Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayram geldim canım ama çıkıcam birazdan...yeni yumurtladıysan adeti ileri atmazki cnm.sen çalışmaları aksatma.o akıntı geldiyse vardır bişy...
canım normalde adet bıtımınde bır hafta sonra gelırdı o akıntı yumurtladıgımı ondan anlardım 14 gun sonrada adet olurdum yanı dgumdan sonra boleydı bu ama adetım olalı baya oldu bu ay ve 18ınde olmam lazım yanı gec yumurtlama adetı ılerı atmıyorolemı kuzum
canım kesınlıkle usutmeden oldugunu soleyebılırım canımın ıcın helede sırtına vuruyorsa kendını sıcak tut ben de kıbrıstayken o sekılde cok dr agıttım ama usutme kas sancısı dedı anneme gıdınce her yer kalorıfer gecmıstı geldım yıne agrılar gerı geldı tatlım kendını sıcak tutbu arada gogsum derken tam olarak gogus kısmın da mı agrı var

bu arada kuzucum gecen de de yazmıstım gerı dondun mu bılmem ama goremdım ben sen de yazdıgımı gorememıs olabılırsın bulmusken tekrar yazayım esın askere gıtmeden bıde hamıle kalıyonmu yada dogum yapıyonmu ne gusel olur kız hem yalnız kalmazsın ınsallah olur kuzum

kıss 18 de olman gerekiyosa zaten az kalmış o akıntılar gebelikten olabilirmi aceppp

okudum cnm okumazmıyım..yazdımda sen görmedin sanırım...
dedim ki olacaksa öyle olsun zaten...onun gidecegine yakın kalırsam hamileligimde ve dogumda yanımda olmaz diye çok korkuyorumama şuandada başka telaşlarım var.dükkanı açmak istiyorum artık...kafam orayla mesgul.

msnler açılmıyo cnm yaaa..bi deniyim derinim olanı ben dur..

ay kuzum olsun bencede sen baska seylerle ugrasırken oluversın bebıs gelıversın sen dukkanmı acıyorsun anlamadım bı yerde calıstıgını bılıyorum ama senın kıydı orası pek hatrlayamdım canım bu arada evet ben gormemıs olabılırım zaten benımkı sıtem degıldı he yanlıs anlama ben gormedım demekkı bu arada agrın gectımı ıkısıde acılmıyosa kotu yaaaa bole cok zor oluyorrrrr denk gelıyoz gelemıyoz falan
bıde kız ne gebelıgı ben amelıyat oldum ya daha 14 gun oldu bebısım ılk adetıme kadar koruncaz ben sadece adet gunum gecmesın kı bebık calısmalarına baslaym dıye telas edıyorum

Son düzenleme:

EVET CNM KISMETSE AÇICAM GÜCÜM YETERSE YANİ aLLAHIM İZİN VERİRSE..ÇOK İSTEDİGİM BİŞEY YILLARDIR..EVET BEBECİDE ÇALIŞIYORUM.aslında toka ve bijuteri hayalim vardı ama açacagım caddede bebe daha çok gidiyo hediyelik falan...ama tokada koycam olmaz tokasız:))
yok kıs sitem ettigini düşünmedim zaten..öyle olsa anlarım merak etme ne kadar okusakta karışıyo bazen göremeyebiliyoruz bide insanız dimi..
sag göğsüm acıyo işte cnm ya..afedersin ucuda agrıyo bi acaip.

herkese günaydın bir sorum var acil cevap verinnnnnnn

adetim geçeli 3 gün oldu test yaptım 2.cizgi çok açık pempemsi bir renk çıktı ama bacaklarım çok sızluyor kasıklarımda pıtpıt atıyorr acaba hamilemiyimmmmmmm acaba

günaydın canım ikinci çizgi çok hafifte olsa belirdiyse büyük ihtimal hamilesin.reglin de 3 gün geçtiği için silik çıkması normal.pazartesi kanda baktırırsan emin olursun.

Herkese günaydınlarrrrr
gününüz güzel geçsin kızlar.iyi haftasonları diliyorum.
ben 1 saat sonra işe gidicem.gitmeden bakınayım istedim.

ebuşummm canım.yanlış hatırlamıosam misairin gelcekti ohhh şimdi belkide hazırlık yapıyosundur kolay gelsin gülüm...ama akşammı gelceklerdi yoksam :26:neyse..döktür bişyler ben:26:e geliyom..ne istedigimi yazardım ama hamilelerimiz okursa canı ister ondan yazmıyom

leyla selam cnm altta gördüm seni..bi daha test yaptınmı cnm..içimden bi ses birazdan hamileyim diye yazacaksın diyoooo

ewet fareli köyün kavalcısı oldum... evde posa kaval çalıom onlara

ahhhhh ahhhhh içten dualarımız Rabbim de duyuyor ama ona yalvarmamız hoşuna gidiyor.kahrıda hoş lutfuda

sabahı şerifleriniz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarım... nasılsınız ...

inşallah gelir,bekliyoz dört gözle.
başım stresten ağrıyo,bazı şeylere canımı fazla sıkıyorumda ondan,halada ağrıyo.
Yumurtlama içinmiş bende diyodum var bu işde bir tuhaflık diye tuhaflık bendeymiş canım.
bi arkadaş vardı,adetten sonra kullanacağı fitili,adetde kullanmış yanlışlıkla ve 7 sene sonra,o ay hamile kaldı,belki seninkindede vardır bi hayır.
daha ameliyat olaı çok yeni,bi adet olup,yenilenmeden hamileliği düşünmemelisin bence
demekki başka hayaletler bastı topiği kuzu,dükkan işin de hayırlı olur inşallah,sigara dumanı altında bırakılmana üzüldüm ayrıca.
bide tunişi gördüm,tam bi fıstık olmuş zilli.
kızlar iyi pazarlar ankara çok mu çok soğuk ALLAH evsizlere yardım etsin bana iyi dileklerini söyleyen herkese teşekkürler
hayırlı günler kardlen

sagol canım allah razı olsun canım bebnim işşallah rabbim sizede vericek ben buna inanıyorum bebeginede inan kendi evladım ölmüş gibi üzüldüm hepiniz benim için aynısınız belkim inanmazsınz bana ama biriniz sevinse seviniyorum biriniz üzülse elimden bir şey gelmeyince üzülüyorum siz olmasaydınız kesin ben kafayı yerdim allah razı olsun tek siz beni dışlamadınız bebegim vefat ettigi zaman bir siz kötü davranmadınız ben sizin sayenizde attım içimdeki korkuyu endişeleri inan sana bir şey diyeyim kızma ama keşke dedim ben öldülerya rabbim affetsin ama senin gibi düşük yapsaydımda çocuklarımda en azından kendimi şöyle teselli ederdim aman boşver sevtun erken düşük olduysa rabbinin bildigi bir şey var belki özüllü sakattı derdim çünkü bu araştırılmılş bir şey eger bebek düşerse kesin yavruda bir sorun var ondan rahim kendi atarmış diye canımın içi sana bir şey diyeyimmi benim 2 tane 5 aylık vefat etti biliyosun inan okadar üzüldümki 2 oglumu dogurdum gece herkez yatıyo kalktım yataktan hastanedeydim tuvalete gittim açtım camını hem soluk alıyorum derin derin başladım aglamaya dedim kimse görüpte acımasın ban o ranın dili olsada konuşsa kaynanam farketmiş deli olmuş kadın beni buldugunda köşeye çökmüş oturmuş bir haldeydim dedi kızım gel hani yataga götüreyim seni bende dedim anne içim yanıyo o yangın nasıl geçer bilmiyorum dedim kadın çok zor siriklüye siriklüye götürdü yataga garibim dedi ah yavrum gene olur anne dedim olurda nasıl olur gene şansım olurmu bebegim olurmu çok zor kalıyorum hamile dedim allahım okadar büyükki bak yaradan bebegimin dogacagı gün ban yeniden bir melek yolladı allahımın hediyesi o benim inanının kız olursa ecrin çok istiyorum fatıma ecrin allahın hediyesi anlamında her aklıma geldikçe secde et canım rabbime sıgın belki komik gelicek size bir sır vereyimmi size ben hep canım çok sıkılsa abdetstimi alıp kıbleye yöneliyorum seriyorum seccademi oturuyorum tespihlerimi çekiyorum yaradanıma çok dua ediyorum gözlerim çok yaşlandı o seccademin dili olsada konuşsa hiç yılmadım yılmıcamda hep şöyle dua ediyorum rabbim seb bizim kaldıramıcagımız yükü yüklemezsin rabbim bizide gör bize acıyanlar sakat gözüyle görenler bizden unatsın başkalarının hamile haberlerini duyunca kıskanmayalım imrenmeyelim bizde anneligi hadalım verende sensin alanda sen bizim kalbimize evlat acısını düşürme evlat sevgisini düşür onları 9 ay saglıklı taşıyalım karnımızda tekmelerini hissadelim yavrum diye umud edlim diyelimki bak yavrum annecin babacn seni okadar beklediki ah bir dogsan sag saglim senin için uyumasam alsam kokunu içime çeksem seni emziriken seyrediyim cigerime sokuyum altını temizleyim seni yıkıyım yavrum diyeyim en azından bana sakat diyenlere laf söylettirmiyim okadar acıki ben yedim o damgayı eşimin yengesi suratıma dediki eşimin yanında oglum bunu sen al yolla anasına bu her ay hamile kalıyo bunun rahimi çürümüş bundan ne köy olur ne kasaba okadar aglamıştımki cevap bile veremedim sinir krizleri geçirdim evde eşim zor zapdetti ah canım okadar canımı acıttılarki ebrarın dedigi gibi o seneler yokmu acısı daha çok sen en azından yolun yarısındasın canım ya biz ne yapalım dile kolay 10 sen bazen resimlere bakıyorumda dedim kim derdi sevtun böyle resimlerde gülüyo nerden bilicektiki 30 yaşında evlat acısı görcek inan öylesi daha zor oglum 3 buçuk aylıkken oynadı eşimle bir sevindik sorma dedim rabbbim buda erkek dualarımı kabul ettin yaradanım ama gene benden çok seviyomuşki yanına aldı şimdi hamile olduguma bile sevinemedim çünkü gene hüsran olur diye çok korkuyorum herseferinde yolun yarısına gelipte yarıda kalmak çok zor oluyo yaşayan bilir helede karnında kıpırdamasını duyunca diyosun acaba kime benziyo inan oynayınca derdimki kurban olsun sana annen dedim inan saglıklı bir dogum yapsamda onu ilk gördügümde işşallahta görücem dicemki ah yavrum çok uzak yooladan geldin annei çok beklettin dicem çok aglarım kesin eşim bugün ban sarıldıda dediki canım ellerimde kayboluyosun hayırdın kilo veriyosun git gide dedim içim istemiyo ah içim istese dedim inan eski sevtunu çok özledim dedim buda bizi bırakıp gitmez demi dedim abileri gibi dedi işşallah canım bu kalıcak ben inanıyorum dedi yardan acısın bize dedi işşallahta rabbim derki kulun iki evladını aldım senden ban isyan etmedin ama agladın biliyorum dese al yavrunu dese ahtım olsun 2 rekat şükür namazı kılıcam rabbime her aklıma geldikce şükredicem benim kollarımı doldurdun benim gibi evlat diye yananlarada ver rabbim dicem allahım sizlerede tez zamanda versin inanın dua çok ediyorum tek istedigim yaradan sesimi duysunda arkadaşa yalancı çıkmıyayım bazen içime doganlar oluyo yoksa çok üzülürüm ben
kızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
haydi bismillah diyelim işşallah allahım emeklerini boşa çıkarmaz ben öyle çok kişi biliyorum 1 seferde hamile kalan
kuzu bende aşılama için araştırma yapıyorum
canım istanbuldaysan nene hatun hastanesi var oraya çok iyi diyolar birde gümüş suyunda taksimde var tüp bebek merkezi oruyada iyi diyolar gene sen bilirsin arkadaşın 14 sene olmadı şimdi bir oglu var ilk sferde oldu gene fikir veriyim dedim
8 torun var bugün gördüm çok tatlılar :)) sağol..
allah seni ne etmesin kız o küçücük fareden 8 tanemitövbe tövme babaları iyi çalışmış ozaman
hoş geldin bebekim benim
iyigeceler canım kardeloş
sanada bbekim iyi geceler
canım inan fikrin olsa yardım etcemde fransız kaldım allahım boş çevirmesin senide bu ay işşallah
canım üzülmek yk artık ben dişrençli hatunum aynı böle :86::86::86:yaradan ne yazdıysa alnıma onu yaşıcam başka yolu yok
canım araştırıldı malesef kadın dalında uzman bende açıklı var ama rahimde kısalık var sorun orda açıklı olsa normalde kısalık çok kötü bir şey bebek geliştikçe büyüdükçe rahim boyu kısaldıgı için olmuyomuş o yönden sansızım yane allahım acısınıda bunu bize bagışlasın yoksa sonucunu düşünmek bile istemiyorum vallaihi biterim yıkılırım ozaman
canım üşütmişte olabilirsin hamişte benimde bunda çok agrıdı acabamı dedim kutumu açtım kazandım

bu arada cicişin rahim filmi temiz çıkmış duymayanlara duyrulur

kardelen baharcım bebekim neyse sana güzel bir hafta sonu diliyorum ben namaz kılma lazım ikizlerimin annesi gelicek anneme beni çok özlemiş rabbime emanet ol işşallah rabbim dualarını emeklerini işşallah boşa çevirmez kardeşim

sevtuncum güzel dileklerin için sağol her namaz kıldığında dua et ne olur. bide artık geçirdiğin sıkıntılar için ALLAHA sığın ve aklına çok getirmemeye çalş lütfen hepimiz imtihan ediliyoruz stres yapma inşallah bebeğin sana tutunacak ve abilerinin kokusunu getirecek sana

mrb sitenizle yeni tanışıyorum ve çok beğendim...
size bir sorum olacak adte gunum gecmişti bes gun sonra bıraz lekelenme oldu bırer gun arayla kahverengı lekeler oldu şimdi yok hafif bulantılarım var dun gece bı test yaptım negatıf olur dıye umursamamıstım sabah baktım ıkıncı çizgi hafif pembe emın olamadım eczaneye gıttım baska bı markanın testını aldım o negetıf cıktı .... şimdi ben hamilemiyim deılmıyım hiç bişi anlamadım. Lütfen yardımcı olun

canlarım ben geldım benı dusunun ozleyın yazan herkese cok tesekkur ederım bende sızı cok ozledım sızı sevıyorum ben bıraz hastayım evde yatıyorum en yakın zamanda aranıza gelıcem ınsallah alıntı yapamadım kusura bakmayın bıraz fazla sayfa gectı gorusmek uzere hayırlı pazarlar

canım bende iyiyim ama grip olcakmış gibiyim sanki burnum cok taıkanıyo inş olmam daha yeni atlatmıştın sen napıyosun nasılsın görüşmeyeli
birsencim iyiyim ama grip başlangıcım var inş daha kötü olmam... senin paşa nasıl lütfen cok yorma kendini bebeişine ve kendine cok dikkat et allaha emanet ol...
amin canım amin...paylaştıgın icin sagol...
inş aşılaman tutar ve bebişin sıkı sıkı tutunur sana ve hic bırakmaz canım...
canım benim ben seni unuturmuyum sen benim bitanemsin valla ben yazdıgımı düşünüyodum hatta kapattıktan sonra ikilemde kaldım ebuşuma yazdımmı yazmadımmı diye kusura bakma ya bilmiyorumki cok yogun olmadı kıpkırmızıda degil ayın beşinden beri sürüyo dedigin gibi belki yaradandır doktora gittigimde sorayım parca kaldıgını düşünmüyorum canım doktor temizlenmiş demişti...bugun misafirin varmış kolay gelsin tatlım yine karşılaşamadık ama napalım kalpler bir olsun cok öpüyorum seni...
canım bugun 9 uncu gün hala az az oluyorum ama dedigin gibi galiba her bünye aynı degil napıyım sabırsızlanıyorum bebiş calışmalarını başlamak icin bir an once hamile kalıp hayırlısıyla bebişimi kucagıma almak istiyorum allahımın izniyle...bide ben burda cok yanlızım hep evde tekim cok tanıdıklarım yok eltilerimde o kadar yakın davranmıolar bana o yüzden cok takıyorum kafama kendime meşgul edecek bişeylerde yok...sen nasılsın tatlım calışmalara başladınızmı hepimizin hakkında hayırlısı olsun
derinim ben gece giremiyorum biliyosun benim kociş izin vermıyo bazen aklıma geliyosunuz acaba kızlar napıyo diye canım benim bu seferki adetim 9 gün sürdü halada devam ediyo az az bende düşükten oldugunu düşünmüyorum yaara dondurdum diye olabilir belki artık doktora gidince sorarım...haklısın derinim takmamam lazım ama evde yanlız kalınca akşama kadar bebiş düşünüyorum rabbim inş hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür canım...
sevtunum inan yazdıklarını okurken duygulanmamak elde degil sendende allah razı olsun canım zaten bu topikteki butun herkez o kadar iyiki bende sizleri tanıdıgım icin cok mutluyum icime attıgım herşeyi sizlerle paylaşabiliyorum iyiki varsınız hepinizi cok seviyorum...canım tabiki senin kaybettgin bebişlerinin yanında benimki cok kücük bişey bebek bile degildi daha... sakın yanlış anlama sizlere göre benim üzüntüm az kalır hatta size ayıp etmiş olurum ama benim icinde yaşadıgım şey kötü geliyo asla isyan etmıyorum... ben rabbime sıgındım inş hayırlısıyla bizleride sevindircek ben buna inanıyorum sadece ben buraya icimi doküp rahtlıyorum kimseyi üzmek degil amacım...canım sende artık kötü düşünme lütfen biliyosunki iki oglunda seni cennette bekliyorlar hem kardeşlerinide gönderdiler sana inş bu seferki hamileligin sonuna kadar devam etcek ve sen bebişinin o güzel kokusunu icine cekeceksin...yıkıycaksın uyutcaksın giyderceksin opüp koklıycaksın allahımın izniyle inş...sen şimdi hic bişey düşünme sadece kendine ve bebişine cok iyi bak allaha emanet ol öpüyorum seni

ooooooo kimleri görüyorum canım arkadaşım benim hoşgeldin...cok gecmiş olsun bitanem cok iyi bak kendine bizde seni cok seviyoruz kocaman öpüyorum seni:

hayırlı pazarlar kızlar bugunde kimsecikler yok malasef hep yanlız kalıyorum ya akşamda ben gelemiyorum... inş hepiniz cok iyisinizdir isim yazmıyorum cünkü unuttugum oluyo hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın bu arada kızlar smileleri az kullanın lütfen cünkü fazla olunca mesajı göndermiyo ebuşumda söylemişti zize yanlış anlamayın lütfen bide onları silmekle ugraşıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…