,ebrar_53+,garip+,kardelen5233+,lagrima,DerinSu,derdanur,birsen29+,
iyi geceler kızlar.nasılsınız.?
kayram evine hoşgeldin canım,
derincim sende hoşgeldin özlettin kendini,
kubi hamileymişsin tanımıyorum ama tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.
ay nebiliyim burdada tipi varda bana çok keyifli geliyo ama dışarda olanlarada çok dua ediyorum allahım yardımcıları olsunDerincim bi gelişme yok kontrole gidemedim daha şehir dışında olduğum için.Bu hafta bi kontrole gidicem bakalım nolucak..
Ebrarcım hoşbulduk canım kar güzelde burdaki gibi tipi şeklinde olunca insan gözünü açamıyo bide feci soğuk.
hobaaaaaaben size kavuştum ya laptopmuş bilmemneymiş gerisi hikaye valla
sabah uyandığımda gördüm yağdığını.bide öğlen evden çıkarken.akşamda kocişe bakınırken dahada bakmadım bile.eşimde bakınır durur o diyodu 25 cm olmuş diye.şuan ne kadar bilemicem.hiç merak etmiyom bende nedense.ismi bile soğuk ya titreme geliyo insana.
kardelen49 nasılsın bittimi işlerin
çatlama yazık yollanacak bişey olsa sana koca bi koli yollardım ama kusura bakma
derin sen nasılsın netin hayırlı olsun özlemiştik senide
sagol cnm..iyiyim nolsun..seni sormalı naptın?nasıl gidiyo hayat.kardelen49 nasılsın bittimi işlerin
çatlama yazık yollanacak bişey olsa sana koca bi koli yollardım ama kusura bakma
derin sen nasılsın netin hayırlı olsun özlemiştik senide
ayyy özür dilerim yaff ben görmemişim tatlumm gel öpim de barışalım kısssaşk olsun derincim ben sana küstüm
ay nebiliyim burdada tipi varda bana çok keyifli geliyo ama dışarda olanlarada çok dua ediyorum allahım yardımcıları olsun
aynen cano yaa şükür valla
hadi yaa ay sevilmezmi e kuzu insanın içi açılıyo sabah bi umutla atladım yatakdan baktım bişey yok resmen hayal kırıklığı
aynen çalışmalara devam ediyorum canım ben dün regl oldum.pazartesi eşimin ilaçları bitmiş oluyo tekrar sperm testi yapılcak.ona göre yol çizicez bakalım.selinacım hoşbulduk nasılsın canım sende ne var ne yok.Beni maruz görün birazcık geçmişten haberim yok okuyana kadar varsa bi değişiklik anlatın bana arkadaşlar
Birsencim merhaba bi işim yoktu gezmeye gitmiştim abimlere gezdim geldim ohhh iyi geldi.Sen nasılsın canım hüseyin emre ne durumda
sagol cnm..iyiyim nolsun..seni sormalı naptın?nasıl gidiyo hayat.
ayyy özür dilerim yaff ben görmemişim tatlumm gel öpim de barışalım kısss
ivetttt...bu gece ilk diye kociş bişi demiyo şimdilik ama ilerleyen günleri bilemiyorum yanibiliyosun yaptırmadı bile kaç zaman böyle iyiyz deyip durdu.
aaa çıraklık değil yaaa,asistanım bennn.hee maaşı yeni aldık günler geçmiyo maaş bitti.selina senin çıraklık işi nasıl gidiyo alıştınmı bakem ay sonunada çok var ama olsun
sagol cnm..iyiyim nolsun..seni sormalı naptın?nasıl gidiyo hayat.
ayyy özür dilerim yaff ben görmemişim tatlumm gel öpim de barışalım kısss
ivetttt...bu gece ilk diye kociş bişi demiyo şimdilik ama ilerleyen günleri bilemiyorum yanibiliyosun yaptırmadı bile kaç zaman böyle iyiyz deyip durdu.
ay bişey demesin azcık hasret giderelim cano
evet biliyorum yaa senin kocişde az değil
ohh iyi olmuş cnm ya arada mekan değişikligi iyi geliyo insana.
birsoşş isme karar verdin galiba cnm hayırlısı inşallah...bizde olmayan çocuga karar verdik 1 hafta kadar önceYUNUS EMRE...nasıl?emrenizi çalmışık ama idare et.
aaa çıraklık değil yaaa,asistanım bennn.hee maaşı yeni aldık günler geçmiyo maaş bitti.
iyi barışalım bari.
sorma yaf..arada muhabbet ediyom arayı açmamak için.
sorma yaf..arada muhabbet ediyom arayı açmamak için.
tamam sagollaaa çıraklık değil yaaa,asistanım bennn.hee maaşı yeni aldık günler geçmiyo maaş bitti.
iyi barışalım bari.
cano isim çok hoş nasip olur inşallahda
yunus emreler çok yaramaz oluyo aklında olsun
valla kuzu havada görüyoruzda karada görmedikaynen çalışmalara devam ediyorum canım ben dün regl oldum.pazartesi eşimin ilaçları bitmiş oluyo tekrar sperm testi yapılcak.ona göre yol çizicez bakalım.
ebrar abla şimdi tv kurcaladım güneşi gördüm varmış güldüm sende kar için koşmuşsun ya yağdığını görünce bağırırsın artık kar'ı gördüm diye
canım iyi geceler allaha emanet ol çok öptümmmmkızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler
iyi geceler canım tatlı rüyalarr.kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler
ya onun verdiği paranın ne bereket olcek istemiye istemiye verdiği için
bencede cano hatta yakın oturki hiç ara olmasın
kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler
tamam sagollişe mi girdin bu arada selinacım?
yapma yaaa...efeler içinde öyle dediler hep ondan vazgeçmiştim çoktan...kocişe dedim de şimdi olsun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?