Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar bazı alıntılar çıkmadı.Şimdide yiğenim geldi resim yapıyoruz sizleri çok öpüyorum yarın için bana dua edin bakalım doktor ne diyecek.

evet,biraz kaçırdıkların oluyo sanki,neyse ses etmiyorum ben artık.

ayy kuzu şükür kavuşturana ya çok merak ettim
sorma arkadaşım işimiz çok zor napalım kader yazgı
olsun canım sen iyi olda sorun değil
bende sinir oluyorum ona,kapatıp açtın mı kuzu?
yok onu yapmadım ama sorun sende

mb arkadaşlar ben esra 23yaşındayım 5.5 yıllık evliyim 3ay klomenle yumurta takıbı 2olumsuz aşılama vede geçen ay 1olumsuz tüpbebk geçiridim tabi dünya başıma yıkıldı çok ümitliydi doktorum çünkü 8hücreliydi tarnsfer sonrası ultrasyon kağını elime verdiler rahımde küçüçük nokta ALLAHIM dedim bunu gördümya okadar mutlu oldumki(sonuç negatif)ama okağıdı görmkte bi mucuzeydi benim için yeniyeni toparlanmaya başladım inş hakkımızda hayırlsı nezaman hayırlıysa ozamn olsun.buarada dünya kadınlar gününüz kutlu olsun önce kendiniz değerlisiniz sakın unutmayın hayatınızda hep güzelliklerin oolması dileğimle:))

Kızlar bazı alıntılar çıkmadı.Şimdide yiğenim geldi resim yapıyoruz sizleri çok öpüyorum yarın için bana dua edin bakalım doktor ne diyecek.

tamam canım çok öptüm seni görüşmek üzere
minişi öp benim için yarın hayırlı haberler alırsın inşallah

amin canım kaynatan dişime kuru karanfil koy ddi koysak bebege zaraı olmaz demi:44::44::44:
eşin şaşmıştı r canım erken kalkan yol alır diye boş bosuna demiyolar ben erken kalkınca her işim bitiyo yaw
selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah

canım facedeki bebek seninmi merak ettim bu arada allahım acısını göstermesin asker ligini görürüsün işşallah önce sünnetini tabe

yaptım yapmammı 20 21 22 öncesi sonrası amagene hasta oldum 2 gün geciktisevindim ama oldum hast gitcem inş yarın bakalım nasip yaa.. sıkıldım artık aslında ama yarın gidip bakcaz bakalım ne var ne yok...

rabbim hepimize en kısa zamanda,en sağlıklı şekilde yaşatsın o mucizeyi.

slm hoşgeldin canım
allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah kendiliğinden gelsin meleğin
seninde kadınlar günün kutlu olsun çok haklısın bizden önemli bişey yok aslında

valla canım dedimya bizim gelinde hamile oda hep karanfil koydu bişey olmadı ama araştır istersen
allah şifa versin

kız dokundurda kurtulayım şu diş agrısından eşim diyodu inanın abartıyo zannediyodum ama nerde geçen hellalik aldım ondan dedim hakkını helal et dedim oda dedi nasılmış agrısı dedi 20 tl ver dedi helala ediyim gıcık benle ugraşmaya bayılıyo adam
evet,biraz kaçırdıkların oluyo sanki,neyse ses etmiyorum ben artık.

canım mazur görün inan gripten ekranı çift görüyorum zaten birazdanda çıkıcam annem inanın nefes aldırmıyo ban kadın istiyoki yataktan çımayayım birde aşırıya kaçması yokmu ye ye diyo kız kocaman bir şey olucam hafif yiyorum kızıyo neymiş bala kadar yediriyo evime geçsemde rahatlasam ya kafam allak bullak he :2::2::2::2::2:bu arada kadınlar günün kutlu mutlu olsun

Herkese kucak dolusu öpücükler kızlar.öncelikle hepinizin kadınlar günü kutlu olsun.sadece bir gün değil her gün kadının değeri bilinsin.anneler,eşler,ablalar,kız kardeşler hep gülsün...
yine baya oldu giremedim.geçen hafta seminer vardı biz organize ettik yoğundu çalışmalar.bugünden itibaren de hizmet içi eğitimlerim başlıyor.1 ay sürecek.kaç yaşına geldik bitmedi gitti şu eğitimler
şimdi açtım topiği dua listesine bi bakıyım dedim şimdi geçmiş de okumaya çalışacağım.tabi başarabilirsem.çoooooooooook öptüm hepinizi ben geçmişteyim

güneycanan merhaba canıM arkadaşlar hepinize merhaba...

Biraz gecikmeli de olsa döndüm evime çok şükür herşey iyi inşallah.

Sevgicim çok sevindim bebişin bekletmeden gelmiş ne güzel inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.
Dualarınız içinde çok teşekkürler Allah razı olsun.Benim geçmişi okumam epeyce uzun sürer malum çok birikti.Okudukça haberlerinizi öğrenirim inşallah.
Deryacım ameliyat olmuşsun geçmiş olsun iyi geçmiş ebrardan öğrendiğim kadarıyla inşallah hayırlara vesile olsun canım

bilgisrayin hayirli olsun canim,iyi gunlerde kullan

evet ebrarim,yine karsilasamadikislerimden vakit buldugumda giriyorum,ama benim girdigim saatlerde kimse olmuyorgecmisi okuyarak ve alinti yaparak vakit geciriyorum bende

kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm

canim uzulme bir dahaki ay nasip eder rabbim insallah..benim de adet belirtileri basladi gibi,hayirlisi artik

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin

iyiyim pelincim sen nasılsın?

KADINLAR GÜNÜNÜN KUTLU OLSUN KIZLARR

seninde kutlu olsun selinacim

canim bende dualarimi okudum,rabbim kabul etsin insallah

kizlar masallah ne kadar bilinclisiniz,ben ilk defa duyuyor ve ögreniyorum bunlari,sizden ögrenecegim cok sey var

canim guzel gönlun ve guzel yüzün icin rabbim hep guzellikler göstersin sana.gecmiste yasadigin sikintilari unutturacak hayirli evlatlar versin

canim test yapmadin mi daha:44::44:ruyan hayirlara vesile olsun insallah

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin,doktora gitsen belki bebegini etkilemeyecek ilaclar verebilir veya alternatif tiptan yararlanabilirsin

selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah

canim hayirli olsun oglun,rabbim hayirli evlat eylesin insallah

canim rabbim hayirli evlatlar versin,yuzunu guldursun

demek evine döndun canim,insanin evi gibisi yok dimi,

Son düzenleme:

sagolasım canım darısı işşallah sizlere birde pıt pıtları duysam içim rahat edicekbu arada karşı komsumuzun kızınada vermişler o ilaçtan içmiş sorun yok yanı canancım merhaba seninde kutlu olsun kadınlar günün ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…