canım normalde adet bıtımınde bır hafta sonra gelırdı o akıntı yumurtladıgımı ondan anlardım 14 gun sonrada adet olurdum yanı dgumdan sonra boleydı bu ama adetım olalı baya oldu bu ay ve 18ınde olmam lazım yanı gec yumurtlama adetı ılerı atmıyorolemı kuzumkayram geldim canım ama çıkıcam birazdan...yeni yumurtladıysan adeti ileri atmazki cnm.sen çalışmaları aksatma.o akıntı geldiyse vardır bişy...
canım kesınlıkle usutmeden oldugunu soleyebılırım canımın ıcın helede sırtına vuruyorsa kendını sıcak tut ben de kıbrıstayken o sekılde cok dr agıttım ama usutme kas sancısı dedı anneme gıdınce her yer kalorıfer gecmıstı geldım yıne agrılar gerı geldı tatlım kendını sıcak tutbu arada gogsum derken tam olarak gogus kısmın da mı agrı varay kızlar yaa.bişey dicem..benimde bi maruzatım var..şuanda aniden başladı bikaç dk oldu..sag gögsüm çok agrıyo yaa...dokunamıyorum..öyle bi agrı vuruyoki arada sırtıma vuruyo resmen...üşütttümmü acep..bide şiş yaaa...adet olmadım daha kayracım...test yapmıştım bişey yok cnm...
kıss 18 de olman gerekiyosa zaten az kalmış o akıntılar gebelikten olabilirmi acepppcanım normalde adet bıtımınde bır hafta sonra gelırdı o akıntı yumurtladıgımı ondan anlardım 14 gun sonrada adet olurdum yanı dgumdan sonra boleydı bu ama adetım olalı baya oldu bu ay ve 18ınde olmam lazım yanı gec yumurtlama adetı ılerı atmıyorolemı kuzum
canım kesınlıkle usutmeden oldugunu soleyebılırım canımın ıcın helede sırtına vuruyorsa kendını sıcak tut ben de kıbrıstayken o sekılde cok dr agıttım ama usutme kas sancısı dedı anneme gıdınce her yer kalorıfer gecmıstı geldım yıne agrılar gerı geldı tatlım kendını sıcak tutbu arada gogsum derken tam olarak gogus kısmın da mı agrı var
bu arada kuzucum gecen de de yazmıstım gerı dondun mu bılmem ama goremdım ben sen de yazdıgımı gorememıs olabılırsın bulmusken tekrar yazayım esın askere gıtmeden bıde hamıle kalıyonmu yada dogum yapıyonmu ne gusel olur kız hem yalnız kalmazsın ınsallah olur kuzum
ay kuzum olsun bencede sen baska seylerle ugrasırken oluversın bebıs gelıversın sen dukkanmı acıyorsun anlamadım bı yerde calıstıgını bılıyorum ama senın kıydı orası pek hatrlayamdım canım bu arada evet ben gormemıs olabılırım zaten benımkı sıtem degıldı he yanlıs anlama ben gormedım demekkı bu arada agrın gectımı ıkısıde acılmıyosa kotu yaaaa bole cok zor oluyorrrrr denk gelıyoz gelemıyoz falankıss 18 de olman gerekiyosa zaten az kalmış o akıntılar gebelikten olabilirmi aceppp
okudum cnm okumazmıyım..yazdımda sen görmedin sanırım...
dedim ki olacaksa öyle olsun zaten...onun gidecegine yakın kalırsam hamileligimde ve dogumda yanımda olmaz diye çok korkuyorumama şuandada başka telaşlarım var.dükkanı açmak istiyorum artık...kafam orayla mesgul.
msnler açılmıyo cnm yaaa..bi deniyim derinim olanı ben dur..
ay kuzum olsun bencede sen baska seylerle ugrasırken oluversın bebıs gelıversın sen dukkanmı acıyorsun anlamadım bı yerde calıstıgını bılıyorum bebek magazasında ama senın kıydı orası pek hatrlayamdım canım bu arada evet ben gormemıs olabılırım zaten benımkı sıtem degıldı he yanlıs anlama ben gormedım demekkı bu arada agrın gectımı ıkısıde acılmıyosa kotu yaaaa bole cok zor oluyorrrrr denk gelıyoz gelemıyoz falan
bıde kız ne gebelıgı ben amelıyat oldum ya daha 14 gun oldu bebısım ılk adetıme kadar koruncaz ben sadece adet gunum gecmesın kı bebık calısmalarına baslaym dıye telas edıyorum
herkese günaydın bir sorum var acil cevap verinnnnnnn
adetim geçeli 3 gün oldu test yaptım 2.cizgi çok açık pempemsi bir renk çıktı ama bacaklarım çok sızluyor kasıklarımda pıtpıt atıyorr acaba hamilemiyimmmmmmm acaba
evet kuzu bugun aksama kadar dısarılardaydk kocsımle denız kenarı cok guseldı yururduk yuruduk yuruduk cok guzeldı gırnede cok gusel otantık sokaklar var brda cok ıyı geldı ablam yaaaa senınde cok gusel bır aksamın olmus tatlım cok sevındım allahım bole gunlerımızı artırsın mutlu olalım hep bebıslerımızle de ınsallah
canım bombam benım demek gectı hastalıgın cok ıyı canım allah bıdaha gostermesın
canım herkesın bunye farklı bılıyosun tatlısım bence gırer duzene ve gordgun tedavının de bence etkısı var merak etme kac gun uzadı kı bu arada kuzum evet karsılasamıyoruz zaten ben gırsem de yorumlarımı yapıp cıkıyorum ondan karsılasamıyoruz dur bıtanem
ah kuzum yıne mı geldı sınav zamanı basarılar dılıyorum sımdıden bıde dr a gıtcektın tatlım ne oldu
sevtuncum sen bazı yazdıklarımı gormuyorsun ama ınsallah bunları gorursun canım yasadıgın korkuları cok ama cok ıyıanlıyorum ıcımden ole gelıyor kı rabbım sana bu sefer bu yavruyu nasıp edecek bılıyorum cok ama cok zor kı bende hamıle kalsam senın gıbı sureklı tedırgın olacagımı bılıyorum ama bence bıraz rahatlatmaya calıs kendını bunu olesıne solemıyorum ınan sadece ve sadece bebegının ıyılıgı ıcın soluyorum canım hersey gonlunce olsun
ınsallah canım ınsallah en kısa zamanda gelır ve hayatımızdan gıtmezler
ınsallah hıcbıseycık olmayacak kuzucugumuza ama bısey sormak ıstıyorum gercekten tutmassa bır daha sansın olmadıgına emınmısın yanı ıyıce arastırdınmı neden olmuyormus bır daha
ahh canım cok ama cok sevındım ınan actım kkyı ve aklıma ılk sen geldın dedım dra gıttımı acaba dıye cok mutlu oldum ınsllh bu ay emeklerın bosa cıkmaz
ınsallah kuzum ınsallah gelecek bu ay bebesın:26::26::26::26::26:
canım olsun en azından kendı saglıgınla ılgılı kafan rahatlamıstır kı bu cok onemlı tatlım ınsallah bebık ıcın de bı sıkıntı cıkmayacak
kız farelı koyun kavalcısı mı oldun
canımcım kacırdıgım bır seymı var benım anlayamadım ama canın bır seye mı sıkıldı senın bence ole olsada sakın ınsanları takma kafaya cektıgımızı zaten bı bız bılıyoruz daha da kımı dusunelım allah askına sen evıne esıne ve bebıs ıcın calısmalara bak bıtanem
canım kısa dıye bunu aldım ama varya sevtun dıyo ya sen tam dayaklısın be kusum taaaa basından berı yorulma demekten dılımde tuy bıttı hade bu aralar hastanız vardı ama temızlık de neyın nesı yanı yorma emremızı bunu senden allah rızası ıcın ıstıyorum
aminnn aminnnnnnnnn
canım bak tıroıdın dusmus ne kadar gusel bu arada bılemıyorum hapla ılgılı sorunun cevabını ama bence dr a sormalısın en ıyısı ınsallah hersey gonlunce olur
kız cadııı sen yarın da gezentımısın saka maka kolay gelsın bebısım
sen her turlu bomba gıbısın zatııı kuzummmmm
sagol canım Allah razı olsun paylaştıgın için...
oh iyi olmana sevindim cnm.dikkat et kendine.öpüyorum
inşallah canım...msn gece açıyom kuzum ama sen olmuyosun..görüşürüz inşallah...
adetinde bitmiyo demek..ama bende ebuş gibi düşünüyorum.düşükten dolayı degildir ya..senin gibi düşük yapanlarda bi süre sonra kesilir...ama tabi herkesin bünyesi farklı..
bide yara dondurmakla ilgisi olurmu onu bilmiyorum.ben dondurmuştum ama adeti etkilemedi benim hep düzensiz zaten biliyosun.
canım sagol..face de paylaştım tweete kayıtlı degilim bide digerine.
Allah zihin açıklıgı versin..gönlüne göre versin herşeyi cnmm.
kıss selam nerelerdesin sen.benim gibi netmi yok yoksam.ben döndüm seni gittin desene
cnm peloşum takma kuzum sakın...ne kadar bekledigimiz degil ne kadar istedigimiz önemli bence...Allahım çok bekletmesin inş cnm.
ohh şükür ..sebindim cnm hadi gözünaydın hayırlı olsun tedavinde
yok annem ben degildim valla..ebuşta demiş zati..sen bu satırları bana yazarkene ben kaynanamın evinde sigara dumanları içinde boguluyodumsen naptın kuzu başın geçmiştir inş..benimde agrıdı bu akşam hep.ama şimdi iyiyim.:78:
iyiyim cnm sagolasın..diger alıntın çok uzundu.
evet eşim askere gidecek kısmetse seneye garibim..Allah razı olsun duaların için tatlım benim
AMİN canım ya ne güzel bi paylaşım.çok içten edilmiş bir dua...içimizdekileri anlatmış resmen...ALLAH RAZI OLSUN.
kuzummmmm demek akşam eglendin ohhhh...çok iyi etmişsin canım herzaman yap bunu kafanı dagıt biraz..bide habire herkesi çagırma kendin gez milleti birazda
kuzu napim ya anca geldik...işlerim vardı..hemen giremedim..tatlı rüyalar canıma..çok öpüyorum...
KAYRAMMM hala alttamısın bilmiyom şuanda geri dönüp bakamıyorum...iyi geceler cnm nasılsın?
inşallah gelir,bekliyoz dört gözle.canım demek iyisin sevindim inanki pazarada gitmişsin keyfin yerinde galiba
peloşum beni unutmuşsun emme sorun değil canım
adetin yaradan olmasın çünkü düşükle alakalı değildir yani kesilmesi gerekirdi canım bidaha gitsenmi doktora parça filan kalmış olmasın korkutmak istememde .gerçi yakarken görürdü ama .normal adet gibimi bide yoksa hani dediğin akıntı giimi .aslında derinimde dondurduya onda oldumu acep ?
kolay gelsin kardelenim sınavlarında başarılar dilerim
semroş niye düzelmiyoki sorun ya bi editörlere yazsanmı acep?
sevtun kız hani pozitif olcaktın üzülmek yok herşey güzel olucak allahın izniyle
bebişin bırakmıycak canım
aaa negüzel gözünaydın hadi tedavin hayırlı olsun canım inşallah gelir minişin
inşallah gelicek canım kürler vesile olur umarım
buarada keyifsiz gibisin hayırdır
derin değildir o cano çünkü onlar kayganasnda
kuzu naber?araştırmalardasın :26:
saolsun iksircim ağzına sağlık
dünde demiştim ama yine diyim çok geçmiş olsun
allah bağışlasın torunlarını bayada çok olmuşlar
garibim öncelikle gerçekten merak ettim iyi olmana sevindim
bide o laf verme olayı bize göre değil yaradılış meselesi canım bendede yok malesef keşke azcık olsaydı bukadar yıpranmazdım
dualar için çok saol kuzum ağzına sağlık
yaa resim bile koydum çok keyifliydi kuzum
hayırdır canım niye ağrıyoki
birsoşum ay canım korkmuşsundur baya çok şükür hüseyin emremiz iyiymiş dikkat et kuzum yaa
herfırsatta uzan dinlen bitanem çok öpüyorum seni
bana gelecek olursak ben bugün paso gezdim önce güne gittim gittiğimiz evin yaramaz kızı yatakdan düştü omzunda köprücük kemiği kırılmış çok korktuk tabi .neyse akşam olunca erkekler kendileri takılcakmış bizde öyle olunca kendimiz takılalım dedik avmye gittik arksadaşlarla .gün güzel değildi pek ama akşamı baya keyifli geçti .bundan sonra sıkca yapmayı düşünüyoruz .arkadaşlar ufaklıklarınıda kayganalarına bırakmışlardı baya kafa dinledik
benden bukadar havadisler bugünde kimseler uğramamış nerdesiniz kızlar
kayram,banum,durum,boncuğum,egalim,güneycananım,tostimde evine gitmiştir heralde
bi arkadaş vardı,adetten sonra kullanacağı fitili,adetde kullanmış yanlışlıkla ve 7 sene sonra,o ay hamile kaldı,belki seninkindede vardır bi hayır.Yumurtlama içinmiş bende diyodum var bu işde bir tuhaflık diye tuhaflık bendeymiş canım.
daha ameliyat olaı çok yeni,bi adet olup,yenilenmeden hamileliği düşünmemelisin bencekızlar bugun yuruyuse gezıye cıktım dedım ya yumurtlama gunundekı gıbı akıntı geldı benden tarıf etmeyım bılırsınız zaten
anlamadım ya bugun yumurtladıysam eger adet tarıhım ılerı bır tarıhe mı atılcak sımdı yanı gec mı olcam demek bu eger ole demekse drun bana verdıgı adet sökturucuyu kullanmayım olmayı bekleyım esıme dedım bos gecırmeyelım adamı razı edemedım daha yenı amelıyatın dedı offffffffff aslında of falan dıyom da bede hem hamıle kalmayı ıstıyom hem korkuyom neyse bakalım acaba b ne yaaa zamanında olurmuyum kı
demekki başka hayaletler bastı topiği kuzu,dükkan işin de hayırlı olur inşallah,sigara dumanı altında bırakılmana üzüldüm ayrıca.sagol canım Allah razı olsun paylaştıgın için...
adetinde bitmiyo demek..ama bende ebuş gibi düşünüyorum.düşükten dolayı degildir ya..senin gibi düşük yapanlarda bi süre sonra kesilir...ama tabi herkesin bünyesi farklı..
bide yara dondurmakla ilgisi olurmu onu bilmiyorum.ben dondurmuştum ama adeti etkilemedi benim hep düzensiz zaten biliyosun.
kıss selam nerelerdesin sen.benim gibi netmi yok yoksam.ben döndüm seni gittin desene
cnm peloşum takma kuzum sakın...ne kadar bekledigimiz degil ne kadar istedigimiz önemli bence...Allahım çok bekletmesin inş cnm.
yok annem ben degildim valla..ebuşta demiş zati..sen bu satırları bana yazarkene ben kaynanamın evinde sigara dumanları içinde boguluyodumsen naptın kuzu başın geçmiştir inş..benimde agrıdı bu akşam hep.ama şimdi iyiyim.:78:
evet eşim askere gidecek kısmetse seneye garibim..Allah razı olsun duaların için tatlım benim
AMİN canım ya ne güzel bi paylaşım.çok içten edilmiş bir dua...içimizdekileri anlatmış resmen...ALLAH RAZI OLSUN.
kuzummmmm demek akşam eglendin ohhhh...çok iyi etmişsin canım herzaman yap bunu kafanı dagıt biraz..bide habire herkesi çagırma kendin gez milleti birazda
kuzu napim ya anca geldik...işlerim vardı..hemen giremedim..tatlı rüyalar canıma..çok öpüyorum...
KAYRAMMM hala alttamısın bilmiyom şuanda geri dönüp bakamıyorum...iyi geceler cnm nasılsın?
hayırlı günler kardlenkızlar iyi pazarlar ankara çok mu çok soğuk ALLAH evsizlere yardım etsin bana iyi dileklerini söyleyen herkese teşekkürler
sagol canım allah razı olsun canım bebnim işşallah rabbim sizede vericek ben buna inanıyorum bebeginede inan kendi evladım ölmüş gibi üzüldüm hepiniz benim için aynısınız belkim inanmazsınz bana ama biriniz sevinse seviniyorum biriniz üzülse elimden bir şey gelmeyince üzülüyorum siz olmasaydınız kesin ben kafayı yerdim allah razı olsun tek siz beni dışlamadınız bebegim vefat ettigi zaman bir siz kötü davranmadınız ben sizin sayenizde attım içimdeki korkuyu endişeleri inan sana bir şey diyeyim kızma ama keşke dedim ben öldülerya rabbim affetsin ama senin gibi düşük yapsaydımda çocuklarımda en azından kendimi şöyle teselli ederdim aman boşver sevtun erken düşük olduysa rabbinin bildigi bir şey var belki özüllü sakattı derdim çünkü bu araştırılmılş bir şey eger bebek düşerse kesin yavruda bir sorun var ondan rahim kendi atarmış diye canımın içi sana bir şey diyeyimmi benim 2 tane 5 aylık vefat etti biliyosun inan okadar üzüldümki 2 oglumu dogurdum gece herkez yatıyo kalktım yataktan hastanedeydim tuvalete gittim açtım camını hem soluk alıyorum derin derin başladım aglamaya dedim kimse görüpte acımasın ban o ranın dili olsada konuşsa kaynanam farketmiş deli olmuş kadın beni buldugunda köşeye çökmüş oturmuş bir haldeydim dedi kızım gel hani yataga götüreyim seni bende dedim anne içim yanıyo o yangın nasıl geçer bilmiyorum dedim kadın çok zor siriklüye siriklüye götürdü yataga garibim dedi ah yavrum gene olur anne dedim olurda nasıl olur gene şansım olurmu bebegim olurmu çok zor kalıyorum hamile dedim allahım okadar büyükki bak yaradan bebegimin dogacagı gün ban yeniden bir melek yolladı allahımın hediyesi o benim inanının kız olursa ecrin çok istiyorum fatıma ecrin allahın hediyesi anlamında her aklıma geldikçe secde et canım rabbime sıgın belki komik gelicek size bir sır vereyimmi size ben hep canım çok sıkılsa abdetstimi alıp kıbleye yöneliyorum seriyorum seccademi oturuyorum tespihlerimi çekiyorum yaradanıma çok dua ediyorum gözlerim çok yaşlandı o seccademin dili olsada konuşsa hiç yılmadım yılmıcamda hep şöyle dua ediyorum rabbim seb bizim kaldıramıcagımız yükü yüklemezsin rabbim bizide gör bize acıyanlar sakat gözüyle görenler bizden unatsın başkalarının hamile haberlerini duyunca kıskanmayalım imrenmeyelim bizde anneligi hadalım verende sensin alanda sen bizim kalbimize evlat acısını düşürme evlat sevgisini düşür onları 9 ay saglıklı taşıyalım karnımızda tekmelerini hissadelim yavrum diye umud edlim diyelimki bak yavrum annecin babacn seni okadar beklediki ah bir dogsan sag saglim senin için uyumasam alsam kokunu içime çeksem seni emziriken seyrediyim cigerime sokuyum altını temizleyim seni yıkıyım yavrum diyeyim en azından bana sakat diyenlere laf söylettirmiyim okadar acıki ben yedim o damgayıcanım yazdıklarında cok haklısın rabbim sana bu bebeginin acısını göstermesin inş ben seni daha fazla üzmiyim bana moral verdigin icin sagol sevtunum allah razı olsun inanki rabbim bu yüregi güzel anneyi daha fazla üzmiycek inş hayırlısıyla bebişini kucagına vercek... benimki cok dert gibi üzülüyorum ama sizler benden daha daha cok beklediniz bebişlerinizin gelmesini ben daha yolun başındayım ama napıyım aklımdan cıkaramıyorum keşke bebişim düşmeseydi diyorum annesiyle kalsaydı cok kücüktü ama sonucta o benim bebegimdi aklıma geldikce aglıyasım geliyo... rabbim bundan sonra bizlere bu acıyı yaşatmasın hayırlısıyla hamile kalıp bebişlerimizi kucaklayalım sende bebişini saglıklı hayırlısıyla kucaklarsın inş bizlerede dua et hamişlerin ve güzel kalplı insanların duaları kabul olurmuş lütfen üzme kendini bundan sonra bebişini düşün hep pozitif ol... benim kalbi ve yüzü güzel arkadaşım dualarım seninle
haydi bismillah diyelim işşallah allahım emeklerini boşa çıkarmaz ben öyle çok kişi biliyorum 1 seferde hamile kalankızlar iyi akşamlar bugün doktora gitmiştim kist erimiş çok şükür aşılama için tedaviye başladık bakalım
canım istanbuldaysan nene hatun hastanesi var oraya çok iyi diyolar birde gümüş suyunda taksimde var tüp bebek merkezi oruyada iyi diyolar gene sen bilirsin arkadaşın 14 sene olmadı şimdi bir oglu var ilk sferde oldu gene fikir veriyim dedimkuzu bende aşılama için araştırma yapıyorum
allah seni ne etmesin kız o küçücük fareden 8 tanemi8 torun var bugün gördüm çok tatlılar :)) sağol..
hoş geldin bebekim benimhepinize selam olsun arkadaslarim,,,,
ebrarim,kardelencim,derincim,durucum,antoliacim,pelincim,kayracim,birsencim,sungercim,lagmiracim,egalcim,waycim,kaedelenbhrcim,ugurboncugumcum,sevtuncum,derdanurcum,tosticim, nasilsiniz:26::26:insallah hepiniz iyisinizdir...
unuttugum arkadaslarim varsa,kusuruma bakmayasiniz,3 gunluk gecmis birikince,gözlerim pörtledi,sizlerede selam olsun.
son 10 sayfada alintilar karismis oldugundan,daha fazlar karistirmamak icin alinti almadim:))))))kusuruma bakmayin:)))))))))
sanada bbekim iyi geceleriyigeceler canım kardeloş
canım inan fikrin olsa yardım etcemde fransız kaldımNaber kızlar giiremedim bu ara çok yoğundum bugün yiğenimin doğum günüydü çılgınlar gibi eğlendik şu an ayaklarımı hissetmiyorum aman tanrım bir sürü çocuk ve çığlıklar hala kulaklarımda valla bebekten tırstım yani :::)))))))))))))))bu arada adet oldum aşılama için start verdik çarşamba doktora gidicem bugün tsh 1.96 fsh 9.2 çıktı pazarteside çapada yapılacak yalnız aklıma bişey takıldı aşılama için sadece famera verdi adetin 1.günü başaldım sabah akşam 1 tane çarşamba gidicem benim bildiğim 3.günü başlanmıyomu ilaçlara.
Kızlara geçmişi okuyamadım ne olur bu sefer affedin beni ama önemli olaylardanda haberdar edin hepinizi öpüyorum.
Ebrarcım beni merak ettiğini tahmin ediyorum canım senide çok öpüyorum aşağıdada gördüm seni nasılsın iyimisin canım.
Birsen canım sen nasılsın hastanız nasıl oldu.
canım üzülmek yk artık ben dişrençli hatunum aynı böle :86::86::86:yaradan ne yazdıysa alnıma onu yaşıcam başka yolu yokooo banucum demek minişin doğumgünüydü nice mutlu senelere iyi olmuş senin için epeydir kafan bozuktu açılmışsındır
canım tsh çok iyi çıkmış maşallah fsh yükdsek biraz
hadi inşallah aşılamayla gelsin miniş ozaman önmüzdeki hafta duayı okuyalım canım
evet merak ettim az önceki alıntıda bile yazdım
canım araştırıldı malesefkızlar bugun yuruyuse gezıye cıktım dedım ya yumurtlama gunundekı gıbı akıntı geldı benden tarıf etmeyım bılırsınız zaten
anlamadım ya bugun yumurtladıysam eger adet tarıhım ılerı bır tarıhe mı atılcak sımdı yanı gec mı olcam demek bu eger ole demekse drun bana verdıgı adet sökturucuyu kullanmayım olmayı bekleyım esıme dedım bos gecırmeyelım adamı razı edemedım daha yenı amelıyatın dedı offffffffff aslında of falan dıyom da bede hem hamıle kalmayı ıstıyom hem korkuyom neyse bakalım acaba b ne yaaa zamanında olurmuyum kı
canım üşütmişte olabilirsin hamişte benimde bunda çok agrıdı acabamı dedim kutumu açtım kazandımay kızlar yaa.bişey dicem..benimde bi maruzatım var..şuanda aniden başladı bikaç dk oldu..sag gögsüm çok agrıyo yaa...dokunamıyorum..öyle bi agrı vuruyoki arada sırtıma vuruyo resmen...üşütttümmü acep..bide şiş yaaa...adet olmadım daha kayracım...test yapmıştım bişey yok cnm...
canım bende iyiyim ama grip olcakmış gibiyim sanki burnum cok taıkanıyo inş olmam daha yeni atlatmıştın sen napıyosun nasılsın görüşmeyelihepinize selam olsun arkadaslarim,,,,
ebrarim,kardelencim,derincim,durucum,antoliacim,pelincim,kayracim,birsencim,sungercim,lagmiracim,egalcim,waycim,kaedelenbhrcim,ugurboncugumcum,sevtuncum,derdanurcum,tosticim, nasilsiniz:26::26:insallah hepiniz iyisinizdir...
unuttugum arkadaslarim varsa,kusuruma bakmayasiniz,3 gunluk gecmis birikince,gözlerim pörtledi,sizlerede selam olsun.
son 10 sayfada alintilar karismis oldugundan,daha fazlar karistirmamak icin alinti almadim:))))))kusuruma bakmayin:)))))))))
birsencim iyiyim ama grip başlangıcım var inş daha kötü olmam... senin paşa nasıl lütfen cok yorma kendini bebeişine ve kendine cok dikkat et allaha emanet ol...pelincim nasılsın senin adetinin az ve düzensiz olmasının sebebi rahim ağzındaki yara tedavin bitince düzene girer canım
aminn canım inşallah Allahım en kıa zamanda aleynam ve kardelenbhr ımıza hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder sevtunumuzunda bebişinin hayırlı sağlıklı bi şekilde doğmasını nasip eder
canım Allah hayırlısını versin umarım bidahaki sefer sağlıklı hayırlı bebişin olur
derincim nasılsın konuşamadık bayadır ama iyi olduğunu duydum sevindim
sgl canım ben bu aralar çok yoruldum hiç dikkat etmedim kaynanamlarda istanbula gittiler çarşamba gün görümcemin kaynanası hani beyin kanaması geçirmişti ya vefat etti oraya gittiler hazırlık yaptık bide gelen giden temizlik oldu kaynanamlar bugün sabah geldiler ben dün akşam duramadın gene temizlik yaptım haliyle yorgunluk arttı dün geceden beri bebişin hareketlerini hissetmeyince korktum fazla endişe etmek istemedim ama bugünde olmayınca merak ettim hastaneye gittim tabii dr kızdı sen yorulunca oda yorulur dikkatli ol dedi kalp atışını ultrasonda görünce sevindim dinlenecekmişim neyse çok uzattım hepinizi özledim merak ettiğiniz için teşekkürler
özlem canım 1 kaç gün sonra tekrarla olmazsa kanda baktır kesin sonuç alırsın inşallah vardır
canım umarım sınavların iyi geçer sonrada bebiş gelir hem kariyer hem bebiş yapmış olursun
amin canım amin...paylaştıgın icin sagol...Allahım..
Dünyanın fani, can yakıcı, yalancı zevkleri uğruna bu hayal bile edemeyeceğimiz güzellikteki ve en önemlisi de sonsuz nimetleri kaybetmekten SANA sığınırız....
Zamanın çıldırtıcılığı içinde ve kıyamete yakınlığın şiddeti dahilinde zorlardan zor imtihanların pençesinde kıvranan bu kulcuklarını terketme ne olur!
An olur ki, dilimiz bağlanır da artık diyeceğimizi bile şaşırırız..
An olur ki, aklımız karışır, yapmamız gerekenin ne olduğu konusunda bile şaşkınlığa uğrarız..
Bizi bu zor hallerde SEN koru, kolla, kudret ve merhametinle selamete çıkar...
Izdırablarımızı dindir; dünyanın faniliğini, ahiretin ebedi ve gerçek yurdumuz olduğu hakikatini ruhlarımıza, kalblerimize duyur...
Aklımıza istikamet ihsan eyle hayırlı,sağlıklı,sıhhatli evlatlar nasip eyle ve lütfen bize letafet, cömertlik, güzellik, bereket, hayır, saadet, üzere muamelede bulun..
Kalblerimize sekine ve huzur yağdır, işlerimizi kolaylaştır, sevdiklerimize yakın kıl..
Çözemediğimiz halleri SEN Fettah-ü Selam isimlerinle feraha ve hayra kolaycacık vasıl ediver..
Gayb SANA aittir; o gayb hazinelerinden ihtiyacımızın şiddetli olan kısımlarını hayırlısıyla kalblerimize duyur ve bizi mutmain kıl..
AMİN!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
inş aşılaman tutar ve bebişin sıkı sıkı tutunur sana ve hic bırakmaz canım...Naber kızlar giiremedim bu ara çok yoğundum bugün yiğenimin doğum günüydü çılgınlar gibi eğlendik şu an ayaklarımı hissetmiyorum aman tanrım bir sürü çocuk ve çığlıklar hala kulaklarımda valla bebekten tırstım yani :::)))))))))))))))bu arada adet oldum aşılama için start verdik çarşamba doktora gidicem bugün tsh 1.96 fsh 9.2 çıktı pazarteside çapada yapılacak yalnız aklıma bişey takıldı aşılama için sadece famera verdi adetin 1.günü başaldım sabah akşam 1 tane çarşamba gidicem benim bildiğim 3.günü başlanmıyomu ilaçlara.
Kızlara geçmişi okuyamadım ne olur bu sefer affedin beni ama önemli olaylardanda haberdar edin hepinizi öpüyorum.
Ebrarcım beni merak ettiğini tahmin ediyorum canım senide çok öpüyorum aşağıdada gördüm seni nasılsın iyimisin canım.
Birsen canım sen nasılsın hastanız nasıl oldu.
canım benim ben seni unuturmuyum sen benim bitanemsin valla ben yazdıgımı düşünüyodum hatta kapattıktan sonra ikilemde kaldım ebuşuma yazdımmı yazmadımmı diye kusura bakmacanım demek iyisin sevindim inanki pazarada gitmişsin keyfin yerinde galiba
peloşum beni unutmuşsun emme sorun değil canım
adetin yaradan olmasın çünkü düşükle alakalı değildir yani kesilmesi gerekirdi canım bidaha gitsenmi doktora parça filan kalmış olmasın korkutmak istememde .gerçi yakarken görürdü ama .normal adet gibimi bide yoksa hani dediğin akıntı giimi .aslında derinimde dondurduya onda oldumu acep ?
kolay gelsin kardelenim sınavlarında başarılar dilerim
semroş niye düzelmiyoki sorun ya bi editörlere yazsanmı acep?
sevtun kız hani pozitif olcaktın üzülmek yok herşey güzel olucak allahın izniyle
bebişin bırakmıycak canım
aaa negüzel gözünaydın hadi tedavin hayırlı olsun canım inşallah gelir minişin
inşallah gelicek canım kürler vesile olur umarım
buarada keyifsiz gibisin hayırdır
derin değildir o cano çünkü onlar kayganasnda
kuzu naber?araştırmalardasın :26:
saolsun iksircim ağzına sağlık
dünde demiştim ama yine diyim çok geçmiş olsun
allah bağışlasın torunlarını bayada çok olmuşlar
garibim öncelikle gerçekten merak ettim iyi olmana sevindim
bide o laf verme olayı bize göre değil yaradılış meselesi canım bendede yok malesef keşke azcık olsaydı bukadar yıpranmazdım
dualar için çok saol kuzum ağzına sağlık
yaa resim bile koydum çok keyifliydi kuzum
hayırdır canım niye ağrıyoki
birsoşum ay canım korkmuşsundur baya çok şükür hüseyin emremiz iyiymiş dikkat et kuzum yaa
herfırsatta uzan dinlen bitanem çok öpüyorum seni
bana gelecek olursak ben bugün paso gezdim önce güne gittim gittiğimiz evin yaramaz kızı yatakdan düştü omzunda köprücük kemiği kırılmış çok korktuk tabi .neyse akşam olunca erkekler kendileri takılcakmış bizde öyle olunca kendimiz takılalım dedik avmye gittik arksadaşlarla .gün güzel değildi pek ama akşamı baya keyifli geçti .bundan sonra sıkca yapmayı düşünüyoruz .arkadaşlar ufaklıklarınıda kayganalarına bırakmışlardı baya kafa dinledik
benden bukadar havadisler bugünde kimseler uğramamış nerdesiniz kızlar
kayram,banum,durum,boncuğum,egalim,güneycananım,tostimde evine gitmiştir heralde
canım bugun 9 uncu gün hala az az oluyorum ama dedigin gibi galiba her bünye aynı degil napıyım sabırsızlanıyorum bebiş calışmalarını başlamak icin bir an once hamile kalıp hayırlısıyla bebişimi kucagıma almak istiyorum allahımın izniyle...bide ben burda cok yanlızım hep evde tekim cok tanıdıklarım yok eltilerimde o kadar yakın davranmıolar bana o yüzden cok takıyorum kafama kendime meşgul edecek bişeylerde yok...sen nasılsın tatlım calışmalara başladınızmı hepimizin hakkında hayırlısı olsunevet kuzu bugun aksama kadar dısarılardaydk kocsımle denız kenarı cok guseldı yururduk yuruduk yuruduk cok guzeldı gırnede cok gusel otantık sokaklar var brda cok ıyı geldı ablam yaaaa senınde cok gusel bır aksamın olmus tatlım cok sevındım allahım bole gunlerımızı artırsın mutlu olalım hep bebıslerımızle de ınsallah
:
canım bombam benım demek gectı hastalıgın cok ıyı canım allah bıdaha gostermesın
canım herkesın bunye farklı bılıyosun tatlısım bence gırer duzene ve gordgun tedavının de bence etkısı var merak etme kac gun uzadı kı bu arada kuzum evet karsılasamıyoruz zaten ben gırsem de yorumlarımı yapıp cıkıyorum ondan karsılasamıyoruz dur bıtanem
ah kuzum yıne mı geldı sınav zamanı basarılar dılıyorum sımdıden bıde dr a gıtcektın tatlım ne oldu
sevtuncum sen bazı yazdıklarımı gormuyorsun ama ınsallah bunları gorursun canım yasadıgın korkuları cok ama cok ıyıanlıyorum ıcımden ole gelıyor kı rabbım sana bu sefer bu yavruyu nasıp edecek bılıyorum cok ama cok zor kı bende hamıle kalsam senın gıbı sureklı tedırgın olacagımı bılıyorum ama bence bıraz rahatlatmaya calıs kendını bunu olesıne solemıyorum ınan sadece ve sadece bebegının ıyılıgı ıcın soluyorum canım hersey gonlunce olsun
ınsallah canım ınsallah en kısa zamanda gelır ve hayatımızdan gıtmezler
ınsallah hıcbıseycık olmayacak kuzucugumuza ama bısey sormak ıstıyorum gercekten tutmassa bır daha sansın olmadıgına emınmısın yanı ıyıce arastırdınmı neden olmuyormus bır daha
21:ahh canım cok ama cok sevındım ınan actım kkyı ve aklıma ılk sen geldın dedım dra gıttımı acaba dıye cok mutlu oldum ınsllh bu ay emeklerın bosa cıkmaz
ınsallah kuzum ınsallah gelecek bu ay bebesın:26::26::26::26::26:
canım olsun en azından kendı saglıgınla ılgılı kafan rahatlamıstır kı bu cok onemlı tatlım ınsallah bebık ıcın de bı sıkıntı cıkmayacak
kız farelı koyun kavalcısı mı oldun
canımcım kacırdıgım bır seymı var benım anlayamadım ama canın bır seye mı sıkıldı senın bence ole olsada sakın ınsanları takma kafaya cektıgımızı zaten bı bız bılıyoruz daha da kımı dusunelım allah askına sen evıne esıne ve bebıs ıcın calısmalara bak bıtanem
canım kısa dıye bunu aldım ama varya sevtun dıyo ya sen tam dayaklısın be kusum taaaa basından berı yorulma demekten dılımde tuy bıttı hade bu aralar hastanız vardı ama temızlık de neyın nesı yanı yorma emremızı bunu senden allah rızası ıcın ıstıyorum
aminnn aminnnnnnnnn
canım bak tıroıdın dusmus ne kadar gusel bu arada bılemıyorum hapla ılgılı sorunun cevabını ama bence dr a sormalısın en ıyısı ınsallah hersey gonlunce olur
kız cadııı sen yarın da gezentımısın saka maka kolay gelsın bebısım
sen her turlu bomba gıbısın zatııı kuzummmmm
derinim ben gece giremiyorum biliyosun benim kociş izin vermıyo bazen aklıma geliyosunuz acaba kızlar napıyo diyesagol canım Allah razı olsun paylaştıgın için...
sevtunum inan yazdıklarını okurken duygulanmamak elde degil sendende allah razı olsun canım zaten bu topikteki butun herkez o kadar iyiki bende sizleri tanıdıgım icin cok mutluyum icime attıgım herşeyi sizlerle paylaşabiliyorum iyiki varsınız hepinizi cok seviyorum...canım tabiki senin kaybettgin bebişlerinin yanında benimki cok kücük bişey bebek bile degildi daha... sakın yanlış anlama sizlere göre benim üzüntüm az kalır hatta size ayıp etmiş olurum ama benim icinde yaşadıgım şey kötü geliyo asla isyan etmıyorum... ben rabbime sıgındım inş hayırlısıyla bizleride sevindircek ben buna inanıyorum sadece ben buraya icimi doküp rahtlıyorum kimseyi üzmek degil amacım...canım sende artık kötü düşünme lütfen biliyosunki iki oglunda seni cennette bekliyorlar hem kardeşlerinide gönderdiler sana inş bu seferki hamileligin sonuna kadar devam etcek ve sen bebişinin o güzel kokusunu icine cekeceksin...yıkıycaksın uyutcaksın giyderceksin opüp koklıycaksın allahımın izniyle inş...sen şimdi hic bişey düşünme sadece kendine ve bebişine cok iyi bak allaha emanet ol öpüyorum senisagol canım allah razı olsun canım bebnim işşallah rabbim sizede vericek ben buna inanıyorum bebeginede inan kendi evladım ölmüş gibi üzüldüm hepiniz benim için aynısınız belkim inanmazsınz bana ama biriniz sevinse seviniyorum biriniz üzülse elimden bir şey gelmeyince üzülüyorum siz olmasaydınız kesin ben kafayı yerdim allah razı olsun tek siz beni dışlamadınız bebegim vefat ettigi zaman bir siz kötü davranmadınız ben sizin sayenizde attım içimdeki korkuyu endişeleri inan sana bir şey diyeyim kızma ama keşke dedim ben öldülerya rabbim affetsin ama senin gibi düşük yapsaydımda çocuklarımda en azından kendimi şöyle teselli ederdim aman boşver sevtun erken düşük olduysa rabbinin bildigi bir şey var belki özüllü sakattı derdim çünkü bu araştırılmılş bir şey eger bebek düşerse kesin yavruda bir sorun var ondan rahim kendi atarmış diye canımın içi sana bir şey diyeyimmi benim 2 tane 5 aylık vefat etti biliyosun inan okadar üzüldümki 2 oglumu dogurdum gece herkez yatıyo kalktım yataktan hastanedeydim tuvalete gittim açtım camını hem soluk alıyorum derin derin başladım aglamaya dedim kimse görüpte acımasın ban o ranın dili olsada konuşsa kaynanam farketmiş deli olmuş kadın beni buldugunda köşeye çökmüş oturmuş bir haldeydim dedi kızım gel hani yataga götüreyim seni bende dedim anne içim yanıyo o yangın nasıl geçer bilmiyorum dedim kadın çok zor siriklüye siriklüye götürdü yataga garibim dedi ah yavrum gene olur anne dedim olurda nasıl olur gene şansım olurmu bebegim olurmu çok zor kalıyorum hamile dedim allahım okadar büyükki bak yaradan bebegimin dogacagı gün ban yeniden bir melek yolladı allahımın hediyesi o benim inanının kız olursa ecrin çok istiyorum fatıma ecrin allahın hediyesi anlamında her aklıma geldikçe secde et canım rabbime sıgın belki komik gelicek size bir sır vereyimmi size ben hep canım çok sıkılsa abdetstimi alıp kıbleye yöneliyorum seriyorum seccademi oturuyorum tespihlerimi çekiyorum yaradanıma çok dua ediyorum gözlerim çok yaşlandı o seccademin dili olsada konuşsa hiç yılmadım yılmıcamda hep şöyle dua ediyorum rabbim seb bizim kaldıramıcagımız yükü yüklemezsin rabbim bizide gör bize acıyanlar sakat gözüyle görenler bizden unatsın başkalarının hamile haberlerini duyunca kıskanmayalım imrenmeyelim bizde anneligi hadalım verende sensin alanda sen bizim kalbimize evlat acısını düşürme evlat sevgisini düşür onları 9 ay saglıklı taşıyalım karnımızda tekmelerini hissadelim yavrum diye umud edlim diyelimki bak yavrum annecin babacn seni okadar beklediki ah bir dogsan sag saglim senin için uyumasam alsam kokunu içime çeksem seni emziriken seyrediyim cigerime sokuyum altını temizleyim seni yıkıyım yavrum diyeyim en azından bana sakat diyenlere laf söylettirmiyim okadar acıki ben yedim o damgayıeşimin yengesi suratıma dediki eşimin yanında oglum bunu sen al yolla anasına bu her ay hamile kalıyo bunun rahimi çürümüş bundan ne köy olur ne kasaba okadar aglamıştımki cevap bile veremedim sinir krizleri geçirdim evde eşim zor zapdetti ah canım okadar canımı acıttılarki ebrarın dedigi gibi o seneler yokmu acısı daha çok sen en azından yolun yarısındasın canım ya biz ne yapalım dile kolay 10 sen bazen resimlere bakıyorumda dedim kim derdi sevtun böyle resimlerde gülüyo nerden bilicektiki 30 yaşında evlat acısı görcek inan öylesi daha zor oglum 3 buçuk aylıkken oynadı eşimle bir sevindik sorma dedim rabbbim buda erkek dualarımı kabul ettin yaradanım ama gene benden çok seviyomuşki yanına aldı şimdi hamile olduguma bile sevinemedim çünkü gene hüsran olur diye çok korkuyorum herseferinde yolun yarısına gelipte yarıda kalmak çok zor oluyo yaşayan bilir helede karnında kıpırdamasını duyunca diyosun acaba kime benziyo inan oynayınca derdimki kurban olsun sana annen dedim inan saglıklı bir dogum yapsamda onu ilk gördügümde işşallahta görücem dicemki ah yavrum çok uzak yooladan geldin annei çok beklettin dicem çok aglarım kesin eşim bugün ban sarıldıda dediki canım ellerimde kayboluyosun hayırdın kilo veriyosun git gide dedim içim istemiyo ah içim istese dedim inan eski sevtunu çok özledim dedim buda bizi bırakıp gitmez demi dedim abileri gibi dedi işşallah canım bu kalıcak ben inanıyorum dedi yardan acısın bize dedi işşallahta rabbim derki kulun iki evladını aldım senden ban isyan etmedin ama agladın biliyorum dese al yavrunu dese ahtım olsun 2 rekat şükür namazı kılıcam rabbime her aklıma geldikce şükredicem benim kollarımı doldurdun benim gibi evlat diye yananlarada ver rabbim dicem allahım sizlerede tez zamanda versin inanın dua çok ediyorum tek istedigim yaradan sesimi duysunda arkadaşa yalancı çıkmıyayım bazen içime doganlar oluyo yoksa çok üzülürüm ben :
haydi bismillah diyelim işşallah allahım emeklerini boşa çıkarmaz ben öyle çok kişi biliyorum 1 seferde hamile kalan :8
canım istanbuldaysan nene hatun hastanesi var oraya çok iyi diyolar birde gümüş suyunda taksimde var tüp bebek merkezi oruyada iyi diyolar gene sen bilirsin arkadaşın 14 sene olmadı şimdi bir oglu var ilk sferde oldu gene fikir veriyim dedim:91
allah seni ne etmesin kız o küçücük fareden 8 tanemi:53tövbe tövme babaları iyi çalışmış ozaman
hoş geldin bebekim benim
sanada bbekim iyi geceler
canım inan fikrin olsa yardım etcemde fransız kaldımallahım boş çevirmesin senide bu ay işşallah
canım üzülmek yk artık ben dişrençli hatunum aynı böle :86::86::86:yaradan ne yazdıysa alnıma onu yaşıcam başka yolu yok
canım araştırıldı malesefkadın dalında uzman bende açıklı var ama rahimde kısalık var sorun orda açıklı olsa normalde kısalık çok kötü bir şey bebek geliştikçe büyüdükçe rahim boyu kısaldıgı için olmuyomuş o yönden sansızım yane allahım acısınıda bunu bize bagışlasın yoksa sonucunu düşünmek bile istemiyorum vallaihi biterim yıkılırım ozaman
canım üşütmişte olabilirsin hamişte benimde bunda çok agrıdı acabamı dedim kutumu açtım kazandım
bu arada cicişin rahim filmi temiz çıkmış duymayanlara duyrulur
canlarım ben geldım benı dusunun ozleyın yazan herkese cok tesekkur ederım bende sızı cok ozledım sızı sevıyorum ben bıraz hastayım evde yatıyorum en yakın zamanda aranıza gelıcem ınsallah alıntı yapamadım kusura bakmayın bıraz fazla sayfa gectı gorusmek uzere hayırlı pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?