- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
çıkamadın kuzu geçmişten iki konuşalım çıkda yav :86:
cancazım doktor üsten bakıcaktı biraz kilo varya bendeondan dedi görünmez rahim açıklıgı varya bende altan bakmadı oyüzden dedi 10 gün sonra gel bakalım bende o zaman 4 gün daha beklicem tam allahım nasip ederse 8 haftalık olucak ozaman işim garanti olsun üsten bakıcak göremezs altan bakıcak altanda ben istemiyorum işin garibi üsten muayene ederken yanındakine dediki bak görüyomusun açıklıgı dedi bende şok oldum açıklıkmı dedim doktora ayen beyan belli canım dedi açıklık benim doktorda yok dedi ben şimdi bu doktora ne yapam allahından bulsun rabim versin cezasını işşallah allahım işşallah bunu acısını göstermez bana yoksa yıkılırım yaşıyamam eger dikiş atılınca dikiş gene tutmazsa yani gene dogum yaparsam anne bir daha olamıcam malesef onun için çok korkuyorum inanın alahım işşallah bir daha evladımla imtihan etmesin işallah neyse ben çıktım eşimde içerde ayıp olmasın ebrarcım açık olursa söle gene okurum
kötü düşünme canım hep iyi düşünki iyi olsun inşallah yavrunu alıcaksın kucağına
hadi görüşmek üzere :80:
selam canım,hoş geldin,çok üzülmedin inşallah.
bende daha içimdeki ateşi atamadım ama,böyle böyle geçecek galiba.
nörüyonuz kız:76::76::76:
nörem bacı aynı takılıyozselam canım,hoş geldin,çok üzülmedin inşallah.
bende daha içimdeki ateşi atamadım ama,böyle böyle geçecek galiba.
nörüyonuz kız:76::76::76:
ayyy saol sevtunum senin kadar olamam canım :86:senden öğrendik kızkız yazmadan geçemedim ebrarcım kusura bakma ay yirim seni ben kız ne kadar şirinsin sen öyle vallahi burdan seni vıncıklayasım geldi he öptüm seni bol bolşirin şey seni dur bende şirinlik yapayım çıkmadın size bir
kuzu gayet mantıklı düşünüyosun kocişinde okey diyosa hiç durma al canımheehee
eboşummm preseed konusuna ne diyorsun
:89::89:geldim ya
canım presentle çok kişi hamile kalmış haberin olsun ebrarcım iyi düşüneyim iyi olsun demibu arada semranın sizlere bol bol selamı var üstümde kalmasın misafir olarak giriyomuş kendi girince atıyomuş burası allahım tez zamanda bizlere kavuştursum işşallah onu ben bu kerez kaçtım kardelen profum nasılsın bebekim bu arada öptüm hepiciginizi
canım presentle çok kişi hamile kalmış haberin olsun ebrarcım iyi düşüneyim iyi olsun demibu arada semranın sizlere bol bol selamı var üstümde kalmasın misafir olarak giriyomuş kendi girince atıyomuş burası allahım tez zamanda bizlere kavuştursum işşallah onu ben bu kerez kaçtım kardelen profum nasılsın bebekim bu arada öptüm hepiciginizi
yok biliyorum bende kullandım geçen sene ama olmadı,bi kere daha denicem aşılamaya kadar..
eboşm eşim okey diyor ben kararsızım
kıs boncuuma yazarken harfler karıştı sileyim derkende alıntının şeysini sildim anla işte.biliyodum öyle çıkacagını..iyi bari başın geçmiş sevindim..bizde şimdi yimek yedik.sofra duruyo ferihaya bakıyoruz bi yandan da...selam cano nasılsın
hayırdır senin alıntılar karışmazdı noldu :44:karıştığı için almadım cano
tabi senden kaynaklı değil bu durum
iyiyim canom kalmadı ağrım çok şükür ferihayı izliyorum sen napıyosun
Maşallah inşaallah pıtpıtlarıda duyarsın sevtuncum sanırım allttan baktırmıyorsun o yuzden 8haftalıkken dedin galiba:)
eboşummm görüşmeyeli aynıyımm işteben okurum yıkanınca inşaallah vesile olur inşaallah
ekledim bende çok sık girmediğim için detaylara bakamıyorum bende :)
ne kaaa çok bende kullanmışım :)
derin kuzusuu napıyon kısss
öyledir muhakkak tutiş,ama gelde kalbe söz anlat,başkalarına söylemek nede kolay,ama en zoru,insanın kendine bişey söylemesi.:97:kardeloşumm bende bilmiyorum ki nasılım ama çok şükür bu günümüze de...
sende dikkat et kendine üzülme vakti zamanı var demekki hala bizimkilerin gelmesine...
bu derinin niden sesi çıkmıyo ki:26:nörem bacı aynı takılıyoz
ayyy saol sevtunum senin kadar olamam canım :86:senden öğrendik kız
bende seni öptüm cicim :80:
kuzu gayet mantıklı düşünüyosun kocişinde okey diyosa hiç durma al canım
:89::89:
he he anladım zati kuzum olsun yaa önemli değil bizde hata yaparız dimi ama :82:kıs boncuuma yazarken harfler karıştı sileyim derkende alıntının şeysini sildim anla işte.biliyodum öyle çıkacagını..iyi bari başın geçmiş sevindim..bizde şimdi yimek yedik.sofra duruyo ferihaya bakıyoruz bi yandan da...
iyiyim cnmmm sen napan..kırmızılar gelmiş üzüldüm..saglık olsun kuzum...
kızlar ben kaçtım şimdi..öptüm hepinizi.
öyledir muhakkak tutiş,ama gelde kalbe söz anlat,başkalarına söylemek nede kolay,ama en zoru,insanın kendine bişey söylemesi.:97:
bu derinin niden sesi çıkmıyo ki:26:
yaa öyle hayırlısı artık denicezozaman iyi kuzum denemekde fayda var bellimi olur
ah ah nelerle uğraşıyoruz kuzum
napıyım kuzu bildiğin gibi malesef geldi aynen sağlık olsun
kardeloşum aynen öyle bizi bizden başka kimse anlamaz zatenöyledir muhakkak tutiş,ama gelde kalbe söz anlat,başkalarına söylemek nede kolay,ama en zoru,insanın kendine bişey söylemesi.:97:
bu derinin niden sesi çıkmıyo ki:26:
o kk nin düzenlemesi canım,senle alakalı değil,bende baktım dün.he he anladım zati kuzum olsun yaa önemli değil bizde hata yaparız dimi ama :82:
afiyet olsun canom sonra görüşürüz öptüm seni
seninde sesin çok çıkıyoyaaa
ya buarada benim mesaj sayım 20ye inmiş anlamadım yaa 40 mesaja ayarlıydı şimdi olmuyo snir oldum valla
o kk nin düzenlemesi canım,senle alakalı değil,bende baktım dün.
anladım okiş kuzum saol dimek yeni düzenlemeler yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?