- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
canım yazdıklarım gelmiyo haberin olsun sinir oldum
görüşürüz bebem bu aralar karşılaşamıyoruz kusura bakmayın geçmişlere fazla bakamıyorum bakıyorumda gözümden kaçırdıgım olmuş malun benim yavru sag olsun nefes aldrımıyo kaçamak giriyorum zateneve geçince işşallah telafi ederik
kız sen benim dedigimi yaptınmı bakem 21 süle çabuk
ayy kuzu şükür kavuşturana ya çok merak ettimGeldim kız giremedim bendede çok merak ettim.
Ay bilirim o diş ağrısdımnı
Nasıl sevindim bilemezsin allahım tamamına erdirsin kendim kadar sevindim.
Üzülme tatlım sabret olucak inşallah.
Ne zor şeyler dimi arkadaşım inşallah gerek kalmadan gelir yavrularımız.
Yaklaş kızzz bir dopkundırayım ben o hain dişeeee.
olsun canım sen iyi olda sorun değilgörüşürüz bebem bu aralar karşılaşamıyoruz kusura bakmayın geçmişlere fazla bakamıyorum bakıyorumda gözümden kaçırdıgım olmuş malun benim yavru sag olsun nefes aldrımıyo kaçamak giriyorum zateneve geçince işşallah telafi ederik
yok onu yapmadım ama sorun sendebende sinir oluyorum ona,kapatıp açtın mı kuzu?
Kızlar bazı alıntılar çıkmadı.Şimdide yiğenim geldi resim yapıyoruz sizleri çok öpüyorum yarın için bana dua edin bakalım doktor ne diyecek.
amin canım kaynatan dişime kuru karanfil koy ddi koysak bebege zaraı olmaz demi:44::44::44:
demi bende şaşıyorum kendime 9buçukda kalktım kuzu
kocamda şaşırdıgeri yatmamama ama uyumuycam dedim sonra işlerim kalıyo
sende rüyalarla boğuşmuşsun hayrolsun inşallah canım
korkmak yok
anladım canım
ilaçların şifa olsun canım inşallah iyileşirsin
dişinide 3 ay çekiceksin öyle görünüyo allah yardımcın olsun
eşin şaşmıştı r canım erken kalkan yol alır diye boş bosuna demiyolar ben erken kalkınca her işim bitiyo yaway bakalım nolcak biraz yağsa ne iyi olurdu
sevtunum diş ağrısı çok zor canım ya
bizim gelinde hamile onunda çok ağrıdıda hep karanfil koydu dişinin oraya istersen birdene canım
yokkk olmaz dilim lazım bana kim konuşcak yoksam
selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
görüşürüz bebem bu aralar karşılaşamıyoruz kusura bakmayın geçmişlere fazla bakamıyorum bakıyorumda gözümden kaçırdıgım olmuş malun benim yavru sag olsun nefes aldrımıyo kaçamak giriyorum zateneve geçince işşallah telafi ederik
mb arkadaşlar ben esra 23yaşındayım 5.5 yıllık evliyim 3ay klomenle yumurta takıbı 2olumsuz aşılama vede geçen ay 1olumsuz tüpbebk geçiridim tabi dünya başıma yıkıldı çok ümitliydi doktorum çünkü 8hücreliydi tarnsfer sonrası ultrasyon kağını elime verdiler rahımde küçüçük nokta ALLAHIM dedim bunu gördümya okadar mutlu oldumki(sonuç negatif)ama okağıdı görmkte bi mucuzeydi benim için yeniyeni toparlanmaya başladım inş hakkımızda hayırlsı nezaman hayırlıysa ozamn olsun.buarada dünya kadınlar gününüz kutlu olsun önce kendiniz değerlisiniz sakın unutmayın hayatınızda hep güzelliklerin oolması dileğimle:))
mb arkadaşlar ben esra 23yaşındayım 5.5 yıllık evliyim 3ay klomenle yumurta takıbı 2olumsuz aşılama vede geçen ay 1olumsuz tüpbebk geçiridim tabi dünya başıma yıkıldı çok ümitliydi doktorum çünkü 8hücreliydi tarnsfer sonrası ultrasyon kağını elime verdiler rahımde küçüçük nokta ALLAHIM dedim bunu gördümya okadar mutlu oldumki(sonuç negatif)ama okağıdı görmkte bi mucuzeydi benim için yeniyeni toparlanmaya başladım inş hakkımızda hayırlsı nezaman hayırlıysa ozamn olsun.buarada dünya kadınlar gününüz kutlu olsun önce kendiniz değerlisiniz sakın unutmayın hayatınızda hep güzelliklerin oolması dileğimle:))
amin canım kaynatan dişime kuru karanfil koy ddi koysak bebege zaraı olmaz demi:44::44::44:
eşin şaşmıştı r canım erken kalkan yol alır diye boş bosuna demiyolar ben erken kalkınca her işim bitiyo yaw
canım facedeki bebek seninmi merak ettim bu arada allahım acısını göstermesin asker ligini görürüsün işşallah önce sünnetini tabe
kız dokundurda kurtulayım şu diş agrısından eşim diyodu inanın abartıyo zannediyodum ama nerde geçen hellalik aldım ondan dedim hakkını helal et dedim oda dedi nasılmış agrısı dedi 20 tl ver dedi helala ediyim gıcık benle ugraşmaya bayılıyo adamGeldim kız giremedim bendede çok merak ettim.
Ay bilirim o diş ağrısdımnı
Nasıl sevindim bilemezsin allahım tamamına erdirsin kendim kadar sevindim.
Üzülme tatlım sabret olucak inşallah.
Ne zor şeyler dimi arkadaşım inşallah gerek kalmadan gelir yavrularımız.
Yaklaş kızzz bir dopkundırayım ben o hain dişeeee.
evet,biraz kaçırdıkların oluyo sanki,neyse ses etmiyorum ben artık.
selam kızlar eşime masa müstü bilgisayar aldırdım inşallah bir kaç gün içinde kuracağız sizleri çok özledim şu an üst kattakilerin bilgisayarını aldım onunla yazıyorum hepinizi çok çok öpüyorum
kuzum öncelikle iyiyim ben merak etme bitanem ama görüşürüz inşallah
allah kabul etsin okunan KURANIKERİMİ
güzel kardeşim inanki aklım hep sende ve kardeloşda buay ikinizdende güzel haber bekliyorum inşallah allahım hepimizi sevindirsin .inşallah gelmez kırmızılar öpüyorum seni ayrıca yoğunsun diye dua yazmadım sana balım
birsenim geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum çok öpüyorum seni
ya yine karşılaşamadık bukadar olur neyse sağlık olsun bende çok öpüyorum seni
semroş yeni pc hayırlı olsun biran önce kurunda dön aramıza canım
canım bugün ezel geç bitti artıkböyle olucak sanırsam iyi geceler
hanımlar kimsecikler yok
kayramda evindedir heralde hayırlısıyla
unutmadan SEVTUNUM gülün çok selamı var çok sevindi dün msnde konuştuk tebrik ediyor seni
arkadaşlar gülün hepinize çok selamı var babası rahatsızmış hala hepinizin dua etmesini istiyorum rabbim şifa versin inşallah .aramıza dönücek inşallah enkısa zamanda
kızlar ben adet oldum hakkımzda hayırlısı hayırlı zamn deyilmiş demekki ALLAHIM İNŞALLAH bu ay nasip eder cok üzgünüm
mrhb arkadaşlar nasılsınız inş bnm gıbı hasta falan deılsıızdır ben cok fenayım dunden berı migrenım bı yandan tuttu göğsüm cok fena dolmus oksurmekten boğaz falan kalmadı dun gece acıldeydım hep basagrım cok zor gectı çok sukur sımdı ıyıym buhar falan verdıler bıraz rahatlamıstım gece sımdı gene kötüyüm neyse gecer ıns bu aralar gıremeyebılım kendınıze dıkkat edın
iyiyim pelincim sen nasılsın?
KADINLAR GÜNÜNÜN KUTLU OLSUN KIZLARR
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
KARDELEN49.............15
BONCUK....................15
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15
KARDELENBHR.............15bitti
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
WAY........................10
DERDA......................10
EBRAR......................10
BİRSEN.....................8
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELEN49.............15
KARDELOŞ...............15
BONCUK...................15
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
ALEYNA...................15bitti
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
WAY........................10
DERDA.....................10
EBRAR.....................10
BİRSEN.....................8
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30
DERİN......................15
KARDELENBHR..........15bitti
KARDELOŞ..............15
BONCUK..................15
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15bitti
DERDA..................15
KAYRA..................15bitti
BANU....................15
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10
MİRANDA...............10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
WAY.......................10
BİRSEN...................13
hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir
evet canım araştırıyorum daha ama bakalım.
canım aşılama,mikroenjeksiyon,tüp bebek bunlar 3 farklı yöntem.aşılamada sperm sonucunun çok iyi olması lazım ve spermi yumurtaya yakın bir yere bırakıyorlar.mikroenjeksiyonda iyi 1 tane sperm olması yeterli onuda lokal anestezi ile yumurtanın içine bırakıyorlar.tüp bebeği fazla incelemedim.zaten bu iki yöntemden bikaç olumsuz çıkınca tüpbebeğe yönlendiriyorlar.
öyle kuzum yaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
evet bugün girmedi bende merak ettim kesin uyuyo uykucu şirine
canım anlatıyım tabiki
ben adetin 3. günü başladım testlerim yapıldı sonra ona göre dozaj ayarlandı ve ogüb iğnelere başladık göbekten 1 hafta kadar kullandım ama 2 günde bir gidiyordum yumurta kontrolüne yumoşlar büyüyünce ogün çatlatmama iğnesi vurdular kendiliğinden çatlamasın diye buarada sürekli değerlerede bakılıyo tabiki neyse sonra çatlatma vurdum ve ertesi sabah yumurta toplamaya gittik benim değerlerim çok iyi olduğu halde 4 tane yumurta oluştu doktorlarda şaırdı ama ben hep dua ettim allahım beni tercih yapmak zorunda bırakma diye .nedenide odönemde 3 embriyo yerleştiriyolardı ve 3nünde tutma ihtimali vardı tutarsada sonlandıracaklardı bunun olmasını istemediğim için hep öyle dua ettim sonunda 4 yumurtadan 2si döllendi ve iki tane yerleştirdiler .yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyo zaten hiçbişey anlamıyosun .işte stres ondan sonra başlıyo döllendimi bölündümü .haber gelesiye 9 doğurdumsonra haber vakti geldi aradılar merkezden 2 tane bebişiniz var şugün gelin transfere diye .ogün erkenden gittik sıramızı bekledik he buarada yumurta toplama olduğu gün eşindende semen alıyorlr .neyse aldılar beni önce doktorum geldi azcık moral verdi hadi gel bakalım dedi ve kocişimi öpüp duasını alıp gittim .buarada sıkışık olmak gerekiyo rahimi üsten görebilmesi için ben heyecandan çok su içmişim çok fenaydım doktor katateri soktu üsttende bakıyo ama okadar doluyumki hem çok sancım oldu hemde rahimi göremedi dediki sen çok acı çekiyosun hadi git biraz boşalt ya nasıl olcak insan yaptımı nasıl tutabilir neyse hallettim şükür .ve sonrası aynı işlemler busefer tamam dedi ve dediki ebrar hanımın bebekleri ama ben nasıl ağlıyorum buarada bolca ayetel kürsi okudum ve bebişleri yolladılar içeri .sonra biraz orda yattım ve kadınlar hop sedyeye alıp odamıza götürdüler .sonra 12 gün bekleme .ama transferden sonrada çok acı çektim sıkışıklığım devam etti sürgü verdiler ama nerde eşim neler yptı ama yok enson dedim kaldır beni tutmuycaksada tutmaz dayanamadım ağrıya ve süre dolmadan kalktım azcık kociş kızsada .neyse çok uzattım .12. gün sonunda hamile olduğumu öğrenik hatta ikizdi
maddiyatına gelince biz odönem 6000civarı harcadık şuanda daha düşük fiyatlar kuzum .ya sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarım
öyle mi yaaa,hayırlısıyla bu ay olur inşallah.
inşallah selinam,inşallah,tek sisteğimi bu şu anda,rabbim nasib etsin.
geçmiş olsun yeşim cim.
hayırdır yaaa,bende şaşırdım,açınca ışığın yanıyo diye.:44:
yapmadım daha,koğkuyorummmmmmmmmmmmmmm:18:
bende senin gibi biliyorum aleyna cım,ama selinanın anlattığı yöntemde uygulanıyo diye duymuşluğum var
bende bütün gece uyuyamadım stresten,hep hamile kalmak kalmamakla ilgili şeyler girdi rüyalarıma,7,30 da uyandım,sonra 8 de geri uyumuşum,10 30 da uyandım,,işim vardı,daha kahvaltı yapmadım,yani hamilelikle ilgili bi uykum yokkkkkkkkkkkk
eboşum,senin hikayeyi şimdi okicam.
herkeze hayırlı günler kızlar.
# ebrar_53+
# aleyna84
# banu145145
# kardelen5233+
# lagrima+
# SeLiNa23
# pelin67
günaydın dalularım biri gelsinde içinizden şu çeneme bir tokat patlatsın yaw çok kötüyüm ben amanın bu nasıl agrıymı yarrabbim dogum agrısı yanında az kalır vallahi en azından onda çekiyosun bitiyo diş öylemi boş boşuna kabir azabı demiyolar vay halimize ölünce ne deyim
selam kızlar nasılsınız
ben 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım sancı çekerken hepinize dua ettim rabbim kabul eder inşallah
güneycanan merhaba canıM arkadaşlar hepinize merhaba...
Biraz gecikmeli de olsa döndüm evime çok şükür herşey iyi inşallah.
Sevgicim çok sevindim bebişin bekletmeden gelmiş ne güzel inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.
Dualarınız içinde çok teşekkürler Allah razı olsun.Benim geçmişi okumam epeyce uzun sürer malum çok birikti.Okudukça haberlerinizi öğrenirim inşallah.
Deryacım ameliyat olmuşsun geçmiş olsun iyi geçmiş ebrardan öğrendiğim kadarıyla inşallah hayırlara vesile olsun canım
güneycanan merhaba canıM arkadaşlar hepinize merhaba...
Biraz gecikmeli de olsa döndüm evime çok şükür herşey iyi inşallah.
Sevgicim çok sevindim bebişin bekletmeden gelmiş ne güzel inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.
Dualarınız içinde çok teşekkürler Allah razı olsun.Benim geçmişi okumam epeyce uzun sürer malum çok birikti.Okudukça haberlerinizi öğrenirim inşallah.
Deryacım ameliyat olmuşsun geçmiş olsun iyi geçmiş ebrardan öğrendiğim kadarıyla inşallah hayırlara vesile olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?