Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm ya çok geçmiş olsun valla işin zor..bide hamilesin Allah yardımcın osun sevtunum...
ama sen öyle herşeyi koyarak daha da azdırmışsın dişi be cnm.heleki karanfil agrıyı kesmiyo arttırıyo aksine...sen naap biliyonmu..bigün eşim öyle kudurmuştu kafasını duvarlara vurucaktı neredeyse...bende bu arada arastırıyorum netten tabi ne iyi gelir diye...bi yerde doktor diyodu ki..asla tuz,kolonya karanfil gibi şeyleri denemeyin daha çok agrıtır...ilk yardım olarak tek yapacagınız sırt üstü uzanıp kafanızın altına iki yastık koyun hareketsizce yatın ..böylece kan akışı aşagı dogru gider ve agrı hafifler dedi..inanmıcaksın ama eşim neler yapmadı..en son kolonya aldı bakkaldan...koydurmadım.yat dedim.yattı öylece ve hemen uykuya daldı.agrı falan kalmadı..egilme oraya buraya atma kendini daha çok kan basıncı oluyor öyle cnm.

olsun cnm ben ankaradayım ama bilmiyorum senin ordan bilmemen normal :) bir sürü var özellikle kotlarım 20 falan var götüreyim satayım dedim bi okadarda ayakkabı var evde dur dur sıkıldım.. önceden ihtiyaç sahiplerine veriyordum şimdi ihtiyaç sahibide yok bulamıyorum..

ben ankarada değilim oyüzden bilgim yok canım

yok kuzu sen yanlış anladın kardeloş herşeye cevap veriyo ona prof diyolarya
selinada buara çok araştırıyo bizi bilgilendiriyo onada asistan dedik işte

hadi bende kaçtım... sabah erken kalkcam...görüşürüzzzzzzz..iyi geceler...

ebuşumm güle güle canım iyi geceler.

kızlar bende müsade istiyeyim..çok öptüm hepinizi..iyi geceler...benimki kısmadan kaçayım..:80:

kızlar bende çıkıyorum.toto acıdı azcık uzun süre oturmaya gelemiyom pek.hepinizi öptüm.hoşçakalın.yarın profumdan güzel haberler almak ümidi ile gidiyorumm :79:

Hayırlı olsun canım.

Kimse bişey yazmamış alıntılara sinir oldum yazdım yazdım garip şeyler oldu.Hayırlı haberler inşallah.

kız,zaten topu tüfeği bi tanecikdi yumoşum,inşallah en kalitelisidirde,tutmuşdur cano.

bak bak bak,fırsatçıya bak sen:82:
Olsun olsunda tek olsun inşallah tutunur.

kızlar,çok acil çık emri aldım,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah,dua edin,hayırlısıyla pozitifi görsün deyin.öptüm hepinizi.
Tüm dualarımız seninle.

Sevtuncum benim arkadaşım hamileyken dişçiye gitti ve dişlerini yaptırdı sen bir doktoruna sor bende yarın doktoruma sorarım senin için bu böyle çekilmez.

Kızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.

canım yaa allah yardımcın olsun çok zor yaa nasıl olcak böyle
allahım şifa versin canım

sevtuncum yaa allah yardımcın olsun.sözün bittiği yer sanırım.ne yapılır ki herşeyi yapmışsın zaten.off üzüldüm valla.diş macunu sür birazda belki rahatlatır.

allah razı olsun canlarımbeni düşündügünüz için dişimin agrısından gene kalktım ben yataktan aglanıcak halime gülüyorum ben yaw inanın ayakta olunca pc başında grısı geçiyo ama yatınca kuduruyo ben bir nette araştırıyım bakalım bu konuyu derincim bu arada hoş geldin bebekim aramıza

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.

günaydın canım.doktoruna söyle bari ne yapabilirim diye.banu yazmış hamileyken arkadaş diş yaptırdı diye.banucum sevtunun dişi apseli önce antibiotik kullanıcak sonra çekilecek.buna drlar müsade etmez.belki senin arkadaşın dolgu fln yaptırmıştır.allah yardımcın olsun canem belki dr un zararu olmayacak bi ağrı kesici söyler bi sor canım.diş ağrısının ne lanet bişey olduğunu çok iyi bilirim canım,çaresizliğinde cabası zaten.öptüm canım.

günaydın arkadaşlar herkese
size bişi sorucam ama yine klmse cevap vermeyecek sanırımm
Adetim normalde 5 gün sürüyo dördüncü günümden itibaren 5 gündür kahverengi akıntım oluo bunun anlamı ne olabilir doktora gitsem mi acaba hiç böle bişi yaşadınız mı lütfen bu sefer cevap verin doktora gitmekten nefret ediorum

fıstıgım hoşgeldın gözümüz yollarda kaldııyısındır umarım

kızlar okusamda alıntı yapmayınca ne kadar garip oluyomuş alışkanlık yapıyonuz yaaa
sende öyle bırsenım vefalı hamilemiz bızım

kardeloş hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah

ay birsoş yaa burada soğukda kar yok yaaaaaaaaaaaaaaa :84::84:ben kartopu oynamak istiyom uludağamı gitsem yoksa ankarayamı gelsem
ebusum bız kardan sıkıldık yollummu oralara karkar güzelde cnm çilesi zor ya ınsallah oralarada gelırde doya doya keyfını cıkartırsın

çok gecmıs olsun sevtunum bı doktora gıtsen enazından sana zararı olmucak bısıyler yapabılır belkıde
Kızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.
hadı hayırlısı banum güzel haberlerle gelırsın umarım

Son düzenleme:
evt bebekim apseli diş eşim bir tanede çürümüş dedi bu arada antiboyotik verdi doktor acaba dişe etkisi olurmu bebekim ya kız sana zahmet gelde bir dokundur dişime belkim geçer ekmekle zeytini sımsıkı dişe koyup sıkıyomuşun birde onu deniyim baribu arad gribim ilaçlardanmı nedir iyi az okadar kötü degilim allahıma şükürler olsun ama biraz bulantım var ya açlıktan ya bebekten eşim dedi ne oluyo midem bulanıyo dedim yaşasın dedi benim koçum annesinin midesinide bulandırıyormuymuş dedi adam üzülücegine seviniyo delümüdür nedür

bak canım neden öyle diyosunki burası hiç bir topige benzemez cevap verilmiyosa ya bilmedikleri içindir yada bakmadıkları içindir sen şunu söyle önce nekaraddır oluyobu akıntı birde hiç daha önce oldumu adetin günündemi oldu bebek düşünüyomuydum ona göre cevap alırsın şimdi bebek istiyorum korunmuyorum dersin ilk defa oldu dersin adetim düzenliydi dersin anlarım ondan sonra bakarız elimizdekilere şimdi 2 olasılık var olabilir ya hamilesindir üstünü görmüşündür benim gibi yada stersten adet olamamışındır sonradan az gelmiş olabilir bazen bended oluyodu şimdi seçenekleri sundum sana sen bir cevabı yaz bizde sana güzel cevaplar verelim ne dersin tatlımdemi yani test yap eger kendinden şüphe ediyosan neden korkuyosunki doktordan bende çok korkuyorum ama ölümün ecele faydası yok biliyosun anladın sen onu allahım saglıklı bebekler nasip etsin:86:

sagoalsın bebekim ama popoma baka baka geri geldim bir şey yapamayız apseli dişe bebekte var ilk 3 ay çok önemliymiş bebek gelişimi için dedi öpüyorum bebekim seni ablam nette onunla konuşucam işşallah dönerim sana

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART*************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

SEVTUNNN SANA CEVAP YAZIORUMM ALINTI YAPAMADIM

eğer hamileysem sen nerde olursan ol bulur hediyeni veririm ama sanmıorum çünkü bol bol adet oldum üç gün boyunca 4. gün bittim sandım kahverengiakıntı geldi ama son gün normal dedim fakat bi haftadır devam edio akıntım. Bi de tuvalete gidiorum idrar yapııorum kalkıorum yine gelio sona yine sona yine yanma kaşıntı acı fln yok çişimi bitiremiorum resmen :)puff

Son düzenleme:
sevtunum haramdan şifa olmaz biliyorum ama bi arkadaşım hamileyken dişi apseliymiş ayrıdı durdu en son kocası rakı aldı ağrıdıkca pamuğa döküp dişine bastırıyordu ama yutmuyordu bilmem belki ilgilenirsin ama haramdan nekadar şifa olur bilmem...vebal altında kalmakda istemem..

bilsem cevap veririm ama hiçbir fikrim olmadıgı için yazmıyorum ama bilen arkadaşlar yazacaktır...

naber arkadaşlar.........gününüz nasıl geçiyor??? burda 30 cm kar var .. yollar bomboş ne otobüs ne araba var..tek tük geçiyor...

saol tatlım bilmiosan tabi yapcak bişi yok bende daha yeni öğrenmeye başladım ama bi kaç seneye kalmaz jinekolog gibi olcam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…