Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım nasıl oldun dişin geçtimi,biraz daha iyisindir umarım.bi de kum döküyomuşsun çok geçmiş olsun canım geldimi hepsi birden geliyo demi,neyse Rabbim daha büyük dert vermesin inşaallah.Allah'ım bu
sefer yüzüne gülsün canım.bebeğin sağlıkla gelsin.
Ebrarcım dua yazmışsın canım hepsini okudum.Allah'ım inşaallah kabul eder.Cümlemizin yardımcısı olur.geçmişi okuyayım dedim bi baktım aman Allah'ım 200 küsür sayfa.şöyle bir göz gezdirdim çok detaylı bakamadım açıkçası.gözlerim şaşı bakmaya başlıyo bi süre sonra
pelincim de üzülme demiş sağol güzelim sanırım artık alıştım,çok takmıyorum artık ama tabii hala içimde bebek hasreti var.yine de biraz bastırdım sanırım.cumaya yine doktor yolu göründü.bakalım yumoşlarım ne durumda .hayırlısı artık.Allah'a tevekkül etmekten başka bişey gelmiyo elimden.
ben şimdilik çıkıyorum kızlar mümkün olduğunca girmeye çalışacağım.çok öptüm hepinizi.

canım inş rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder sana...dualarım seninle inş yüzümüzü güldürür allahım en kısa zamanda...
kardeloşum sen geldin ama işlerim vardı diye cıkmak zorunda kaldım...rüyaların hayra cıksın inş bebişin gelmiştir hayırlısıyla...

canım benım ben bıraz gec cıktıgım ıcın yola ben aramadan sen benı aradın allah razı olsun sesın bana enerjı verdı gunum de guzel gectı valla sen konusmyabılırsın balım ama sana degen bır soz olursa boncugumada kardelosa da soledım dalarım yanıkımse uzmesın senı benım ıcın cok ama cok degerlısın bu arada bende yasadıklarını okudum bıtanem ınsallah bır daha o seylere gerek kalmyacak ve bebısın kendılıgınden gelcek bıtanem yerden 7600km yukardayken bıle dularımdaydınız ozellıkle de sen bıtanem benım hersey gonlunce olsun
kuzu regl olmussun uzulme demek bosuna gelır bılıyorum ama bı bak bana bende duzenlı adet gorebıleyım dıye sızlanıyorum calısmalara baslayana kadar tabı yanı o da bır nımet kı zaten sen bunun farkındasın ınsallah bıdahakı ay gelmez kırmızıların
evet canım döndüm evime tilki misali gece de gremedım malum basımın tatlı belası var burda artık sana da kolay gelsın canım annemlerden bılıyorum hıc kolay degıl tadılat ıslerı
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün??? ben bu ay gene hasta oldum çok mutsuzummm ağlamaktan gözlerim şişti offffffffffffffffff Allah ım yardımet kurban oldugum..şifa ver hepimizeeee
canım uzulme bu kadar gecekten de cok stres yapıyorsun sen allahım en kısa zamanda gondersın melegını
selam kizlar

ben 2 bucuk senedir anne olmak istiyorum olamiyorum
:2:
ınsallah canım sende bende topıgımızdekı herkes de ve dunyadakı ısteyen her kes de en kısa zamanda bebıslerıne kavusur
canım evın hayırlı ugurlu olsun ınsallah demek pasa senı baya futbol topuna dondurmus allahım kucagına almayı da nasıp etsın
canım nasılsın asıl gıdıyor ıslerın bu arada asılamaya hala karar veremedınızmı senden guzel haberler beklıyoruz tatlım
kayra acaba çıktı mı yola,nbilen var mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?
yola cıktım geldım bıle balım bu arada senın test gunun yarın degılmıydı benı kandırdınmı yoksa ödlekliği bırak ta su testı yap turkıyede degılım dıye rahat duracagını sanıyorsan yanılıyorsun hamıle kardelos
sevtuncum ınsallah pıtpıtları da duyarsın bı kere baktırmaktan bısey olmaz ınsallah hanı ben sureklı alttan baktırma demıstım bı kere baksa bısey olmaz ınsallah dısın ıcın de gecmıs olsun e dayancan bebık ıcın 9 ay
canım demek hala devam edıyor rahatsızlıgın bu arada bızı yalnız bırakmadıgın ıcın bende tsekkur etmek ıstıyorum tekrar allahım sıfalar versın
nasılsınız canlar uzun süredir giremiyorum ailesel problemler nedeni ile bu akşam anneme gidicem ordan konuşuruz inş nasılsınız inş güzle haberlerl vardır
canım bende arkadaslara katılıyorum hamıle hamıle senı nasıl uzerler ya ınsallah su anda rahatsındır prensesımızı uzmesınloer
canım en kısa zamanda bu problemı halledersın bebegıne kavusursun
canım fırsat buldukca gırmeye calıstıgından hıc ama hıc suphem yok tatalım senden gusel haberler beklıyoruz ona gre
ıyı yapmıssınız tatlım yenı bılgısayarın da ugur getırsın sana
canım evıme gece 1 de gelebıldım anca oldu yanı bu arada tekrar gulu gorursen selamımı sole allahım sıfa versın babacıgına
kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
canımcım selınama dedıgım gıbı uzulme demekle olmaz bılıyorum o duyguyu cunku allahım en kısa zamanda gondersın melegını ama aglayıp esını deuzme bence sımdı daha bı cekınıyordur o ben mesela sorun bende oldugu zaman cogu zaman bısey dıyemıyorum hanı esın de sen sureklı bebekten bahsedersen uzulebılır kuzum nacızane fıkrım bu haddımı astıysam affet
evet kuzu evımdeyım sukur ınsallah dedıgın gıbı olur da bır an once gelır bızım sıpalar osletmem merak etme sen adece aksamları gıremıycem esım oldugu ıcın yanı benden bıkana kadar sonrasında rahatım aksama sabah farketmez
canım ben mıkroenjeksıyonu sormak ıcın almıstım bı yazını ama acıklamıssınız saolasınız
canım cok ama cok gecmıs olsun allah sıfa versın

iyiyim pelincim sen nasılsın?

KADINLAR GÜNÜNÜN KUTLU OLSUN KIZLAR
bende herkesın gununu kutluyorum

kız senı yerım ben kafayı ıcten ıce taktıgını bılıyodum bılınc altın patladı sonunda su testı yap artıııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
canım hayırlı olsun allahım analı babalı buyutsun uzun omurler versın ınsallah dualrın ıcınde allah razı olsun
Kızlar bazı alıntılar çıkmadı.Şimdide yiğenim geldi resim yapıyoruz sizleri çok öpüyorum yarın için bana dua edin bakalım doktor ne diyecek.
canım ınsallah gusel haber ver bıze yegenını de op benım ıcın
senın de hersey gonlunce olsun guzelım allahım kavustursun yavruna en kıs a zamanda
canım baya yogunsun galıba allah yardfımcın olsun gecmıs ıcın de baya ugrasacaga benzıyosun benım ıcınde gecerlı tabı bu ama bıtırdım sukurler olsun
canım tekrar tekrar gecmıs olasun tatlım amelıyat ıcın de sana cok ıhtıyacım oldu bazı sorularım ıcın ama bıttı cok sukur sende aramızdasın artık degılmı optum cok
kizlar hepinizin dünya kadinlar günü kutlu olsunben artik anneler gününü kutlamak istiyorum

bende kuzu bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mrb rkadaşlar dua işinden beni bilgilendirrmisiniz bende okuyabilirim ayetel kürsüyü ezberimde var 50tane alabilirim nezamana kadar okunucak cvp yazarsanız sevinirim

tebrik eden herkese çook teşekkürler arkadaşlar rabbim inşallah en kısa sürede sizlerede nasip eder ....misafirler geldi bişey yazamadım forumdan çıkış bile yapamadım kusura bakmayın...allaha emanet olun

ben çıkıyorum beni çagırıyo daha namaz kılıcam dualarım sizlerle öpüyorum hepiceginizi

kızlar hamileyimmmm darısı olmayanlara kızlar kafama takmadığım ay kaldım bu söze inanmıyodum doğruymuş dün bebişin kesesini gördük rabbim hepinizin gönlüne göre versin peş peşe hamile kalın rabbimin izniyle aminn çok dua edicem ebrar kardeşim bide kardelen sizler aklıma geldiniz :44: diğer arkadaşlarlada konuştum çok ayetel kürsü okumuştum sizlere rabbim yardımcınız olsun

canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşallah

canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşallah

sağol cnm darısı hepinizin başına 1.5 sene olmadı nasıl oldu hayret ediyorum nerdeyse 2 sene olcakdı kafama takmadığım ay gelmiş bizim sıpa ayın 21 kalp atışını duycam inşallah darısı sana senin varmıydı ben çok unutkanım :26:

dün görünce üzüldüm ama normalim bugün..hayırlısı yarın gün aldım hastaneye gideceğim zaten bakalım neler diyecek....hayırlısı...
canım uzulme bu kadar gecekten de cok stres yapıyorsun sen allahım en kısa zamanda gondersın melegını

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin inşallah..çok sevindim....

test yapmadım daha,çünkü test günüm gelmedi kızlar,evde idrar yapmam zaten var olan ayda bile çıkmamıştı çünkü,idrara güvenmiyorum ben.
seni tilki seni,dimek döndün evcezine,hoş geldin madem.
kuzu içten içe yi sen bi bilsem,hem güldürdün beni,hem ağlayasım geldi şimdi cevap yazarken
rabbim güldürsün hepimizin yüzünü inşallah.
Ya bu ne şimdiiii mesaja bakk...
kim ne yazmış banu cum?
rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin kubi cim,inşallah en kısa zamanda bizede nasib olur.

selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
bersum gözün aydın cnm oglusuna uzun saglıklı basarılı ömürler dılerım duaların ıcınde cok sagol

hoşgeldın cnm

allah analı babalı büyütsün cnm kayboldun ama dönüşün müjdelı oldu cok tebrıkederım
kayram sende hoşgeldın cnm evıne
kızlar ben kacıyorum gece olamıcam kendınıze ıyı bakın
buarada elıksırcıgım yazamıyorsun ama mısafırlıge gelıyorsun pazara az kaldı sabret

heyyyyyyyyyy altta görüyorum siziama yazan çizen yok...hımmmmmmmmmmmmmmmmm

hayy ben şansımaevimdeyim netim geldi ama karular ortada yokhepinizi çok özledim...şaka bi yana bende kalamıcam zaten şuanda...eşim 9 buçukta fln geliyo yemegi hazır ettim ama caaanım dizim aşk ve ceza başladı.öpüldünüz canlar..

hee unutmadan son sayfaya bakabildim sadece..kubi arkadasımız hamileymiş ALLAHIM tamamına erdirsin saglıkla kucagına al canım...darısı tüm arkadaslarıma.

hooooo,kimi görüyorum buralarda,kız aşk ve ceza mı izlenir osmancık varkene.
bu arada kardelenim 49 um,ben sana hoş geldin dimedim sanırsam burdan,gel öpim bi

hooooo,kimi görüyorum buralarda,kız aşk ve ceza mı izlenir osmancık varkene.
bu arada kardelenim 49 um,ben sana hoş geldin dimedim sanırsam burdan,gel öpim bi

yok kıı ben izlemiyorm onu...bikaç kere baktım üzülüyorum sonra...
çıkmadan bi bakim demiştim yazını gördüm.ben kaçtım cnm öptüm seni...gece girersen görüşürük artık ...:80:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…