Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Olabilir canım ama ona ilaçta vermişlerdi ama herkes kendi doktoruna sorarak yapsın.

Geldim ama herşey gene ortada kaldı.

Nice seneler canım.

hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader
OFFFFFFFFF üzüldüm.

Napalım kısmet canım ya olucak bu sene bir çok insanın bebeği olucak inanıyorum canım.

Bende seni merak ettim canım annende şükür olmuş ameliyatını şimdi nasıl seni çok öpüyorum.

Aman duru hayat kısa nasıl mutluysan öyle yap.

Bende öyleyim ne varsa evde.

ya gerçektende canım neyse istanbullular buluşabilsek çok mutlu olurdum
biçoğumuz istanbuldayız ama okadar ayrı yerlerdeyizki

inşallah canım zaten oda şimdi kesin sinir oldu yaa
Valla bir uçtan bir ucayız ne fena.

Acıktım valla çorbalar pilavlar bu gece yemekte yiyemedim zaten

Ne ilginç insanlar var dimi canım.

Boşver canım hiç üzme kendini.

bgn ben varım ama herkescıkler gıtmıs:76:
Ben geldimmmmmm

Naber canım anca girebildim.

ay ne cok kar var bgnde kardan adam yapıyorum yapıyorum bıtmıyor ebusum yardıma gelsene cnm ya

Son düzenleme:

benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu onunda harekti yavaş hangi ilacı kullanıyorsunuz biz hiç ilaç kullanmadık inş iyi sonuçlar alırsınız

aaa niyeki hayrolsun kuzum yoksa bitestmi yapsan üstüne görmü olmayasın
ay bide rüyam çıkıyomu ne süper olur
tamam canım yat dinlen çok geçmiş olsun öpüyorum seni

3 cü günümdü bugun 4 ped anca kullandım ki rahat edemediğim için sık deiştirdiğim halde bu kadar.normalde ben 3 günde 6-7 ped kullanırdım.hiç bilgim yok canım sancı çekmedim diye bu ay regl bitince mi çekcem ki.anlam veremedim.neyse ben çıkıyorum canım.keşke rüyalar gerçek olsaaa iyi gecelerr

slm ben geldim herkese slm
hoşgeldin tatlışım nasıl oldun?

iyidir canım haberler sende naaptınya çok merak ettim
niye yemek yemedin diyete başladın değilmi kuzum

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

way,DerinSu+,ugurboncugum+,ebrar_53+,SeLiNa23,alya_26,banu145145,

slm kızlar nasılsınız

ok sevındım cnm hoşgeldın
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bu yapılırmı bana cano
ama çok güzel bunlar geliyom hemen bekle beni
kız hasretın bıtsın dıye yaptım üzüldünmü yoksa:76:
benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu onunda harekti yavaş hangi ilacı kullanıyorsunuz biz hiç ilaç kullanmadık inş iyi sonuçlar alırsınız
benım esımde oldu cnm varıkosel amelıyatı hoşgeldın buarada

slm ben geldim herkese slm

hoşgeldın cnm
banum sende hoşgeldın cnm

ay ne cok kar var bgnde kardan adam yapıyorum yapıyorum bıtmıyorum ebusum yardıma gelsene cnm ya
boncuğum yaa çok fenasın kuzum tam can yerimden vurdun ama varya yarın yağarsa resim çekicem bol bol sonra sana nispet yapıcam .
sen benim yerime karlara bulan ben hissederim cano
canım ya bak çok değişik olmuşsun test yap derim belki üzülüceksin ama yinede yap
çok insan var üstüne gören hayrolsun inşallah kuzum öptüm bende

çok teşekkür ederim :)))) 25.5 yaş :))
lagrıma canım resimlerine baktım çok tatlısın ayrıca gözlerin çok güzel.yaş kaç ?

valla attımkafese peynir keçiboynuzu turp marul yesinler ellerimle beslicek değilim ya.. DD

Kızlar bugün bütün gün hasathanelerdeydim önce çapaya gittik 27 marta tekrar verdiler o zaman herşey belli olucak sonra KBB gittim adam şok oldu sen çok nadir bir hastasın dedi farklı tahliller yapıldı yarın sabah alıcam sedimentasyonum çok yüksek gene bakalım ondan ne çıkıcak sonra kadın doğum doktoruma gittim muayene etti kistçikler oluşmuş onalrı boşalttı biraz canım acıdı antibiyotik verdi aşılamaya hemen geçelim dedi yumurta rezevlerim azalmış onun için bir ilaç verdi adetliyken 5 gün sabah akşam içiliyomuş meme kanseri ilacıymış ama bu işede yarıyomuş adet olunca çapadan raporu beklemeden bir aşılama denenecek bakalım hayırlısı ama tabi bu arada bu kadar vücudda iltihap varken olmaz yarın sonuçları alınca kadınıda arıyıp bilgilendiricem bu arada smearde verdim.İnşallah temiz çıkar.
Buggün bayağa yoruldum birde sinirlerim bozuldu bir türlü iyileşemiyorum yumurta rezevleri azalmış içim daraldı ağladım ağladım hala ağlamak istiyorum ben amma şansızım diyorum herşeyde beni buluyor off inşallah yarınki sonuçlar temiz çıkar ve şu boğaz ağrım sezsizce geldi sezsizce gider inşallahhhh.

yok kuzum ya üzülürmüyüm hiç çok hoşuma gitti ve çok güldüm
saol ellerin dert görmesin
hsb ablam ya daha ii olamadım boğazlarım daha gecmedi ne aptıysam gecmedi
canımya kıyamam sirkeli suyla gargara yap yada yapabilirsen sade sirkeyle bana çok iyi geldi
ıyıyım waycım sen nasılsın cnmebusumla ugrasıyorum azcuk cok seker ya ınsallah ıstanbul karla dolar

amin canom

ah canım ya çok gçmiş olsun allah bi an önce şifa versin inşlah yarın ki sonuçların temiz çıkar inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…