evet canım hemde çok zor zaten bir acıklı bölüm önüme geçerse es geçicem yosksa çok üzülüyorum aglıyorum bu arada sizden sonra dişim kudurdu neler denemedimki sormayın dişimi sirkeyle ve karbonat ve tuzla gargara yaptım nafile ilaç içtim kesmedi karanfil yagı sürdüm olmadı karanfil kurusu koydum kesmedi sıcak koydum kesti komsu apseli dişe koyma kudurur dedi sonra soguk koydum geçti biraz durdum ısınınca gene başladı evde fuır döndüm ne yaptıysam çare degil yani benim halimi anca rabbim anlar şifa verir hamile arkadaşım vardı dedi sarımsak döv koy olmadı sogan koy olmadı dedim acile gideyim dedi bende çok gittim geri yolladılar apseli dişe önce antibiyotik veririler sonrada çaresine bakarlar diçem ama dedi mecbursun 9 ay çekmeye ne olur benim halim dişlerim perişan daha fikri olan varsa söylesin ne olur onuda deneyim yaw çok fenayımanacım fır döndü peşimde inanın açısından yemek bile yiyemedim utanmasam 30 yaşında kadın aglıcektim he bildigim dualarıda okudum nafile
kızlar altakilere iyi akşamlar diyorum sizlerle yazışıcam ama kardeşim yatıcak allahıma emanet olun işşallah
ben ankarada değilim oyüzden bilgim yok canım
yok kuzu sen yanlış anladın kardeloş herşeye cevap veriyo ona prof diyolarya
selinada buara çok araştırıyo bizi bilgilendiriyo onada asistan dedik işte
Hayırlı olsun canım.kızlar hamileyimmmm darısı olmayanlara kızlar kafama takmadığım ay kaldım bu söze inanmıyodum doğruymuşdün bebişin kesesini gördük rabbim hepinizin gönlüne göre versin peş peşe hamile kalın rabbimin izniyle aminn çok dua edicem ebrar kardeşim bide kardelen sizler aklıma geldiniz :44: diğer arkadaşlarlada konuştum çok ayetel kürsü okumuştum sizlere rabbim yardımcınız olsun
Kimse bişey yazmamış alıntılara sinir oldum yazdım yazdım garip şeyler oldu.Hayırlı haberler inşallah.test yapmadım daha,çünkü test günüm gelmedi kızlar,evde idrar yapmam zaten var olan ayda bile çıkmamıştı çünkü,idrara güvenmiyorum ben.
seni tilki seni,dimek döndün evcezine,hoş geldin madem.
kuzu içten içe yi sen bi bilsem,hem güldürdün beni,hem ağlayasım geldi şimdi cevap yazarken
rabbim güldürsün hepimizin yüzünü inşallah.
kim ne yazmış banu cum?
rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsin kubi cim,inşallah en kısa zamanda bizede nasib olur.
sgl canım iyi sayılırım
geçmiş olsun canım havalardan kimse iyileşemez duruma geldi kendine iyi bak dinlen
Yok be birsencim geçmedi tam 1 ay oldu yarın zaten doktor gezme günüm rekora koşucam önce eşime sonra kadındoğum KBB ordan genel cerrah.İnşallah iyi şeyler duyarım.canım inş hakkında hayırlısı olur güzel haberler verirsin bizlere adet olmassın 9 ay boyunca inş..duaların icinde allah razı olsun ara sıra gir ama özletme kendini... kendine cok iyi bak tatlım
birsencim kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol canım...PELİNCİM SAĞOL canım sende iyisin umarım
garipcim sende iyisin demi canım aman kendine iyi bak
aferin sana kız erken kalkmaya alış yarın bebiş falan olursa zorlanırsın bak
Allah analı babalı sağlıklı hayırlı büyümesini nasip etsin canım
banucum nasıl oldun boğazın geçtimi
canım inşallah bebişin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden doğal gelir sen gönlünü ferah tut
seni burda hiç görmedim önceden geliyodun sanırım tanımasakta sevindik canım Allahım hayırlıısyla sağlıklıca doğmasını nasip etsin
derinim kavuştun netine ha sevindim bol bol görüşürüz inşallah
kız napıyım valla bende anlamıyyom uğraşıyoz bide hava iyice soğudu kar var yollar kapanacak nerdeyse okullar bile tatil oldu
teşekkür ebrarcım başım ilaç içmiyorum ya biraz zor geçiyo arada geliyo bu aralar havadan yorgunluktan
Kız ben anlamadım doğru olmuşmu benimkiler.kuzum öncelikle alıntıyı anlatıyım olay senden kaynaklı değil birisi alıntıyı bozmuş
diğerleride ondan alıntı yapınca peş peşe bozuk çıkıyo
aldığın yazının içinde birbaşkasının ismi olmuycak onu silceksin canım
aslında ben az önce düzelttim ona bakarsan bide sizinkilere bakarsan anlarsın
demek karar vermediniz beyazsa her renk olurda renkli artık yapılmıyo benimki kumbeji memnunum canım
İNŞALLLAH yarın güzel haberler duyalım canım.benim test günüm yarın garipcim,aslında tam günü söylemiyodum kimseye,çünkü bişeyler yazılınca daha çok stresleniyorum,söylemicektim o yzüden ama sizide merakta bırakmim de mi.
bu ay iğneyle yumurtalarım büyütüldü canım.
Olsun olsunda tek olsun inşallah tutunur.kız,zaten topu tüfeği bi tanecikdi yumoşum,inşallah en kalitelisidirde,tutmuşdur cano.
bak bak bak,fırsatçıya bak sen:82:
Tüm dualarımız seninle.kızlar,çok acil çık emri aldım,hepinize hayırlı geceler,sabah görüşürüz inşallah,dua edin,hayırlısıyla pozitifi görsün deyin.öptüm hepinizi.
evet canım hemde çok zor zaten bir acıklı bölüm önüme geçerse es geçicem yosksa çok üzülüyorum aglıyorum bu arada sizden sonra dişim kudurdu neler denemedimki sormayın dişimi sirkeyle ve karbonat ve tuzla gargara yaptım nafile ilaç içtim kesmedi karanfil yagı sürdüm olmadı karanfil kurusu koydum kesmedi sıcak koydum kesti komsu apseli dişe koyma kudurur dedi sonra soguk koydum geçti biraz durdum ısınınca gene başladı evde fuır döndüm ne yaptıysam çare degil yani benim halimi anca rabbim anlar şifa verir hamile arkadaşım vardı dedi sarımsak döv koy olmadı sogan koy olmadı dedim acile gideyim dedi bende çok gittim geri yolladılar apseli dişe önce antibiyotik veririler sonrada çaresine bakarlar diçem ama dedi mecbursun 9 ay çekmeye ne olur benim halim dişlerim perişan daha fikri olan varsa söylesin ne olur onuda deneyim yaw çok fenayımanacım fır döndü peşimde inanın açısından yemek bile yiyemedim utanmasam 30 yaşında kadın aglıcektim he bildigim dualarıda okudum nafile
kızlar altakilere iyi akşamlar diyorum sizlerle yazışıcam ama kardeşim yatıcak allahıma emanet olun işşallah
cnm ya çok geçmiş olsun valla işin zor..bide hamilesin Allah yardımcın osun sevtunum...
ama sen öyle herşeyi koyarak daha da azdırmışsın dişi be cnm.heleki karanfil agrıyı kesmiyo arttırıyo aksine...sen naap biliyonmu..bigün eşim öyle kudurmuştu kafasını duvarlara vurucaktı neredeyse...bende bu arada arastırıyorum netten tabi ne iyi gelir diye...bi yerde doktor diyodu ki..asla tuz,kolonya karanfil gibi şeyleri denemeyin daha çok agrıtır...ilk yardım olarak tek yapacagınız sırt üstü uzanıp kafanızın altına iki yastık koyun hareketsizce yatın ..böylece kan akışı aşagı dogru gider ve agrı hafifler dedi..inanmıcaksın ama eşim neler yapmadı..en son kolonya aldı bakkaldan...koydurmadım.yat dedim.yattı öylece ve hemen uykuya daldı.agrı falan kalmadı..egilme oraya buraya atma kendini daha çok kan basıncı oluyor öyle cnm.
canım yaa allah yardımcın olsun çok zor yaa nasıl olcak böyle
allahım şifa versin canım
sevtuncum yaa allah yardımcın olsun.sözün bittiği yer sanırım.ne yapılır ki herşeyi yapmışsın zaten.off üzüldüm valla.diş macunu sür birazda belki rahatlatır.
allah razı olsun canlarımbeni düşündügünüz için dişimin agrısından gene kalktım ben yataktanOlsun olsunda tek olsun inşallah tutunur.
Tüm dualarımız seninle.
Sevtuncum benim arkadaşım hamileyken dişçiye gitti ve dişlerini yaptırdı sen bir doktoruna sor bende yarın doktoruma sorarım senin için bu böyle çekilmez.
allah razı olsun canlarımbeni düşündügünüz için dişimin agrısından gene kalktım ben yataktanaglanıcak halime gülüyorum ben yaw inanın ayakta olunca pc başında grısı geçiyo ama yatınca kuduruyo ben bir nette araştırıyım bakalım bu konuyu derincim bu arada hoş geldin bebekim aramıza
fıstıgım hoşgeldın gözümüz yollarda kaldıhayy ben şansımaevimdeyim netim geldi ama karular ortada yok hepinizi çok özledim...şaka bi yana bende kalamıcam zaten şuanda...eşim 9 buçukta fln geliyo yemegi hazır ettim ama caaanım dizim aşk ve ceza başladı.öpüldünüz canlar..
hee unutmadan son sayfaya bakabildim sadece..kubi arkadasımız hamileymiş ALLAHIM tamamına erdirsin saglıkla kucagına al canım...darısı tüm arkadaslarıma.
sende öyle bırsenım vefalı hamilemiz bızımkızlar okusamda alıntı yapmayınca ne kadar garip oluyomuş alışkanlık yapıyonuz yaaa
kardeloş hayırlı haberlerle gel cnm ınsallahbenim test günüm yarın garipcim,aslında tam günü söylemiyodum kimseye,çünkü bişeyler yazılınca daha çok stresleniyorum,söylemicektim o yzüden ama sizide merakta bırakmim de mi.
bu ay iğneyle yumurtalarım büyütüldü canım.
ebusum bız kardan sıkıldık yollummu oralara karay birsoş yaa burada soğukda kar yok yaaaaaaaaaaaaaaa :84::84:ben kartopu oynamak istiyom uludağamı gitsem yoksa ankarayamı gelsem
çok gecmıs olsun sevtunum bı doktora gıtsen enazından sana zararı olmucak bısıyler yapabılır belkıdeevet canım hemde çok zor zaten bir acıklı bölüm önüme geçerse es geçicem yosksa çok üzülüyorum aglıyorum bu arada sizden sonra dişim kudurdu neler denemedimki sormayın dişimi sirkeyle ve karbonat ve tuzla gargara yaptım nafile ilaç içtim kesmedi karanfil yagı sürdüm olmadı karanfil kurusu koydum kesmedi sıcak koydum kesti komsu apseli dişe koyma kudurur dedi sonra soguk koydum geçti biraz durdum ısınınca gene başladı evde fuır döndüm ne yaptıysam çare degil yani benim halimi anca rabbim anlar şifa verir hamile arkadaşım vardı dedi sarımsak döv koy olmadı sogan koy olmadı dedim acile gideyim dedi bende çok gittim geri yolladılar apseli dişe önce antibiyotik veririler sonrada çaresine bakarlar diçem ama dedi mecbursun 9 ay çekmeye ne olur benim halim dişlerim perişan daha fikri olan varsa söylesin ne olur onuda deneyim yaw çok fenayımanacım fır döndü peşimde inanın açısından yemek bile yiyemedim utanmasam 30 yaşında kadın aglıcektim he bildigim dualarıda okudum nafile
hadı hayırlısı banum güzel haberlerle gelırsın umarımKızlar yarın bakalım napıcaz önce androlojiye ordanda kendi doktorumla aşılama işini konuşucaz bakalım ne diyecek inanın heyecanlıyım.Yarın akşama kadar giremem öpüyorum sizleri.
evt bebekim apseli diş eşim bir tanede çürümüş dedigünaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
günaydın canım.doktoruna söyle bari ne yapabilirim diye.banu yazmış hamileyken arkadaş diş yaptırdı diye.banucum sevtunun dişi apseli önce antibiotik kullanıcak sonra çekilecek.buna drlar müsade etmez.belki senin arkadaşın dolgu fln yaptırmıştır.allah yardımcın olsun canem belki dr un zararu olmayacak bi ağrı kesici söyler bi sor canım.diş ağrısının ne lanet bişey olduğunu çok iyi bilirim canım,çaresizliğinde cabası zaten.öptüm canım.
günaydın arkadaşlar herkese
size bişi sorucam ama yine klmse cevap vermeyecek sanırımm
Adetim normalde 5 gün sürüyo dördüncü günümden itibaren 5 gündür kahverengi akıntım oluo bunun anlamı ne olabilir doktora gitsem mi acaba hiç böle bişi yaşadınız mı lütfen bu sefer cevap verin doktora gitmekten nefret ediorum
sagoalsın bebekim ama popoma baka baka geri geldim bir şey yapamayız apseli dişe bebekte var ilk 3 ay çok önemliymiş bebek gelişimi için dedi öpüyorum bebekim seni ablam nette onunla konuşucam işşallah dönerim sanafıstıgım hoşgeldın gözümüz yollarda kaldııyısındır umarım
sende öyle bırsenım vefalı hamişimiz bızım
kardeloş hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah
ebusum bız kardan sıkıldık yollummu oralara karkar güzelde cnm çilesi zor ya ınsallah oralarada gelırde doya doya keyfını cıkartırsın
çok gecmıs olsun sevtunum bı doktora gıtsen enazından sana zararı olmucak bısıyler yapabılır belkıde
hadı hayırlısı banum güzel haberlerle gelırsın umarım
günaydın arkadaşlar herkese
size bişi sorucam ama yine klmse cevap vermeyecek sanırımm
Adetim normalde 5 gün sürüyo dördüncü günümden itibaren 5 gündür kahverengi akıntım oluo bunun anlamı ne olabilir doktora gitsem mi acaba hiç böle bişi yaşadınız mı lütfen bu sefer cevap verin doktora gitmekten nefret ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?