Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bebk için daha bir araştırma başlamadı ama diğer problem geçmiş sayılır...teşekkürler..

aradığın içerik ne ki?
kızlar selam,hoş geldiniz,birsen,garip.
bu arada iksir duayı okumuş,benden yazmamaı rica etti.
çok grip olmuş,geçmiş olsun onada.:2:

8 torun var bugün gördüm çok tatlılar :)) sağol..

sağoll canım... geçer inş...içimizde her şey benden bağımsız hareket ediyor.. bi haber verseler :)))

1 2 gün içinde okurum hastayım suan..

iyiyim canim cok sukur,ne yapiyim iste ev isleri ile ugrasiyorum ama,görunurde yaptigim birseyde yok yaniii,saglik olsun.sen nasilsin canim?

aksamlari eslerin yaninda zor oluyor canim,kiskaniyorlar mi ne bizi:))))

canim hosgledin aramiza,rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah..

evet canim ben hic hayatimda hazir cevap olmadim,aman kimse kirilmasin diye kendimi mudafa edemedim,baskalarini dusunur iken kendim kirildim,ama rabbim herseyi,herkesin icini,niyetini biliyor...bazen adabi ile hayir demesini,kirildiginda kirildim demesini bilmek gerek..

canim benim,gecmis olsun.uzulme hersey daha guzel olacak insalllah,rabbim sIKIntilarini gidersin,safi ismi ile sifa versin canim..

amin canim,iyiyim cok sukur.sen nasilsin??gecmis olsun canim karnin insallah daha iyidir??

canim cok gecmis olsun, rabbim kaybettiginden daha hayirlisini nasip etsin...

ohh ohhh,masallah ebrarim,senin adina ne kadar cok sevindim,sebep ne olursa olsun yuzunuzun guldugunu duymak beni sevindirdi,rabbim umit ettiklerimizede nail eylesin..

canim demek esin askere gidiyor,asker yolu bekliyeceksin,rabbim sag salim gidip gelmek nasip eylesin,hakkinda hayirlisi olsun tatlim..

ahh su erkekler,benim kide aynen böyle canim,coraplari ortalardan topluyorum malesef((( neyse rabbim onlari basimizdan eksik etmesin

amiiin sevtuncum,rabbim sendende razi olsun insallah:)))

aslinda bu dusunceye sabip olamadigimiz icin,kendimizi sIKIntiya sokuyor mutsuz ediyoruz canim,ne guzel böyle kararlar alman insallah basarili olabilirsin,bizde basarabiliriz...

canim gönulden amin diyorum,dualariniza,rabbim okunan dualar hurmetine arkadaslarimizi ümit ettiklerine nail eylesin...

egalcim iyi olmana ve pozitif dusunmene cok sevindim,ayrica folik asit de hayirlara vesile olsun insallah...

canim paylasim icin cok sagolasin,allah razi olsun

cok guzele benziyor kardlencim,ellerine saglik.sade gazoz derken canim,maden suyunumu kastettin..yada ayni tarifi maden suyu ile yapsak nasil olur,burda sade gozoz bulmam biraz zor olurda::))))

ebrarim ben dualari okudum canim,bitti yazabilirsin..rabbim kabul etsin.

canim kirmizilari görmussun,uzulme hayir vardir,insallah birdaha ki ay görmezsin canim.estagfirullah canim,kalpler bir olsun..

canim sizi merak ettirdim hakkinizi helal edin,bir kac gundur cok yogundum,evde degildim,onun icin vaktim olmadi kk girmeye,allah razi olsun ebrarcim,dusunmen yeter..

canim allah razi olsun paylasim icin,sekine cok ehemmiyetli bir dua,adi uzerinde farahlik demek..

waycim iyilesmene cok sevindim,havalarda tr de cok guzelmis,burda da öyle 1 haftadir bahar havasi gibi,insanin icini istiyor..bizde seni özledik tatlim

hepinize selam olsun arkadaslarim,,,,

ebrarim,kardelencim,derincim,durucum,antoliacim,pelincim,kayracim,birsencim,sungercim,lagmiracim,egalcim,waycim,kaedelenbhrcim,ugurboncugumcum,sevtuncum,derdanurcum,tosticim, nasilsiniz:26::26:insallah hepiniz iyisinizdir...

unuttugum arkadaslarim varsa,kusuruma bakmayasiniz,3 gunluk gecmis birikince,gözlerim pörtledi,sizlerede selam olsun.

son 10 sayfada alintilar karismis oldugundan,daha fazlar karistirmamak icin alinti almadim:))))))kusuruma bakmayin:)))))))))

Son düzenleme:
var ben farelerimde denedim 8 tane doğurdular :))
kızlar yaaa bişey soracagm aranızada keçi boynuzu kuru ve soğan kuru uygaulayan varmı ben başlıyacagımda inş. faydası olur hayırlısı Allah tan

merhaba canımmm...iyi diylim iyi olsun sen nasılsın???

pelincim nasılsın senin adetinin az ve düzensiz olmasının sebebi rahim ağzındaki yara tedavin bitince düzene girer canım

aminn canım inşallah Allahım en kıa zamanda aleynam ve kardelenbhr ımıza hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder sevtunumuzunda bebişinin hayırlı sağlıklı bi şekilde doğmasını nasip eder
canım Allah hayırlısını versin umarım bidahaki sefer sağlıklı hayırlı bebişin olur
derincim nasılsın konuşamadık bayadır ama iyi olduğunu duydum sevindim
sgl canım ben bu aralar çok yoruldum hiç dikkat etmedim kaynanamlarda istanbula gittiler çarşamba gün görümcemin kaynanası hani beyin kanaması geçirmişti ya vefat etti oraya gittiler hazırlık yaptık bide gelen giden temizlik oldu kaynanamlar bugün sabah geldiler ben dün akşam duramadın gene temizlik yaptım haliyle yorgunluk arttı dün geceden beri bebişin hareketlerini hissetmeyince korktum fazla endişe etmek istemedim ama bugünde olmayınca merak ettim hastaneye gittim tabii dr kızdı sen yorulunca oda yorulur dikkatli ol dedi kalp atışını ultrasonda görünce sevindim dinlenecekmişim neyse çok uzattım hepinizi özledim merak ettiğiniz için teşekkürler
özlem canım 1 kaç gün sonra tekrarla olmazsa kanda baktır kesin sonuç alırsın inşallah vardır
semracım pelincim sizede merhaba nasılsınız?Benim yine sınavlarım yaklaştı ders çalışıyorum gezdim gezdim şimdi çalışma zamanı.
canım umarım sınavların iyi geçer sonrada bebiş gelir hem kariyer hem bebiş yapmış olursun

Allahım..
Dünyanın fani, can yakıcı, yalancı zevkleri uğruna bu hayal bile edemeyeceğimiz güzellikteki ve en önemlisi de sonsuz nimetleri kaybetmekten SANA sığınırız....
Zamanın çıldırtıcılığı içinde ve kıyamete yakınlığın şiddeti dahilinde zorlardan zor imtihanların pençesinde kıvranan bu kulcuklarını terketme ne olur!
An olur ki, dilimiz bağlanır da artık diyeceğimizi bile şaşırırız..
An olur ki, aklımız karışır, yapmamız gerekenin ne olduğu konusunda bile şaşkınlığa uğrarız..
Bizi bu zor hallerde SEN koru, kolla, kudret ve merhametinle selamete çıkar...
Izdırablarımızı dindir; dünyanın faniliğini, ahiretin ebedi ve gerçek yurdumuz olduğu hakikatini ruhlarımıza, kalblerimize duyur...
Aklımıza istikamet ihsan eyle hayırlı,sağlıklı,sıhhatli evlatlar nasip eyle ve lütfen bize letafet, cömertlik, güzellik, bereket, hayır, saadet, üzere muamelede bulun..
Kalblerimize sekine ve huzur yağdır, işlerimizi kolaylaştır, sevdiklerimize yakın kıl..
Çözemediğimiz halleri SEN Fettah-ü Selam isimlerinle feraha ve hayra kolaycacık vasıl ediver..
Gayb SANA aittir; o gayb hazinelerinden ihtiyacımızın şiddetli olan kısımlarını hayırlısıyla kalblerimize duyur ve bizi mutmain kıl..
AMİN!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Son düzenleme:

tskler canım burda bugün güzeldi hava kac gündür dondok bugün isindik artık canım bu arada nasılsın bakalım ben nezamandır gelemedim merak ediyorum sizleri

Naber kızlar giiremedim bu ara çok yoğundum bugün yiğenimin doğum günüydü çılgınlar gibi eğlendik şu an ayaklarımı hissetmiyorum aman tanrım bir sürü çocuk ve çığlıklar hala kulaklarımda valla bebekten tırstım yani :::)))))))))))))))bu arada adet oldum aşılama için start verdik çarşamba doktora gidicem bugün tsh 1.96 fsh 9.2 çıktı pazarteside çapada yapılacak yalnız aklıma bişey takıldı aşılama için sadece famera verdi adetin 1.günü başaldım sabah akşam 1 tane çarşamba gidicem benim bildiğim 3.günü başlanmıyomu ilaçlara.
Kızlara geçmişi okuyamadım ne olur bu sefer affedin beni ama önemli olaylardanda haberdar edin hepinizi öpüyorum.
Ebrarcım beni merak ettiğini tahmin ediyorum canım senide çok öpüyorum aşağıdada gördüm seni nasılsın iyimisin canım.
Birsen canım sen nasılsın hastanız nasıl oldu.

kızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
sevindim kardelencim hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…