selam kızlar nasılsınız?Ben kırmızıları gördüm eboş söylemiştir Boncugum yeni tarihim 9 nisan cnm
kardeloşum senle konuştuk zaten inşaallah hayırlısıyla gelecek...Allah herşeyin hayırlısını versin ne yapalım bizimde imtihanımız buymuş...
Boncugum kuzum sen nasılsın?Eboşum senle de konuştuk zaten bugun :)
Garipcim sağol cnm sende dikkat et kendine o gün yazmışsın ben görmemiştim kusura bakma olur mu...
Pelinim,aleynam,kayracım,derdam,birsenim,tuğçem,samyelim,derinim,semracım sizler nasılsınız kızlar?
He geçmişe baktım da biraz elixsir yok mu,sevtun bu arada pıtpıtları duydun mu?Ben yokken yeni gelenler olmuş umarım sizinde en kısa zamanda gelir cennet kokulularınız arkadaşlar hepimizin inşaallah...
Bu arada dualara bitti yazabilirsiniz,sıra bana gelmiş herkesin ağzına sağlık Allah razı olsun gönlünüze göre verin Rabbim...
hıc sorma bacımgecmıs olsun kız hayırdır bu ne agrısı cokmu yoruluyosun
demek askerlık zamanı bellı oldu daha cok varmıs hayırlısıyla gıdıp gelır ınsallah cnm hem bellımı olur belkı hamıs kalırsın esın gıtmedende doğumunu yaparsın ınsallah allah gönlüne göre versın cnm
gecmıs olsun bırsencıgım cok yoruyosun kendını hamıs hamıs dıkkatet kendıne
cok sevındım cnm senın adına oh sefan olsunburasıda cok fena yaa durmaksızın yagıyor kar ALLAH dısarda olanların yardımcısı olsun cok zor ben hayvanlarada cok üzülürüm bu havada
ne dükkanı kız hadı hayırlı olsun hamıs olda bız yardıma gelırız yerlestırmek ıcın sen meraketme
kardelos demek ıncırlere basladın cnm hadı sıfa olur ınsallah afıyet bal seker olsunbende kıst yapıyor bu kürler asırı tepkı verıyor galıba yumoslar
günaydın kızlar bende bgn erkencıyım temızlık yapcam mısafır gelcek öğlene tabı bu karda gelebılırlerseduada burda olmaya calısıcam ınsallah:1..
canım benim.zaten ya senin dedigin gibi gitmeden kalıp dogurayım yada gelince olsun(inan çok ince düünür oldum bu konuda..bi ara yine eşimin gitmesi gündemdeydi geçen yıl hatırlarsan..geçen yıl gitseydi gelmiş olacaktı şimdi...of offf...bu arada alıntı karıştı galiba inş karışık çıkmaz...
cnm neyin var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun...kızlar meraba gıremedım bayagıdır hastayım serumlar iğneler çok sıkıldım artık iyileşmek istiyorum dua edın banada dualarımıda okuyamadım ya kusuruma bakmayım aklımda kac gundur okuyamadım bı turlu haber vereyım dedım hadı kendınze dıkkat edınn havalar fena virüssler herbiryerde hoşçakalım
selinam hayırlısı cnm.ama iyi etmişsin yapmakla.bende bazen şüphe ediyom öyle.için rahatlamıştır bari.günaydın kızlar hayırlı cumalar.reglim bana göre çok az gelip kesildiği için test yaptım emin olmak için ve negatifti.bilgilendirmek istedim.
ttlım inşallah sagolasın...bende özledim canım çok öpüyorum senicanım benim cok gecmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş...hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına almyı nasip etsin...
eboşum ne güzel ya karıda gördün sonunda burda hic yagmadı...benim yerimede eglenseydin canım...öpüyorum seni...
derinim inş bu seferki gecikmen bebiştendir seninle karşılaşamadık özledim seni ya
canım nasılsın iyisindir inş kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol...
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize nasılsınız
canım..çok sagol duaların için.sendende Allah razı olsun..rabbim yavrunu korusun..canlarım duaya kalmak isterdim ama malum kardeşim bugün izinli zaten zor izin aldım kusura bakmayınşimdiden okuyan arkadaşlardan allah razı olsun dilerim rabbimden benim gibi garibi sevinirdi yğce mevlam sizlerinkinide sevindirsin işşallah tez zamanda benim içinde dua edenlereder allah razı olsun benim hakkımda kat kat helal olsun dualarım sizinle inanın çok kalmak istiyorum ama kalamiyorumki nasıl kalıyım işin kötüsü perşembe günü izinliydi şidi cumaya almışlar iznini kader işte şimdi zor yazıyorum işşallah evime geçerim de söz ilk ben gelicem duaya işşallah affedin ne olur elimde olmayan sebeplerden dolayı çıkmam lazım affedin herkeze güzel bir hafta sonları diliyorum allahım tez zamanda gönlünüzdeki muratlarınızı versin işşallah allahım sevdiklerinizin acısını göstermesin işşallah eger evsen giderse ozaman gelirim işşallah
aleykümselammm hadi bakalım .bu arada kızlar elixsirim hepinize cok selam söyledi... yakındada aramızda olcak inş canım arkadaşım...
ebuşum çok yer kaplar diye duaları alıntı yapmadım kuşum..ama okuyup amin dedim..ALLAH KABUL EYLESİN.dualara canı gönülden amin diyorum
allahım kardelenve aleynamıza hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin
sevtunumuzada bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hepinizden rabbim razı olsun kızlar
helal olsun ne demek sevtunum...dilerim rabbimden peygamber efendimiz gibi güzel bir huy versin yusuf peygamder gibide güzellik nasip etsin işşallah allahım ellerini boş gözlerinde yaş koymasın bedenine bir tohum ektin tez zamanda eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip et yarabbim bir daha evlat acısı yaşatma yarabbim sevtun kulun sana yatıp kalkıp dua ediyor yarrabbim benim duydugum aşkı benim gibi sevindirdigin kulun sana şükrediyo arkadaşlarımada nasip et allahım benim gibi sevinsinler annelik duygularını yaşasınlar işşallahallah hepinizden razı olsun canlarım hakkınızı helal edin işşallah yavrumun kalp atışlarını görürüm dualarınıza ihtiyacım var ebrarcım canım ben çok okurum gene 50 kadar benim okuduklarım haricinde tabe okunmayanlar olursa eklersin eger okunursada allah rızası için olur kızmazsan bir şey söylücem haddimi aşıyosam kusura bakma ama ebrar yalvarırım ne olur avatarın altındaki yazıyı allah rızası içim degiştir onu her okudugumda çok kötü oluyorum gözlerim doluyo İÇİMİ ACITIYOSUN kurban olurum ben sana kardeşim benim rabbim sana tez zamanda çifter çifter versin işşallah inan hep dualarımdasınız aklımdan hiç çıkmıyosun
samyelimmm senide tebrik ederim canım.karşılaşıp edemedim ama olsun..Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin.aminn, yürekten amin diyorum. arkadaşımızı Kardelene hayırlı evlat nasip etsin...
canım ne bileyim işte..ben eşimden ayrı kalmadım hiç onun yoklugunda da çok üzülücem ama elden bişey gelmiyo..bide bebiş olursa...neyse dedigin gibi evdeki hesap çarşıya uymuyo ..ALLAH bilir tabiki en hayırlı olanı..biz aciz kullarız sadece.canım doktora gıdecekmıssın ınsallah hersey senın ıcın guzel olur guzel haberler ver bızlerede
oh kuzum benım msn de de burda da resmın cok ama cok tatlı sevıyom senı cılgınım benım
gecmısı okudun da benı gormedınmı dıcektım emmeeee yazmısın unutmamısın ay cok mutlu oldum
heee sen ole hesap yap zaten sole bı laf vardır ya tanrıyı guldurmek ıstıyorsan planlarından bahset dıye sen ıstedıgın kadar plan yap gorcen sen esın gıtmeden dogurcan o bebısı ınsallah kucagında ugurlucan yalnızlıgını paylasacak senınole ınsallahhhhhhhh
canım allah yardımcın olsun cok zro uykusuzluk sole emremıze uzmesın senı
ah kuzum bılmemmı onları allahım bekletmesın tabı bebek yoksa bebek varsa bekletsın bı zahmet 9 ay kadar
bana da banadaaaaaa
canımcım kolay gelsın kazan mubarek olsun mısafırın varmıs ya
canım basınız saolsun allahım sana da sıfalar versın
ınsallah canım allahım kazasız belasız kavustursun yarine :26::26::26:
aleynam duana gonulden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dıyorum kuzum bıdahakı aya gelsın ınsallah melegın ve hıc ayrılmasın senden ıkı cıhanda da yuzunum akı olsun ınsallah
canım duana gonulden amiiinnnnnnnnnnnn dıyorum ınsallah kıstlerınden kurtulursun ve bebegıne kavusursun en kısa zamanda
sevtuncum allahım sana bırdaha yasatmasın aynı acıyı yavruna kavus tum gusellıklerı onunla yasa ınsallah
sana da hayrılı cumalar bebısım
kızlar esım geldı pc acık ama ben asında yokum yemek hazrlamam gerek
canım hadi bakalım inşallah şifa olsun yaptıgın kürler...takma kafaya yani en güzeli.kizlar duanizi allahim kabul eder insss. amiiinnnnnn allah herkeese saglikli nur topu gibi bi bebis nasip eder allahim inss dua eden ve acilan o elleri bos cevirmez insss.
bende bu ay folikasite basladimm ... kizlar hayit tohumunun bana cok faydasi oldu sizee coook tavsiye ederim adet düzensizligine ve agrisi olanlara .ben her ay agridan kivranirdimm hayit tohumunu kullanmaya basladm ve bu ay adettim nasil geldi hic bilemedim bile ve hic agrim olmadi..ve sitrese son kizlarr valla gecen ay cok rahattim kafama birsey takmadim.. ohhh bee ne güzelmis kafa birsey takmadan yasamak herseye tmmm dedim hic ikinci kez düsünmedim hayattam tat almaya basladim yani valla artik öyle olmayi düsünüyorum bu ay hic bisey takmiycam cünkü olan bana oluyoo sonraa...
harfien katılıyorum tostim çok dogru.arkadaşlar 2 yıl oldu bende istiyorum 2 hamilelik yaşadım ama elde var sıfır rabbimin dediği olur bundan ötesi yok eee biz niye hayatımızı karartıyoruz bu son hamilelik beni iyice kendime getirdi olursa olur olmazsa olmaz herşey allahın elinde hamdolsun saglıklıyız kimseye muhtaç değiliz bizleri seven eşlerimiz var daha ne olsun bir bebekte olsa mutluluk pekişir olmazsada yapacak bişey yok artık üzülmek yokkk inş.
canım çok geçmiş olsun yaa...neler oluyo içimizde Allah hayırlısını versin.önemli olan şimdi iyi olman.hayır canım pko değil hücre anomalisi vardı 2 sene tedavi görüm ameliyat falan oldum kansere dönüşme ihtimali vardı aslnda hala var da kendime dikkat ettiğim müddetçe yok yani dengeli beslencem sinir stres üzüntü yok,sigara yok, vs işte .. güzel tarafı şuan kötü olan hücreler uyuyor bu zaman zarfında cocuk yapacagız bakalım..ama önce doktor bunu araştırayım dedi sonra..böyle..
canım ya geçmiş olsun inş iyisindir biraz.ben kaçtım azcık uzanıyım başım belki geçer
sonra görüşürüz olurmu :80:
Arkadaşlarrrr ya benim ikinci çizgi silik çıktı şimdi test yaptım. 1 gün geçti adetim olmama ihtimali olabilir mi bebek?
aa canım inşallah hamilelikten çıkmıştır hadi hayırlısı.bikaç gün sonra yeniden yap koyulaşırsa kesindir
selam kızlar nasılsınız?Ben kırmızıları gördüm eboş söylemiştir Boncugum yeni tarihim 9 nisan cnm
kardeloşum senle konuştuk zaten inşaallah hayırlısıyla gelecek...Allah herşeyin hayırlısını versin ne yapalım bizimde imtihanımız buymuş...
Garipcim sağol cnm sende dikkat et kendine o gün yazmışsın ben görmemiştim kusura bakma olur mu...
Pelinim,aleynam,kayracım,derdam,birsenim,tuğçem,samyelim,derinim,semracım sizler nasılsınız kızlar?
He geçmişe baktım da biraz elixsir yok mu,sevtun bu arada pıtpıtları duydun mu?Ben yokken yeni gelenler olmuş umarım sizinde en kısa zamanda gelir cennet kokulularınız arkadaşlar hepimizin inşaallah...
Bu arada dualara bitti yazabilirsiniz,sıra bana gelmiş herkesin ağzına sağlık Allah razı olsun gönlünüze göre verin Rabbim...
DURU için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15
SEVTUN.................15
ELİXSİR..................15
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15
GARİP.....................15
GÜNEYCANAN..........15
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8
NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15
SELİNA......................15
SEVTUN....................15
ELİXSİR.....................15
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................15
DERİN........................15
KARDELEN49..............15
BONCUK.....................15
DURU.........................15
SELİNA......................15
SEVTUN.....................15
ELİXSİR.....................15
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
canım ben okudum beni ekleye bilirsin allahım saglıklı saatli evlatlar nasip etsin işşallah arkadaşlarıma canım sende üzülme işşallah bir dahaki ay gelri mücizen
Maşallah inşaallah pıtpıtlarıda duyarsın sevtuncum sanırım allttan baktırmıyorsun o yuzden 8haftalıkken dedin galiba:)canım allah razı olsun darısı sizlere işşallah ama daha keseyi gördük pıt pıtlara daha var 8 haftalık olsun öyle gidicem allahım nasip ederse işşallah allahım sizlerinde yüzünü güldürsün işşallah
selam kuzum nasılsın görüşmeyeli
tamam ekliyorum hemen adetlisin biliyorumda dedim belki annecik okur yada biter diye yazdım balım
evet sıra sende vesile olur inşallah kuzum
buarada bakımda biz senle arkadaş olmamışız yaa
saol sevtunum ağzına sağlık canım nasılsın?
Maşallah inşaallah pıtpıtlarıda duyarsın sevtuncum sanırım allttan baktırmıyorsun o yuzden 8haftalıkken dedin galiba:)
eboşummm görüşmeyeli aynıyımm işteben okurum yıkanınca inşaallah vesile olur inşaallah
ekledim bende çok sık girmediğim için detaylara bakamıyorum bende :)
derin kuzusuu napıyon kısss
iç güveyinden halliceyim nasıl oluyumbendemin çok iyidim ama şidi degil benim yavru çagırıyo ben çıkıyorum bu arada dişim çok şükür düne nazaran iyi birde şu panik atagım azmasa daha iyi olucam neyse işler beni bekler sofrayı toplamam lazım aeo
saol sevtunum ağzına sağlık canım nasılsın?
Maşallah inşaallah pıtpıtlarıda duyarsın sevtuncum sanırım allttan baktırmıyorsun o yuzden 8haftalıkken dedin galiba:)
eboşummm görüşmeyeli aynıyımm işteben okurum yıkanınca inşaallah vesile olur inşaallah
ekledim bende çok sık girmediğim için detaylara bakamıyorum bende :)
derin kuzusuu napıyon kısss
selam canım,hoş geldin,çok üzülmedin inşallah.selam kızlar nasılsınız?Ben kırmızıları gördüm eboş söylemiştir Boncugum yeni tarihim 9 nisan cnm
kuzu varya isme bakmadım ekliyim diye listeyi alıntıladım baktım sen eklenmişsin dedim noluyo sıyırdım galibaay gülüyom kendi kendime saol kuzum eline ağzına sağlık
çıkamadın kuzu geçmişten iki konuşalım çıkda yav :86:
heeheekuzu varya isme bakmadım ekliyim diye listeyi alıntıladım baktım sen eklenmişsin dedim noluyo sıyırdım galibaay gülüyom kendi kendime saol kuzum eline ağzına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?