allaha sukur iyiyim canim,hic msnde de karsilasamadik bu aralar
bizde bugun kocisle boya falan baktik ev icin,azcik gezdikbu arada karnima agrilar giriyor ara ara,sanirim kirmizilar yola cikti
bende sizleri özlüyom kız,bi gün görüşemesem
sgl canım iyi sayılırım
geçmiş olsun canım havalardan kimse iyileşemez duruma geldi kendine iyi bak dinlen
sen genede az yorul birsencim,biliyosun,hüseyin emre ler kolay yapılmıyo
evet canim cok haklisin,sanki bir gun bile siteye girip sizle konusmasam sanki birseyler eksikmis gibi geliyor,iyiki varsiniz
kızlar okusamda alıntı yapmayınca ne kadar garip oluyomuş alışkanlık yapıyonuz yaaa
ben msn pek açmdığımdan kuzum kkda olunca iki tarafı idare edemiyorumazcık beceriksizim okonuda
aa negüzel nerenk düşünüyosun canım ?
inşallah gelmez kırmızılar dur bakalım hayırlısı kuzum
birinin msnsinde sorun var yine yazdıklarım gitmiyooooooo
buarada DURUMUZ nerelerde yaa merak ettim onuda
bende iki isi ayni anda yapmayi basaramiyorumidare ediyoruz iste..daha tam karar veremedik canim yaa,bir taraftan mobilya falan bakiyoruz,bizim mobilyalar beyaz canim,sanirim rengide onlara uydurucaz..
ebrarcim benim alintilarim neden guzel cikmiyor yaa,karisik karisik oluyor..oysaki eskiden nasil yapiyorsam aynini yapiyorum ama:44:hala anlamis degilim:26:
evet canim duruyu bende merak ettim:26:iksirde misafir olarak takip ediyor,gunduz msn de konustuk,kendisi ile
kuzum öncelikle alıntıyı anlatıyım olay senden kaynaklı değil birisi alıntıyı bozmuş
diğerleride ondan alıntı yapınca peş peşe bozuk çıkıyo
aldığın yazının içinde birbaşkasının ismi olmuycak onu silceksin canım
aslında ben az önce düzelttim ona bakarsan bide sizinkilere bakarsan anlarsın
demek karar vermediniz beyazsa her renk olurda renkli artık yapılmıyo benimki kumbeji memnunum canım
kardelencim kac gun var test gunune??birde sen bu ay ilac tedavisimi uyguladin canim??:26:
canım evet ya hergün bi fire veriyoruz hayrolsun inşallah
iksire üzülüyom yazık kuzuma yaa
anladim canim,esim bugun kumbejine benzer bir renk beyendi,ben genelde evi koyu rank sevmiyorum,boya laminert fayans mobilya hepsini acik renk seviyorum..esimide kirmak istemem cok beyendi cunkuu
birde burda cok moda,beyaz boyanip usten desenler yaptiriliyor,cicek vs gibi,boya beyaz uzerine yapilan renkli oluyor,belki onuda tercih edebiliriz,yani tam karar veremedik yaa,cok zormus bu isler,bitsede kurtulsam
benim test günüm yarın garipcim,aslında tam günü söylemiyodum kimseye,çünkü bişeyler yazılınca daha çok stresleniyorum,söylemicektim o yzüden ama sizide merakta bırakmim de mi.
bu ay iğneyle yumurtalarım büyütüldü canım.
bahar rehveti heralde,kizlarin isleri var sanirim:44:neyse gelirler en yakin zamanda
aslında kesekağıdıda güzel renk
ama dediğin gibi olabilir beyaz yapıp üstüne desenler yada şöylede oluyo tek bitaraf duvara kağıt yaptırabilirsiniz
anliyorum canim,rabbim emeklerini bosa cikarmasin,ümit ettiklerine nail eylesin tatlim
hoşgeldin balım hayırdır burdasın kaçamakmı yaptın yoksam,ebrar_53+,garip+,kardelen5233+,lagrima,DerinSu,derdanur,birsen29+,
iyi geceler kızlar.nasılsınız.?
kayram evine hoşgeldin canım,
derincim sende hoşgeldin özlettin kendini,
kubi hamileymişsin tanımıyorum ama tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.
evet burda da cok yapiliyor,2 taraf kagit,2 tarak boya..veya 1 tarfta kagit olabiliyor..kesekagidini bilmiyorum,bir bakiyim netten:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?