naber bebiş görüşmeyeli ne var ne yokkardelen bebekim sen nasılsın bu arada ben bir namaz kılıyım geliyorum hemencik
semracım pelincim sizede merhaba nasılsınız?Benim yine sınavlarım yaklaştı ders çalışıyorum gezdim gezdim şimdi çalışma zamanı.
canım işşallah bu kerez tutar ben bile düşünüyodum o jeli allahım kullanmayı nasip etmesinde kendiliginden gelsin bebeş işşallah
canım bir jel o spermleri hareketlendiriyomuş kız şu spermler mercimeklerin yolunu bir bulsa ama nerdebilmiyolarki annecikleri neler alıcak onlara ben bile hamile kaldıgıma yemin olsun sevinemedim çünkü içimde ister istemez bir korku var allahım sonumu hayır etsin işşallah
naber bebiş görüşmeyeli ne var ne yokkardelen bebekim sen nasılsın bu arada ben bir namaz kılıyım geliyorum hemencik
allahım sana yaşama sevinci versin işşallah birdaki dogum gününe bebeginle giriesin işşallahaynı gidiyor hayat, pek bi değişiklik yok
valla sevtunum keşke dedgin gibi olsa ama bi bulamadılar o yolu bulmalarıda zor olur bundan sonra cünkü benim adetim tamemen düzensizleşti düşükten sonra daha cok beklerimbencanım sende hic canını sıkma kotü şeyler düşünme rabbimin izniyle bu sefer hayırlısıyla alcaksın kucagına inş iyi düşün iyi olsun
allahım sana yaşama sevinci versin işşallah birdaki dogum gününe bebeginle giriesin işşallah
bebekim neden öyle düşünüyosunki kararsız olma sakın döverim hebak bana olmasaydı benim olmazdı hamile kalmam çok zordu doktor dedi suratıma 6 ay dene olmadı gel çaresine bakalım dedi birde ocakta korunmayı bırak dedi bende ocakta bıraktım normal annemdeyim biliyosun bir araya gelemediydik bu ayda 1 kere oldu inan gelme durumumuz vardı ama dedim kendi kendime evime geçiyim ozaman bebege vesille oluruz dedim çünkü tamirat bitince evin işleri çok daha mobilya bayenmeye gidilicek ne etcem bielmiyorum eşime dedim yemek odasını koyarız çocuk odasınada ikili kanepeler varya hani çekiliyo yatak oluyoya ondan alırız dedim nasip olursa bebek dogunca gideriz koltukları almaya dedim anlıcagın karnımdaki iyi olsunda olsun hiç bir şeyin olmasın boşver bak ben 1 kere yaramazlık yaoptım allah istedikten sonra verince veriyo seninde öyle olur öyle bir anda olurki şaşar kalırsın benim gibi şimdi diyorum ev bitti temizligi var ben ne yapam kimselerim yk temizlik yapmaya geçen oturdum aglıyorum eşim dediki sen ne üzülüyosun ben her işini yaparım seni köşe yastıgı gibi dedi oturturum üzülme bakıyım dedi kız bu adam seviyo beni be bazen gıcık etsede galiba bende onu
kız genemi düştün acıdımı bir yerlerin bakıyımben her an siteden düşe bilirim bıktım bu sıkıntıdan :84:
tamam canım dövme beni kız canım acır benimşaka bi yana gercekten bazen cok karamsar oluyorum su tedavim bi sona erse ben calışmalara başlasam icim rahat etcek... napalım hayırlısı olsun demekten ve dua etmekten baŞKA bişey gelmiyo elimden rabbim büyük elbet sesimizi duyup dualarımızı kabul etcek inş...zaten hamile kalmak icin cok yaramazlık yapmak gerekmiyoki bi kere yapsanda allahım ol dedimi oluyo sende allahın şanslı kullarındansın inş bundan sonra bebişinin odasınıda hazırlamak nasip olur ve hayırlısıyla dogduktan sonra onu beşikte seyretmek nasip olur... ya yine duygusallıgım üstümde dokunsalar aglıycam evde yanlız oluncada daha cok takıyorum aklıma rabbim hepimize hayırlısını versin...
pelinimm cnm hayırlısı olsun napıyım ağlayıp sızlayınca istediğimiz olmuyor malesef,bnmde başım ağrıyor valla geçmiş olsun cnm stresten oluyor hepcanım benim adet olmuşsun üzülme sakın inş bidaki aya gelir bebişin sen iyi ol yeter...ayrıca burda beni unutmayan bi kac kişiden birisin...tutişim bugun başım cok agrıyo ya ama onun haricinde iyiyim sende iyisindir inş
sağolasın inşaallah tez zamanda...canım işşallah bu kerez tutar ben bile düşünüyodum o jeli allahım kullanmayı nasip etmesinde kendiliginden gelsin bebeş işşallah
canım bir jel o spermleri hareketlendiriyomuş kız şu spermler mercimeklerin yolunu bir bulsa ama nerdebilmiyolarki annecikleri neler alıcak onlara ben bile hamile kaldıgıma yemin olsun sevinemedim çünkü içimde ister istemez bir korku var allahım sonumu hayır etsin işşallah
kız genemi düştün acıdımı bir yerlerin bakıyım
canım işşallah inan bak ben bunu derim bunu söylerim rabbimin evindeyiz bize verdikleri senaryoya göre oynuyoruz yaradan deniyo bizleri bak mesela beni örnek al 2 evlat verdi okadar kanamaya yavrularım 5 ay dayandıdedi kulum sana verdigim hediyeyi geri alıyorum meleklerimin yerine katmak için inan çok aglıyorum diyorumki geçen anneme anne dedim ilki dursaydı 8 yaşında olucaktı şimid ben okula götürüyodum ikincisinide dogurdum 1 haftalık anneydim şimdi evimdeydim diyorumama dedim bunlar ölmeseydi evlat acısını nerden anlıcaktım diyolardı filancanın bebegi düşmüş yazık diyodum haliyle üzülüyodum insan olaraktan ama insanın başına gelşince aman allahım bu nasıl bir acı sorarım size okadar acıki evlat anneyi babayı solluyo allahım diyorum bunu bana bagışla inanın korkuyorum buna hamile kaldım doktor okadar ilaç verdi içiyorum 1000 mg antibiyotik o kadar korkuyorumki bir yerinde bir sakatlık çıkıcakta beni bırakıp gene gidicek diye umutluyum aslında bir yered neden dersen yüzde 95 şans varmış dikiş için ama ya o yüzde 95 içine ben giremezsem düşünmeden edemiyorum doktora gittigimde sende serklaj yetmezligi var dikicez dedi sevinerekten dedim duru dedmi dedim şansına dedi o ne demek dedim kiminin dikişi tutmuyo dogum gerçekleşiyo dedi o nemek deyincede eger öyle bir şey olursa bir daha anne olamazsın dedi anlıcagım bebegime hamileyim ama diken üstündeyim yatıyım yeterki 9 ay beni bırakmasın saglıcakla 40 haftayı tamamlayım ne yaparım ben eger öyle olursa ellerim boş kalıcak benim evlada hasret kalıcak olmasada dikiş tutarsada dünyanın en mutlu insanları ben olurum vallahı o zaman gelme keyfime burda HALAY ÇEKERİZ SİZLERLE İŞŞALLAH ama daha erken şimdi umutlanmıyorum dikkat ediyorum hamileyim diye ama hiç ayının haftasını düşünmüyorum öylesi daha iyi eger umutlanıpta kendinde benimsersen çok kötü oluyo insan bilmiyorum ama buda galiba erkek ban öyle geliyo allahım sag saglim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar versin peygamber efendimiz gibi güzel ahlaklı eyüp peygamber gibi sabırlı yusuf peygamber gibi yüzü güzel olsun işallah allahım sizlerede nasip etsin tez zamanda işşallah
bu arada burası çok sessiz niden acaba hatunlar kaçtınızmı kız hafta sonu diye bakem
pelinimm cnm hayırlısı olsun napıyım ağlayıp sızlayınca istediğimiz olmuyor malesef,bnmde başım ağrıyor valla geçmiş olsun cnm stresten oluyor hep
bu arada preseedi sevtun demiş ama daha detaylı bilgi için preseed topiğine bakabilirsin cnm ilk sayfalarda güzel bilgiler var düşükten sonra düzenim bozuldu demişsin ovulasyon takibi yaptırabilirsin cnm testde alabilirsin inşaallah çok beklemede gelir bebeğin...
sağolasın inşaallah tez zamanda...
sen dr a gittin mi,ne dedi dr?semracım pelincim sizede merhaba nasılsınız?Benim yine sınavlarım yaklaştı ders çalışıyorum gezdim gezdim şimdi çalışma zamanı.
hala hallolmadı mı sorun?ben her an siteden düşe bilirim bıktım bu sıkıntıdan :84:
kızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
ne verdi kardelencim,gene klomen mi?
yok canım menagon ve gonaphen verdi hergün 2 tane vurdurcam sen neyaptın
rica ederim canım inş beklemeden gelir bebişin aminnnnhaklısın tutişim aglıyınca kendimizi yaıpratmış oluyoruz dedgin gibi stresten başımız agrıyo sagol canım sanada gecmiş olsun...canım ben zaten korunuyorum şimdi ama adetim bitmedi bi türlü tedavimi devam ettirmek icin fitilimi kullanmam lazım ama baya uzun sürdü bu sefer ona canım sıkıldı ama preseedi kullanmayı düşünüyorum bilgi vardigin icin sagol canım inş hepimizin cok beklemeden gelir bebişleri hayırlısıyla tatlım....
cnm senin adına sevindim inş aşılaman güzel geçer de gelir bebişcik...kızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
ne verdi kardelencim,gene klomen mi?
rica ederim canım inş beklemeden gelir bebişin aminnnn
cnm senin adına sevindim inş aşılaman güzel geçer de gelir bebişcik...
kardeloşş kuzusuuu napıyosunnn bakemmm iki defa yazmış çıkmışsın :)
çıkmadım,burdayım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?