yok bacım senlede alakası yok ya neyse bugun ıyı degılım ust uste gelen kotu heberlerden dolayı ama hyırlısı olsun tabıkı burda kımsem yokkı kıme patlıcam onlar turkıyede kaldı zatı bende senı optum
kuzu sana selam verdı kactı gıbı olmaz ınsallah
kızlar esım geldı ben kacar yatcaz artık malum burda olunca aksamları gıremıcem esım geldıgınde ama gunduz buralarda olurum ınsallah aslında msnde oluyom daha cok ama olsun bakıyorum sık sık buraya da optum hepıcıgınızı bye
Güzel bacılarım benim gözlerim yanmaya başladı müsaadenizle gidip biraz kapatayım da kendine gelsinler
Yarın temizlik yapıcam akşam Allah izin verirse burada olurum..Kendinize iyi bakın yaradana emanet olsun....Hepinize hayırlı geceler diliyorum
alya hoşgeldin canım aramıza.kendinden bahsedermisin canım.kaç yıllık evlisin ne kadardır korunmuyorsunuz dr vs gittinizmi.
hb canım6 yıllık evliyim 5 yıldır bebek istiyoruz 2009da tüp bebek yaptırdık test yapacagım gün adet gördüm erken düşük yaptım yani yada başarısız tüp bebekmi desem. şuan bekliyorum yeniden tüp bebek düşünüyoruz bakalım ama korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan öle işte
sebep ne peki canım?[/QUOT bi sebebi yok canım olmuyo işte görünüşte herşey normal( benm troit problemm var ama ilaç kullanınca sorun yok)bu arada yukarıda yazmışlar bana neden yanlış anlıyım ki sorularınızı ben böle birden aranıza dalınca nerden başlıyacagımı bilemedm kusura bakmayın
gelrıım kuzu zaten hep ordan gecıyom eskıden orda ouruyodum ben yabancı degılım okulumu da orda okudum bu arada denek olarak kullanıyomusun farelerı hayvan severler karsı cıkmasın kız
hepsını bır arada deneme bence canım ama kecıboynuzunu esıne ıncırı kendıne kullanırsan o baska tabı
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 ugurboncugum+ SeLiNa23+ banu145145+ lagrima+ alya_26
:81::81::81:
ben geldimmmmmm selam hanımlar
banum güzel haberler vardır inşallah canım
boncuğum merak etme kuzu geldim ben yanlız kalmazsın
selinam naber kuzum ?
lagrima ufaklıklar napıyo anaları aç bırakmıyo inşallah :86:
alya tekrardan hoşgeldin aramıza
ağlamak yok tamam hadi inşallah rahat uyursunbiliyodum böyle olcan diye,söylemesemde olmicaktı,hofffffff
bak gider yatağa,sabaha kadar ağlarım,ona göre.
canım anladım zati bişey olduğunu neyse başka zamana konuşuruz dert etmekızlar gecmıse gıtmeden once hemen yazayımda fırtına ve yagmur nedenı ıle netım gıttı bırden haber de veremedım heberınız olsun sımdı gecmıse donuyom
garibim bende aynıyım bakma yeni yeni cevap vermeye çalışıyorum oda eşimin gazlarıylahaklisin canim ya,biraz fitrat sanirim ben pek hayir demesini beceremem,söyle hakkini savunan kurnaz kisilere hep özendim ama,kendimim olamiyorum,en azindan yeri ve zamani geldiginde olmak isterdim
tamam canim cok sagolasinbenimde cikmam gerek,canim esim az sonra gelir,allaha emanet olasin canim
allaha emanet ol kardelencimanotila icin uzuldum canim,insallah birdaha ki ay gelir bebisi
haklisin durucum,hep kendime diyor uzulen ve aglayan hep ben oluyorum,en azindan kirildigima kirildim demesini ögrenmem gerek
geçmiş olsun canım annene acil şifalar canım.
yetişemedim mi sana profum.anatolia da tekrar çalışmalara hayırlısıyla başlasın inş.
bende iyiym canım kocişi uyuttum.geldim yanınıza.
iyiyim abla hoşgeldin.kocayı uyuttum oturuyom bende.
ağlamak yok tamam hadi inşallah rahat uyursun
canım anladım zati bişey olduğunu neyse başka zamana konuşuruz dert etme
garibim bende aynıyım bakma yeni yeni cevap vermeye çalışıyorum oda eşimin gazlarıyla
bende imreniyorum öyle hazır cevaplara
ooo süpersin kuzum aferim gecelere akmaca hee
hayırlısı olsun alya.inş en kısa zamanda hamile kalırsın tüpe gerek kalmaz inş.resimdeki senin oğlunmu?
,
ebusum gelde kar oyanayalım
çıkıcam abla kasıklarımda bi ağrı var yatayım.pazartesi başladı reglim ilk günde pek yoğum değildi.bugunde neredeyse bitt sayılır.bu sefer fazla yoğun olmadı reglim.şimdide ağrım var.bide çok sancılı geçen reglim bu ay zerre sancımadı ağrımadı.bi bugun sızlıyo şimdi.kendinize iyi bakın kızlar.hayırlı geceler.öptm hepinizi
inş. canım sağolasın Allah sennde gönlüne göre versin. benim değil canım ya keşke olsa senn sorunun neydi selina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?