Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Kardelencim inşallah pozitif haberi bekliyoruz
Derincim ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım

kızlar,çok acil çık emri aldım,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah,dua edin,hayırlısıyla pozitifi görsün deyin.öptüm hepinizi.

güle güle canım güzel haberlerle gel inş.rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş.gönlü muradını nasip etsin.amiinn.

kizlar benim cikmam gerekiyor yaa,ayrilmak istemiyorum ama esim leptobu istiyor

ebrarim,kardelencim,selincim,birsencim hepiniz allaha emanet olun

derincim ve derdanurcum altta gördum sizi hosglediniz,sizde allaha emanet olun
iyigeceler garip gene bekleriz
ay birsoş yaa burada soğukda kar yok yaaaaaaaaaaaaaaa :84::84:ben kartopu oynamak istiyom uludağamı gitsem yoksa ankarayamı gelsem
ankaraya gel burda daha güzel taze kar var

idrarda çıkmazdı,kan içinde 12, gün yarın,mecburen durdum derincim.
off peki..beklicez desene napalım..sonu pozitif olsunda demi..öptüm canm...
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Kardelencim inşallah pozitif haberi bekliyoruz

evet canım görüşemedik valla...iyiyim çok şükür..sen nasılsın...son gelişmeler neler?

oyy sana kıyabilirmiyim ben elbetteki ararım cano bilgide veririm sen hiç endişelenme
şarzdan çekme onu cano
kızlar,çok acil çık emri aldım,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah,dua edin,hayırlısıyla pozitifi görsün deyin.öptüm hepinizi.
canım inşallah dualarım seninle pozitifle dön aramıza allah rahatlık versin
hoşgeldin canım nasılsın
ankara fenaymış kar kapamış yolları negüzel kıskanıyorum

gel canım dnzlide de 25cm oldu.

canım benim sagol biliyom arayacagını
sorma taktım şimdi şarja..laptoba alışık degilim sinir oldum bitince.:95:

Derincim bi gelişme yok kontrole gidemedim daha şehir dışında olduğum için.Bu hafta bi kontrole gidicem bakalım nolucak..

Ebrarcım hoşbulduk canım kar güzelde burdaki gibi tipi şeklinde olunca insan gözünü açamıyo bide feci soğuk.

:84::84::84:ne diyosun selinam yaa anladım siz beni çatlatcaksınız

sabah uyandığımda gördüm yağdığını.bide öğlen evden çıkarken.akşamda kocişe bakınırken dahada bakmadım bile.eşimde bakınır durur o diyodu 25 cm olmuş diye.şuan ne kadar bilemicem.hiç merak etmiyom bende nedense.ismi bile soğuk ya titreme geliyo insana.

hee anladım canım..hayırlısı ya.inşallah iyi şeyler olur.

kardelen49 nasılsın bittimi işlerin
geliyim demi birsoş
bugün annem dalga geçiyo benimle bukadar kar seven biri hayatta görmedim diyo kocamda aynı bende yaa

:84::84::84:ne diyosun selinam yaa anladım siz beni çatlatcaksınız
çatlama yazık yollanacak bişey olsa sana koca bi koli yollardım ama kusura bakma
canım benim sagol biliyom arayacagını
sorma taktım şimdi şarja..laptoba alışık degilim sinir oldum bitince.:95:
derin sen nasılsın netin hayırlı olsun özlemiştik senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…