biliyom canım koçişler bi tanedir.
kızlar,çok acil çık emri aldım,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah,dua edin,hayırlısıyla pozitifi görsün deyin.öptüm hepinizi.
kızlar,çok acil çık emri aldım,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah,dua edin,hayırlısıyla pozitifi görsün deyin.öptüm hepinizi.
iyigeceler garip gene beklerizkizlar benim cikmam gerekiyor yaa,ayrilmak istemiyorum ama esim leptobu istiyor
ebrarim,kardelencim,selincim,birsencim hepiniz allaha emanet olun
derincim ve derdanurcum altta gördum sizi hosglediniz,sizde allaha emanet olun
ankaraya gel burda daha güzel taze kar varay birsoş yaa burada soğukda kar yok yaaaaaaaaaaaaaaa :84::84:ben kartopu oynamak istiyom uludağamı gitsem yoksa ankarayamı gelsem
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Kardelencim inşallah pozitif haberi bekliyoruz
Derincim ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım
idrarda çıkmazdı,kan içinde 12, gün yarın,mecburen durdum derincim.
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Kardelencim inşallah pozitif haberi bekliyoruz
oyy sana kıyabilirmiyim ben elbetteki ararım canonaapim kıs diziyi izledim çay yaptım geldim
laptop kapandı şarjı bitti hemen yazamadımdimek bilgi vermicen delü..ben seni çaldırırım gene dayanamaz ararsın sen alırım bilgileri
inşallah canım yaaa..hadi hayırlısı.kıs nasıl duruyon test yapmadan yarın yap bee:26:
tmm canım güle güle...
canım inşallah dualarım seninle pozitifle dön aramıza allah rahatlık versinkızlar,çok acil çık emri aldım,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah,dua edin,hayırlısıyla pozitifi görsün deyin.öptüm hepinizi.
hoşgeldin canım nasılsıniyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Kardelencim inşallah pozitif haberi bekliyoruz
iyigeceler garip gene bekleriz
ankaraya gel burda daha güzel taze kar var
gel canım dnzlide de 25cm oldu.oyy sana kıyabilirmiyim ben elbetteki ararım canobilgide veririm sen hiç endişelenme
şarzdan çekme onu cano
canım inşallah dualarım seninle pozitifle dön aramıza allah rahatlık versin
hoşgeldin canım nasılsın
ankara fenaymış kar kapamış yolları negüzel kıskanıyorum
oyy sana kıyabilirmiyim ben elbetteki ararım canobilgide veririm sen hiç endişelenme
şarzdan çekme onu cano
canım inşallah dualarım seninle pozitifle dön aramıza allah rahatlık versin
hoşgeldin canım nasılsın
ankara fenaymış kar kapamış yolları negüzel kıskanıyorum
gel canım dnzlide de 25cm oldu.
gel canım dnzlide de 25cm oldu.
canım benim sagol biliyom arayacagını
sorma taktım şimdi şarja..laptoba alışık degilim sinir oldum bitince.:95:
hee alış artık cano
:84::84::84:ne diyosun selinam yaa anladım siz beni çatlatcaksınız
iyi geceler canım hoşgeldin.
Derincim bi gelişme yok kontrole gidemedim daha şehir dışında olduğum için.Bu hafta bi kontrole gidicem bakalım nolucak..
Ebrarcım hoşbulduk canım kar güzelde burdaki gibi tipi şeklinde olunca insan gözünü açamıyo bide feci soğuk.
kardelen49 nasılsın bittimi işleriniyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Kardelencim inşallah pozitif haberi bekliyoruz
geliyim demi birsoş
bugün annem dalga geçiyo benimle bukadar kar seven biri hayatta görmedim diyo kocamda aynı bende yaa
çatlama yazık yollanacak bişey olsa sana koca bi koli yollardım ama kusura bakma:84::84::84:ne diyosun selinam yaa anladım siz beni çatlatcaksınız
derin sen nasılsın netin hayırlı olsun özlemiştik senidecanım benim sagol biliyom arayacagını
sorma taktım şimdi şarja..laptoba alışık degilim sinir oldum bitince.:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?