Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar gecmıse gıtmeden once hemen yazayımda fırtına ve yagmur nedenı ıle netım gıttı bırden haber de veremedım heberınız olsun sımdı gecmıse donuyom

Canım anlamıştık sorun olduğunu ama geleceğinde emindik

ilahi canım
Ben fare cinsinden korkarım içim bir tuhaf olur bacım...Keçiboynuzu benim kocişime allerji yaptı başka bir şeyler dene bari deneme yanılma yöntemiyle tedaviye başlayalım hazır farelerin varken :44:

canım hiç msn de rastlamadım da bide kaç gündür sorcam hep unutuyorum

inşşallah erimiştir canım kistin

amin amin amin

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız.?canım bana msnden davet gelmedi hiç.ben kk daki arkadaşlık talebini kastetmiştim.orayı kabul ettim ama msn den bişey gelmedi canım.
sizleri kaçırmadan yazim dedim bi sayfa daha açık geçmişte oda ona bakıyom.

Hoş geldin canım sağol iyiyiz sen nasılsın ? ben kk. online olma rekorundayım bu gece benim kociş hala gelmedi,eli kulağında gelene kadar sizlerleyim

ay ay yesinler seni inşallah iki kişi olursun buluşuruz angarada ayy negüzel olurdu
ablacım dedıgım gıbı burda da net problem malesef ama malesef sureklı gıdıyor zaten ben bılıyodum basıma bole bısey gelcegını esım yok ya rahat rahat gırcem ama olmadı ıste senı de kacırdım offffffffffff
geldim geldim,hem bu akşam yaralı bi kuşum ben,kızma bana:78:

inşallah kayra cım
kızlar ben çay almaya gidiyorum,geri dönene kadar abartmayın sayfaları lütfen.
kuzu acıklamam senın ıcn de gecerlı
# ebrar_53+
# kardelen49
# kardelen5233+
# Duru_+
# KAYRAM29+

selamun aleykum arakadaslarimnasilsiniz??:26::26:
ıyıyım kuzum sen nasılsın ev ıslerıyle ugrasıyon bılıyorum
aaaa arada 1 hafta var kalsan olmazmı
kız o kalabılırmı enıste bırakırmı onu heç
nereye kayboldun canım hani laflıycaktık yaa
ya ablaaaa ne yapsam az su neti
kayracim sen nasilsin canim??artik evindesin,nasil gecti yolculugun iyi gecmistir umarim:26::26:

durucum sen nasilsin??
ıyı gectı canım yolculuk bundan sora baslıyo babaklım hayat bıze neler hazırlıyor
Evet bacım aynı tarihe denk gelse gerçekten iyi olurdu.:44:

Kayram dayanamaz gelir birazdan merak etmeyin
geldım geldım de ablam gıtmıs kardelosum da
gelrıım kuzu zaten hep ordan gecıyom eskıden orda ouruyodum ben yabancı degılım okulumu da orda okudum bu arada denek olarak kullanıyomusun farelerı hayvan severler karsı cıkmasın kız
ınanmıyrum kız ama hakedıyorlar da denmez sımdı olesıde
ohh afıyet olsun
mrb kızlar yeni katıldım aranıza nasılsınız...?
h geldın canım kendınden bahsetsene bıraz
alya,aramıza hoş geldin.
kızlar,ben çıkıyorum,hepinize kucak dolusu sevgiler,muhabbetinizi bölmemek için baştan söylememiştim,anatolıa da adet olmuş malesef.
gercekmı yaaa bu nasıl bır ay bole
biliyodum böyle olcan diye,söylemesemde olmicaktı,hofffffff
bak gider yatağa,sabaha kadar ağlarım,ona göre.
ıyı sende agla oglen gordun benı ztane bos durcam sankı hatta su an gıdıp yatakta bogcam kendımı
hepsını bır arada deneme bence canım ama kecıboynuzunu esıne ıncırı kendıne kullanırsan o baska tabı
geldım ama nafıle
canım ben ozelıne atarım o zaman ben senı kendıme eklemıstım aama gelmedı demek ıletı

Bacı zaten bunu bir kere desem ''bu karı manyak aman'' deyip sormayı bırak beni görünce yollarını değiştirirler yok daha demedim kimseye böyle birşey ama, bir 10 yıl önce içimden geçmedi dersem yalan olur açıkçası...

ne bahseteyim canım yaa esk.liyim dileğim anne olmak başlığını gördüm geldim...:)

valla canım siz sabırlısınız bana yengem ona benzer talıhsız bır laf ettı
ama yemın ettım bılerek yada bılmeyerek bana ole bı laf daha ederse agzının payını alır

ne bahseteyim canım yaa esk.liyim dileğim anne olmak başlığını gördüm geldim...:)

canım yanı hanı bı sorun varmı kac yasındasın kac yıldır bbek ıstıyorsun falan demek ıstedım mesela ben pcoluyum ve cıft rahmım var bır bucuk yıllık bebek hasretım var

Canım iyi niyetle soruyoruz yanlış anlama hepimiz bir şekilde problemliyiz burada kardeş kardeş dertleşiyoruz..Sakıncası yoksa sizin problrminiz nedir acaba ??

valla canım siz sabırlısınız bana yengem ona benzer talıhsız bır laf ettı
ama yemın ettım bılerek yada bılmeyerek bana ole bı laf daha ederse agzının payını alır
Yürüüü bacım kim tutar seni

Canım iyi niyetle soruyoruz yanlış anlama hepimiz bir şekilde problemliyiz burada kardeş kardeş dertleşiyoruz..Sakıncası yoksa sizin problrminiz nedir acaba ??

Yürüüü bacım kim tutar seni

gaz verme kız zaten bu konu hassas dalasım gelıyo allah ne verdıyse hıc sabrım yok hıc

geçmiş olsun canım annene acil şifalar canım.
alya,aramıza hoş geldin.
kızlar,ben çıkıyorum,hepinize kucak dolusu sevgiler,muhabbetinizi bölmemek için baştan söylememiştim,anatolıa da adet olmuş malesef.
yetişemedim mi sana profum.anatolia da tekrar çalışmalara hayırlısıyla başlasın inş.
Hoş geldin canım sağol iyiyiz sen nasılsın ? ben kk. online olma rekorundayım bu gece benim kociş hala gelmedi,eli kulağında gelene kadar sizlerleyim

bende iyiym canım kocişi uyuttum.geldim yanınıza.

yetişemedim mi sana profum.anatolia da tekrar çalışmalara hayırlısıyla başlasın inş.

hoşgeldin canım oh maşallah senin kociş uyumuş benimki henüz gelemedi bile bacım

alya hoşgeldin canım aramıza.kendinden bahsedermisin canım.kaç yıllık evlisin ne kadardır korunmuyorsunuz dr vs gittinizmi.

Gaz yok bacım gaz yok sakin dedinya tekrar yeltenirse diye ondan dedim durduk yere patlama kimseye bahane arama öperim seni
yok bacım senlede alakası yok ya neyse bugun ıyı degılım ust uste gelen kotu heberlerden dolayı ama hyırlısı olsun tabıkı burda kımsem yokkı kıme patlıcam onlar turkıyede kaldı zatı bende senı optum

kuzu sana selam verdı kactı gıbı olmaz ınsallah

kızlar esım geldı ben kacar yatcaz artık malum burda olunca aksamları gıremıcem esım geldıgınde ama gunduz buralarda olurum ınsallah aslında msnde oluyom daha cok ama olsun bakıyorum sık sık buraya da optum hepıcıgınızı bye

Güzel bacılarım benim gözlerim yanmaya başladı müsaadenizle gidip biraz kapatayım da kendine gelsinler
Yarın temizlik yapıcam akşam Allah izin verirse burada olurum..Kendinize iyi bakın yaradana emanet olsun....Hepinize hayırlı geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…