Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım eşinle barışşmana sevindim ama onada hak ver canı sıkkındır annesinin yengesinin yaptıklarından sende biraz alttan al iyice üzülmeyin canım

yeter nereye gidecektin gezmeyemi oturunce pc başına kalkamıyoz onada bunada bakıyım derken anca biri dürtecek neyse kendine iyi bak

semracım havalar güzel ama bizimkilerde hemen kapıyo dikkat etseydin canım sen kendinede iyi bak

canım gökçeme söyle belki havalardan yada yediği bişey dokunmuştur belki ama genede boşvermesin mutlaka yapsın

ebrarım sen merak etme biz yanındayız ancak kendimiz ve bizim gibiler anlar bizleri canını sıkma arkandayız

kız başımızın belası hepimiz merak ettik seni özledik ama sende kendini üzme herşeyi akışına bırak canım

inşallah belki sen hamişim diye haber vermeye gelirsin nerden bilinir

canım kusura bakma takıldı pc dondu kaldı yazamadım geride açılmadı kusura bakma 17 haftalık olduk canım iyiyiz testlerdi onlarla uğraşıyoruz darısı sizlere canım

napıyodun bu haftada yoğundun bakım inşallah güzel bişeyler yapmışsındır
saol bitanem biliyorum zaten hepiniz çok fazla destek oluyosunuz ALLAHIM razı olsun sizlerden sen nasılsın canım ?
gökcem yapıcakta yoğunmuş ondan yapamamış artık hakkında hayırlısı olsun
ii canım ya ben way adını sevmıyordum kendı adımda nick aldım ama aktıfleşmiyo kac gündür neden acaba

canım kazene mesaj yolla istersen ama dediğim sebepten olmuyo olabilir bunu iptal ettir diğerini aktifleştir

ne için sınavlara giriosun bilmiorum ama geçmiş olsun belki sölemissindir ama ben biraz balık hafızalıyımdır da :52::52::52::52::52:

sağol haticecim ilahiyat okuyorum ben dışardan onun sınavlarıydı.Kalabalığız normaldir unutman.Testler madem iyiymiş niye bi daha istiyo dr.Bayılıyolar şu süreci uzatmaya biz acele ettikçe:25:

saol bitanem biliyorum zaten hepiniz çok fazla destek oluyosunuz ALLAHIM razı olsun sizlerden sen nasılsın canım ?
gökcem yapıcakta yoğunmuş ondan yapamamış artık hakkında hayırlısı olsun

canım kazene mesaj yolla istersen ama dediğim sebepten olmuyo olabilir bunu iptal ettir diğerini aktifleştir

bunu nasıl iptal edeceğimi bilmiyorum onun için yapamadım

EBRARIM SENDE HOŞGELDİN
slm kızlarrr bende geldimmm :64::64::64::64::64:
hoşgeldin ne getirdin
ya yeni nick almıştım ama aktifleşmiyo yardım edermisiniz
hadi bakalım yeni adın ne söylede yabancılık çekmeyelim
merhaba arkadaşlar nihayet sınavlarım bitti ve döndüm neler oldu bakalım nasılsınız yokmu bi değişiklik
geçmiş olsun canım inşallah başarılı geçmiştir nasılsın görüşmeyeli
teşekkür ederim yok ablacım ben çankırılıyım eşimde çankırılı görümcemler her hafta sonu gelirler genelde 2 si birden çoluk çocuk öle yaniiiiiiii
kız herhafta sanamı geliyolar yandın desene

teşekkür ederim yok ablacım ben çankırılıyım eşimde çankırılı görümcemler her hafta sonu gelirler genelde 2 si birden çoluk çocuk öle yaniiiiiiii

hımm anladım canım ben çok severim çankırılıları :38:bende ankaralıyım canım yakınız ama benim koca rizeliya benimde gelen gidenim bitmez aile kalabalık ondan :24:

birsencim iyiym sağol sınavlarda iy geçti şükür.Sen nasılsın nasıl gidiyor hadi cinsiyetleri öğrenin artık tuğçeyi öğrendik derdayla seni merak ediyoruz:46:

canım bak şimdi girdi bunu yazıyo ama girince aktifleşmesi için birşey yok

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

canım bak şimdi girdi bunu yazıyo ama girince aktifleşmesi için birşey yok

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.[/Q

bunu bende anlamadım:26:

Son düzenleme:
birsencim eecee diye aldım
neyse biz sana ece diyelim şimdiden
buarada editörlere mesaj at canım başka türlü olmaz
iyi geceler kızlar nasılsınız ben iyiym şükür eşim bıraktı daha yeni bende size bakıyım dedim

hoşgeldin kuzum nasılsın ah bu kocişler varya bi bırakmazlar bize :1:

buarada sonece kayboldu bi coşkuyla gelmişti nereye gitti bu hatun

canım eşinle barışşmana sevindim ama onada hak ver canı sıkkındır annesinin yengesinin yaptıklarından sende biraz alttan al iyice üzülmeyin canım

yeter nereye gidecektin gezmeyemi oturunce pc başına kalkamıyoz onada bunada bakıyım derken anca biri dürtecek neyse kendine iyi bak

semracım havalar güzel ama bizimkilerde hemen kapıyo dikkat etseydin canım sen kendinede iyi bak

canım gökçeme söyle belki havalardan yada yediği bişey dokunmuştur belki ama genede boşvermesin mutlaka yapsın

ebrarım sen merak etme biz yanındayız ancak kendimiz ve bizim gibiler anlar bizleri canını sıkma arkandayız

kız başımızın belası hepimiz merak ettik seni özledik ama sende kendini üzme herşeyi akışına bırak canım

inşallah belki sen hamişim diye haber vermeye gelirsin nerden bilinir

canım kusura bakma takıldı pc dondu kaldı yazamadım geride açılmadı kusura bakma 17 haftalık olduk canım iyiyiz testlerdi onlarla uğraşıyoruz darısı sizlere canım

napıyodun bu haftada yoğundun bakım inşallah güzel bişeyler yapmışsındır

ya misafirlerim vardı görümcemler gtti abim hanımıyla çocuğuyla geldi ben gttim misafirliğe arkaşlara eşimle hastaneydi falandı flandı yani çok yoğundum cnm öle yani

sağol haticecim ilahiyat okuyorum ben dışardan onun sınavlarıydı.Kalabalığız normaldir unutman.Testler madem iyiymiş niye bi daha istiyo dr.Bayılıyolar şu süreci uzatmaya biz acele ettikçe:25:

aynen öle hem iii dio neymiş efendim sıvısı azmış eşimde sinirlendi iki gün yarım yarım çalışmadı zaten işten zor izin alıo bidaha gtmiycek die korkuyorum

EBRARIM SENDE HOŞGELDİN
hoşgeldin ne getirdin

hadi bakalım yeni adın ne söylede yabancılık çekmeyelim

geçmiş olsun canım inşallah başarılı geçmiştir nasılsın görüşmeyeli

kız herhafta sanamı geliyolar yandın desene

öle cnm allah kapılara baktırmasın ama çok zor oluo şimdi kayınvalidem gelcek köyden 15 tatile denk gelio artık bi 1 hafta kalırlar bende

hımm anladım canım ben çok severim çankırılıları :38:bende ankaralıyım canım yakınız ama benim koca rizeliya benimde gelen gidenim bitmez aile kalabalık ondan :24:

aaa ben ankara doğumluyum ankarada şentepe yenimahallede çok akrabam var benim teyzeler dayılar çocukluğum ankarada geçti

hatice bende çankırılıym arkadaşım sen neresinden ben ılgaz

ben ortaya bağlı kayılar köyü eşim ortaya bağlı ortabayındır köyü cnm ayyyy çok sevindim birsürü memleketlim var kızzzzzzzz
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

neyse biz sana ece diyelim şimdiden
buarada editörlere mesaj at canım başka türlü olmaz

hoşgeldin kuzum nasılsın ah bu kocişler varya bi bırakmazlar bize :1:

buarada sonece kayboldu bi coşkuyla gelmişti nereye gitti bu hatun

tamam canım sağol

Back
X