Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım demek iyisin sevindim inanki pazarada gitmişsin keyfin yerinde galiba

peloşum beni unutmuşsun emme sorun değil canım
adetin yaradan olmasın çünkü düşükle alakalı değildir yani kesilmesi gerekirdi canım bidaha gitsenmi doktora parça filan kalmış olmasın korkutmak istememde .gerçi yakarken görürdü ama .normal adet gibimi bide yoksa hani dediğin akıntı giimi .aslında derinimde dondurduya onda oldumu acep ?
semracım pelincim sizede merhaba nasılsınız?Benim yine sınavlarım yaklaştı ders çalışıyorum gezdim gezdim şimdi çalışma zamanı.
kolay gelsin kardelenim sınavlarında başarılar dilerim
ben her an siteden düşe bilirim bıktım bu sıkıntıdan :84:
semroş niye düzelmiyoki sorun ya bi editörlere yazsanmı acep?
sevtun kız hani pozitif olcaktın üzülmek yok herşey güzel olucak allahın izniyle
bebişin bırakmıycak canım
kızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
aaa negüzel gözünaydın hadi tedavin hayırlı olsun canım inşallah gelir minişin
ben bu ay dinlenmedeyim
yeni aya nasip bakalım,inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebişim.
inşallah gelicek canım kürler vesile olur umarım
buarada keyifsiz gibisin hayırdır
hayalet derin,çıksana açığa
derin değildir o cano çünkü onlar kayganasnda
bişe bulamadım vallaa boş boş bakınıyorum :)
kuzu naber?araştırmalardasın :26:
aradığın içerik ne ki?
kızlar selam,hoş geldiniz,birsen,garip.
bu arada iksir duayı okumuş,benden yazmamaı rica etti.
çok grip olmuş,geçmiş olsun onada.:2:
saolsun iksircim ağzına sağlık
dünde demiştim ama yine diyim çok geçmiş olsun
8 torun var bugün gördüm çok tatlılar :)) sağol..
allah bağışlasın torunlarını bayada çok olmuşlar
garibim öncelikle gerçekten merak ettim iyi olmana sevindim
bide o laf verme olayı bize göre değil yaradılış meselesi canım bendede yok malesef keşke azcık olsaydı bukadar yıpranmazdım
dualar için çok saol kuzum ağzına sağlık
yaa resim bile koydum çok keyifliydi kuzum
kızlar ben çıkıyorum,başım ağrıyo.
hayırdır canım niye ağrıyoki

birsoşum ay canım korkmuşsundur baya çok şükür hüseyin emremiz iyiymiş dikkat et kuzum yaa
herfırsatta uzan dinlen bitanem çok öpüyorum seni

bana gelecek olursak ben bugün paso gezdim önce güne gittim gittiğimiz evin yaramaz kızı yatakdan düştü omzunda köprücük kemiği kırılmış çok korktuk tabi .neyse akşam olunca erkekler kendileri takılcakmış bizde öyle olunca kendimiz takılalım dedik avmye gittik arksadaşlarla .gün güzel değildi pek ama akşamı baya keyifli geçti .bundan sonra sıkca yapmayı düşünüyoruz .arkadaşlar ufaklıklarınıda kayganalarına bırakmışlardı baya kafa dinledik
benden bukadar havadisler bugünde kimseler uğramamış nerdesiniz kızlar
kayram,banum,durum,boncuğum,egalim,güneycananım,tostimde evine gitmiştir heralde

ooo banucum demek minişin doğumgünüydü nice mutlu senelere iyi olmuş senin için epeydir kafan bozuktu açılmışsındır
canım tsh çok iyi çıkmış maşallah fsh yükdsek biraz
hadi inşallah aşılamayla gelsin miniş ozaman önmüzdeki hafta duayı okuyalım canım
evet merak ettim az önceki alıntıda bile yazdım

DURU için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15bitti
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15bitti
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15
GARİP.....................15bitti
GÜNEYCANAN..........15
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8

NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15bitti
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8

ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.......................15
DERİN........................15
KARDELEN49..............15
BONCUK.....................15
DURU.........................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP........................15bitti
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8

kızlar ben bir hata yaptım famera adetin 5. günü başlancakmış ben 1. günü başladım ne olucak acaba bilgisi olan varmı offf yaaa

Sağol canım teşekkürler.Ebrar ben naptım kız ne olucak şimdi 2 gündür içiyorum doktoru dinlemedim tam heralde şimdi reçeteyi buldum beynimden vuruldum offf kız ne olur akıl ver.

kızlar ben bir hata yaptım famera adetin 5. günü başlancakmış ben 1. günü başladım ne olucak acaba bilgisi olan varmı offf yaaa
hay allah ya nolcak şimdi ben hiç kullanmadım canım ya bilgim yok malesef
Sağol canım teşekkürler.Ebrar ben naptım kız ne olucak şimdi 2 gündür içiyorum doktoru dinlemedim tam heralde şimdi reçeteyi buldum beynimden vuruldum offf kız ne olur akıl ver.

valla üzüldüm şimdi bırak içme yarın sakın hayırlısı canım sıkma canını :26:

banum yaa kullananlar varmıki ben hiç kullanmadım galiba hatırlamıyorum çünkü ne içinmiş femera ??

hay allah ya nolcak şimdi ben hiç kullanmadım canım ya bilgim yok malesef

valla üzüldüm şimdi bırak içme yarın sakın hayırlısı canım sıkma canını :26:

Ya sorma ben naptım yarın arıcam doktorumu kadında bana saftirik diycek of ya of iptal olurmu acaba tedavi çokta umutluydum bu aydan yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:::((((((((((((((((((((((((

Ya sorma ben naptım yarın arıcam doktorumu kadında bana saftirik diycek of ya of iptal olurmu acaba tedavi çokta umutluydum bu aydan yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:::((((((((((((((((((((((((

canım aslında yazmaları gerekirdi eczaneninde nebiliyim valla bende üzüldüm dur sıkma canını belki bişey olmaz arada nediycek ona göre
bide ne için yumurtlama içinmi canım

ben kaçıyorum hanımlar iyi geceler
yarın misafirim var işim çok yani yatıyımda sabah bomba gibi oluyum
banum takma kafaya canım
derinim gelmedin canım bekliyemedim kusura bakma

canım aslında yazmaları gerekirdi eczaneninde nebiliyim valla bende üzüldüm dur sıkma canını belki bişey olmaz arada nediycek ona göre
bide ne için yumurtlama içinmi canım

ya ozaman bişey olmaz bence yaa belkide erken büyür yumoş erşeyde hayır vardır banum sıkma tatlı canını

banum takma kafaya canım

Öyle canım herişde vardır bir hayır diyoruz sanada kolay gelsin canım öpüyorum iyi geceler.

evet kuzu bugun aksama kadar dısarılardaydk kocsımle denız kenarı cok guseldı yururduk yuruduk yuruduk cok guzeldı gırnede cok gusel otantık sokaklar var brda cok ıyı geldı ablam yaaaa senınde cok gusel bır aksamın olmus tatlım cok sevındım allahım bole gunlerımızı artırsın mutlu olalım hep bebıslerımızle de ınsallah
neyse ben kaçıyım tek başına konuşmak olmuyo
görüşürüz hatunlar :80::80:

canım bombam benım demek gectı hastalıgın cok ıyı canım allah bıdaha gostermesın
canım benimde 3 ay oldu niye düzene girmediki zaten yarada varmış bende fitil kulanmam lazım ama adetim bi türlü bitmedi offf ne zormuş beklemek ya...
canım herkesın bunye farklı bılıyosun tatlısım bence gırer duzene ve gordgun tedavının de bence etkısı var merak etme kac gun uzadı kı bu arada kuzum evet karsılasamıyoruz zaten ben gırsem de yorumlarımı yapıp cıkıyorum ondan karsılasamıyoruz dur bıtanem
semracım pelincim sizede merhaba nasılsınız?Benim yine sınavlarım yaklaştı ders çalışıyorum gezdim gezdim şimdi çalışma zamanı.
ah kuzum yıne mı geldı sınav zamanı basarılar dılıyorum sımdıden bıde dr a gıtcektın tatlım ne oldu
sevtuncum sen bazı yazdıklarımı gormuyorsun ama ınsallah bunları gorursun canım yasadıgın korkuları cok ama cok ıyıanlıyorum ıcımden ole gelıyor kı rabbım sana bu sefer bu yavruyu nasıp edecek bılıyorum cok ama cok zor kı bende hamıle kalsam senın gıbı sureklı tedırgın olacagımı bılıyorum ama bence bıraz rahatlatmaya calıs kendını bunu olesıne solemıyorum ınan sadece ve sadece bebegının ıyılıgı ıcın soluyorum canım hersey gonlunce olsun
ınsallah canım ınsallah en kısa zamanda gelır ve hayatımızdan gıtmezler
ınsallah hıcbıseycık olmayacak kuzucugumuza ama bısey sormak ıstıyorum gercekten tutmassa bır daha sansın olmadıgına emınmısın yanı ıyıce arastırdınmı neden olmuyormus bır daha
kızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
ahh canım cok ama cok sevındım ınan actım kkyı ve aklıma ılk sen geldın dedım dra gıttımı acaba dıye cok mutlu oldum ınsllh bu ay emeklerın bosa cıkmaz
ben bu ay dinlenmedeyim
yeni aya nasip bakalım,inşallah hiçbişeye gerek kalmadan gelir bebişim.
ınsallah kuzum ınsallah gelecek bu ay bebesın:26::26::26::26::26:
bebk için daha bir araştırma başlamadı ama diğer problem geçmiş sayılır...teşekkürler..
canım olsun en azından kendı saglıgınla ılgılı kafan rahatlamıstır kı bu cok onemlı tatlım ınsallah bebık ıcın de bı sıkıntı cıkmayacak
8 torun var bugün gördüm çok tatlılar :)) sağol..
kız farelı koyun kavalcısı mı oldun
canımcım kacırdıgım bır seymı var benım anlayamadım ama canın bır seye mı sıkıldı senın bence ole olsada sakın ınsanları takma kafaya cektıgımızı zaten bı bız bılıyoruz daha da kımı dusunelım allah askına sen evıne esıne ve bebıs ıcın calısmalara bak bıtanem
iyigeceler canım kardeloş
canım kısa dıye bunu aldım ama varya sevtun dıyo ya sen tam dayaklısın be kusum taaaa basından berı yorulma demekten dılımde tuy bıttı hade bu aralar hastanız vardı ama temızlık de neyın nesı yanı yorma emremızı bunu senden allah rızası ıcın ıstıyorum
aminnn aminnnnnnnnn
canım bak tıroıdın dusmus ne kadar gusel bu arada bılemıyorum hapla ılgılı sorunun cevabını ama bence dr a sormalısın en ıyısı ınsallah hersey gonlunce olur
kız cadııı sen yarın da gezentımısın saka maka kolay gelsın bebısım

banum takma kafaya canım
sen her turlu bomba gıbısın zatııı kuzummmmm

kızlar bugun yuruyuse gezıye cıktım dedım ya yumurtlama gunundekı gıbı akıntı geldı benden tarıf etmeyım bılırsınız zaten
anlamadım ya bugun yumurtladıysam eger adet tarıhım ılerı bır tarıhe mı atılcak sımdı yanı gec mı olcam demek bu eger ole demekse drun bana verdıgı adet sökturucuyu kullanmayım olmayı bekleyım esıme dedım bos gecırmeyelım adamı razı edemedım daha yenı amelıyatın dedı offffffffff aslında of falan dıyom da bede hem hamıle kalmayı ıstıyom hem korkuyom neyse bakalım acaba b ne yaaa zamanında olurmuyum kı

derınım balım senı asagıda goruyorum gelmıcenmı ıkı laf edelım ben cıkcam bak sımcık balımadet oldunmu bu arada
boncugum mısafırlerden kafanı kaldıramadın herhalde tatlıısm allah kolaylık versın bıde sabırrrrr

sagol canım Allah razı olsun paylaştıgın için...
oh iyi olmana sevindim cnm.dikkat et kendine.öpüyorum
inşallah canım...msn gece açıyom kuzum ama sen olmuyosun..görüşürüz inşallah...
adetinde bitmiyo demek..ama bende ebuş gibi düşünüyorum.düşükten dolayı degildir ya..senin gibi düşük yapanlarda bi süre sonra kesilir...ama tabi herkesin bünyesi farklı..
bide yara dondurmakla ilgisi olurmu onu bilmiyorum.ben dondurmuştum ama adeti etkilemedi benim hep düzensiz zaten biliyosun.
kızlarrr belki eviniz için bir seyler kazanırsınız
Evimo
canım sagol..face de paylaştım tweete kayıtlı degilim bide digerine.
Allah zihin açıklıgı versin..gönlüne göre versin herşeyi cnmm.
merhaba canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
kıss selam nerelerdesin sen.benim gibi netmi yok yoksam.ben döndüm seni gittin desene
cnm peloşum takma kuzum sakın...ne kadar bekledigimiz degil ne kadar istedigimiz önemli bence...Allahım çok bekletmesin inş cnm.
ohh şükür ..sebindim cnm hadi gözünaydın hayırlı olsun tedavinde
hayalet derin,çıksana açığa
yok annem ben degildim valla..ebuşta demiş zati..sen bu satırları bana yazarkene ben kaynanamın evinde sigara dumanları içinde boguluyodumsen naptın kuzu başın geçmiştir inş..benimde agrıdı bu akşam hep.ama şimdi iyiyim.:78:
iyiyim cnm sagolasın..diger alıntın çok uzundu.
evet eşim askere gidecek kısmetse seneye garibim..Allah razı olsun duaların için tatlım benim
iyigeceler canım kardeloş

AMİN canım ya ne güzel bi paylaşım.çok içten edilmiş bir dua...içimizdekileri anlatmış resmen...ALLAH RAZI OLSUN.

banum takma kafaya canım

kuzummmmm demek akşam eglendin ohhhh...çok iyi etmişsin canım herzaman yap bunu kafanı dagıt biraz..bide habire herkesi çagırma kendin gez milleti birazda

kuzu napim ya anca geldik...işlerim vardı..hemen giremedim..tatlı rüyalar canıma..çok öpüyorum...

KAYRAMMM hala alttamısın bilmiyom şuanda geri dönüp bakamıyorum...iyi geceler cnm nasılsın?

kayram geldim canım ama çıkıcam birazdan...yeni yumurtladıysan adeti ileri atmazki cnm.sen çalışmaları aksatma.o akıntı geldiyse vardır bişy...

ay kızlar yaa.bişey dicem..benimde bi maruzatım var..şuanda aniden başladı bikaç dk oldu..sag gögsüm çok agrıyo yaa...dokunamıyorum..öyle bi agrı vuruyoki arada sırtıma vuruyo resmen...üşütttümmü acep..bide şiş yaaa...adet olmadım daha kayracım...test yapmıştım bişey yok cnm...

banucum senin o hap yumurtlama hapı galiba dimi...
bence bişey olmaz..5.güne kadar içme bi daha..5. gün başla..1 tane fazladan nolurki:26:bencede ebuşun dedigi gibi vardır bi hayır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…