Olabilir canım ama ona ilaçta vermişlerdi ama herkes kendi doktoruna sorarak yapsın.günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
günaydın canım.doktoruna söyle bari ne yapabilirim diye.banu yazmış hamileyken arkadaş diş yaptırdı diye.banucum sevtunun dişi apseli önce antibiotik kullanıcak sonra çekilecek.buna drlar müsade etmez.belki senin arkadaşın dolgu fln yaptırmıştır.allah yardımcın olsun canem belki dr un zararu olmayacak bi ağrı kesici söyler bi sor canım.diş ağrısının ne lanet bişey olduğunu çok iyi bilirim canım,çaresizliğinde cabası zaten.öptüm canım.
Geldim ama herşey gene ortada kaldı.fıstıgım hoşgeldın gözümüz yollarda kaldııyısındır umarım
sende öyle bırsenım vefalı hamilemiz bızım
kardeloş hayırlı haberlerle gel cnm ınsallah
ebusum bız kardan sıkıldık yollummu oralara karkar güzelde cnm çilesi zor ya ınsallah oralarada gelırde doya doya keyfını cıkartırsın
çok gecmıs olsun sevtunum bı doktora gıtsen enazından sana zararı olmucak bısıyler yapabılır belkıde
hadı hayırlısı banum güzel haberlerle gelırsın umarım
Nice seneler canım.kızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
OFFFFFFFFF üzüldüm.hepinize güzel birgün diliyorum
ben pek iyi değilim keyfim yok
kardeloşdan malesef iyi haber almadım
kader kader
Napalım kısmet canım ya olucak bu sene bir çok insanın bebeği olucak inanıyorum canım.ah canım yaa,sorun yumoşun gelişmesinde değil ki,gayet kaliteli yumurtlamışım,spermlerde güzel,sebep bilinse çözüm bulunur muydu acaba,ama rabbim takdir etmeyince gene olmazdı.
ben boynumu eydim,bekliyorum,rabbim sevindirsin hepimizi.
Bende seni merak ettim canım annende şükür olmuş ameliyatını şimdi nasıl seni çok öpüyorum.canlarım hepinizi çok ama çok özledim nasılsınız ben çok iyiyim işlerimi bitirdim annem ameliyat oldu şükür kazasız belasız 10 gündür yanındaydım dün gece geldim eve inşşşş sizlerde iyisinizdir geçmişe hiç bakmadım ne olur kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum allahıma emanet olun hayırlı geceler
Aman duru hayat kısa nasıl mutluysan öyle yap.valla öyle oldum galiba bacım
merhaba canım gözlerim kızardı ancak çıktım geçmişten sağol sen nasılsın
Sonradan okudum bacım canın sağolsun yeni dönemde inşallah ....
Nasip bacım ya inşallah....
geçmişten yeni çıkabildim bacım msn açık olsa mümkün değildi okumam benim liste çokkk uzun orada..
canımsın sağol güzel bacım çok iyisin,ben böyle aşırı faal durumlara gelemem bakma yaptım birşeyler.Fakat en kısa zamanda bırakırım bir kaçını aaa şimdiden stres oldum valla hayatım çorbaya döndü :)
Bende öyleyim ne varsa evde.Ben evden çok çıkan bir insan değilim ebrarım,evimi seviyorum dediğin gibi gerçekten sessizliğe aşinalık olunca gürültülü ortamlar işten güçten daha çok yoruyor insanı..Neyseki haftada bir olacak çabuk bitecek bir süre sonra eski tempoda devam edebileceğim
Valla bir uçtan bir ucayız ne fena.ya gerçektende canım neyse istanbullular buluşabilsek çok mutlu olurdum
biçoğumuz istanbuldayız ama okadar ayrı yerlerdeyizki
inşallah canım zaten oda şimdi kesin sinir oldu yaa
Acıktım valla çorbalar pilavlar bu gece yemekte yiyemedim zatenüstüne nane yakmadınmı cano bizde yaparızda nane ve pulbiberde yakarız üstüne
buna terbiyeli çorba deriz ayran çorbasını farklı yaparız biz
hee benimkide der senin üstüne yemek yapan yok der
kız nebiliyim çeneye daldık pilavı unuttun
Ne ilginç insanlar var dimi canım.Şöyle havalar biraz açsın baharıngüzelliği ile bir yolunu bulup yeşilliklerin içinde bir yerde toplanırız inşallah bacım
Valla bana da soruyorlar daha düşünmüyor musunuz? diye... he diyorum daha 15 yıl olmuş erken olduğunu düşünüyoruz bir 15 yıl sonra inşallah diyorum..yahu ne saçma bir soru bunca zaman olmuş küfürmü ediyorsunuz ne diyorum hepsi sus pus oluyorlar bacım
Boşver canım hiç üzme kendini.kesinlikle canım yaa çok ama çok haklısın sanki zevk duyuyorlar bide vah vah demeleri yokmu deli olmamak elde değil .bende sabırlıyımdır ama yıllar öyle bi çökmüşki omuzlarıma artık tahammül edemiyorum .
anne olmak yada çocuk doğurakla insan olunduğunu sanıyorlar ama yanılıyorlar
Ben geldimmmmmmbgn ben varım ama herkescıkler gıtmıs:76:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 ugurboncugum+ SeLiNa23+ banu145145+ lagrima+ alya_26
:81::81::81:
ben geldimmmmmm selam hanımlar
banum güzel haberler vardır inşallah canım
boncuğum merak etme kuzu geldim ben yanlız kalmazsın
selinam naber kuzum ?
lagrima ufaklıklar napıyo anaları aç bırakmıyo inşallah :86:
alya tekrardan hoşgeldin aramıza
az önce kimse yoktu tam yatacaktım gelmişsiniz
olur inş hayırlısı allahtan.ben 20 aylık evliyim.11 aydır deniyoruz.3 ay önce hormon testleri ve eşime spermiogram yaptırdık.benim şükür hepsi temiz çıktı eşimde sayı ve hareketlilikte sorun varmış ilaç verdi onu kullanıyor.pazartesi bitecek tekrarlıyacağız testi.beklemedeyiz yani şuan.
aaa niyeki hayrolsun kuzum yoksa bitestmi yapsan üstüne görmü olmayasın
ay bide rüyam çıkıyomu ne süper olur
tamam canım yat dinlen çok geçmiş olsun öpüyorum seni
hoşgeldin tatlışım nasıl oldun?slm ben geldim herkese slm
Olabilir canım ama ona ilaçta vermişlerdi ama herkes kendi doktoruna sorarak yapsın.
Geldim ama herşey gene ortada kaldı.
Nice seneler canım.
OFFFFFFFFF üzüldüm.
Napalım kısmet canım ya olucak bu sene bir çok insanın bebeği olucak inanıyorum canım.
Bende seni merak ettim canım annende şükür olmuş ameliyatını şimdi nasıl seni çok öpüyorum.
Aman duru hayat kısa nasıl mutluysan öyle yap.
Bende öyleyim ne varsa evde.
Valla bir uçtan bir ucayız ne fena.
Acıktım valla çorbalar pilavlar bu gece yemekte yiyemedim zaten
Ne ilginç insanlar var dimi canım.
Boşver canım hiç üzme kendini.
Ben geldimmmmmm
Naber canım anca girebildim.
ok sevındım cnm hoşgeldınToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
selinam naber kuzum ?
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bu yapılırmı bana cano
ama çok güzel bunlar geliyom hemen bekle beni
benım esımde oldu cnm varıkosel amelıyatı hoşgeldın buaradabenim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu onunda harekti yavaş hangi ilacı kullanıyorsunuz biz hiç ilaç kullanmadık inş iyi sonuçlar alırsınız
slm ben geldim herkese slm
hoşgeldin tatlışım nasıl oldun?
iyidir canım haberler sende naaptınya çok merak ettim
niye yemek yemedin diyete başladın değilmi kuzum
ok sevındım cnm hoşgeldın
kız hasretın bıtsın dıye yaptım üzüldünmü yoksa :76:
benım esımde oldu cnm varıkosel amelıyatı hoşgeldın buarada
hoşgeldın cnm
banum sende hoşgeldın cnm
boncuğum yaa çok fenasın kuzum tam can yerimden vurdun ama varya yarın yağarsa resim çekicem bol bol sonra sana nispet yapıcam .
ay ne cok kar var bgnde kardan adam yapıyorum yapıyorum bıtmıyorum ebusum yardıma gelsene cnm ya
canım ya bak çok değişik olmuşsun test yap derim belki üzülüceksin ama yinede yap3 cü günümdü bugun 4 ped anca kullandım ki rahat edemediğim için sık deiştirdiğim halde bu kadar.normalde ben 3 günde 6-7 ped kullanırdım.hiç bilgim yok canım sancı çekmedim diye bu ay regl bitince mi çekcem ki.anlam veremedim.neyse ben çıkıyorum canım.keşke rüyalar gerçek olsaaaiyi gecelerr
lagrıma canım resimlerine baktım çok tatlısın ayrıca gözlerin çok güzel.yaş kaç ?
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
selinam naber kuzum ?
ıyıyım waycım sen nasılsın cnmebusumla ugrasıyorum azcuk cok seker ya ınsallah ıstanbul karla dolar
yok kuzum ya üzülürmüyüm hiç çok hoşuma gitti ve çok güldümok sevındım cnm hoşgeldın
kız hasretın bıtsın dıye yaptım üzüldünmü yoksa :76:
benım esımde oldu cnm varıkosel amelıyatı hoşgeldın buarada
hoşgeldın cnm
banum sende hoşgeldın cnm
canımya kıyamam sirkeli suyla gargara yap yada yapabilirsen sade sirkeyle bana çok iyi geldihsb ablam ya daha ii olamadım boğazlarım daha gecmedi ne aptıysam gecmedi
ıyıyım waycım sen nasılsın cnmebusumla ugrasıyorum azcuk cok seker ya ınsallah ıstanbul karla dolar
boncuğum yaa çok fenasın kuzum tam can yerimden vurdun ama varya yarın yağarsa resim çekicem bol bol sonra sana nispet yapıcam .
sen benim yerime karlara bulan ben hissederim cano
Kızlar bugün bütün gün hasathanelerdeydim önce çapaya gittik 27 marta tekrar verdiler o zaman herşey belli olucak sonra KBB gittim adam şok oldu sen çok nadir bir hastasın dedi farklı tahliller yapıldı yarın sabah alıcam sedimentasyonum çok yüksek gene bakalım ondan ne çıkıcak sonra kadın doğum doktoruma gittim muayene etti kistçikler oluşmuş onalrı boşalttı biraz canım acıdı antibiyotik verdi aşılamaya hemen geçelim dedi yumurta rezevlerim azalmış onun için bir ilaç verdi adetliyken 5 gün sabah akşam içiliyomuş meme kanseri ilacıymış ama bu işede yarıyomuş adet olunca çapadan raporu beklemeden bir aşılama denenecek bakalım hayırlısı ama tabi bu arada bu kadar vücudda iltihap varken olmaz yarın sonuçları alınca kadınıda arıyıp bilgilendiricem bu arada smearde verdim.İnşallah temiz çıkar.
Buggün bayağa yoruldum birde sinirlerim bozuldu bir türlü iyileşemiyorum yumurta rezevleri azalmış içim daraldı ağladım ağladım hala ağlamak istiyorum ben amma şansızım diyorum herşeyde beni buluyor off inşallah yarınki sonuçlar temiz çıkar ve şu boğaz ağrım sezsizce geldi sezsizce gider inşallahhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?