Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

güle güle kızlar bende çıkarım birazdan.:80:

alya hoşgeldin canım aramıza.kendinden bahsedermisin canım.kaç yıllık evlisin ne kadardır korunmuyorsunuz dr vs gittinizmi.

hb canım6 yıllık evliyim 5 yıldır bebek istiyoruz 2009da tüp bebek yaptırdık test yapacagım gün adet gördüm erken düşük yaptım yani yada başarısız tüp bebekmi desem. şuan bekliyorum yeniden tüp bebek düşünüyoruz bakalım ama korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan öle işte

sebep ne peki canım?

bilim adamları yapınca sorun yok ben yapıncamı sorun olcak :)))) bende bilim kadını olcam hem :)) kötü bişi yapmıyorum ben onlara kürleri denetiyorum :)) işe yarıyor ama...

incir kürüde ne işe yarıyor biaraştırayım nasılyapılıyor falan... yarın doktora gitcem ya ona sorsam ne der acaba geneldealternatif tıbba karşılar ya söylemese mi?

hayırlısı olsun alya.inş en kısa zamanda hamile kalırsın tüpe gerek kalmaz inş.resimdeki senin oğlunmu?

lagrıma canım resimlerine baktım çok tatlısın ayrıca gözlerin çok güzel.yaş kaç ?

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 ugurboncugum+ SeLiNa23+ banu145145+ lagrima+ alya_26
:81::81::81:
ben geldimmmmmm selam hanımlar
banum güzel haberler vardır inşallah canım
boncuğum merak etme kuzu geldim ben yanlız kalmazsın
selinam naber kuzum ?
lagrima ufaklıklar napıyo anaları aç bırakmıyo inşallah :86:
alya tekrardan hoşgeldin aramıza

iyiyim abla hoşgeldin.kocayı uyuttum oturuyom bende.

biliyodum böyle olcan diye,söylemesemde olmicaktı,hofffffff
bak gider yatağa,sabaha kadar ağlarım,ona göre.
ağlamak yok tamam hadi inşallah rahat uyursun
kızlar gecmıse gıtmeden once hemen yazayımda fırtına ve yagmur nedenı ıle netım gıttı bırden haber de veremedım heberınız olsun sımdı gecmıse donuyom
canım anladım zati bişey olduğunu neyse başka zamana konuşuruz dert etme
garibim bende aynıyım bakma yeni yeni cevap vermeye çalışıyorum oda eşimin gazlarıyla
bende imreniyorum öyle hazır cevaplara
geçmiş olsun canım annene acil şifalar canım.

yetişemedim mi sana profum.anatolia da tekrar çalışmalara hayırlısıyla başlasın inş.

bende iyiym canım kocişi uyuttum.geldim yanınıza.

ooo süpersin kuzum aferim gecelere akmaca hee

çıkıcam abla kasıklarımda bi ağrı var yatayım.pazartesi başladı reglim ilk günde pek yoğum değildi.bugunde neredeyse bitt sayılır.bu sefer fazla yoğun olmadı reglim.şimdide ağrım var.bide çok sancılı geçen reglim bu ay zerre sancımadı ağrımadı.bi bugun sızlıyo şimdi.kendinize iyi bakın kızlar.hayırlı geceler.öptm hepinizi

tam diycektimki derinim gecikti baktım altta ismini gördüm hoşgeldin canım
naaptın kar varmı oralarda

aaa niyeki hayrolsun kuzum yoksa bitestmi yapsan üstüne görmü olmayasın
ay bide rüyam çıkıyomu ne süper olur
tamam canım yat dinlen çok geçmiş olsun öpüyorum seni

inş. canım sağolasın Allah sennde gönlüne göre versin. benim değil canım ya keşke olsa senn sorunun neydi selina

olur inş hayırlısı allahtan.ben 20 aylık evliyim.11 aydır deniyoruz.3 ay önce hormon testleri ve eşime spermiogram yaptırdık.benim şükür hepsi temiz çıktı eşimde sayı ve hareketlilikte sorun varmış ilaç verdi onu kullanıyor.pazartesi bitecek tekrarlıyacağız testi.beklemedeyiz yani şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…