- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
canım hoşgeldin yine karşılaşamadıkHerkese kucak dolusu öpücükler kızlar.öncelikle hepinizin kadınlar günü kutlu olsun.sadece bir gün değil her gün kadının değeri bilinsin.anneler,eşler,ablalar,kız kardeşler hep gülsün...
yine baya oldu giremedim.geçen hafta seminer vardı biz organize ettik yoğundu çalışmalar.bugünden itibaren de hizmet içi eğitimlerim başlıyor.1 ay sürecek.kaç yaşına geldik bitmedi gitti şu eğitimler
şimdi açtım topiği dua listesine bi bakıyım dedim şimdi geçmiş de okumaya çalışacağım.tabi başarabilirsem.çoooooooooook öptüm hepinizi ben geçmişteyim
kuzum hoşgeldin güzel arkadaşım benim çok özlemiştim seni yav gel bi öpeyimgüneycanan merhaba canıM arkadaşlar hepinize merhaba...
Biraz gecikmeli de olsa döndüm evime çok şükür herşey iyi inşallah.
Sevgicim çok sevindim bebişin bekletmeden gelmiş ne güzel inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.
Dualarınız içinde çok teşekkürler Allah razı olsun.Benim geçmişi okumam epeyce uzun sürer malum çok birikti.Okudukça haberlerinizi öğrenirim inşallah.
Deryacım ameliyat olmuşsun geçmiş olsun iyi geçmiş ebrardan öğrendiğim kadarıyla inşallah hayırlara vesile olsun canım
garibim biz senle karşılaşamıycaz galiba kuzum neyse kalbimiz bir biliyorumkizlar hepinizin dünya kadinlar günü kutlu olsun71:ben artik anneler gününü kutlamak istiyorum :
kuzum hoşgeldin sefa geldin evini özlemişsindir değilmicanım benım ben bıraz gec cıktıgım ıcın yola ben aramadan sen benı aradın allah razı olsun sesın bana enerjı verdı gunum de guzel gectı valla sen konusmyabılırsın balım ama sana degen bır soz olursa boncugumada kardelosa da soledım dalarım yanıkımse uzmesın senı benım ıcın cok ama cok degerlısın bu arada bende yasadıklarını okudum bıtanem ınsallah bır daha o seylere gerek kalmyacak ve bebısın kendılıgınden gelcek bıtanem yerden 7600km yukardayken bıle dularımdaydınız ozellıkle de sen bıtanem benım hersey gonlunce olsun
kuzu regl olmussun uzulme demek bosuna gelır bılıyorum ama bı bak bana bende duzenlı adet gorebıleyım dıye sızlanıyorum calısmalara baslayana kadar tabı yanı o da bır nımet kı zaten sen bunun farkındasın ınsallah bıdahakı ay gelmez kırmızıların
evet canım döndüm evime tilki misali gece de gremedım malum basımın tatlı belası var burda artık sana da kolay gelsın canım annemlerden bılıyorum hıc kolay degıl tadılat ıslerı
canım uzulme bu kadar gecekten de cok stres yapıyorsun sen allahım en kısa zamanda gondersın melegını
ınsallah canım sende bende topıgımızdekı herkes de ve dunyadakı ısteyen her kes de en kısa zamanda bebıslerıne kavusur
canım evın hayırlı ugurlu olsun ınsallah demek pasa senı baya futbol topuna dondurmus allahım kucagına almayı da nasıp etsın
canım nasılsın asıl gıdıyor ıslerın bu arada asılamaya hala karar veremedınızmı senden guzel haberler beklıyoruz tatlım
yola cıktım geldım bıle balım bu arada senın test gunun yarın degılmıydı benı kandırdınmı yoksa ödlekliği bırak ta su testı yap turkıyede degılım dıye rahat duracagını sanıyorsan yanılıyorsun hamıle kardelos
sevtuncum ınsallah pıtpıtları da duyarsın bı kere baktırmaktan bısey olmaz ınsallah hanı ben sureklı alttan baktırma demıstım bı kere baksa bısey olmaz ınsallah dısın ıcın de gecmıs olsun e dayancan bebık ıcın 9 ay
canım demek hala devam edıyor rahatsızlıgın bu arada bızı yalnız bırakmadıgın ıcın bende tsekkur etmek ıstıyorum tekrar allahım sıfalar versın
canım bende arkadaslara katılıyorum hamıle hamıle senı nasıl uzerler ya ınsallah su anda rahatsındır prensesımızı uzmesınloer
canım en kısa zamanda bu problemı halledersın bebegıne kavusursun
canım fırsat buldukca gırmeye calıstıgından hıc ama hıc suphem yok tatalım senden gusel haberler beklıyoruz ona gre
ıyı yapmıssınız tatlım yenı bılgısayarın da ugur getırsın sana
canım evıme gece 1 de gelebıldım anca oldu yanı bu arada tekrar gulu gorursen selamımı sole allahım sıfa versın babacıgına
canımcım selınama dedıgım gıbı uzulme demekle olmaz bılıyorum o duyguyu cunku allahım en kısa zamanda gondersın melegını ama aglayıp esını deuzme bence sımdı daha bı cekınıyordur o ben mesela sorun bende oldugu zaman cogu zaman bısey dıyemıyorum hanı esın de sen sureklı bebekten bahsedersen uzulebılır kuzum nacızane fıkrım bu haddımı astıysam affet
evet kuzu evımdeyım sukur ınsallah dedıgın gıbı olur da bır an once gelır bızım sıpalar osletmem merak etme sen adece aksamları gıremıycem esım oldugu ıcın yanı benden bıkana kadar sonrasında rahatım aksama sabah farketmez
canım ben mıkroenjeksıyonu sormak ıcın almıstım bı yazını ama acıklamıssınız saolasınız
canım cok ama cok gecmıs olsun allah sıfa versın
bende herkesın gununu kutluyorum
kız senı yerım ben kafayı ıcten ıce taktıgını bılıyodum bılınc altın patladı sonunda su testı yap artıııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım hayırlı olsun allahım analı babalı buyutsun uzun omurler versın ınsallah dualrın ıcınde allah razı olsun
canım ınsallah gusel haber ver bıze yegenını de op benım ıcın
senın de hersey gonlunce olsun guzelım allahım kavustursun yavruna en kıs a zamanda
canım baya yogunsun galıba allah yardfımcın olsun gecmıs ıcın de baya ugrasacaga benzıyosun benım ıcınde gecerlı tabı bu ama bıtırdım sukurler olsun
canım tekrar tekrar gecmıs olasun tatlım amelıyat ıcın de sana cok ıhtıyacım oldu bazı sorularım ıcın ama bıttı cok sukur sende aramızdasın artık degılmı optum cok
bende kuzu bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayy canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahkızlar hamileyimmmm darısı olmayanlara kızlar kafama takmadığım ay kaldım bu söze inanmıyodum doğruymuşdün bebişin kesesini gördük rabbim hepinizin gönlüne göre versin peş peşe hamile kalın rabbimin izniyle aminn çok dua edicem ebrar kardeşim bide kardelen sizler aklıma geldiniz :44: diğer arkadaşlarlada konuştum çok ayetel kürsü okumuştum sizlere rabbim yardımcınız olsun
anaa kanka geldinmi yaa hoşgeldin sefa geldin seni burda görmek çok güzelhayy ben şansımaevimdeyim netim geldi ama karular ortada yok hepinizi çok özledim...şaka bi yana bende kalamıcam zaten şuanda...eşim 9 buçukta fln geliyo yemegi hazır ettim ama caaanım dizim aşk ve ceza başladı.öpüldünüz canlar..
hee unutmadan son sayfaya bakabildim sadece..kubi arkadasımız hamileymiş ALLAHIM tamamına erdirsin saglıkla kucagına al canım...darısı tüm arkadaslarıma.
aynen yaa buakşam azıttılar resmenzaten bu gece pek üzülcek bişey yok osmanda,aile dizissinide pek müstehcen etmişler
gece gelebilir miyim bilmiyorum kuşum.:93:
canım hoşgeldin yine karşılaşamadık
işler yoğunmuş kolaylıklar diliyorum canım
dualarıda okumuşsun ağzına sağlık canım
özletme kendini olurmu
kuzum hoşgeldin güzel arkadaşım benim çok özlemiştim seni yav gel bi öpeyim
garibim biz senle karşılaşamıycaz galiba kuzum neyse kalbimiz bir biliyorum
duaları okumuşsun ğzına sağlık canım
buarada seninde kutlu olsun
bide garibim senden bişey rica edicem hani smıller varya onları biraz daha az kullanırsan çok memnun olcam silmek zorunda kalıyoruzda kabul etmiyo yni yollamıyo mesajı bitanem
kuzum hoşgeldin sefa geldin evini özlemişsindir değilmi
buarada saol canım dalmak filan olmazda beni sevdiğini yürekten hemde biliyorum bende seni seviyom datlum .allahım güzel kalbine göre versin
gülü görürsem selamını iletirim bitanem
buarada havada bilem dua etmişsin yirim seni ben yaa
ayy canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
negüzel ya mutlu oldum inanki duaların içinde saol canım
anaa kanka geldinmi yaa hoşgeldin sefa geldin seni burda görmek çok güzel
dizin bitsinde gel iki laflıyalım beee
aynen yaa buakşam azıttılar resmen
buarada iksirim bizi okuyo kuzum kıyamam sana az kaldı sabret ay aynı hapis hayatı gibi oldu
ayyy,kıyamam yaaa,iksir cim kuşum,ben gibi sende gün sayıyon,ama senin günün sonunda ne çıkacağı belli,benimki pek belirsiz kızzzz:18:
canım inş rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder sana...dualarım seninle inş yüzümüzü güldürür allahım en kısa zamanda...
kardeloşum sen geldin ama işlerim vardı diye cıkmak zorunda kaldım...rüyaların hayra cıksın inş bebişin gelmiştir hayırlısıyla...
dilerim rabbimden öteki tarafta şefaatçi olurlar işşallah
sevtunum diş agrın gecmemiş canım allah şifa versin cok gecmiş olsun ...valla elixsirimde anlamadı neden öyle oldugunu ama haftaya bizimle inş canım arkadaşım...
maşallah ogluşuna bersucum rabbim güzel yazılar yaszın bizleri unutmadıgın icin de allah razı olsun senden
hayırlı haberlerle gelirsin inş banucum dualarım seninle...
canım rabbim daha fazla bekletmeden kendiliginden gönderir melegini inş...
canım hoşgeldin uzun zamandır yoktun ama sagolsun eboştan alıyoduk haberlerini iyisindir inş kendine iyi bak öptüm
canım benim seninde kadınlar günün kutlu olsun
canancım cok haklısın yazdıklarına katılıyorum rabbime sıgınıp dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden...inş doktordan hayırlı haberlerle dönersin...
kayracım sen nasılsın canım iyisindir inş...
sagolasin pelincim,allah razi olsun
canım benım ben bıraz gec cıktıgım ıcın yola ben aramadan sen benı aradın allah razı olsun sesın bana enerjı verdı gunum de guzel gectı valla sen konusmyabılırsın balım ama sana degen bır soz olursa boncugumada kardelosa da soledım dalarım yanıkımse uzmesın senı benım ıcın cok ama cok degerlısın bu arada bende yasadıklarını okudum bıtanem ınsallah bır daha o seylere gerek kalmyacak ve bebısın kendılıgınden gelcek bıtanem yerden 7600km yukardayken bıle dularımdaydınız ozellıkle de sen bıtanem benım hersey gonlunce olsun
kuzu regl olmussun uzulme demek bosuna gelır bılıyorum ama bı bak bana bende duzenlı adet gorebıleyım dıye sızlanıyorum calısmalara baslayana kadar tabı yanı o da bır nımet kı zaten sen bunun farkındasın ınsallah bıdahakı ay gelmez kırmızıların
evet canım döndüm evime tilki misali gece de gremedım malum basımın tatlı belası var burda artık sana da kolay gelsın canım annemlerden bılıyorum hıc kolay degıl tadılat ıslerı
canım uzulme bu kadar gecekten de cok stres yapıyorsun sen allahım en kısa zamanda gondersın melegını
ınsallah canım sende bende topıgımızdekı herkes de ve dunyadakı ısteyen her kes de en kısa zamanda bebıslerıne kavusur
canım evın hayırlı ugurlu olsun ınsallah demek pasa senı baya futbol topuna dondurmus allahım kucagına almayı da nasıp etsın
canım nasılsın asıl gıdıyor ıslerın bu arada asılamaya hala karar veremedınızmı senden guzel haberler beklıyoruz tatlım
yola cıktım geldım bıle balım bu arada senın test gunun yarın degılmıydı benı kandırdınmı yoksa ödlekliği bırak ta su testı yap turkıyede degılım dıye rahat duracagını sanıyorsan yanılıyorsun hamıle kardelos
sevtuncum ınsallah pıtpıtları da duyarsın bı kere baktırmaktan bısey olmaz ınsallah hanı ben sureklı alttan baktırma demıstım bı kere baksa bısey olmaz ınsallah dısın ıcın de gecmıs olsun e dayancan bebık ıcın 9 ay
canım demek hala devam edıyor rahatsızlıgın bu arada bızı yalnız bırakmadıgın ıcın bende tsekkur etmek ıstıyorum tekrar allahım sıfalar versın
canım bende arkadaslara katılıyorum hamıle hamıle senı nasıl uzerler ya ınsallah su anda rahatsındır prensesımızı uzmesınloer
canım en kısa zamanda bu problemı halledersın bebegıne kavusursun
canım fırsat buldukca gırmeye calıstıgından hıc ama hıc suphem yok tatalım senden gusel haberler beklıyoruz ona gre
ıyı yapmıssınız tatlım yenı bılgısayarın da ugur getırsın sana
canım evıme gece 1 de gelebıldım anca oldu yanı bu arada tekrar gulu gorursen selamımı sole allahım sıfa versın babacıgına
canımcım selınama dedıgım gıbı uzulme demekle olmaz bılıyorum o duyguyu cunku allahım en kısa zamanda gondersın melegını ama aglayıp esını deuzme bence sımdı daha bı cekınıyordur o ben mesela sorun bende oldugu zaman cogu zaman bısey dıyemıyorum hanı esın de sen sureklı bebekten bahsedersen uzulebılır kuzum nacızane fıkrım bu haddımı astıysam affet
evet kuzu evımdeyım sukur ınsallah dedıgın gıbı olur da bır an once gelır bızım sıpalar osletmem merak etme sen adece aksamları gıremıycem esım oldugu ıcın yanı benden bıkana kadar sonrasında rahatım aksama sabah farketmez
canım ben mıkroenjeksıyonu sormak ıcın almıstım bı yazını ama acıklamıssınız saolasınız
canım cok ama cok gecmıs olsun allah sıfa versın
bende herkesın gununu kutluyorum
kız senı yerım ben kafayı ıcten ıce taktıgını bılıyodum bılınc altın patladı sonunda su testı yap artıııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım hayırlı olsun allahım analı babalı buyutsun uzun omurler versın ınsallah dualrın ıcınde allah razı olsun
canım ınsallah gusel haber ver bıze yegenını de op benım ıcın
senın de hersey gonlunce olsun guzelım allahım kavustursun yavruna en kıs a zamanda
canım baya yogunsun galıba allah yardfımcın olsun gecmıs ıcın de baya ugrasacaga benzıyosun benım ıcınde gecerlı tabı bu ama bıtırdım sukurler olsun
canım tekrar tekrar gecmıs olasun tatlım amelıyat ıcın de sana cok ıhtıyacım oldu bazı sorularım ıcın ama bıttı cok sukur sende aramızdasın artık degılmı optum cok
bende kuzu bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
demek evine döndun canim,kavustun esine desene
tebrik eden herkese çook teşekkürler arkadaşlar rabbim inşallah en kısa sürede sizlerede nasip eder ....misafirler geldi bişey yazamadım forumdan çıkış bile yapamadım kusura bakmayın...allaha emanet olun
amin canim amiiin
kızlar hamileyimmmm darısı olmayanlara kızlar kafama takmadığım ay kaldım bu söze inanmıyodum doğruymuşdün bebişin kesesini gördük rabbim hepinizin gönlüne göre versin peş peşe hamile kalın rabbimin izniyle aminn çok dua edicem ebrar kardeşim bide kardelen sizler aklıma geldiniz :44: diğer arkadaşlarlada konuştum çok ayetel kürsü okumuştum sizlere rabbim yardımcınız olsun
canim hayirli olsun,rabbim kucagina almak nasip eylesin
test yapmadım daha,çünkü test günüm gelmedi kızlar,evde idrar yapmam zaten var olan ayda bile çıkmamıştı çünkü,idrara güvenmiyorum ben.
seni tilki seni,dimek döndün evcezine,hoş geldin madem.
kuzu içten içe yi sen bi bilsem,hem güldürdün beni,hem ağlayasım geldi şimdi cevap yazarken
rabbim güldürsün hepimizin yüzünü inşallah.
kim ne yazmış banu cum?
rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin kubi cim,inşallah en kısa zamanda bizede nasib olur.
anliyorum canim,gunun geldiginde guzel haberler alirsin insallah
hayy ben şansımaevimdeyim netim geldi ama karular ortada yok hepinizi çok özledim...şaka bi yana bende kalamıcam zaten şuanda...eşim 9 buçukta fln geliyo yemegi hazır ettim ama caaanım dizim aşk ve ceza başladı.öpüldünüz canlar..
hee unutmadan son sayfaya bakabildim sadece..kubi arkadasımız hamileymiş ALLAHIM tamamına erdirsin saglıkla kucagına al canım...darısı tüm arkadaslarıma.
derincim hosgeldin aramiza,pc sorunun hallolmus sevindim senin adina
canım hoşgeldin yine karşılaşamadık
işler yoğunmuş kolaylıklar diliyorum canım
dualarıda okumuşsun ağzına sağlık canım
özletme kendini olurmu
kuzum hoşgeldin güzel arkadaşım benim çok özlemiştim seni yav gel bi öpeyim
garibim biz senle karşılaşamıycaz galiba kuzum neyse kalbimiz bir biliyorum
duaları okumuşsun ğzına sağlık canım
buarada seninde kutlu olsun
bide garibim senden bişey rica edicem hani smıller varya onları biraz daha az kullanırsan çok memnun olcam silmek zorunda kalıyoruzda kabul etmiyo yni yollamıyo mesajı bitanem
kuzum hoşgeldin sefa geldin evini özlemişsindir değilmi
buarada saol canım dalmak filan olmazda beni sevdiğini yürekten hemde biliyorum bende seni seviyom datlum .allahım güzel kalbine göre versin
gülü görürsem selamını iletirim bitanem
buarada havada bilem dua etmişsin yirim seni ben yaa
ayy canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
negüzel ya mutlu oldum inanki duaların içinde saol canım
anaa kanka geldinmi yaa hoşgeldin sefa geldin seni burda görmek çok güzel
dizin bitsinde gel iki laflıyalım beee
aynen yaa buakşam azıttılar resmen
buarada iksirim bizi okuyo kuzum kıyamam sana az kaldı sabret ay aynı hapis hayatı gibi oldu
ayy cok mu kullanmisim ebrarim yaa,kusura bakmayin arkadaslar,insallah daha az kullanmaya calisacagim
anam kimleri görüyorum ben yaa
garibim hoşgeldin canım
şükür kavuşturana
anam kimleri görüyorum ben yaa
garibim hoşgeldin canım
şükür kavuşturana
hani kız garip,hoş gelmiş,bizde karşılaşamadık kaç gündür.:81:
sgl canım iyi sayılırımkuzum öncelikle iyiyim ben merak etme bitanem ama görüşürüz inşallah
allah kabul etsin okunan KURANIKERİMİ
güzel kardeşim inanki aklım hep sende ve kardeloşda buay ikinizdende güzel haber bekliyorum inşallah allahım hepimizi sevindirsin .inşallah gelmez kırmızılar öpüyorum seni ayrıca yoğunsun diye dua yazmadım sana balım
birsenim geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum çok öpüyorum seni
ya yine karşılaşamadık bukadar olur neyse sağlık olsun bende çok öpüyorum seni
semroş yeni pc hayırlı olsun biran önce kurunda dön aramıza canım
canım bugün ezel geç bitti artıkböyle olucak sanırsam iyi geceler
hanımlar kimsecikler yok
kayramda evindedir heralde hayırlısıyla
unutmadan SEVTUNUM gülün çok selamı var çok sevindi dün msnde konuştuk tebrik ediyor seni
arkadaşlar gülün hepinize çok selamı var babası rahatsızmış hala hepinizin dua etmesini istiyorum rabbim şifa versin inşallah .aramıza dönücek inşallah enkısa zamanda
geçmiş olsun canım havalardan kimse iyileşemez duruma geldi kendine iyi bak dinlenmrhb arkadaşlar nasılsınız inş bnm gıbı hasta falan deılsıızdır ben cok fenayım dunden berı migrenım bı yandan tuttu göğsüm cok fena dolmus oksurmekten boğaz falan kalmadı dun gece acıldeydım hep basagrım cok zor gectı çok sukur sımdı ıyıym buhar falan verdıler bıraz rahatlamıstım gece sımdı gene kötüyüm neyse gecer ıns bu aralar gıremeyebılım kendınıze dıkkat edın
canım inş hakkında hayırlısı olur güzel haberler verirsin bizlere adet olmassın 9 ay boyunca inş..duaların icinde allah razı olsun ara sıra gir ama özletme kendini... kendine cok iyi bak tatlım
birsencim kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol canım...PELİNCİM SAĞOL canım sende iyisin umarım
garipcim sende iyisin demi canım aman kendine iyi bakcanim uzulme,herseyde bir hayir vardir..birdaha ki ay gelir bebisin insallah
masallah kardelencim,ne guzel uyumussun.bende de bu aralar bir uykusuzluk var.gece uyumakta zorlaniyorum,sabahta hergun ayni saatlerde kalkiyorum.sanki saati kurmusum gibi her sabah 7,20 de kalkiyorum,anlamadim gitti,bir acayibim bu aralar
sagol canım benim ama sen cok sık girmiyosun bu aralar ev işleriyle ugraşıyosun galiba sana kolay gelsin görüşmek üzre tatlım
canım yeni bigisayarın hayırlı olsun güle güle kullan bizde seni özledik kendine iyi bak bundan sonra sık sık gelirsin inş
canım ben iyiyim sagol sende iyisindir inş bu ay hamile kalıp bizlere müjdeli haberi verirsin hakkında hayırlısı olsun kardelencim...sinemcim de bu haftadan sonra gelcek inş aramıza bizde seni öpüyoruz
eboşum karşılaşamıyoruz canım ya iyisindir inş öpüyorum seni tatlım
canım benim üzülme lütfen hayırlısı olsun inş bidaki ay güzel haberi vermek nasip olur aleynacım
sevtunum deşifre olmuş heralde ama bu hafta sonu gelcek inş aramıza bu arada ssen nasılsın dişin nasıl oldu tatlım
canım benim cok gecmiş olsun allahım şifa versin bu grip cok kotu yakalıyo insanı dikkat et kendine öpüyorum senide yeşimcim
kayramı bende merak ettim ya kac gündr girmiyo inş iyidir...
eboşum gülüme bendende selam söyle canım rabbim babasına acıl şifalar versin inş...
selinacım sen nasılsın canım...
aferin sana kız erken kalkmaya alış yarın bebiş falan olursa zorlanırsın bak
demi bende şaşıyorum kendime 9buçukda kalktım kuzu
kocamda şaşırdıgeri yatmamama ama uyumuycam dedim sonra işlerim kalıyo
sende rüyalarla boğuşmuşsun hayrolsun inşallah canım
korkmak yok
anladım canım
ilaçların şifa olsun canım inşallah iyileşirsin
dişinide 3 ay çekiceksin öyle görünüyo allah yardımcın olsun
Allah analı babalı sağlıklı hayırlı büyümesini nasip etsin canımselam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
banucum nasıl oldun boğazın geçtimiKızlar bazı alıntılar çıkmadı.Şimdide yiğenim geldi resim yapıyoruz sizleri çok öpüyorum yarın için bana dua edin bakalım doktor ne diyecek.
canım inşallah bebişin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden doğal gelir sen gönlünü ferah tutmb arkadaşlar ben esra 23yaşındayım 5.5 yıllık evliyim 3ay klomenle yumurta takıbı 2olumsuz aşılama vede geçen ay 1olumsuz tüpbebk geçiridim tabi dünya başıma yıkıldı çok ümitliydi doktorum çünkü 8hücreliydi tarnsfer sonrası ultrasyon kağını elime verdiler rahımde küçüçük nokta ALLAHIM dedim bunu gördümya okadar mutlu oldumki(sonuç negatif)ama okağıdı görmkte bi mucuzeydi benim için yeniyeni toparlanmaya başladım inş hakkımızda hayırlsı nezaman hayırlıysa ozamn olsun.buarada dünya kadınlar gününüz kutlu olsun önce kendiniz değerlisiniz sakın unutmayın hayatınızda hep güzelliklerin oolması dileğimle:))
seni burda hiç görmedim önceden geliyodun sanırım tanımasakta sevindik canım Allahım hayırlıısyla sağlıklıca doğmasını nasip etsinkızlar hamileyimmmm darısı olmayanlara kızlar kafama takmadığım ay kaldım bu söze inanmıyodum doğruymuşdün bebişin kesesini gördük rabbim hepinizin gönlüne göre versin peş peşe hamile kalın rabbimin izniyle aminn çok dua edicem ebrar kardeşim bide kardelen sizler aklıma geldiniz :44: diğer arkadaşlarlada konuştum çok ayetel kürsü okumuştum sizlere rabbim yardımcınız olsun
derinim kavuştun netine ha sevindim bol bol görüşürüz inşallahhayy ben şansımaevimdeyim netim geldi ama karular ortada yok hepinizi çok özledim...şaka bi yana bende kalamıcam zaten şuanda...eşim 9 buçukta fln geliyo yemegi hazır ettim ama caaanım dizim aşk ve ceza başladı.öpüldünüz canlar..
kız napıyım valla bende anlamıyyom uğraşıyoz bide hava iyice soğudu kar var yollar kapanacak nerdeyse okullar bile tatil oldubirsen cim selam,napıyon,gene mi çok koşturuyon,qaccık dinlen yaaaa:97:
teşekkür ebrarcım başım ilaç içmiyorum ya biraz zor geçiyo arada geliyo bu aralar havadan yorgunluktanhoşgeldin canım nasılsın?başın geçtimi
canım çok kullanınca yollamıyo mesajı oyüzden geri dönüp silmek gerekiyocanım inş rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder sana...dualarım seninle inş yüzümüzü güldürür allahım en kısa zamanda...
kardeloşum sen geldin ama işlerim vardı diye cıkmak zorunda kaldım...rüyaların hayra cıksın inş bebişin gelmiştir hayırlısıyla...
sagolasin pelincim,allah razi olsun
demek evine döndun canim,kavustun esine desene
amin canim amiiin
canim hayirli olsun,rabbim kucagina almak nasip eylesin
anliyorum canim,gunun geldiginde guzel haberler alirsin insallah
derincim hosgeldin aramiza,pc sorunun hallolmus sevindim senin adina
ayy cok mu kullanmisim ebrarim yaa,kusura bakmayin arkadaslar,insallah daha az kullanmaya calisacagim
geldi işte kuzumhani kız garip,hoş gelmiş,bizde karşılaşamadık kaç gündür.:81:
hosbulduk ebrarim yaa,karsilastik inan bende cok sevindim
nasilsin canim??
görusemedik uzun zamandir
sgl canım iyi sayılırım
geçmiş olsun canım havalardan kimse iyileşemez duruma geldi kendine iyi bak dinlen
canım inş hakkında hayırlısı olur güzel haberler verirsin bizlere adet olmassın 9 ay boyunca inş..duaların icinde allah razı olsun ara sıra gir ama özletme kendini... kendine cok iyi bak tatlım
birsencim kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol canım...PELİNCİM SAĞOL canım sende iyisin umarım
garipcim sende iyisin demi canım aman kendine iyi bak
Allah analı babalı sağlıklı hayırlı büyümesini nasip etsin canım
banucum nasıl oldun boğazın geçtimi
canım inşallah bebişin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden doğal gelir sen gönlünü ferah tut
seni burda hiç görmedim önceden geliyodun sanırım tanımasakta sevindik canım Allahım hayırlıısyla sağlıklıca doğmasını nasip etsin
derinim kavuştun netine ha sevindim bol bol görüşürüz inşallah
kız napıyım valla bende anlamıyyom uğraşıyoz bide hava iyice soğudu kar var yollar kapanacak nerdeyse okullar bile tatil oldu
teşekkür ebrarcım başım ilaç içmiyorum ya biraz zor geçiyo arada geliyo bu aralar havadan yorgunluktan
iyiyim cok sukur birsencim,sen nasilsin??basin agriyormus,cok gecmis olsun canim.rabbim sifa versin
hosbulduk kardelencim,nasilsin canim??kac gundur karsilasamadik özledim sizleri
sgl canım iyi sayılırım
geçmiş olsun canım havalardan kimse iyileşemez duruma geldi kendine iyi bak dinlen
sen genede az yorul birsencim,biliyosun,hüseyin emre ler kolay yapılmıyocanım inş hakkında hayırlısı olur güzel haberler verirsin bizlere adet olmassın 9 ay boyunca inş..duaların icinde allah razı olsun ara sıra gir ama özletme kendini... kendine cok iyi bak tatlım
canım inşallah bebişin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden doğal gelir sen gönlünü ferah tut
seni burda hiç görmedim önceden geliyodun sanırım tanımasakta sevindik canım Allahım hayırlıısyla sağlıklıca doğmasını nasip etsin
kız napıyım valla bende anlamıyyom uğraşıyoz bide hava iyice soğudu kar var yollar kapanacak nerdeyse okullar bile tatil oldu
teşekkür ebrarcım başım ilaç içmiyorum ya biraz zor geçiyo arada geliyo bu aralar havadan yorgunluktan
sgl canım iyi sayılırım
canım çok kullanınca yollamıyo mesajı oyüzden geri dönüp silmek gerekiyo
nekusuru sen kusura bakma bilsen zaten ben sadece hatırlatmak istedim
geldi işte kuzum
bende kuzum yaa ben iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?