Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aşk olsun derincim ben sana küstüm

ay nebiliyim burdada tipi varda bana çok keyifli geliyo ama dışarda olanlarada çok dua ediyorum allahım yardımcıları olsun
hobaaaaaaben size kavuştum ya laptopmuş bilmemneymiş gerisi hikaye valla

aynen cano yaa şükür valla

hadi yaa ay sevilmezmi e kuzu insanın içi açılıyo sabah bi umutla atladım yatakdan baktım bişey yok resmen hayal kırıklığı

kardelen49 nasılsın bittimi işlerin

çatlama yazık yollanacak bişey olsa sana koca bi koli yollardım ama kusura bakma

derin sen nasılsın netin hayırlı olsun özlemiştik senide

ayyy kıyamam arkadaşınıda nasıl düşünürmüş benim gelmem daha kolay olur sanırsam

Birsencim merhaba bi işim yoktu gezmeye gitmiştim abimlere gezdim geldim ohhh iyi geldi.Sen nasılsın canım hüseyin emre ne durumda

selina senin çıraklık işi nasıl gidiyo alıştınmı bakem ay sonunada çok var ama olsun

kardelen49 nasılsın bittimi işlerin

çatlama yazık yollanacak bişey olsa sana koca bi koli yollardım ama kusura bakma

derin sen nasılsın netin hayırlı olsun özlemiştik senide
sagol cnm..iyiyim nolsun..seni sormalı naptın?nasıl gidiyo hayat.
aşk olsun derincim ben sana küstüm
ayyy özür dilerim yaff ben görmemişim tatlumm gel öpim de barışalım kısss

ivetttt...bu gece ilk diye kociş bişi demiyo şimdilik ama ilerleyen günleri bilemiyorum yanibiliyosun yaptırmadı bile kaç zaman böyle iyiyz deyip durdu.

selinacım hoşbulduk nasılsın canım sende ne var ne yok.Beni maruz görün birazcık geçmişten haberim yok okuyana kadar varsa bi değişiklik anlatın bana arkadaşlar
aynen çalışmalara devam ediyorum canım ben dün regl oldum.pazartesi eşimin ilaçları bitmiş oluyo tekrar sperm testi yapılcak.ona göre yol çizicez bakalım.
ebrar abla şimdi tv kurcaladım güneşi gördüm varmış güldüm sende kar için koşmuşsun ya yağdığını görünce bağırırsın artık kar'ı gördüm diye

Birsencim merhaba bi işim yoktu gezmeye gitmiştim abimlere gezdim geldim ohhh iyi geldi.Sen nasılsın canım hüseyin emre ne durumda

ohh iyi olmuş cnm ya arada mekan değişikligi iyi geliyo insana.

birsoşş isme karar verdin galiba cnm hayırlısı inşallah...bizde olmayan çocuga karar verdik 1 hafta kadar önceYUNUS EMRE...nasıl?emrenizi çalmışık ama idare et.

ay bişey demesin azcık hasret giderelim cano
evet biliyorum yaa senin kocişde az değil

selina senin çıraklık işi nasıl gidiyo alıştınmı bakem ay sonunada çok var ama olsun
aaa çıraklık değil yaaa,asistanım bennn.hee maaşı yeni aldık günler geçmiyo maaş bitti.

iyi barışalım bari.

cano isim çok hoş nasip olur inşallahda
yunus emreler çok yaramaz oluyo aklında olsun

kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler

aaa çıraklık değil yaaa,asistanım bennn.hee maaşı yeni aldık günler geçmiyo maaş bitti.

iyi barışalım bari.
tamam sagollişe mi girdin bu arada selinacım?
cano isim çok hoş nasip olur inşallahda
yunus emreler çok yaramaz oluyo aklında olsun

yapma yaaa...efeler içinde öyle dediler hep ondan vazgeçmiştim çoktan...kocişe dedim de şimdi olsun diyo

valla kuzu havada görüyoruzda karada görmedik
ama dün gece aynen öyle bağırdım yupiiiiiiiiiii kar yağıyo diye kız çift çizgiyi görsem bukadar sevinmem belki
canım iyi geceler allaha emanet ol çok öptümmmm

iyi geceler canım tatlı rüyalarr.

ya onun verdiği paranın ne bereket olcek istemiye istemiye verdiği için

bencede cano hatta yakın oturki hiç ara olmasın

yok kız isteyerek verdi çünkü ilk ay veririm 3-5 ay vermem sora bi daha veririm diye düşünmüştür.sus payı yani.

tamam sagollişe mi girdin bu arada selinacım?

yapma yaaa...efeler içinde öyle dediler hep ondan vazgeçmiştim çoktan...kocişe dedim de şimdi olsun diyo

efeler cidden fena oluyo ama
bide furkanlar
cano olsunda koyarsınız inşallah buarada adetten ses yok değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…