Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar nihayet sınavlarım bitti ve döndüm neler oldu bakalım nasılsınız yokmu bi değişiklik
yeni msj geldı aktıfleşmesı ıçın ama olmuyo ya
saol bitanem biliyorum zaten hepiniz çok fazla destek oluyosunuz ALLAHIM razı olsun sizlerden sen nasılsın canım ?canım eşinle barışşmana sevindim ama onada hak ver canı sıkkındır annesinin yengesinin yaptıklarından sende biraz alttan al iyice üzülmeyin canım
yeter nereye gidecektin gezmeyemi oturunce pc başına kalkamıyoz onada bunada bakıyım derken anca biri dürtecek neyse kendine iyi bak
semracım havalar güzel ama bizimkilerde hemen kapıyo dikkat etseydin canım sen kendinede iyi bak
canım gökçeme söyle belki havalardan yada yediği bişey dokunmuştur belki ama genede boşvermesin mutlaka yapsın
ebrarım sen merak etme biz yanındayız ancak kendimiz ve bizim gibiler anlar bizleri canını sıkma arkandayız
kız başımızın belası hepimiz merak ettik seni özledik ama sende kendini üzme herşeyi akışına bırak canım
inşallah belki sen hamişim diye haber vermeye gelirsin nerden bilinir
canım kusura bakma takıldı pc dondu kaldı yazamadım geride açılmadı kusura bakma 17 haftalık olduk canım iyiyiz testlerdi onlarla uğraşıyoruz darısı sizlere canım
napıyodun bu haftada yoğundun bakım inşallah güzel bişeyler yapmışsındır
ii canım ya ben way adını sevmıyordum kendı adımda nick aldım ama aktıfleşmiyo kac gündür neden acaba
ne için sınavlara giriosun bilmiorum ama geçmiş olsun belki sölemissindir ama ben biraz balık hafızalıyımdır da![]()
saol bitanem biliyorum zaten hepiniz çok fazla destek oluyosunuz ALLAHIM razı olsun sizlerden sen nasılsın canım ?
gökcem yapıcakta yoğunmuş ondan yapamamış artık hakkında hayırlısı olsun
canım kazene mesaj yolla istersen ama dediğim sebepten olmuyo olabilir bunu iptal ettir diğerini aktifleştir
hoşgeldin ne getirdinslm kızlarrr bende geldimmm![]()
hadi bakalım yeni adın ne söylede yabancılık çekmeyelimya yeni nick almıştım ama aktifleşmiyo yardım edermisiniz
geçmiş olsun canım inşallah başarılı geçmiştir nasılsın görüşmeyelimerhaba arkadaşlar nihayet sınavlarım bitti ve döndüm neler oldu bakalım nasılsınız yokmu bi değişiklik
kız herhafta sanamı geliyolar yandın deseneteşekkür ederim yok ablacım ben çankırılıyım eşimde çankırılı görümcemler her hafta sonu gelirler genelde 2 si birden çoluk çocuk öle yaniiiiiiii
teşekkür ederim yok ablacım ben çankırılıyım eşimde çankırılı görümcemler her hafta sonu gelirler genelde 2 si birden çoluk çocuk öle yaniiiiiiii
iyi geceler kızlar nasılsınız ben iyiym şükür eşim bıraktı daha yeni bende size bakıyım dedim
canım bak şimdi girdi bunu yazıyo ama girince aktifleşmesi için birşey yok
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.[/Q
bunu bende anlamadım:26:
neyse biz sana ece diyelim şimdidenbirsencim eecee diye aldım
iyi geceler kızlar nasılsınız ben iyiym şükür eşim bıraktı daha yeni bende size bakıyım dedim
canım eşinle barışşmana sevindim ama onada hak ver canı sıkkındır annesinin yengesinin yaptıklarından sende biraz alttan al iyice üzülmeyin canım
yeter nereye gidecektin gezmeyemi oturunce pc başına kalkamıyoz onada bunada bakıyım derken anca biri dürtecek neyse kendine iyi bak
semracım havalar güzel ama bizimkilerde hemen kapıyo dikkat etseydin canım sen kendinede iyi bak
canım gökçeme söyle belki havalardan yada yediği bişey dokunmuştur belki ama genede boşvermesin mutlaka yapsın
ebrarım sen merak etme biz yanındayız ancak kendimiz ve bizim gibiler anlar bizleri canını sıkma arkandayız
kız başımızın belası hepimiz merak ettik seni özledik ama sende kendini üzme herşeyi akışına bırak canım
inşallah belki sen hamişim diye haber vermeye gelirsin nerden bilinir
canım kusura bakma takıldı pc dondu kaldı yazamadım geride açılmadı kusura bakma 17 haftalık olduk canım iyiyiz testlerdi onlarla uğraşıyoruz darısı sizlere canım
napıyodun bu haftada yoğundun bakım inşallah güzel bişeyler yapmışsındır
sağol haticecim ilahiyat okuyorum ben dışardan onun sınavlarıydı.Kalabalığız normaldir unutman.Testler madem iyiymiş niye bi daha istiyo dr.Bayılıyolar şu süreci uzatmaya biz acele ettikçe![]()
EBRARIM SENDE HOŞGELDİN
hoşgeldin ne getirdin
hadi bakalım yeni adın ne söylede yabancılık çekmeyelim
geçmiş olsun canım inşallah başarılı geçmiştir nasılsın görüşmeyeli
kız herhafta sanamı geliyolar yandın desene
hımm anladım canım ben çok severim çankırılılarıbende ankaralıyım canım yakınız ama benim koca rizeliya benimde gelen gidenim bitmez aile kalabalık ondan
![]()
hatice bende çankırılıym arkadaşım sen neresinden ben ılgaz
neyse biz sana ece diyelim şimdiden
buarada editörlere mesaj at canım başka türlü olmaz
hoşgeldin kuzum nasılsın ah bu kocişler varya bi bırakmazlar bize
buarada sonece kayboldu bi coşkuyla gelmişti nereye gitti bu hatun