kızlar gecmıse gıtmeden once hemen yazayımda fırtına ve yagmur nedenı ıle netım gıttı bırden haber de veremedım heberınız olsun sımdı gecmıse donuyom
ilahi canımben annelerikocam da babaları
Allah ın izniyle yarar kızlar yarın ilk işimiz keçiboynuzu almak olsun..incir dedi birileri onudamı denesem ki... onlar doğurur bende sizlere veririm bilim adamı oluruz hepimiz.. bilim kadını daha uygun olur yaff
kizlar edim geldi,cikmam gerekhepiniz allaha emanet olun,hayirli geceler hepinize
kizlar edim geldi,cikmam gerekhepiniz allaha emanet olun,hayirli geceler hepinize
canım hiç msn de rastlamadım da bide kaç gündür sorcam hep unutuyorum
inşşallah erimiştir canım kistin
amin amin amin
hoşgeldin sefalar getirdin canım kaynatıyoruz işte görüldüğü üzresen nasılsın fıstık neler var neler yok hayatında özetlersen seviniriz
iyim bende tşk ederim...
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız.?canım bana msnden davet gelmedi hiç.ben kk daki arkadaşlık talebini kastetmiştim.orayı kabul ettim ama msn den bişey gelmedi canım.
sizleri kaçırmadan yazim dedim bi sayfa daha açık geçmişte oda ona bakıyom.
ablacım dedıgım gıbı burda da net problem malesef ama malesef sureklı gıdıyor zaten ben bılıyodum basıma bole bısey gelcegını esım yok ya rahat rahat gırcem ama olmadı ıste senı de kacırdım offffffffffffay ay yesinler seni inşallah iki kişi olursun buluşuruz angarada ayy negüzel olurdu
kuzu acıklamam senın ıcn de gecerlıgeldim geldim,hem bu akşam yaralı bi kuşum ben,kızma bana:78:
inşallah kayra cım
kızlar ben çay almaya gidiyorum,geri dönene kadar abartmayın sayfaları lütfen.
ıyıyım kuzum sen nasılsın ev ıslerıyle ugrasıyon bılıyorum# ebrar_53+
# kardelen49
# kardelen5233+
# Duru_+
# KAYRAM29+
selamun aleykum arakadaslarimnasilsiniz??:26::26:
kız o kalabılırmı enıste bırakırmı onu heçaaaa arada 1 hafta var kalsan olmazmı
ya ablaaaa ne yapsam az su netinereye kayboldun canım hani laflıycaktık yaa
ıyı gectı canım yolculuk bundan sora baslıyo babaklım hayat bıze neler hazırlıyorkayracim sen nasilsin canim??artik evindesin,nasil gecti yolculugun iyi gecmistir umarim:26::26:
durucum sen nasilsin??
geldım geldım de ablam gıtmıs kardelosum daEvet bacım aynı tarihe denk gelse gerçekten iyi olurdu.:44:
Kayram dayanamaz gelir birazdan merak etmeyin
gelrıım kuzu zaten hep ordan gecıyom eskıden orda ouruyodum ben yabancı degılım okulumu da orda okudum bu arada denek olarak kullanıyomusun farelerı hayvan severler karsı cıkmasın kızbekleriz ankaraya gell...
kafesleri var kafesin içinde evleriçatılı maılı :) orda yaşıyorlar.. kendi yemleri var onun dısında keçi boynuzunu çok seviyorlar havuç marul peynir turp mısır falan aklına ne geliyorsayiyorlar sayılır... keçiboyunuzu kürü yaptım onlara işe yaradı 1 ayda doğurdu
ınanmıyrum kız ama hakedıyorlar da denmez sımdı olesıdeValla ebrarcım ben çok sabırlıyım ama patlayıncada çok edepsiz oluveriyorum..Yahu soran da kadınlar hep kadın kadının düşmanı olmuş sanki...Ben bazı durumlarda bilsemde bilmemezlikten gelirim hani mahçup olmasın insanlar,zaten stresleri kendilerine ağır geliyordur diye...özellikle de toplum içinde sanki sorunca madalya verecekler gibi kırıta kırıta soranlar yokmu.afedersiniz ,insanın ben beceremiyorum gel senlede bir denesin diyesi geliyor... Allahtan son yıllarda daha bir gülüp geçiyor makaraya sarıyorum soruları
ohh afıyet olsunaaa gerçektenmi canım valla çok isterim üzülme ben gelemezsin diye düşündüğümden dedim
tamam ozaman senin iznine ayarlarız buluşmayı çok iyi olur datlum
ben nasıl yapıyorum yoğurt koyuyorum 1 kaşık un koyuyorum 1 tane yumurta ve yarım limon sıkıyorum hepsini çırpıyorum sonra içine önceden pişirdiğim buğdayı koyuyorum ve kaynıyasıya karıştırıyorum sonra kaynayınca arada bir karıştırarak pişiriyorum .biraz koyu olabiliyo kaynamış su ilave ediyorum sonra üstünede tereyağı pul bbiber ve nane yakıyorum hımmm nefis oluyo bacım
hımm olabilir doğrudur canım
h geldın canım kendınden bahsetsene bırazmrb kızlar yeni katıldım aranıza nasılsınız...?
gercekmı yaaa bu nasıl bır ay bolealya,aramıza hoş geldin.
kızlar,ben çıkıyorum,hepinize kucak dolusu sevgiler,muhabbetinizi bölmemek için baştan söylememiştim,anatolıa da adet olmuş malesef.
ıyı sende agla oglen gordun benı ztane bos durcam sankı hatta su an gıdıp yatakta bogcam kendımıbiliyodum böyle olcan diye,söylemesemde olmicaktı,hofffffff
bak gider yatağa,sabaha kadar ağlarım,ona göre.
hepsını bır arada deneme bence canım ama kecıboynuzunu esıne ıncırı kendıne kullanırsan o baska tabıben annelerikocam da babaları
Allah ın izniyle yarar kızlar yarın ilk işimiz keçiboynuzu almak olsun..incir dedi birileri onudamı denesem ki... onlar doğurur bende sizlere veririm bilim adamı oluruz hepimiz.. bilim kadını daha uygun olur yaff
geldım ama nafıleCanım anlamıştık sorun olduğunu ama geleceğinde emindik
ilahi canım
Ben fare cinsinden korkarım içim bir tuhaf olur bacım...Keçiboynuzu benim kocişime allerji yaptı başka bir şeyler dene bari deneme yanılma yöntemiyle tedaviye başlayalım hazır farelerin varken :44:
canım ben ozelıne atarım o zaman ben senı kendıme eklemıstım aama gelmedı demek ıletıiyi akşamlar kızlar.nasılsınız.?canım bana msnden davet gelmedi hiç.ben kk daki arkadaşlık talebini kastetmiştim.orayı kabul ettim ama msn den bişey gelmedi canım.
sizleri kaçırmadan yazim dedim bi sayfa daha açık geçmişte oda ona bakıyom.
ablacım dedıgım gıbı burda da net problem malesef ama malesef sureklı gıdıyor zaten ben bılıyodum basıma bole bısey gelcegını esım yok ya rahat rahat gırcem ama olmadı ıste senı de kacırdım offffffffffff
kuzu acıklamam senın ıcn de gecerlı
ıyıyım kuzum sen nasılsın ev ıslerıyle ugrasıyon bılıyorum
kız o kalabılırmı enıste bırakırmı onu heç
ya ablaaaa ne yapsam az su neti
ıyı gectı canım yolculuk bundan sora baslıyo babaklım hayat bıze neler hazırlıyor
geldım geldım de ablam gıtmıs kardelosum da
gelrıım kuzu zaten hep ordan gecıyom eskıden orda ouruyodum ben yabancı degılım okulumu da orda okudum bu arada denek olarak kullanıyomusun farelerı hayvan severler karsı cıkmasın kız
ınanmıyrum kız ama hakedıyorlar da denmez sımdı olesıde
ohh afıyet olsun
h geldın canım kendınden bahsetsene bıraz
gercekmı yaaa bu nasıl bır ay bole
ıyı sende agla oglen gordun benı ztane bos durcam sankı hatta su an gıdıp yatakta bogcam kendımı
hepsını bır arada deneme bence canım ama kecıboynuzunu esıne ıncırı kendıne kullanırsan o baska tabı
geldım ama nafıle
canım ben ozelıne atarım o zaman ben senı kendıme eklemıstım aama gelmedı demek ıletı
valla canım siz sabırlısınız bana yengem ona benzer talıhsız bır laf ettıBacı zaten bunu bir kere desem ''bu karı manyak aman'' deyip sormayı bırak beni görünce yollarını değiştirirleryok daha demedim kimseye böyle birşey ama, bir 10 yıl önce içimden geçmedi dersem yalan olur açıkçası...
ne bahseteyim canım yaa esk.liyim dileğim anne olmak başlığını gördüm geldim...:)
ne bahseteyim canım yaa esk.liyim dileğim anne olmak başlığını gördüm geldim...:)
Yürüüü bacım kim tutar senivalla canım siz sabırlısınız bana yengem ona benzer talıhsız bır laf ettı
ama yemın ettım bılerek yada bılmeyerek bana ole bı laf daha ederse agzının payını alır
Canım iyi niyetle soruyoruz yanlış anlama hepimiz bir şekilde problemliyiz burada kardeş kardeş dertleşiyoruz..Sakıncası yoksa sizin problrminiz nedir acaba ??
Yürüüü bacım kim tutar seni
gaz verme kız zaten bu konu hassas dalasım gelıyo allah ne verdıyse hıc sabrım yok hıc
geçmiş olsun canım annene acil şifalar canım.canlarım hepinizi çok ama çok özledim nasılsınız ben çok iyiyim işlerimi bitirdim annem ameliyat oldu şükür kazasız belasız 10 gündür yanındaydım dün gece geldim eve inşşşş sizlerde iyisinizdir geçmişe hiç bakmadım ne olur kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum allahıma emanet olun hayırlı geceler
yetişemedim mi sana profum.anatolia da tekrar çalışmalara hayırlısıyla başlasın inş.alya,aramıza hoş geldin.
kızlar,ben çıkıyorum,hepinize kucak dolusu sevgiler,muhabbetinizi bölmemek için baştan söylememiştim,anatolıa da adet olmuş malesef.
Hoş geldin canım sağol iyiyiz sen nasılsın ? ben kk. online olma rekorundayım bu gecebenim kociş hala gelmedi,eli kulağında gelene kadar sizlerleyim
geçmiş olsun canım annene acil şifalar canım.
yetişemedim mi sana profum.anatolia da tekrar çalışmalara hayırlısıyla başlasın inş.
bende iyiym canım kocişi uyuttum.geldim yanınıza.
yok bacım senlede alakası yok ya neyse bugun ıyı degılım ust uste gelen kotu heberlerden dolayı ama hyırlısı olsun tabıkı burda kımsem yokkı kıme patlıcam onlar turkıyede kaldı zatı bende senı optumGaz yok bacım gaz yok sakin dedinya tekrar yeltenirse diye ondan dedim durduk yere patlama kimseye bahane arama öperim seni
kuzu sana selam verdı kactı gıbı olmaz ınsallahgeçmiş olsun canım annene acil şifalar canım.
yetişemedim mi sana profum.anatolia da tekrar çalışmalara hayırlısıyla başlasın inş.
bende iyiym canım kocişi uyuttum.geldim yanınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?