tamam sagollişe mi girdin bu arada selinacım?
yapma yaaa...efeler içinde öyle dediler hep ondan vazgeçmiştim çoktan...kocişe dedim de şimdi olsun diyo
iyi geceler cnm öptüm.kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler
yakın oturuyom zati kıs..ama kızması an meselesi valla...heran yanına çagırabilir
ya onun verdiği paranın ne bereket olcek istemiye istemiye verdiği için
bencede cano hatta yakın oturki hiç ara olmasın
bende aynını yapıyom canım ama benimki horr horr diyo
iyi geceler canım tatlı rüyalarr.
yok kız isteyerek verdi çünkü ilk ay veririm 3-5 ay vermem sora bi daha veririm diye düşünmüştür.sus payı yani.
,ebrar_53+,garip+,kardelen5233+,lagrima,DerinSu,derdanur,birsen29+,
iyi geceler kızlar.nasılsınız.?
kayram evine hoşgeldin canım,
derincim sende hoşgeldin özlettin kendini,
kubi hamileymişsin tanımıyorum ama tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.
olsun çal canım canım sağolsun neyse ben şimdi çıkıyorum tekrar iyigecelerohh iyi olmuş cnm ya arada mekan değişikligi iyi geliyo insana.
birsoşş isme karar verdin galiba cnm hayırlısı inşallah...bizde olmayan çocuga karar verdik 1 hafta kadar önceYUNUS EMRE...nasıl?emrenizi çalmışık ama idare et.
iyiyim canım çok şükür.büyük bebeği uyuttum kaçamak yaptım.iyi geceler iyiyizz canım... elektrikler gitmişti dizimin en heyecanlı yerinde pc de ona bakıyordum biraz geç yazıyorum o sebeple... sen nasılsın??
arkadaşlar iyi geceler ben geçmişe doğru yol alayım bugün başlasam ne zaman biter bakalım:90:
evet yaa.olsunda isim kolay be canom.bakma işte olmayan çocuga don biçiyozefeler cidden fena oluyo ama
bide furkanlar
cano olsunda koyarsınız inşallah buarada adetten ses yok değilmi
evet canım kardelen prof beni asistan olarak çalıştırıyo.ayın 1i güç bela maaşımı aldım da onu diyo ebrar abla
aman kızdırma cano zaten bende çıkıcam birazdan kocişim gelir heraniyi geceler cnm öptüm.
yakın oturuyom zati kıs..ama kızması an meselesi valla...heran yanına çagırabilir
ayyy o horhorları sorma yaww.benimki bugünlerde çok horluyo hep azarlıyom gece y
arkadaşlar iyi geceler ben geçmişe doğru yol alayım bugün başlasam ne zaman biter bakalım:90:
iyi geceler cnm öptüm.
ayyy o horhorları sorma yaww.benimki bugünlerde çok horluyo hep azarlıyom gece y
ben ankarada değilim oyüzden bilgim yok canımiyi gecelerr.. ankarada ikinci el kıyafet alan yer biliyormusunuz??
evet yaa.olsunda isim kolay be canom.bakma işte olmayan çocuga don biçiyoz
aaa ne asistanı kıs,o ben giitmeden dedigi işi mi yapıyosunuz yoksa?anlamadım ben:26:
yan yatarsa problem yok diğer türlü horluyo uykuya daldıysam önemli değil duymuyom bile.rahatsız edecek kadar yüksek sesli değil şükür.ama gece ya elini ya bacağını atıyo zıplıyom yerimden.bi bağırıyom oda korkuyo.geçen elini bi attı böbreklerim gitti kesin dedim.ben 50 kiloyum o 94 korkuyom ister istemez kazara gidecem diye.
işim kk da yani topicte tıbbi sorunları bildiğim kadarıyla cevaplamak.maaşta lafta kız işin espirisi oldu bi gün profumuz kadar olmuşsun dediler bende saygısız değilim tabi yaşta küçük,haşa ben asistanı olurum ancak dedim deyişş o deyişş patladı gittiievet yaa.olsunda isim kolay be canom.bakma işte olmayan çocuga don biçiyoz
aaa ne asistanı kıs,o ben giitmeden dedigi işi mi yapıyosunuz yoksa?anlamadım ben:26:
yan yatarsa problem yok diğer türlü horluyo uykuya daldıysam önemli değil duymuyom bile.rahatsız edecek kadar yüksek sesli değil şükür.ama gece ya elini ya bacağını atıyo zıplıyom yerimden.bi bağırıyom oda korkuyo.geçen elini bi attı böbreklerim gitti kesin dedim.ben 50 kiloyum o 94 korkuyom ister istemez kazara gidecem diye.
tamam ebuşum.bende çıkıcam az sonra...
birsoşş sen hayla burda mısın kı delü..hadi görüşürüz...
ben ankarada değilim oyüzden bilgim yok canım
yok kuzu sen yanlış anladın kardeloş herşeye cevap veriyo ona prof diyolarya
selinada buara çok araştırıyo bizi bilgilendiriyo onada asistan dedik işte
Allah sizi naapmasın delüşlerbende diyorum kardeloş bi iş diyodu bi ara ona mı kaptırdılar acep
evet canım hemde çok zor zaten bir acıklı bölüm önüme geçerse es geçicem yosksa çok üzülüyorum aglıyorum bu arada sizden sonra dişim kudurdu neler denemedimki sormayın dişimi sirkeyle ve karbonat ve tuzla gargara yaptım nafile ilaç içtim kesmedi karanfil yagı sürdüm olmadı karanfil kurusu koydum kesmedi sıcak koydum kesti komsu apseli dişe koyma kudurur dedi sonra soguk koydum geçti biraz durdum ısınınca gene başladı evde fuır döndüm ne yaptıysam çare degil yani benim halimi anca rabbim anlar şifa verir hamile arkadaşım vardı dedi sarımsak döv koy olmadı sogan koy olmadı dedim acile gideyim dedi bende çok gittim geri yolladılar apseli dişe önce antibiyotik veririler sonrada çaresine bakarlar diçem ama dedi mecbursun 9 ay çekmeye ne olur benim halim dişlerim perişan daha fikri olan varsa söylesin ne olur onuda deneyim yaw çok fenayımanacım fır döndü peşimde inanın açısından yemek bile yiyemedim utanmasam 30 yaşında kadın aglıcektim he bildigim dualarıda okudum nafile
kızlar altakilere iyi akşamlar diyorum sizlerle yazışıcam ama kardeşim yatıcak allahıma emanet olun işşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?