Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cok gecmis olsun canim,insallah vesile olur bebisinin gelmesine..cok duyuorum rahim filmini ama benim doktorum hic bahsetmedi,sadece hormon,pregestoron,tiroit,sperm tahlili yapti,o kadar..:59::59::59:
simdi ilac verdi beklemedeyiz istee:26::26::26::26:kendinizmi talep ediyorsuz rahim filmini:26::26::26::26:
Hmm aslında tedavinin neredeyse ilk aşamasında tüm dr.lar ister rahim filmini gereksiz başlangıçlar olmaması adına...rahimin durumu tüplerin açıklığı en önemli faktörlerdir..Sen istersen dr. una bir çıtklat bunu tatlım

Arkadaşlarım nasılsınız ben persembe gecesinden beri giiremiyorum cuma cumartesi gece gündüz eşimin işyerindeydik dualara geçte olsa amin demek istiyorum kardelencim ve yetercim dualarınıza gönülden amin diyorum canlarım,,,,,,sevtuncum tekrar gözün aydın çok mutlu oldum senin adına canım,,,,,,,,geçmişe bakamadım 2 günde çok sayfa birikmiş:53:ama ben yinede bi göz attım sayfalara:34:banucum kayınpederin vefat etmiş umarım yanlış okumamışımdır başınız sağolsun canım,,,,elixsir canım senin adını kapsama alını dışında diye okjuyunca korktum kız bidaha gelmicen sandım ama galiba yanlışlıkla olmuş,,,,,,,hepinizi böle:16::16::16::16::16:öptüm kendinize iyi bakın,,,bu arada benda korunmayı bıraktım bakalım:17::17::17:
Sağol canım hoşgeldin sen de iyisindir inşallah :16:

öylemiii:53:rahim incelmesi yaptigini bilmiyordum,ama ben ilk defa yapicam canim,nedense icimden bir ses hep icmem gerektiginden yana:44:kizzz daha fazla kendini desifre etme istersen,tekrar geri bamlamasinlar seniii:60::60::60::60::60:

öylemi,benim daha adetim biteli 10 gun oldu,o zaman baslayabilirim..yarin basliyim bariii,ben burlardayim da sen nerdesin kiz sevtun:4:allah sifa versin canim benim,iyi dusun canim,iyi olsun.allahin izni ile birsey olmaz sen merak etme:38:

cok duygulandirdin beni kardelencim yaa,gel bir sarilayim sana:70::70::70:haklisin hepimizin derdi,istegi bir olunca birbirimizi daha iyi anliyor ve rahatliyoruz:38:

canim rabbim birdaha yasatmasin,daha cok yenisin..hem hamile kalabiliyorsun yaniii,bu bile senin icin bir avantaj..ayrica aramiza hosgledin:71:

haklisin canim,gözunu para burumus doktorlar yuzunden psikolojimiz dahada bozuluyor,ama yine de umit verenleride yok degil:61:canim bende cok bilmiyorum,ilac ismi yazman dogru olmayabilir sanirim,istersen özeline gönderebilirim??haftada 1 kez igne vuruluyor,sperm artirdigini söyledi doktor..bende horman dengeleyici damla iciyorum gunde 3 defa,ama tadi cok kötu:63:

canim hayirli olsun bebegin,rabbim kucagina lamak nasip eylesin:71:

pazar gunu hic tv de birsey olmuyor,haklisin kardelencim..hele esler calisiyor ise daha bir sIKIci oluyor pazalar:59:

yok canim kirilmam ben size:38: benim adetim geceli 10 gun oldu,saracoglunun sitesini hic okumadim,burda duymustum adetimden sonra 7.gunu icmem gerektigini,o zaman ben yarin basliyayim insallah:61:canim benim yaa,rabbim sifa versin ilac icmeye gerek kalmasin insallah tatlim:38:

yok kiz ne alinganligi,ben saka yapmistim sadece:17:

insallah pelincim insallah,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimizin tatlim:71:
:48::48::48::48::48::48:
Arkadaşlarım nasılsınız ben persembe gecesinden beri giiremiyorum cuma cumartesi gece gündüz eşimin işyerindeydik dualara geçte olsa amin demek istiyorum kardelencim ve yetercim dualarınıza gönülden amin diyorum canlarım,,,,,,sevtuncum tekrar gözün aydın çok mutlu oldum senin adına canım,,,,,,,,geçmişe bakamadım 2 günde çok sayfa birikmiş:53:ama ben yinede bi göz attım sayfalara:34:banucum kayınpederin vefat etmiş umarım yanlış okumamışımdır başınız sağolsun canım,,,,elixsir canım senin adını kapsama alını dışında diye okjuyunca korktum kız bidaha gelmicen sandım ama galiba yanlışlıkla olmuş,,,,,,,hepinizi böle:16::16::16::16::16:öptüm kendinize iyi bakın,,,bu arada benda korunmayı bıraktım bakalım:17::17::17:

canım,sağolasın,inşallah hemen bu ay hamiş olur,sağlıcakla yavruna kavuşursun.:49:

aferin söz dinle işte böyle bacım :9: Sağol canım Allah razı olsun :16:

Ben 1.5 yıl önce denemiştim canım..Faydası olmuduğunu düşünüyorum yalnız ay arasında lekelenmeler yapmıştı bende

Ben anestezi altında çektirmiştim yıllar önce :9: ağrı eşiğim düşük o yüzden dayanamamıştım..Temiz çıkmasına sevindim canım :61:

cok uysalimdir kizzz ben,söz dinlerim heppp:60::60::60::60::60::60::1::1::1::1:
bende yarin basliyayim insallah hayirlisi ile,dilerim hayirlara bebisimin gelmesine vesile olur:61::61::61:lekelenmenin iyiye isaret oldugunu söyluyorlar,ama saracoglunun sitesinden okumadim tabiii,ne kadar dogru bilmiyorum:44::44:senden de allah razi olsun durucum:69::69::69::69::69:

Hmm aslında tedavinin neredeyse ilk aşamasında tüm dr.lar ister rahim filmini gereksiz başlangıçlar olmaması adına...rahimin durumu tüplerin açıklığı en önemli faktörlerdir..Sen istersen dr. una bir çıtklat bunu tatlım

Sağol canım hoşgeldin sen de iyisindir inşallah :16:

öylemi,ben yurt disindayim ya canim,sanirim burda bu tarz tedavileri tup bebek merkezleri yapiyormus..:44::44::44::44:rahim filmini degil de,asilama yi sormustum,bana doktorum asilamanin % 10 sans verdigini,ama kendilerinin kanun geregi bunu yapamadiklarini,tup bebek merkezlerinin yaptiklarini söyledi:59::59::59::59::59::59:

cok gecmis olsun canim,insallah vesile olur bebisinin gelmesine..cok duyuorum rahim filmini ama benim doktorum hic bahsetmedi,sadece hormon,pregestoron,tiroit,sperm tahlili yapti,o kadar..:59::59::59:
simdi ilac verdi beklemedeyiz istee:26::26::26::26:kendinizmi talep ediyorsuz rahim filmini:26::26::26::26:

sağol canım benin.inşallah bitanem ya allah isteyen herkese versin.canım benim dr haziran ayında çektitisin demişti ama ben emin olmak için gittim çektirdim.aklımda bişey kalmasında diye çok ta iyi oldu.bu salı tedavim başlıcak ez azından tüpüm açık biliyorum ve içim daha çok rahat tavsiye ederim tatlım:16::16:

sağol canım benin.inşallah bitanem ya allah isteyen herkese versin.canım benim dr haziran ayında çektitisin demişti ama ben emin olmak için gittim çektirdim.aklımda bişey kalmasında diye çok ta iyi oldu.bu salı tedavim başlıcak ez azından tüpüm açık biliyorum ve içim daha çok rahat tavsiye ederim tatlım:16::16:

allah daha iyi etsin canim,insallah tedavin yuzunu guldursun tatlim..gidince bir sorayim bende doktoruma:61::61::61::61:

aferin söz dinle işte böyle bacım :9: Sağol canım Allah razı olsun :16:

Ben 1.5 yıl önce denemiştim canım..Faydası olmuduğunu düşünüyorum yalnız ay arasında lekelenmeler yapmıştı bende

Ben anestezi altında çektirmiştim yıllar önce :9: ağrı eşiğim düşük o yüzden dayanamamıştım..Temiz çıkmasına sevindim canım :61:

artık anesteziye gerek yok canım 5 dk bitiyo işlem.bakalım artık bundan sonra herşey güzel olsun çektiğim acıya değsin rabbim bize bol bol :emir_bebek:versin

hosgledin canim,iyiyiz sukur,sen nasilsin:26::26::26::26::26:
banucum,semracim,birsencim altta gördum sizleri,hosglediniz kizlar:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

hoşbuldum garipcim hamd olsun iyiyim sen aşılama mı yaptırıcan
açım çünkü canım,eşim gelcekte yemek yicez,ama gelemedi bi türlü,kızcamı bildiği içinde telefonuda açmıyo artıkın:57:

taaaaaaaaaam canım hayırlı geceler kendine iyi bak hoşcakallll

Son düzenleme:
allah daha iyi etsin canim,insallah tedavin yuzunu guldursun tatlim..gidince bir sorayim bende doktoruma:61::61::61::61:

tabi canım son bakalım ne diyecek.allahım hereksin yüzünü güldürsün.ya bence bu filmi çektirmek hem senin için hem dr için tedavi aşamasında çok fazla yol almanıza sebep.çünkü bilinen bi sonuca göre hareket etmek daha mantıklı.hakkında hayırlısı canım inşallah bizde en yakın zaman da :49: oluruz

aleynacim,ben 3,4 ay önce basladim tedaviye,bize sperm testi,horman tahlili,pregesteron tahlili,tiroit tahlili yaptilar...
sonuc:esimde sperm eksikligi var...
bende de tiroit problemi dedi,ama kötu degilmis sonuclarim
simdi ilac verdi esime ve bana.beklemedeyiz anlayacagin...5,6 ay bekleyelim olmazsa tup bebek merkezine yönlendiririz dedi doktor,ben o zaman sormustum asilama yöntemini,o vesile ile konustuk yani canim...insallah tup bebek merkezine gitmeye gerek kalmadan gelir bebisim:59::59::59::59::59::59::59::59::59:

canım adetine 15 gün kala başlıcaksın ben öyle yapmıştım bunu unutma bebekim:69::69::69:

ah canım gelde bakem sana çorba yaparım san birde terletirim hiç bir şeyin kalmaz bebekim:71::71::71:

ah canım nerelerdesin sen bakıyım :1::1::1::1:bak şimdi merak ettim kız dün benim panika atak gene azdı ne yapıcam bu hastalıla ya korkuyorum bebegime bir şey olucak diye ne olur dua edin bana :14::14::14:

allah razı olsun canım benim işşallah sizlerede yaradanım tez zmanda veriri işşallah ebrarım haberi yok zaten kaynanamın sadece benim aile nin var ben kaçtım bay:58::58::58:
Ay sevtun yapma sakın kendş kendine teselli ver bendede var panik atak hissettiğim anda hemen farklı şeyler düşünüyorum ve derin derin nefes alıyorum lütfen dene bebeğini düşün.

evet canım,menagon kalçadan vurulan bi iğne,içlerinde en ucuzu ve yumurta yapıyo ama en kalitelisi gonal f galiba.
senin tek yumurtanın oluşması,muhtemelen verilen dozlada alakalı.

:9::9::9::9:
bende okudum kocişe,çok güldük,çok tatlıydı,20,günde biye bitirdiler bende anlamadım.
kanka benim belim çok kötü yaaa,yatmaktan oldu hep.

ben benical diye bi hap kullanınca çok rahatlıyorum banu cum,dr una sor istersen.

teşekkür ederim tatlım:34:

sende iyiki varsın garip cim,birbirimizle ilgilenmek hoş oluyo,tamam kafa dağıtmaya giriyoruz ama,biz birileriyle,birileride bizle ilgilenince,helede dertler bizr olduğundan,herkez birbirini çok iyi anladığından dolayı daha bi rahatlıyoruz.:16:

herkeze hayırlı pazarlarrrrrr
Sorma kız tüp bebekte 10 tane menogan 3 kutu gonalf vuruldum 1 tane yumurtam oldu o zaman doktor bana menegon yumurta yapmaz demişti ondan sordum canım.

selam kizlarr nasilsin kac yere ulastim burayi unuttum :)
haberimi almisinizdir belki ama bende soyleyim
tup bebek denememizde sonucumuz pozitif cikti
insallah darisi size ve isteyen herkese olsun

ebrar canim slm :) ozelden yaziyordum buraya gelim dedim :34:
tekrardan cok tesekur ettim insallah darisi sana
Hayırlı uğurlu olsun canım İnşallah kucağınada sağlıkla alırsın.

Bacım Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah:61: Darısı hepimizin başına hayırlısıyla inşallah :16:

Standart pazar halleri tatlım hayat duruyor sanki neyse buna şükür diyelim sıkma canını :16:

Selam canım benim ben iyiyim şükür bir sorun yok koca evde olunca girimiyorum istekleri bitmiyor valla ,canım geçmiş olsun,senin başın son günler de çok sık ağrıyor sanki sinirsel mi acaba tatlım?
Bu arada geçmişten gelemedim daha Banunun kayınpederi vefat etmiş galiba Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum ailesine..
Canım kayınpederim vefat edeli 40 gün oldu bugün duası vardı.Allah razı olsun.

Aminnnnn

Türkün türkten başka dostu yoktur hanımlar :61: Olsun bizim de onlara ihtiyacımız yok zaten :61:

Canım kalbini ferah tut,moralini bozmamaya çalış yıllar içerisinde o kadarrr çok üzülüp ağladığım oldu ki şimdi düşünüyorum da kendimi heba etmekten başka hiç bir işe yaramamış bunlar..Herşeyin hayırlısını bilen ve veren rabbim böyle uygun görmüşse bana ne oluyor dedim en sonunda...Kalbini karartma hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin yaradan canım benim ...
Çok doğru diyosun durucumda yıllar geçtikçe hayat yalnız ve anlamsız geliyor bazen eve bakıyorum neden toplıyımki yemek yapsamda olur yapmasamda olur diyorum bütün gün yalnız otur tv ye bak ama bir çocuk olsa hayatım nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum o zamanda böyle bunalıma giriyorum işte Allahtan abalmın kızı var 4 yaşında onunla tüm annelik duygularımın bir çoğunu gerçekleştiriyorum Ablamda sağolsun hiç karışmıyor .Allahtan hep böyle damardan durumda değil dönem dönem şimdi tüp bebek denemeside yeni sayılır ya ondan böyleyim.

Valla öyle oluyor canım hemen her rahatsızlığın altında stres sinir yatıyor..Allah gönül rahatlığı versin birtanem..Seninki mızmızlanmadan gidiver bari :61:
Banumuza üzüldüm allah sabır selamet versin inşallah ....
Sağol canım........................

kizlar,sogan kurunu denemis varmi aranizdaa:26::26::26::26::26::26:
Canım ben denedim hatta ben saraçoğluna gittim soğan suyunun yanına çaylar aldım ama benim işime hiç yaramadı tam aksi adetlerim bozuldu tabi bu işler bünye işi eşimin yiğeni içti pko luydun 3 ayın sonunda hamile kaldı şimdi nur topu gibi kızı var.

Sağol canım 40 gün oldu bu gün duası vardı.

herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.................

Canım naber nasılsın senin şu tahlil vardı çıktımı.

Back
X