolsun.babasına rabbim acil şifalar versin inş.
canım benim inş bu ay son kırmızılar olurda önümüzdeki ay güzel haberle sevinirsin.bende dün görünce kırmızıları ister istemez insanın gözünden yaşlar süzülüyor.ama yinede şükrettim düzenli bir adet döngüm var.bikaç gün gecikip kandırsa daha kötü diye düşündüm.rabbim sağlık versin gerisini çok düşünmek istemiyorum.ben üzüldükçe eşimide üzüyorum çünkü.bu pazartesi ilaçları bitiyor tahlil sonucuna göre yol çizicez bizde.izmirde mikroenjeksiyon için iyi bir yer araştırıyorum bilen varsa söyleyebilirse sevinirim.

mrhb arkadaşlar nasılsınız inş bnm gıbı hasta falan deılsıızdır ben cok fenayım dunden berı migrenım bı yandan tuttu göğsüm cok fena dolmus oksurmekten boğaz falan kalmadı dun gece acıldeydım hep basagrım cok zor gectı çok sukur sımdı ıyıym buhar falan verdıler bıraz rahatlamıstım gece sımdı gene kötüyüm neyse gecer ıns bu aralar gıremeyebılım kendınıze dıkkat edın

canım inş hakkında hayırlısı olur güzel haberler verirsin bizlere adet olmassın 9 ay boyunca inş..duaların icinde allah razı olsun ara sıra gir ama özletme kendini... kendine cok iyi bak tatlım
birsencim kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol canım...

canım bende seni merak ediyordum üzüldüm ya ama dediğin gibi demekki zamanı değilmiş inşallah dualarımız vesile olsun bitanem
saol canım seninde ağzına sağlık üzülme lütfen yaa
tamam kuzum görüşürsem söylerim
sen nasılsın buarada
sevtun kız gülün selamı var sana okumadın galiba çok sevindi tebrik ediyor seni
kayram evine gitti işlerini bitirirse girer heralde canım
söylerim tabiki kuzum
sende inşallah başlıycaksın tedaviye hadi hayırlısı balım dediğin çok doğru ben nesıkıntılar çekiyorum adat olmakda emin olunki büyük bi mucize neçok insan var olamıyan .inşallah gün gelicek 9 ay görmiycez okırmızıları
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin tez vakitte toprlanıp dön aramıza
buarada dua yazmıştım sana okuyacakmısın okuyamıyacakmısın bildirmemişsin inşallah yazdığımı görürsün ve haber edersin canım

peloşum ben geldim kuzum ama yine kaçırdım seni galiba
bugün erken kalktım uykum var ama erken kalkmakda güzelmiş
sen nasılsın canım?
canım eğer tekrar görüşürsem selamını iletirim

sagol boncuk üzlmemek elde deyil ALLAHIM beterin den korusun
sagol sevtun sen dua et bize canım selene sagol canım İNŞALLAH bu ay olur cok üzgünüm içim yara gibi alttan da üstende
cok sızlıyo sancım var

selena size daha cok erken deyilmi tüp bebek için canım

pelincim sagol canım İNŞALLAH bu ay olur
iyiyim pelincim sen nasılsın?

KADINLAR GÜNÜNÜN KUTLU OLSUN KIZLARR

pelincim üzmemek elde deyil ALLAHIM vermiyosa bi hayır vardır ALLAHIMA sıgındım İNŞALLAH cok beklemeyiz yakında hamile kalırım İNŞALLAH AMİN

Son düzenleme:
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15bitti
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
WAY........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8

KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
ALEYNA...................15bitti
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
WAY........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15bitti
KARDELOŞ..............15
BONCUK..................15
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15bitti
DERDA..................15
KAYRA..................15bitti
BANU....................15
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
WAY.......................10
BİRSEN...................13

hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir

aleyna canım tüp bebek değilde mikroenjeksiyon düşünüyoruz.bakalım oda tahlil sonucuna göre.
abla hoşgeldin nasılsın.

günaydınnnn
,
sagol abla merak etmişsin beni hafta sonu giremiyorum eşim izin vermiyo tel. den okuyorum anca yazmak zor oluyo dünde adet oldum zaten morelim bozuldu işte böyler
sabah ezanından belli ayaktayım uyku tutmuyo sancım car zaten

sen napıyosun kardelen ne yaptı tast yaptımı bugundu günü dimi yanlış hatırlamıyosam

aleyna canım tüp bebek değilde mikroenjeksiyon düşünüyoruz.bakalım oda tahlil sonucuna göre.
abla hoşgeldin nasılsın.

hoşbuldum kuzum ben iyiyim sen nasılsın?
buarada artık tüp yapmıyolar genelde mikroenjeksiyon oluyo kuzum benimde öyleydi .mikroenjeksyonda ihtimal daha yüksek olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…