- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kuzu bende aşılama için araştırma yapıyorum
ne buldun,bizede söyle.
hepinizden ALLAH razı olsun kızlar cok sagolun ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH AMİN
kardelen aldım yazdım tarifini defterime yakında misafirim gelirse yaparım bu tarifi sagol canım
lagrima gecmiş olsun dr gitmişsin bişe cıkmamasına sevindim canım
sagol ablacım duygulandım bir anda
bende başka topikta turp kürü yaptım sacıma uzaması için faydasını görürüm İNŞALLAH
SACIMDA HAVLU DAMAR TAKILIYOM BUGÜNNNNNNN
allah razı olsun bebekim sizede nasip etsin tez zamanda işşallah
işşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim
bebkim ne unutması unuturmuyuz seni sen unutulucak kadınmısın genç yaşta annane olmuşun gines rekorlarına girmişim saydınmı kız bu arada kaç torun varonları alıntı yaptım duada olan kankiler sende olsaydın altan senide alıntı ederdik yoksa başka b,r şey yok yane
amanınkız insan bir resmini koyar resmiyle doyuverirdik ellerine saglık bu arada
hayırlı hafta sonları diliyorum bebekim cuman mubarek olsun
canım geçmiş olsun ben başım agrıyınca sag elimi agrıyan yere koyuyorum bildigim duaları yapıyorum geçiyo allahımın izniyle işşallah bebekle bir bakmışsın yaradan nasip etmiş 40 uçurmaya sana gelmişiz
kayracım bebekim güzel dileklerin için sagolasım kardeş bugün kardeşim evde izinli oldugundan az oturabiliyorum başına kaçırdıgım olduysa affola allahım hepinizden razı olsun haklarınızı helal edim benden yana helal olsun bu arada dişim bugün biraz daha iyi allahıma şükürler olsun
hıc sorma bacımgecmıs olsun kız hayırdır bu ne agrısı cokmu yoruluyosun
demek askerlık zamanı bellı oldu daha cok varmıs hayırlısıyla gıdıp gelır ınsallah cnm hem bellımı olur belkı hamıs kalırsın esın gıtmedende doğumunu yaparsın ınsallah allah gönlüne göre versın cnm
gecmıs olsun bırsencıgım cok yoruyosun kendını hamıs hamıs dıkkatet kendıne
cok sevındım cnm senın adına oh sefan olsunburasıda cok fena yaa durmaksızın yagıyor kar ALLAH dısarda olanların yardımcısı olsun cok zor ben hayvanlarada cok üzülürüm bu havada
ne dükkanı kız hadı hayırlı olsun hamıs olda bız yardıma gelırız yerlestırmek ıcın sen meraketme
kardelos demek ıncırlere basladın cnm hadı sıfa olur ınsallah afıyet bal seker olsunbende kıst yapıyor bu kürler asırı tepkı verıyor galıba yumoslar
günaydın kızlar bende bgn erkencıyım temızlık yapcam mısafır gelcek öğlene tabı bu karda gelebılırlerseduada burda olmaya calısıcam ınsallah:1..
canım benim.zaten ya senin dedigin gibi gitmeden kalıp dogurayım yada gelince olsun(inan çok ince düünür oldum bu konuda..bi ara yine eşimin gitmesi gündemdeydi geçen yıl hatırlarsan..geçen yıl gitseydi gelmiş olacaktı şimdi...of offf...bu arada alıntı karıştı galiba inş karışık çıkmaz...
cnm neyin var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun...
selinam hayırlısı cnm.ama iyi etmişsin yapmakla.bende bazen şüphe ediyom öyle.için rahatlamıştır bari.
ttlım inşallah sagolasın...bende özledim canım çok öpüyorum seni
canım..çok sagol duaların için.sendende Allah razı olsun..rabbim yavrunu korusun..
aleykümselammm hadi bakalım .
ebuşum çok yer kaplar diye duaları alıntı yapmadım kuşum..ama okuyup amin dedim..ALLAH KABUL EYLESİN.
helal olsun ne demek sevtunum...
samyelimmm senide tebrik ederim canım.karşılaşıp edemedim ama olsun..Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin.
canım ne bileyim işte..ben eşimden ayrı kalmadım hiç onun yoklugunda da çok üzülücem ama elden bişey gelmiyo..bide bebiş olursa...neyse dedigin gibi evdeki hesap çarşıya uymuyo ..ALLAH bilir tabiki en hayırlı olanı..biz aciz kullarız sadece.
canım hadi bakalım inşallah şifa olsun yaptıgın kürler...takma kafaya yani en güzeli.
harfien katılıyorum tostim çok dogru.
canım çok geçmiş olsun yaa...neler oluyo içimizde Allah hayırlısını versin.önemli olan şimdi iyi olman.
canım ya geçmiş olsun inş iyisindir biraz.
aa canım inşallah hamilelikten çıkmıştır hadi hayırlısı.bikaç gün sonra yeniden yap koyulaşırsa kesindir
DURU için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15
SEVTUN.................15bitti
ELİXSİR..................15
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15
GARİP.....................15
GÜNEYCANAN..........15
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15bitti
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8
NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN........................15
KARDELEN49...............15
BONCUK.....................15
EBRAR.......................15
DURU........................15
SELİNA......................15
SEVTUN....................15bitti
ELİXSİR.....................15
KAYRA......................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15
GÜNEYCANAN.............15
ELAEZEL....................15
TOSTİ.......................15
WAY.........................15
ANATOLİA.................15bitti
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN49..............15
DURU.........................15
SEVTUN.....................15bitti
KAYRA.......................15
GARİP........................15
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
sende sagol yüregi güzel arkadaşım inş kistlerin kaybolmuştur aşılaman yapılır canım...
cok güzel düşünüyosun canım bravo sana bakarsın düşünmedigin anda gelir bebişin hayırlısıyla bu arada bende hayıt tohumunu kullanıyım bari benimde adetlerim agrılı oluyo inş bendende işe yarar....
canım iyileşemdinmi sen hala ya allahım şifa versin kendine cok iyi bak...
kayram nasılsın tatlım görüşemiyoruz kacgündür ben cıkıyorum sen geliyosun kendine iyi bak öpüyorum seni....
canım ikinci cizgi silikse hamile olma ihtimalın cok yüksek ama en garantılısı kanda baktırmak...
canım benim adet olmuşsun üzülme sakın inş bidaki aya gelir bebişin sen iyi ol yeter...ayrıca burda beni unutmayan bi kac kişiden birisin...tutişim bugun başım cok agrıyo ya ama onun haricinde iyiyim sende iyisindir inş
hıc sorma bacımgecmıs olsun kız hayırdır bu ne agrısı cokmu yoruluyosun
demek askerlık zamanı bellı oldu daha cok varmıs hayırlısıyla gıdıp gelır ınsallah cnm hem bellımı olur belkı hamıs kalırsın esın gıtmedende doğumunu yaparsın ınsallah allah gönlüne göre versın cnm
gecmıs olsun bırsencıgım cok yoruyosun kendını hamıs hamıs dıkkatet kendıne
cok sevındım cnm senın adına oh sefan olsunburasıda cok fena yaa durmaksızın yagıyor kar ALLAH dısarda olanların yardımcısı olsun cok zor ben hayvanlarada cok üzülürüm bu havada
ne dükkanı kız hadı hayırlı olsun hamıs olda bız yardıma gelırız yerlestırmek ıcın sen meraketme
kardelos demek ıncırlere basladın cnm hadı sıfa olur ınsallah afıyet bal seker olsunbende kıst yapıyor bu kürler asırı tepkı verıyor galıba yumoslar
günaydın kızlar bende bgn erkencıyım temızlık yapcam mısafır gelcek öğlene tabı bu karda gelebılırlerseduada burda olmaya calısıcam ınsallah:1..
canım benim.zaten ya senin dedigin gibi gitmeden kalıp dogurayım yada gelince olsun(inan çok ince düünür oldum bu konuda..bi ara yine eşimin gitmesi gündemdeydi geçen yıl hatırlarsan..geçen yıl gitseydi gelmiş olacaktı şimdi...of offf...bu arada alıntı karıştı galiba inş karışık çıkmaz...
cnm neyin var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun...
selinam hayırlısı cnm.ama iyi etmişsin yapmakla.bende bazen şüphe ediyom öyle.için rahatlamıştır bari.
ttlım inşallah sagolasın...bende özledim canım çok öpüyorum seni
canım..çok sagol duaların için.sendende Allah razı olsun..rabbim yavrunu korusun..
aleykümselammm hadi bakalım .
ebuşum çok yer kaplar diye duaları alıntı yapmadım kuşum..ama okuyup amin dedim..ALLAH KABUL EYLESİN.
helal olsun ne demek sevtunum...
samyelimmm senide tebrik ederim canım.karşılaşıp edemedim ama olsun..Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin.
derinim rabbim büyük canım inş bir gün dularımız kabul olcak bende seni özledim msn nen var bende ama sık acmıyosun heralde orda da karşılaşamıyoruz kendine iyi bak
şu pressent ne canım ya bende onu deniyim barı tabi adetim biterse düşükten sonra adetlerim düzensizleşti bi türlü düzelmedi kac ayda düzene giriyo sevtunum ya...bu arada semraya bizdende selam söyle cabuk dönsün aramıza inş...
canım paylaşımın icin sagol allah razı olsun sende bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...
kızlar bir saattir gecmişteyim kımseciklerde yok herkez gezmelerde heralde hava güzel ya...garipim wayım ,kardeloşum,birsenim,aleynam,kardelen49um,nanelişekerim,durum,banum,boncugum sizlerde iyisinizdir inş unuttugum varsa kusura bakmasın lütfen başım cok agrıyo hepinizi cok seviyorum kendinize iyi bakın...
kızlar size bişey sorcam benim adetim hala bitmedi zaten su düşükten sonra adet düzenim bozuldu bi türlü düzelmedi cok canım sıkılıyo bu duruma 3 ay oldu nerdeyse ne zaman düzene gircek benim adetim bilgisi olan varsa söylesin lütfen :26:
slm canım iyileştim artık bugün bomba gibiyim artık sağal beni düşündüğün için
slm kızlar ben geldim nasılsınız
ablacım dedıgım gıbı burda da net problem malesef ama malesef sureklı gıdıyor zaten ben bılıyodum basıma bole bısey gelcegını esım yok ya rahat rahat gırcem ama olmadı ıste senı de kacırdım offffffffffff
kuzu acıklamam senın ıcn de gecerlı
ıyıyım kuzum sen nasılsın ev ıslerıyle ugrasıyon bılıyorum
kız o kalabılırmı enıste bırakırmı onu heç
ya ablaaaa ne yapsam az su neti
ıyı gectı canım yolculuk bundan sora baslıyo babaklım hayat bıze neler hazırlıyor
geldım geldım de ablam gıtmıs kardelosum da
gelrıım kuzu zaten hep ordan gecıyom eskıden orda ouruyodum ben yabancı degılım okulumu da orda okudum bu arada denek olarak kullanıyomusun farelerı hayvan severler karsı cıkmasın kız
ınanmıyrum kız ama hakedıyorlar da denmez sımdı olesıde
ohh afıyet olsun
h geldın canım kendınden bahsetsene bıraz
gercekmı yaaa bu nasıl bır ay bole
ıyı sende agla oglen gordun benı ztane bos durcam sankı hatta su an gıdıp yatakta bogcam kendımı
hepsını bır arada deneme bence canım ama kecıboynuzunu esıne ıncırı kendıne kullanırsan o baska tabı
geldım ama nafıle
canım ben ozelıne atarım o zaman ben senı kendıme eklemıstım aama gelmedı demek ıletı
yok bacım senlede alakası yok ya neyse bugun ıyı degılım ust uste gelen kotu heberlerden dolayı ama hyırlısı olsun tabıkı burda kımsem yokkı kıme patlıcam onlar turkıyede kaldı zatı bende senı optum
kuzu sana selam verdı kactı gıbı olmaz ınsallah
kızlar esım geldı ben kacar yatcaz artık malum burda olunca aksamları gıremıcem esım geldıgınde ama gunduz buralarda olurum ınsallah aslında msnde oluyom daha cok ama olsun bakıyorum sık sık buraya da optum hepıcıgınızı bye
hb canım6 yıllık evliyim 5 yıldır bebek istiyoruz 2009da tüp bebek yaptırdık test yapacagım gün adet gördüm erken düşük yaptım yani yada başarısız tüp bebekmi desem. şuan bekliyorum yeniden tüp bebek düşünüyoruz bakalım ama korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan öle işte
ağlamak yok tamam hadi inşallah rahat uyursun
canım anladım zati bişey olduğunu neyse başka zamana konuşuruz dert etme
garibim bende aynıyım bakma yeni yeni cevap vermeye çalışıyorum oda eşimin gazlarıyla
bende imreniyorum öyle hazır cevaplara
ooo süpersin kuzum aferim gecelere akmaca hee
Kızlar bugün bütün gün hasathanelerdeydim önce çapaya gittik 27 marta tekrar verdiler o zaman herşey belli olucak sonra KBB gittim adam şok oldu sen çok nadir bir hastasın dedi farklı tahliller yapıldı yarın sabah alıcam sedimentasyonum çok yüksek gene bakalım ondan ne çıkıcak sonra kadın doğum doktoruma gittim muayene etti kistçikler oluşmuş onalrı boşalttı biraz canım acıdı antibiyotik verdi aşılamaya hemen geçelim dedi yumurta rezevlerim azalmış onun için bir ilaç verdi adetliyken 5 gün sabah akşam içiliyomuş meme kanseri ilacıymış ama bu işede yarıyomuş adet olunca çapadan raporu beklemeden bir aşılama denenecek bakalım hayırlısı ama tabi bu arada bu kadar vücudda iltihap varken olmaz yarın sonuçları alınca kadınıda arıyıp bilgilendiricem bu arada smearde verdim.İnşallah temiz çıkar.
Buggün bayağa yoruldum birde sinirlerim bozuldu bir türlü iyileşemiyorum yumurta rezevleri azalmış içim daraldı ağladım ağladım hala ağlamak istiyorum ben amma şansızım diyorum herşeyde beni buluyor off inşallah yarınki sonuçlar temiz çıkar ve şu boğaz ağrım sezsizce geldi sezsizce gider inşallahhhh.
kayracım slm cnm...ben iyiym sagol bi gelşmede yok..bugün adet günümdü ama herzamanki gibi günümde olmaDIM.hayırlısı bakalım.senin niye canın sıkkın?
aa cnm kistmi oldu sende..inş gitmiştir yaa..geçmiş olsun...
çok çok geçmişler olsun cnm.annecigine selam bizden.
sagol durucum hoşbuldum..valla baya bi ayrı kaldım ama olsun...artık buralardayım..seninlede tanıştıgıma çok memnun oldum şekerim
sagol canım.Allahın izniyle buralardayım..sen naptın iyisindir inş?
amin garipcim Allah hepimize saglıklı bebişler versin cnm...nevar neyok...
ayyy çok ama çok katılıyorum sana cnm..ekleyecek bişeyde bulsmıyorum duygularıma tercuman oldun...
alyacım aramıza hoşgeldin cnm...
sagol taklım sen nassın.
ayy ne çok ugrasmıssın cnm ya.Allahım emeklerini boşa çıkarmasın..zor işler valla...
kızlar yaa unutulmazı izlerken bi yandan okumaya çalıştım...anca okuyup yazabildim valla.
bide herkese iyiyim deyip duruyorum ama iyiyim demek adettenmiş..karnım bi agrıyoki sormayın yaa.adetten olsa bari..civanperçemli çayımı içesim geliyo ama ebuş kızar şimdi ya bişi varsa içme diye
ben buralardayım gelcem gene kıslar işim var.
canımya üzme kendini bu kadar bebegın iyi olsunda gecer bunlar
iyiyim bende hamdolsun pazartesi hastaneye yattım gecesinde düşük yaptım kendi geldi kalan parçalar alındı şimdi iyiyim hamdolsun cumartesi evime eşime kavuşucam onun sevinci var ne yapalım allahtan herşey rabbim sabrını veriyor bu sefer ilki kadar kötü olmadım
bugün hiç uğruyamadım hayallerimi gerçekleştirdim :))
çamlıcaya çıktı ohhh bir kar vardıki sormayın şimdi ispat olarak avatarıma koyucam bitane
istanbuldan kar manzarası
benim çıkmam gerek gezmeye gidicez doyamadık bugün gezmeyede
gece görüşmek üzere öptümm
KAYRAdan Derine
canım kardeloşa ve anatoliaya üzüldüm ondan kaynaklınıyor malesef bu arada senin ara verme dönemin bitmedimi kuzum ne zman başlıyorsun tedaviye bu arada ben amelıyat oldum bılıyorsun ılk adetımden sonra calısmaya baslıcam
kayracım önceki alıntılarda sanada yazdıgımı sanmışım cnm kçbakma şimdi aklıma geldi...benim ara verme dönemim bitmez canım:))hiçbişey yapmak istemiyorum... doktora daha uzun bi süre gitmicem.zaten kayram,eşimde 2012 de askere gidecek.Allah biliyo ya,o gidip geldikten sonra olmasını istiyorum.şimdi kesinleşti bide hep tecilliydi.tecil bitiyo gidecek.eger ben hamile oldugumda beni bırakıp giderse çok üzülücem.onun yoklugunda ne hamileligimi yaşamak nede dogumumu onsuz yapmak istemem...ama Allahım bilir yinede.
anam çorap neyin alıyo atıyo şükürki..biliyo çünkü en sevmedigim şey ortalıkta çorap kirli çamaşır olması...ama işten gelince tüm üstündekileri üst üste diziyo..bi ara katlayıp dolaba koyma konusunda baskı yapıyodum koyuyodu garibim ama bu seferde ne biçim katlamışsın hiç koyma daha iyi diye bagrınıyodum
canlarım duaya kalmak isterdim ama malum kardeşim bugün izinli zaten zor izin aldım kusura bakmayınşimdiden okuyan arkadaşlardan allah razı olsun dilerim rabbimden benim gibi garibi sevinirdi yğce mevlam sizlerinkinide sevindirsin işşallah tez zamanda benim içinde dua edenlereder allah razı olsun benim hakkımda kat kat helal olsun dualarım sizinle inanın çok kalmak istiyorum ama kalamiyorumki nasıl kalıyım işin kötüsü perşembe günü izinliydi şidi cumaya almışlar iznini kader işte şimdi zor yazıyorum işşallah evime geçerim de söz ilk ben gelicem duaya işşallah affedin ne olur elimde olmayan sebeplerden dolayı çıkmam lazım affedin herkeze güzel bir hafta sonları diliyorum allahım tez zamanda gönlünüzdeki muratlarınızı versin işşallah allahım sevdiklerinizin acısını göstermesin işşallah eger evsen giderse ozaman gelirim işşallah
pelincim hayırlısı olsun kuşum ne yapalım inş. bundan sonra herşey daha ii olacak pozitifim inş. herşeyde pozitif olur herşey allahtan hayatımı evliliğimi yaşıycam olacagı varsa zaten olacak en güzel zamanlarımı evliliğimin ilk yıllarını cocuk düşünerek geçirmiycem
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ALEYNAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELENBHRIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMASINI NASİP ET ,ÇEKTİĞİ SIKINTILARI GİDER YARABBİM BUSEFER SAĞLIKLA HAMİLELİĞİNİ TAMAMLAMAYI NASİP ET .OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
kizlar duanizi allahim kabul eder insss. amiiinnnnnn allah herkeese saglikli nur topu gibi bi bebis nasip eder allahim inss dua eden ve acilan o elleri bos cevirmez insss.
bende bu ay folikasite basladimm ... kizlar hayit tohumunun bana cok faydasi oldu sizee coook tavsiye ederim adet düzensizligine ve agrisi olanlara .ben her ay agridan kivranirdimm hayit tohumunu kullanmaya basladm ve bu ay adettim nasil geldi hic bilemedim bile ve hic agrim olmadi..ve sitrese son kizlarr valla gecen ay cok rahattim kafama birsey takmadim.. ohhh bee ne güzelmis kafa birsey takmadan yasamak herseye tmmm dedim hic ikinci kez düsünmedim hayattam tat almaya basladim yani valla artik öyle olmayi düsünüyorum bu ay hic bisey takmiycam cünkü olan bana oluyoo sonraa...
HAYIRLI EVLAD VE SOY İÇİN DUA
Furkan suresinin son bölümün de Cenabı Hak hz,müminlerin niteliklerini sıraladıktan sonra onların Evlad istemek için nasıl dua etmeleri gerektiğini de bildiriyor.
#BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM#
Furkan suresi:
70. Ancak tövbe edip de inanan ve salih amel işleyenler başka. Allah işte onların kötülüklerini iyiliklere çevirir. Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.
71. Kim de tövbe eder ve salih amel işlerse işte o, Allah'a, tövbesi kabul edilmiş olarak döner.
72. Onlar, yalana şahitlik etmeyen, faydasız boş bir şeyle karşılaştıkları zaman, vakar ve hoşgörü ile geçip gidenlerdir.
73. Onlar, kendilerine Rabblerinin âyetleri hatırlatıldığı zaman, onlara kör ve sağır kesilmezler.
74. Onlar, "Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah'a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle" diyenlerdir.
Bu duanın yalın halleri;EY RABBİMİZ BİZE EŞLERİMİZDEN VE ÇOCUKLARIMIZDAN GÖZ AYDINLIĞI LÜTFET VE BİZİ KORUNANLARA ÖNDER EYLE..
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَاماً
DUANIN TÜRKÇE OKUNUŞU:
RABBENA HEB LENA MİN EZVACİNA VE ZÜRRİYYATİNA GURRATE A'YUNİN VEC'ALNA LİL-MÜTTAKİNNE İMAME
malzemeler 1 su bardağı sade gazoz, yarım su bardağı ılık su,250 gr tereyağ, 30 gr yaşmaya veya bir çorba kaşığı toz maya, 1 çorba kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. İç malzemesi neyi seviyosan oYAPILIŞI malzemeleri güzelce karıştır püf noktası unu yavaş yavaş ekliyceksin yumuşak bir hamur olucak yarım saat üzeri örtülü bir şekilde mayalanması beklenecek sonra, hamur 4 eşit parçaya böl her irini tabak büyüklüğünde açıp 8e kesip içine malzemesini koyduktan sonra sigara böreği gibi sarıp üzerine yumurta ve çörek otu sürüp 2. pük noktası yağlanmış tepside yarım saat daha bekletip fırına ver harika oluyo
DURU için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.....................15
KARDELEN49...........15
BONCUK..................15
EBRAR....................15
SELİNA...................15
SEVTUN.................15
ELİXSİR..................15
KAYRA....................15
BANU......................15
LAGRİMA.................15
GARİP.....................15
GÜNEYCANAN..........15
ELAEZEL..................15
TOSTİ....................15
WAY.......................15
NANELİŞKR..............15
ANATOLİA...............15
SEMRA...................10
SAMYELİ.................10
MİRANDA................10
EGAL......................10
DERDA....................10
BİRSEN.....................8
NANELİŞKR için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN49...............15
DURU........................15
SEVTUN....................15
KAYRA......................15
GARİP.......................15
ANATOLİA.................15
SEMRA.....................10
SAMYELİ...................10
MİRANDA..................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
ANATOLİA için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN49..............15
DURU.........................15
SEVTUN.....................15
KAYRA.......................15
GARİP........................15
NANELİŞKR................15
SEMRA......................10
SAMYELİ....................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
selam kızlar nasılsınız?Ben kırmızıları gördüm eboş söylemiştir Boncugum yeni tarihim 9 nisan cnm
kardeloşum senle konuştuk zaten inşaallah hayırlısıyla gelecek...Allah herşeyin hayırlısını versin ne yapalım bizimde imtihanımız buymuş...
Boncugum kuzum sen nasılsın?Eboşum senle de konuştuk zaten bugun :)
Garipcim sağol cnm sende dikkat et kendine o gün yazmışsın ben görmemiştim kusura bakma olur mu...
Pelinim,aleynam,kayracım,derdam,birsenim,tuğçem,samyelim,derinim,semracım sizler nasılsınız kızlar?
He geçmişe baktım da biraz elixsir yok mu,sevtun bu arada pıtpıtları duydun mu?Ben yokken yeni gelenler olmuş umarım sizinde en kısa zamanda gelir cennet kokulularınız arkadaşlar hepimizin inşaallah...
Bu arada dualara bitti yazabilirsiniz,sıra bana gelmiş herkesin ağzına sağlık Allah razı olsun gönlünüze göre verin Rabbim...
herkese iyi geceler
bugece çok sessiz burası
GARİBİM ,BİRSENİM,DURUM,BANUM merak ettim sizi gelmediniz iyisinizdir inşallah
boncukumda uğramadı misafir çok yordu galiba
NEYSE BENDE ÇIKIYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE :80:
slm kızlar birinden duydum kendisi okumuş bebeği olmuş sizin için araştırıp yapıştırıyorum
rabbim hepinizin sesini duysun dualarım sizinle
SEKİNE DUASI okunuşu
1- Niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
2. İstiğfar (7 DEFA)
3. Salavat-ı Şerife ( 7 DEFA)
4. Allah-u Ekber (10 DEFA)
5. Altı Esma her ayetle beraber okunacak.(19 DEFA)
yani besmele çekilir sonra FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN.”denir ve 1. ayet okunur bu sırayla 19 kere tekrarlanır.sonra tekrar besmele ,6 esma ve 2. ayet okunur.19 ayet bitene değin aynı şekilde okunur.
6 esma:FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN.”
1.Ayet: Seyec ‘alullahu ba’de ‘usru-y yusra”
2.Ayet:Anetil vucuhü lil hayyil kayyum
3.Ayet:Ve innallahe biküm lera ufün rahimu
4.Ayet:İnnallahe kane tevvaben rahime
5.Ayet:innallahe kane gafuran rahime
6.Ayet:fe innallahe kane afüvven kadira
7.Ayet:innallahe kane semian besira
8.Ayet:innallahe kane alimen hakime
9.Ayet:innallahe kane aleyküm rakibe
10.Ayet:İnnâ fetâhnaleke fethan mübiyna
11.Ayet:ve yen surakellahu nesran azize
12.Ayet:İnne hızballahi humül gâlibûn
13.Ayet:innallahe huvel kaviyyül aziz
14.Ayet:innallahe huvel ganiyyül hamid
15.Ayet:Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ HU
16.ayet:Hasbünallâhu veni’mel vekîl
17.ayet:la yeh zünühümül fezeul ekber
18.ayet:iyyake na’budü ve iyyake nestain
19.Ayet:velhamdü lillahi rabbil alemin
Ayetlerin Mealleri:
1- Allah her sıkıntıdan sonra kolaylık lütfedecektir.
2- Yüzlerin sıkıntısı Hayy-ı Kayyûm içindir.
3- Allah size karşı çok şefkatli, çok merhametlidir.
4- Allah tövbeleri çok kabul edici ve kullarına çok merhamet edicidir.
5- Muhakkak ki, Allah çok bağışlayıcı ve çok merhamet edicidir.
6- Muhakkak ki, Allah her şeye gücü yettiği halde çok bağışlayıcıdır.
7- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla işitir ve her şeyi hakkıyla görür.
8- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla bilir ve her işi hikmetle yerine getirir.
9- Muhakkak ki, Allah sizin üzerinizde gözeticidir ve her halinizi görür.
10- Biz sana apaçık bir fetih yolu açtık.
11- Ve Allah sana pek şerefli bir zaferle yardım etsin.
12- Şüphesiz Allah’a tâbi olan topluluk gerçek gâliplerin tâ kendisidir.
13- Muhakkak ki Allah, azabında pek kuvvetlidir ve kudreti her şeye galip olandır.
14- Muhakkak ki hiçbir şeye ihtiyacı olmayan ve her türlü övgüye lâyık olan ancak Allah’tır.
15- Allah bana yeter. O’ndan başka ibâdete lâyık hiçbir ilah yoktur.
16- Allah bize yeter. O ne güzel vekildir.
17- En büyük korku olan kıyâmetin dehşeti onlara üzüntü vermez.
18- Ancak Sana kulluk eder ve ancak Senden yardım isteriz.
19- Ve âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun.
Allah(c.c) kabul etsin…
Selam ve Dua ile…
canım öncelikle aramıza hsg inşllah vardır benim doktorum alakası yok öle bişi olamaz dedi bi doktora git kan testi yaptır inşllah en güzel hediyryi verirsin kocanı
kızlar slm yine kimsecikler yok ya
gülseren canım paylasımın için tskler çok güzel bi paylasım yapmıssın eline yüreğine sağlık
şimdi pazardan geldim çok güzel bugün havaya
kızlar bugün iyim artık sanki hastalık geçti gibi geliyo bomba gibiyim
aksam gelirim artık muhabbetlerinizi çok özledim ya
neyse artık ben kacıyorum kib aeo öpüldünüz nanaktan
kızlar yaaa bişey soracagm aranızada keçi boynuzu kuru ve soğan kuru uygaulayan varmı ben başlıyacagımda inş. faydası olur hayırlısı Allah tan
selam olsun arkadaslarim,,,,
ebrarim,kardelencim,derincim,durucum,antoliacim,pelincim,kayracim,birsencim,sungercim,lagmiracim,egalcim,waycim,kaedelenbhrcim,ugurboncugumcum,sevtuncum,derdanurcum,tosticim, nasilsiniz:26::26:insallah hepiniz iyisinizdir...
unuttugum arkadaslarim varsa,kusuruma bakmayasiniz,3 gunluk gecmis birikince,gözlerim pörtledi,sizlerede selam olsun.
son 10 sayfada alintilar karismis oldugundan,daha fazlar karistirmamak icin alinti almadim:))))))kusuruma bakmayin:)))))))))
pelincim nasılsın senin adetinin az ve düzensiz olmasının sebebi rahim ağzındaki yara tedavin bitince düzene girer canımcanım benim cok gecmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş...hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına almyı nasip etsin...
eboşum ne güzel ya karıda gördün sonunda burda hic yagmadı...benim yerimede eglenseydin canım...öpüyorum seni...
derinim inş bu seferki gecikmen bebiştendir seninle karşılaşamadık özledim seni ya
canım nasılsın iyisindir inş kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol...
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize nasılsınız
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ALEYNAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELENBHRIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
aminn canım inşallah Allahım en kıa zamanda aleynam ve kardelenbhr ımıza hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder sevtunumuzunda bebişinin hayırlı sağlıklı bi şekilde doğmasını nasip eder
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMASINI NASİP ET ,ÇEKTİĞİ SIKINTILARI GİDER YARABBİM BUSEFER SAĞLIKLA HAMİLELİĞİNİ TAMAMLAMAYI NASİP ET .OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
canım Allah hayırlısını versin umarım bidahaki sefer sağlıklı hayırlı bebişin olurarkadaşlar 2 yıl oldu bende istiyorum 2 hamilelik yaşadım ama elde var sıfır rabbimin dediği olur bundan ötesi yok eee biz niye hayatımızı karartıyoruz bu son hamilelik beni iyice kendime getirdi olursa olur olmazsa olmaz herşey allahın elinde hamdolsun saglıklıyız kimseye muhtaç değiliz bizleri seven eşlerimiz var daha ne olsun bir bebekte olsa mutluluk pekişir olmazsada yapacak bişey yok artık üzülmek yokkk inş.
derincim nasılsın konuşamadık bayadır ama iyi olduğunu duydum sevindimkıs boncuuma yazarken harfler karıştı sileyim derkende alıntının şeysini sildim anla işte.biliyodum öyle çıkacagını..iyi bari başın geçmiş sevindim..bizde şimdi yimek yedik.sofra duruyo ferihaya bakıyoruz bi yandan da...
iyiyim cnmmm sen napan..kırmızılar gelmiş üzüldüm..saglık olsun kuzum...
kızlar ben kaçtım şimdi..öptüm hepinizi.
sgl canım ben bu aralar çok yoruldum hiç dikkat etmedim kaynanamlarda istanbula gittiler çarşamba gün görümcemin kaynanası hani beyin kanaması geçirmişti ya vefat etti oraya gittiler hazırlık yaptık bide gelen giden temizlik oldu kaynanamlar bugün sabah geldiler ben dün akşam duramadın gene temizlik yaptım haliyle yorgunluk arttı dün geceden beri bebişin hareketlerini hissetmeyince korktum fazla endişe etmek istemedim ama bugünde olmayınca merak ettim hastaneye gittim tabii dr kızdı sen yorulunca oda yorulur dikkatli ol dedi kalp atışını ultrasonda görünce sevindim dinlenecekmişim neyse çok uzattım hepinizi özledim merak ettiğiniz için teşekkürlerherkese iyi geceler
bugece çok sessiz burası
GARİBİM ,BİRSENİM,DURUM,BANUM merak ettim sizi gelmediniz iyisinizdir inşallah
boncukumda uğramadı misafir çok yordu galiba
NEYSE BENDE ÇIKIYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE :80:
özlem canım 1 kaç gün sonra tekrarla olmazsa kanda baktır kesin sonuç alırsın inşallah vardırselam bayanlar adım özlem yenı katıldım buraya ben 2 ay önce yazz24+4 doğumkontrol hapı kullanıyodum kist vardı onun için geçen ay yarım bıraktım bebek istediğim için 17 gündür adet olmadım bugün test yaptım çok açık pembe çizgi çıktı geçen hafta yapmıştım negatifti acaba hamile olabilirmiyim pts doktora gitcem ilacı bırakınca hemen hamile kalınmaz diye biliyodum böle bişey yaşayan varmı yazarsanız çok sevinirim 1 nisan eşimin doğumgünü eğer varsa süpriz yapcam işlhhh
canım umarım sınavların iyi geçer sonrada bebiş gelir hem kariyer hem bebiş yapmış olursunsemracım pelincim sizede merhaba nasılsınız?Benim yine sınavlarım yaklaştı ders çalışıyorum gezdim gezdim şimdi çalışma zamanı.
iyigeceler canım kardeloşkızlar ben çıkıyorum,başım ağrıyo.
iyiyim canim cok sukur,ne yapiyim iste ev isleri ile ugrasiyorum ama,görunurde yaptigim birseyde yok yaniii,saglik olsun.sen nasilsin canim?
aksamlari eslerin yaninda zor oluyor canim,kiskaniyorlar mi ne bizi:))))
canim hosgledin aramiza,rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah..
evet canim ben hic hayatimda hazir cevap olmadim,aman kimse kirilmasin diye kendimi mudafa edemedim,baskalarini dusunur iken kendim kirildim,ama rabbim herseyi,herkesin icini,niyetini biliyor...bazen adabi ile hayir demesini,kirildiginda kirildim demesini bilmek gerek..
canim benim,gecmis olsun.uzulme hersey daha guzel olacak insalllah,rabbim sIKIntilarini gidersin,safi ismi ile sifa versin canim..
amin canim,iyiyim cok sukur.sen nasilsin??gecmis olsun canim karnin insallah daha iyidir??
canim cok gecmis olsun, rabbim kaybettiginden daha hayirlisini nasip etsin...
ohh ohhh,masallah ebrarim,senin adina ne kadar cok sevindim,sebep ne olursa olsun yuzunuzun guldugunu duymak beni sevindirdi,rabbim umit ettiklerimizede nail eylesin..
canim demek esin askere gidiyor,asker yolu bekliyeceksin,rabbim sag salim gidip gelmek nasip eylesin,hakkinda hayirlisi olsun tatlim..
ahh su erkekler,benim kide aynen böyle canim,coraplari ortalardan topluyorum malesef((( neyse rabbim onlari basimizdan eksik etmesin
amiiin sevtuncum,rabbim sendende razi olsun insallah:)))
aslinda bu dusunceye sabip olamadigimiz icin,kendimizi sIKIntiya sokuyor mutsuz ediyoruz canim,ne guzel böyle kararlar alman insallah basarili olabilirsin,bizde basarabiliriz...
canim gönulden amin diyorum,dualariniza,rabbim okunan dualar hurmetine arkadaslarimizi ümit ettiklerine nail eylesin...
egalcim iyi olmana ve pozitif dusunmene cok sevindim,ayrica folik asit de hayirlara vesile olsun insallah...
canim paylasim icin cok sagolasin,allah razi olsun
cok guzele benziyor kardlencim,ellerine saglik.sade gazoz derken canim,maden suyunumu kastettin..yada ayni tarifi maden suyu ile yapsak nasil olur,burda sade gozoz bulmam biraz zor olurda::))))
ebrarim ben dualari okudum canim,bitti yazabilirsin..rabbim kabul etsin.
canim kirmizilari görmussun,uzulme hayir vardir,insallah birdaha ki ay görmezsin canim.estagfirullah canim,kalpler bir olsun..
canim sizi merak ettirdim hakkinizi helal edin,bir kac gundur cok yogundum,evde degildim,onun icin vaktim olmadi kk girmeye,allah razi olsun ebrarcim,dusunmen yeter..
canim allah razi olsun paylasim icin,sekine cok ehemmiyetli bir dua,adi uzerinde farahlik demek..
waycim iyilesmene cok sevindim,havalarda tr de cok guzelmis,burda da öyle 1 haftadir bahar havasi gibi,insanin icini istiyor..bizde seni özledik tatlim
sevindim kardelencim hadi hayırlısı bakalımkızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
sen dr a gittin mi,ne dedi dr?
gittim kardelencim bedenen hazırsın ruhende hazır olduğunda hemen başlayabilirsin dedi folik asit ve çinko verdi bakalım ya nasip..
Kardelen canım sen nasılsın.
sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?